אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
מה נותן לחבר את הטלוויזיה או ממיר דיגיטלי למגבר? ועם כדאי לחבר את המחשב לIN ואת הטלוויזיה ל-OUT עם זה אפשרי? המגבר הוא YAMAHA RX-V359
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם , יש לי כרטיס מסך LEADTEK GeForce GTX460 768MB GDDR5 לוח אם - H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI ביציאת כרטיס המסך ישנה יציאה mini HDMI אותה חיברתי ל- "TV SHARP 32 עם כבל HDMI (10 מטר - אולי זה קשור) + מתאם HMDI (קטן לרגיל) אני מקבל תמונה אך הקול עובר דרך הרמקולים של המחשב (המחוברים לכרטיס קול שעל לוח האם) ה- realtek audio manager מזהה את המסך וכאשר אני בוחר את יציאת ברירת המחדל דרך ה-TV (כפתור ימני+audio device) עדיין לא מתקבל סאונד דרך ה-TV . ניסיתי לעדכן את הDRIVERים של הכרטיס מסך - לא עזר אשמח לעזרתכם . כפיר
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כפי ששמתם לב בדיון הקודם שלי ביקשתי המלצה לאוזניות ורמקולים אחרי קריאה רבה של ביקורות והמלצות ממכם רכשתי את הsolo 7c ואת ה jvc ha 500s שאמור להגיע במשלוח מאייבי בעוד כמה ימים. כרגע אני משתמש בכרטיס קול מובנה של הלוח האם Gigabyte P35-DS3L אני שם לב שב7C יש פונטיצאל לא ממומש מבחינת באסים עמומים שיכולים להיות יותר מדוייקים ופחות להשתלט על הצליל, צלילים יותר צלולים וכו' השאלה היא עד כמה כרטיס קול חיצוני יוכל לעשות שינוי בנדון האם יהיה שיפור משמעותי או שיפור מזערי שלא ישמעו בהבדלים? כנ"ל לגבי האוזניות למרות שעדיין לא שמעתי אותם העדפה לכרטיס קול שיתמוך גם ברמקולים וגם באוזניות. השימוש שלהם הוא בסלון ליד הטלויזיה בטווח של 2.5-3 מטר בין הרמקולים לבין המאזין והרוחב של הסלון הוא 8…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טיול שנתי עוד מעט, ואני מחפש נגן חדש (עד מקס' 500 שקל). CD רגיל יכול להכיל דיי הרבה מוזיקה, אבל דיסק של DVD עוד הרבה יותר, וביחס איכות\כמות גבוה בהרבה. מישהו יודע כמה הם אמורים לעלות ואיפה אפשר למצוא אותם ? למען הסר הספק, אני מתכוון לנגן (דיסקמן) רגיל, שיכול לקרוא מדיסקים של DVD. יש לי צורב DVD אז זאת לא בעיה. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב יש לי התלבטות בין כמה דגמים להלן Micro lab 6c Micro lab 7c Micro lab h11 Micro lab solo 15 Micro lab hw12 אני יודע שכולם אותו חברה ויש הבדלים רק במחיר ושתיים מתוכם הם בחיבור אלחוטי אבל השאלה אם יש השפעה כלשהיא על האיכות בין חיבור ישיר לבין אלחוטי ולגבי תמורה של מוצר למחיר, יש הנחה ב ksp 20 אחוז על כל המוצרים של מיקרולאב ושל קריאיטיב, שאלה נוספת אם יש הבדלים בין מערכת 2 לבין 2.1 לגבי המוזיקה וגם תמורה, לא בא לי על רמקול ברצפה אבל אם יש הבדלים אשקול שנית את דעתי...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקשיבו ב נושא אחר כתבו לי.. אז השאלה שלי איך אני עושה את זה..?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. LG 42LD650 LCD 42 2. LG 42LD550 LCD 42 3. LG Scarlet 42LH70YR LCD 42 השימושים הם בעיקר צפיה בערוצי SD לשחק בXBOX 360 וצפייה בסרטים בHD אז מה הטלוויזיה הכי טובה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה, אני רוצה לחבר את המערכת הביתית למחשב.. הציוד שיש לי: -רסיבר -חמש רמקולים (סנטר, רמקולים אחוריים וקידמיים גדולים) -מחשב עם כרטיס קול משולב רגיל עכשיו, אני חיברתי את המחשב למערכת אבל אין אווירה קולנועית איך חיברתי? לקחתי כבל עם חוט שמתחבר לשחור ואדום ברסיבר ולמחשב כניסה רגילה של אודיו, בחיובר לרסיבר זה בV-AUX אבל השאלה פה למה אני מרגיש שאין אווירה קולנועית כלומר אני צריך לעשות משהו מיוחד יותר ממה שעשיתי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מעיין סטרימר כלשהו אבל שיהיה מיועד למצב לא מקוון כדי לראות סרטים מדיסק קשיח חיצוני. הוא מתוכנן ליהיות מוצב במקום בלי אינטרנט, לדעתי עדיף שיהיה עליו kodi או לפחות אפשרות להוריד ושיריץ חלק תוכן mkv. אני מניח שהרבה מכשירים יודעים לעשות את זה ולכן אני מחפש עלות תועלת גבוהה, ט אם יש אפשרות להריץ משחקים או אימולטורים גם כדי. אין תקציב מוגדר אני מניח ש500 ש"ח יספיקו לזה Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש למוראל 2 רמקולים באותו מחיר: SP1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735289 ו Ll1 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=34759 לשניהם מפרט זהה, מה ההבדלים? מה יותר טוב ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהמגברים שלהם רעים בקטע טוב. המגבר שאני מדבר עליו אני יכול לקבל אותו ב600 שח ורמה שלו הוא יכול להגיע בעוצמה שלו למגבר של 2000 לפחות
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס קול להחליף את ה םonboard שלי. השימוש שלי הוא כמעט רק למוזיקה (ומעט סרטים - לא משחק במחשב בכלל). התקציב הוא 500-600 ש"ח. אין בעיה עם יד שנייה, אבל אני מעדיף בלי קניות מחו"ל.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משוטט לי ברחבי הרשת, וכל פעם כתבה אחרת מצליחה לשכנע אותי לכיוון אחר, כשסוף סוף חשבתי שהתבייתתי על משהו - קראתי משהו נגדו ובעד אחד אחר. נתחיל עם הדרישות שלי: 1) סאונד מעולה (הכי חשוב מבחינתי) 2) חוסר תלות בתוכנה חיצונית (אני מניח שזה מעיף את ה-IPOD 3) ממשק נוח 4) הקלטה 5) רדיו (+ רציני) אלה הדרישות העיקריות. הנגנים שעברתי עליהם: H120 (iHP) של IRIVER ו- iAudio M3L. שתי הביקורות שקראתי ב-whzone פירגנו מאוד לשני הנגנים, ומאחר שאין לי צורך בווידאו או תמונות כלל, שני הנגנים נראים לי ממש אופציונליים. מה שמפריע לי ב-M3L: * אין מסך על המכשיר עצמו, יכול להטריד מאוד * כרגע לא תומך עברית * דורש 30 שעות הטענה, שזה סוג של חיסרון למרות שעות העבודה הרבות * מחייב מתאם לחיבור חיצוני וה…
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות עוד היום ת'רסיבר ועוד לא ברור לי מה ההספק שלו, במספר אתרים רשום שהוא: 5X65W , 5X75W , 5X95W ו 5X110W.. עכשיו אני לא יודע מה העוצמה האמיתית שלו.. תודה לעוזרים. Yamaha Model: RX-V530
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאמר נהדר, מובא לטובת כל אלה שעדיין לא קראו. בגרות טונאלית / מיכאל לנג כמי שהחל את התחביב בילדותו, עברתי לא מעט שלבים בהתפתחות התחביב והבנת האיכות שלו כמרכיב בטיב הצליל והאזנה לו. אנא הצטרפו למסע ונסו לאבחן את עצמכם בשלבים המתוארים: שלב א´: ההדבקות עלינו להבין שתמיד יש מקור שממנו אנו נדבקים בתחביב ומתחילים להתעניין ולעסוק בו. לי אישית היו שני מקורות. הראשון היה בתערוכת טכנולוגיה בשנת 1972 בגני התערוכה, הוצג מגבר A-77 של חברת REVOX יחד עם עוד כמה קיטים שהחלו לפרוח באותם ימים. ההתלהבות מהציוד ואיכותו משכו אותי להתיידד עם גיל ש. שלמד בכיתה מקבילה, ולקח את התחביב ברצינות. נקודת המוצא של גיל הייתה שעתידה של הקסטה (Compact Cassette) לעומת התקליט LP מובטח. ימי STEREO …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה עדיף לשמיעת מוסיקה וסרטים ומשחקים? audigy 2 VS Audiotrak Maya 7.1??
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רעשים של בזזז מהרמקולים שאני מדליק את הסאב, זה לא הכרטיס קול זה לא הרמקולים עצמם (CREATIVE 4.1 CAMBRIDGE ) וזה לא מגנט שמפריע זה הסאב, כל רמקול שמחברים אליו הוא משדר לו בזזזז כזה מעצבן, שומעים מוזיקהו הכל אבל יש בזזזז תמידי כזה ברמקול.. מה זה ? ועוד שאלה חשובה !!!! אם אני קונה סאב חדש, הרמקולים יתאימו או במילים אחרות לכל הסאבים אותו חיבור לרמקולים ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא הבנתי מי יותר טוב שניהם 2.1. מה ההבדל?! ואני מדבר על 621 לעומת XA3021.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לשדרג את הלוג׳יטק Z4 שלי עם סט יותר חזק ואיכותי, על מה הייתם ממליצים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין באוזניות שיחוברו למחשב נייד (ראו במפרט, יש לו כרטיס קול טוב, עם HD AUDIO), לסרטים(וסדרות) לרוב ומשחקים בלבד. אני לא מתכוון לשמוע מוזיקה. רציתי לדעת, ואני מבקש תשובה על סמך נסיון אישי בלבד, אם יהיה הבדל משמעותי באיכות הסאונד בין אוזניות בתקציב של 250 ש"ח כמו הAKG K26P, לבין אוזניות ב30 ש"ח של סילברליין\סמארטקום וכדומה... רציתי ללכת ולשמוע את ההבדל בעצמי אך לצערי אין מקום קרוב אלי שיש בו את הK26P בתצוגה. אז מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-