אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש הרכב רמקולים 2.1 (שני רמקולים וסאב) שיהיו איכותיים עד 400. אני צריך אותם למשחקים ולמוזיקה בעיקר (הם יהיו למחשב ורק שם אני שומע שירים אז צריך להיות צליל טוב למוזיקה). ראיתי את ה ATP3. האם הוא מומלץ? מה שכן הם יהיו מאד גלויים לעין והATP לא מלך היופי. כמובן שהרבה יותר חשוב האיכות אבל אם יש גם יופי על הדרך, מה טוב. חשבתי על כמה אפשרויות: X230 Logitech ATP3 Altec Lansing INSPIRE T3030 Creative איזה מהם הטובה ביותר? וכמובן שאם יש משהו עד 400 ש"ח שטוב יותר אני אשמח להצעות. בנוסף, אם יש הרכב 5.1 איכותי יותר מה 2.1 שתציעו לי עד 450-500 ש"ח אני אשמח גם להצעות. (חשבתי על X530 Logitech ) תודה רבה למגיבים!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבעיה היא כשאני מנגן סרט שמקודד ב5.1 אז הרסיבר לא מראה שהרמקולים בקדמיים עובדים (ימין ושמאל), יוצאים מהם קולות ממש חלשים של דיבור אבל קולות רקע בעוצמה רגילה, זה לא נובע מה DVD בגלל שלא מזמן החלפנו ושום דבר לא השתנה. אם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות אז שתפו, תודה. עריכה: ניסיתי לשחק בהגדרות של הרסיבר (לשנות SURROUND MODES וכו') אבל לא עזר.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני האוזניות האלא http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20135&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 http://ksp.co.il/?select=.1062..242..1250..1851..331.&list=1&sort=2&glist=1&uin=20823&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 בגלל מבצעי הBF הם כמעט באותו המחיר עם היתרון קל לjebra כי עם הסנאיזר אני יצתרך לקנות עוד מוצר למרות שאני לא ממש צריך משהו כרגע תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש אוזניות inear ב50$ מאיבי. אני בעיקר שומע חרא של מוזיקה ( SUM 41 וכל מה שמסביב, לפעמים קצת מטאליקה, קצת טראנסים (או מה שזה לא יהיה)), רואה סרטים באיפוד, כנראה אקח את האוזניות למכון או אחבר למערכת (למשחקים). כמו שהבנתם, הציוד שלי בכלל לא משהו, סה"כ יש לי איפוד ונגן ג'נרי. אני כרגע משתמש באוזניות של האיפוד [דור 5] אבל אני רוצה להחליף אותן בגלל שאני לא אוהב לשמוע חזק ודי קשה לשמוע משהו באוטובוס או ברכב. דיברתי עם גיל והנה מה שהוא הביא לי - אני לא מבין כלום בנושא הזה וגיל שלח אותי להתיעץ פה אז הנה, באתי, מה כדאי? (לא חייב מהרשימה של גיל, אפשר הכל), מה טוב בדגם? מה פחות טוב? וכ'ו
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
**פורסם גם בפורום LCD (לא יודע לאיזה פורום בדיוק זה מתאים)** קניתי לא מזמן טלווזית LCD עם תמיכה בHD READY ורציתי לדעת איך אני בדיוק מחבר את הכרטיס מסך דרך חיבור הHD לטלווזיה? יש לי את ה7600GT של לידיטק וקיבלתי איתו מן כבלים שמתחברים לכרטיס מסך ומתפצלים ל3 כבלים אחד בצבע אדום ואחד בירוק ואחד בכחול עכשיו זה חיבור נקבה איך זכר שמתחבר לטלווזיה אז עם איזה כבל בדיוק אני מחבר אותו? (לא דרך DVI או VGA רק דרך יציאה הHDTV OUT יש בכרטיס מסך) הינה תמונות מהכבל אם זה עוזר לכם http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c262.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e37978771c261.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e359781906f13.jpg http://rotter.name/User_files/nor/4535e3…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי הקניה הקבוצתית של הSOLO 7C חשבתי לשדרג את הכבלים(אני גם צריך להאריך אותם) שלהם ונתקלתי אצל חבר בגלילי כבלים הוא לא ידע להגיד לי כל כך אבל כנראה שלפחות אחד מהם לא משמש לרמקולים בכלל והשני נראה זהה בדיוק לכבלים שמקבלים עם הSOLO 7C כאמור אחד הגלילים נראה זהה לגמרי לכבלים שמקבלים עם הרמקולים, והשני לדעתי לא מיועד לרמקולים אבל מאחר וראיתי עליו כיתוב של 2X2.5 ולאחר שקיבלתי המלצות כאן בפורום לשימוש בכבל מעל 2.5 מ"מ אני מתלבט אולי הוא עדיף? אשמח לדעה ממי שמבין בעניין תודה! תמונות של הגלילים:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1611478 תגידו מה אתם חושבים לפי מה שהבנתי הרסיבר יכול לעבוד ב 6.1 לכן אני צריך להוסיף עוד רמקול סנטר אני צודק? המערכת לסרטים בעיקר וככה מדי פעם מוזיקה ומישחקים.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי את ה- H320 לא מזמן, והבנתי שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה שנקראת Iriverter ... הורדתי את התוכנה , התקנתי , והמרתי סרט אחד... את ההמרה העברתי לנגן בתיקייה חדשה : "Movies " כשאני נכנס לתיקייה "Movies " הוא לא מראה לי שום דבר ! אולי לא השתמשתי בתוכנה כמו שצריך? ואם זה קרה, איך משתמשים בתוכנה? :s05: אם מישהו יוכל להסביר לי באופן פרטני איך לשים סרטים בנגן, אודה לו מאוד.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לרכוש טלויזיית תלת מימד LED עם חיבור DLNA וSMART החל מגודל 47 אינץ'. אני מתלבט בין הדגמים : Samsung UA46ES6200M Samsung UA46D6000 Samsung UA46D6400 LED Samsung UE46D6200 LED 46 אינטש LG 47LM580Y LED 47 אינטש LG 47LX6500 LED 47 אינטש מאד חשוב לי שיהיה חיבור אלחוטי למחשב ודרכו אוכל לשדר סרטי HD. אם למישהו המלצות לטלויזיות אחרות בסכום הזה אשמח לקבל אותן. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות מדריך לסאב, אל לא ראיתי מדריך לרמקול, אם אתם מכירים אחד כזה אז תביאו לינק ישיר בבקשה ותודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בהמלצה לאוזניות IE עד 80$, אשר ירכשו באיביי או אמזון. אני מתכנן להאזין למוסיקת רוק בעיקר ומעט למוסיקה קלאסית, בסביבות כמו אוטובוס או כיתה. לכן אני צריך שתהיה אטימת צלילי רקע מסוימת (אולם לא אטימה מוחלטת, על מנת שאני אשמע את המורה קוראת לי : ). כמו כן, חשוב לי מאוד שהסביבה לא תשמע את המוסיקה על מנת שזה לא יפריע בשיעור (כלומר, אוזניות סגורות). כדי שתבינו מעט יותר לעומק איזה סוג של צליל אני אוהב, אציין כי כרגע יש לי Audio Technica AD700 ואני מאוד אוהב את הצליל, חוץ מזה שחסר לי מעט באס. תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 2.1/2.0 (עדיפןת ל2.1) בתקציב של בערך 300 שקל אפשר לחרוג במקס 50 שקל בערך. הם חייבים להיות טןבים. ויש לי שאלה, יש לי את הבוקסות הגדולות עם המגבר של לפני לפחות 6שנים (בוקסות ADC), עלו לי 2500 שקל בזמנו. הם באמת עדיפות על הרמקולים של ה300 שקל של היום? לדוגמה הlogitech z323
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שבשביל לעשות את זה צריך כרטיס מסך VIVO או כרטיס טלוויזיה. כרטיס המסך שלי אין לו כניסת וידאו ולכן חשבתי לקנות כרטיס טלוויזיה. האם זה מה שאני צריך? במידה וכן אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משתמש בARCHOS 605 WIFI כסטרימר. אני רואה את הקבצים בלי בעיה, אבל אני לא מצליח לראות כתוביות. כאשר אני מעתיק את הקובץ למכשיר עצמו, אני רואה את הכתוביות. ניסיתי גם עם השיתוף שמגיע עם WIN 7 וגם עם TVERSITY. למישהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר ליקנות ב5,000 ש"ח +- LCD 26" HD? חשבתי על כמה סוגים: Samsung LA26R51B Samsung LA26R71B Grundig GR26HS LCD Toshiba 26WL36 Maraton W260S מי הכי טוב פה ויש לו HD?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-