אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב... האם זה יעבוד עם הכרטיס מסך שלי (או שזה עובד עם כל כרטיס מסך?) יש לי Radeon X1950 Pro 512 MB יעבוד? ואם כן, יש למישהו המלצה? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמובן אפשר גם בפחות הרמקולים יחוברו לכרטיס קול שמגיע עם ה ga-7dxr : Creative CT-5880 sound chip & AC97 codec וישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני רוצה לקנות אוזניות סגורות, ושמעתי את ה428 ואהבתי אותן. מה אתם אומרים עליהן?צריך הגברה איתן? יש מתחרות שעדיף לפזול לכיוונם בסביבות המחיר שלהן? (350~ ש"ח) תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אוזניות אלסנדרו MS1 והכבל שלהם מאוד מעצבן אותי, הוא מסתובב סביב עצמו לפעמים והוא מרגיש "חלש" ואני רוצה להחליף אותו (אין בעיה להלחים מן הסתם) אבל אני צריך הכוונה איפה אני קונה בכלל כבל איכותי שאני יהיה מרוצה ממנו, יש לי מתאם שאנטולי מהפורום הכי לי בזמנו, מן ציפוי מחוספס כזה ואני מאוד מרוצה מזה הייתי שמח למשהו בסגנון. אין בעיה לקנות גם מEBAY. תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לגנות נגן MP3 איכותי עם מטען פנימי-ז"א שלא אצטרך לקנות על הזמן סוללת. אני לא מבית בנושא הMP3 ואני צריך עזרה בבחירת נגן טוב שלא יתקלקל. *נ.ב יש לי עוד אשכול בנושא הMP3 אבל אין צורך כבר להתייחס אליו כי הסבירו לי שהחברה ההיא לא משהו , לכן פתחתי כאן אשכול חדש על כל הMP3 והחברות למינהין , לא לנעול בבקשה. תודה לכולם
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את הדעה שלכם בנושא דיי טחון ( סליחה מראש ) התכנון לקנות נגן חדש, כמה שאלות ברשתוכם: קודם כל, אני מכיר את רוב הנגנים שיש בשוק, אין צורך להכנס לפרטים טכנים. חשיבות: *גודל. כמה יותר קטן יותר טוב. *נפח. פה יש לי התלבטות. מצד אחד 5 ג'יגה אני חושב שיספיקו, מצד אחד מחיר נגני ה-20G לא יקר בהרבה. ופה נכנסת לי השאלה, 1) מה ההבדל בינהם, חוץ מנפח גודל משקל, למה שאני אעדיף נגן 5 על נגן 20 באותו מחיר? *ניווט וממשק, אני חושב שהטאץ' פד דיי חשוב, לא כל כך נח לגלול עם לחצן שעות.. *איכות. שזה אומר הכל: שמיעה, בנייה, אחריות. *שיהיה DOK *זמן סוללה ( אבל שלא יהיה נקודה מכרעת ) מה פחות חשוב: *ציבעוני. זה בהחלט נחמד, אבל אני רוצה לשמוע מוזיקה, ופחות להסתכל על ה…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה לבחור טלויזיית תלת מימד.. גודל התקציב יכול להגיע עד 5500 ש"ח 42 אינצ'.. (האם התקציב נמוך בשביל מידי, אם כן מה התקציב המינימלי)? איכות הצפייה נורא חשובה, ללא כאבי ראש וכו'.. הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב לטובת צפייה בסרטים.. אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור בתקציב הנוכחי, בטלוויזיה יעשה שימוש גם לסרטים, עריכת וידאו וגם משחקים לפעמים.. אם צריך פרטים נוספים אשמח להוסיף. מישהו יכול לתת לי בבקשה המלצה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חושבת לקנות רמקולים עד 2500 ש"ח אני רוצה לחבר אותם גם לטלויזיה וגם למחשב הייתי בכמה חנויות להלן ההצעות שקיבלתי רסיבר של HARMAN KARDON 158 רמקולים JBL 200 או מערכת קולנוע PIONEER HTP 071 אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים שהוצעו לי או לקבל הצעות טובות יותר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי בזאפ וראיתי טלויזיה של טושיבה 32 אינצ' ב 1260 שקלים, כשהגעתי למוכר במחסני חשמל הא אמר לי שטושיבה זה ניהיה זבל ושאני אקנה LG שהיא גם יותר יקרה. (ב 200 שקלים) הייתה לי הרגשה שזה סוג של חרטוט כי בטח יש להם אינטרס שאני אקנה דווקא LG ולא טושיבה אז לא קניתי מה אתם אומרים? אני אשמח לקבל המלצה על טלויזיה טובה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים , אני מחפש נגן mp3 , לצבא... 5gb ומעלה מסך צבעוני וגם שהסוללה תחזיק הרבה. זה הכל פחות או יותר , התקציב 1700 ש"ח , גמיש... אפשר קצת למעלה .. רצוי כמה שפחות. מבקש המלצות , וסיבות תודה! :-*
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התכונה לדעתכם הכי איכותית ונוחה לראות בה סרטים? עד עכשיו עבדתי עם Bsplayer אבל התחילו להיותבה באגים מוזרים אז מחקתי...
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לבעלי H3XX (יש בפורום לא מעט, לא?), רציתי לשמוע ממי שיכול טיפים לגבי סידור הקבצים האולטימטיבי לדעתכם, איך אתם משתמשים בקבצים בעברית, אם יש לכם כלים מומלצים לשימוש של RENAME/TAG וכו (עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו מרוכז בנושא) אני אישית משתמש עם הטאג בעברית הפוכה שאני הופך עם HEBPOD FLIPFLOP הזה ואת שמות הקבצים אני עושה ריניים ידני להיבריש (כלומר IVRIT). כלי ה- MP3 לשינוי שמות וטאגים אני משתמש ב- Mp3 Tag Studio שמאוד נוח לדעתי ויש לו גם אפשרויות לשינוי שם מהיר מהתפריט של הלחצן הימני של ווינדוס ועוד הרבה דברים טובים. דוגמא לסידור בשירים עבריים: H340:\Music\Hebrew\Eviatar Banay\Eviatar Banay-1997\02-Yesh Li Sikuy.mp3 ודגמא ללועזי: H340:\Music\Albums\Rock\J-K\Keane\Hopes an…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הטונר http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=320622463647&ssPageName=STRK:MEWNX:IT http://en.wikipedia.org/wiki/DVB-T תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש רמקולים למשחקים ו-MP3 ה-ATP3 יתאימו לשימוש הזה? איך ה-Hercules XPS-210 2.1 Speakers לעומת ה- CREATIVE ISPIRE 2.1 כמו כן יש מספר דגמים של ה-INSPIRE אחד עם רמקולים דקים ואחד עם עבים איזה עדיף לפי מה שאני יודע מרמקולים דקים לא יוצא צליל טוב http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=171 http://www.americas.creative.com/products/product.asp?maincategory=3&category=3&product=170
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן חצי שנה (מפרט מימין) ואני משתמש בו בין היתר לצפיה בסרטי DVD - הוא מחובר לטלוויזיית CRT רגילה דרך יציאת S-Video. מסך המחשב שלי הוא אמנם LCD אבל מחובר למחשב ביציאה אנלוגית ולא דיגיטלית. בפסח הקרוב אני מעוניין להוסיף למחשב כונן בלו ריי ולהחליף את הטלוויזיה ב-LCD שתהיה FHD. השאלה שלי - האם ניתן יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולצפות ב-FHD בסרטי בלו ריי שינוגנו במחשב? האם במקביל אפשר יהיה להשתמש במחשב, כפי שאני עושה היום עם ה-DVD ? דרך איזה יציאה בכרטיס המסך יהיה החיבור? אני מניח ש-S-Video לא יהיה רלוונטי יותר אלא היציאה הדיגיטלית. האם היציאה הדיגיטלית בכרטיס המסך שלי לא מיועדת רק למסך? אפשר להשתמש בה כ-Tv-out ? אודה לעזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי רמקול של סוני לא בשימוש (רמקול רגיל של מערכת) אני יכול לחבר אותו בתור סנטר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מקרן נייד אנדרואיד שמחזיק בערך על הסוללה שלו 3 שעות בנתיים אנחנו מחברים לו רמקולים של לוגיטק ומקבלים חשמל דרך USB (ואת הUSB מחברים לסוללה ניידת) וככה רואים סרטים מחוץ לבית אנחנו צריכים רמקולים עם סאונד יותר עוצמתי לה הם מאוד חלשים ויש סרטים שבהם הסאונד חלש ואז גם שהווליום עד הסוף שומעים חלש אין בעיה שיהיה יהיה רמקול נייד אולי גם עדיף(כי פחות מסורבל) אבל גם עם זה יהיה רמקול או רמקולים שיקבלו מתח דרך הUSB זה יהיה בסדר יש המלצות על מה כדאי להסתכל? התקציב גג 200/300 תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי יסע השנה כניראה לארצות הברית אז אני הולך לנצל את ההיזדמנות לקנות לעצמי אוזניות גרדו נחמדות. אני יקנה SR80 או SR125 או SR225 (רוב הסיכויים ש SR125). אני הולך לקנות Earpads גדולים(ב15$). אז השאלות: 1. האם אני אוכל לנצל את האוזניות טוב בלי מגבר (sr80-225)? 2. מה עדיף, אוזניות פחות טובות עם מגבר(אם התקציב יעלה) או יותר טובות בלי מגבר? 3. אחרי שאני אקנה אני אשקול קניית מגבר, איזה מגבר כדי לקחת (אבל לא את זה של גרדו, 350$ זה *קצת* הרבה בשבילי) אם בכלל שווה לקחת מגבר עד $200(מתיים זה הגבול להצעות, אפשר פחות...)? תודה מראש על העזרה. נ.ב אני אשמח לשמוע חוות דעת(מישהו עם נסיון עם האוזניות) של מישהו על אוזניות של גרדו.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-