אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך? אני מחפש תוכנה טובה שתדע להוסיף כתוביות לסרט DVD, בלי להתמיע אותם בתמונה ככה שכשצופים יהיה אפשר לבחור עם או בלי כתוביות... מישהו מכיר אולי תוכנה טובה שעושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות עם מיקרופון למשחקים ולמוזיקה בסביבות ה300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם זה שווה את זה. אני רוצה שתיהיה תחושה של סראונד... ככה גם שאני אוכל לדעת במשחקים איפה האויב וכו'... אגב, אל תתנו לי דגמים שאין בארץ.. כי אין מצב שאני קונה בחו"ל
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אוקי בא אלי חבר ורצינו לשחק משהו אז החלפתי את האוזניות ברמקולים ואחר כך שאני סם את האוזניות עוד פעם אני לא יכול לישמוע מהאוזניות כלום אבל אני יכול ליראות שהמחשב מזהה אותם וכאילו הכל בסדר אבל אני לא שומע כלום האוזניות מחוברות USB בבקשה תעזרו כי אני מתחיל להישתגע
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי מחשב HTPC המבוסס על לוח אם GA-MA78GM-s2H, התקנתי ויסטה 32 וחיברתי אותי לLCD סמסונג HDready עם כבל HDMI. 2 בעיות / שאלות: א. לא הצלחתי לשמוע סאונד בLCD בחיבור ה-HDMI וגם בחיבור רמקולים של מחשב דרך היציאה האנלוגית (ראיתי בrealtek manager שהוא מזהה את הרמקולים אבל אין סאונד). אני מוריד עכשיו דרייברים עדכניים, אבל אני לא חושב ששם הבעיה. רעיונות ? ב. יש דרייבר ספציפי לLCD ? למשל אני לא יכול לבחור במחשב רזולוציה של 1366X 768 שהיא הNR של הLCD, אלא רק 1280X720 או 1280X768. איך הכי טוב להגדיר את הרזולוציות כך שאני אראה סרטים על כל המסך מבלי לעוות את התמונה ? תודה רבה. מסקנות לגבי המפרט בדיעבד: - מקדלת Adesso נהדרת ושווה כל שקל. - המאוורר שמגיע עם המעבד 4850e שקט ומ…
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
באתר הקוראני של iRiver פורסמה היום גירסת ה- firmware החדשה והיא תוסיף תמיכה בוידאו. מי שקנה את הנגן בארה"ב (צפון אמריקה, קנדה) לא להתקין את הגירסה הזו. מי שקנה את הנגן מחוץ לאזור שצויין קודם לכן יכול לשדרג באמצעות הגירסה הזו. בכל מקרה על אחריותכם לפרטים נוספים כאן (עם תרגום עילג) - לאתר הקוראני פרטים יותר ברורים כאן (אנגלית) - misticiRiver
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם חושבים על כרטיס קול X-Fi Platinum של Creative, יש אותו לחבר שלי די אהבתי את הצליל, חיברתי אליו את האוזניות היה טוב חוץ מבאסים (חסר) אבל זה יתפתר אני מאמין אם אחבר מגבר. מה שטוב בו שיש לו 4 כניסות אם אני לא טועה, שזה די מכובד, כי גם מעוניין להקליט כמה כלי נגינה ביחד. אולי זה לא מקצועי במיוחד אבל אני חושב שזה די מכובד להקלטה ביתית. מה אתם חושבים על זה? אם אפשר גם תנו לי איתרונות וחסרונות. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות חדשות! תקציב- 450 שקל. אפשר אולי גם קצת יותר.... מקום קניה- רק מאמזון ( amazon) שימושים- להקשבה למוזיקה מחוץ לבית, דרך הנגן שלי שהוא גם הפלאפון שלי (גלאקסי S ) פנוקציות- שישתיק את הקול מבחוץ, שיראו טוב, כמובן שהאיכות מוזיקה עדיף שתהיה גבוהה אם באסים טובים, נוחות, עמידות, ומעוד חשוב שיהיה פירוד והפרדת צלילים גבוה (שישמאו כל צליל בנפרד במקום בגוש מעורבב.) סוגי מוזיקה- רוק (sistem of a down,ACDC, GUNZ N ROSES) , ג'אז, מוזיקת מערבונים (הטוב הרעה והמוכארמוזיקה אם צלילים של חיות והרבה כלים), בעיקר דברים מורכבים אם הרבה צלילים! אני מעוד אהבתי את הAKG הקודמים שלי, אבל הם היו לא נוחות מספיק.. וגם התקלקלו לי המגעים.. היה לי AKG K518 ו AKG K512
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
קניתי רמקולים חדשים של לוגיטק 5.1 ועכשיו אני שם לב שבכל פעם שמישהו בבית מכבה או מדליק את האור שומעים מן צליל כזה של ניתוק או משהו... נשמע כאילו יש קצר בחוטים משהו אבל הרמקולים בסדר גמור... אני מאמין שהתופעה הזאת מוכרת גם לכם, איך אפשר לפתור אותה אם בכלל? כי זה דיי מציק... ממה זה נגרם? רמקולים רגישים מידי? הארקה אולי? למרות שלא ניראה לי כי לא התחשמלתי מהמחשב שלי בזמן האחרון כשאני יחף
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רכשתי טלויזיה 65 אינץ של מולר. יש בה מערכת הפעלה משלהם שמבוססת על אנדרואיד פאי 9. השאלה היא: האם ניתן להסיר את התוכנה ולהתקין מערכת הפעלה של android tv נייטיב או שהחומרה מותאמת למע הפעלה הקיימת בלבד ולא ניתן לשינוי ? חיפשתי הרבה ברשת ולא הצלחתי למצוא משהו מסודר , אשמח לשמוע ממשהו שכבר התנסה עם זה.
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני כבר מת להשתמש בהם שוב לאחר שהרסיבר התחיל לא לעבוד תמיד עם ה-HDMI גם אין לי מיקרופון התקנה של הרסיבר הקיים ואני לא יודע לכוון אותו
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 868 צפיות
-
-
יש לי TV OUT מהכרטיס מסך של רדאון 9200 . הTV-OUT מחובר לוידאו, עכשיו יש לי בעיה עם סאונד, רציתי לשאול אם אפשר איכשהו לחבר את הסאונד של המחשב לוידאו(LINE IN של הודאו) דרך חיבור RCA (האדום הזה).? בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
-
שלום רכשתי אוזניות BT Edifier hecate gm4 פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות מהסוג הזה שהן ללא שום חוט ומגיעות עם קופסא אחוז הסוללה שלהן עומד או על 10 או על 20 ולא מעבר ניסיתי לחבר אותן להטענה כאשר האוזניות בתוך הקופסא - שתי נורות דלוקות בכחול, השלישית מהבהבת בכחול - בסופו של דבר השלישית גם דלוקה בכחול קבוע אך עדיין לא עולה מעל 20% סוללה בהוראות של האוזניות וגם ברשת לא מצאתי שום הסבר איך מטעינים אותן
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
- 1 follower
-
-
מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.microlab.cn/endex.htm משהו שמע ראה בדק ???? חבר שלי שוקל לקנות את אלה http://tms.co.il/product_info.php?cPath=84_67_343&products_id=2561 לא משנה נקנה כבר
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אהלן חברים.. בבקשה המלצה לכרטיס קול מתאים ל2.1 באיזור ה350 ש"ח גג לא חייב למצות את התקציב אם לא חייבים הידע שלי אפסי בזה ככה שבאמת חשוב לי שתמליצו לי על מספר כרטיסים תודה רבה ושבוע טוב!
-
- 3 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, קניתי טלויזיה חדשה עם רמקולים מובנים מאוד גרועים יש לי מחשב שמחובר לטלויזיה (חיבור וידאו בלבד) עם רמקולים 2.1 ATP3 וכרטיס קול AUDIGY 2 VALUE עם LINE IN ויציאות לרמקולים קדמיים אחוריים ועוד אני רוצה לחבר את הממיר של היס ל LINE IN של הכרטיס קול שלי, ושהוא ישלח את הקול הזה ל"אחוריים=רמקולים 2.0 פשוטים שאקנה" יציאה כתומה את הסאונד הרגיל של המחשב שלי אני רוצה שימשיך לשלוח ל"קדמיים=ATP3" יציאה ירוקה וכשאבחר לראות סרט מהמחשב או מהטלויזיה אוכל שזה יפעל ב4.1 וינצל את כל הרמקולים. זה ה"חלום" השאלה אם זה אפשרי? אם כן איך מגדירים? תודה רבה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר רמקולים של מערכת למחשב
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי אני מחפש נתונים להשוואה בין מקודדי וידאו. בעיקר השוואה בין H.264 לכל השאר. חוץ מזה, אני מחפש כמה שיותר תכונות של ה H.264, יתרונות חסרונות, מה הבעיות שלו וכו'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לפני כשבוע צרבתי מספר סרטים על DVD באמצעות תכנת NERO ה-DVD הגיע אך לא היה ניתן לפתוח את הקובץ במכשיר ה-DVD האמריקאי. האם ידוע למישהו על פורמט מסויים שאיתו יש לצרוב סרטים על מנת לאפשר לראות אותם על מכשיר אמריקאי?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חג שמח, אני מתלבט בין שני כרטיס קול 1-CREATIVE X-FI XTREME http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4251 2-CREATIVE SB AUDIOGY 2 PLATUNUM 2 EX [http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4753 מה יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הודעה רגילה הקשורה לנושא של הפורום ואני מקווה שלא יורידו אותו או ינעלו...זה משחק בן זונה ובפורום האחרים שראיתי אותו זה מזה תפס, היו מקומות שזה הגיע עד ל - 70 עמודים בערך . לפני שתגידו מה זה המשחק הזה סתם מטומטם וכו' תנסו מה אכפת לכם ונראה איך זה יתפוס... אז בקיצור המשחק הולך ככה כל אחד שמשאיר הודעה כותב תשובה לשאלה הקודמת ונותן שאלה משלו שאלות לדוגמא: מה עדיף פפסי או קולה? בית"ר או הפועל? קאזה או היימש וכו' הבנתם (כל אחד חייב לשים תשובה ושאלה כדי שהשחק ימשך ולא יקטע!!!) אז יאללה סבבה אני יתחיל מה עדיף אינפקטד משרום או אסטרל פרוגקשיין ?