עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kyyle,

שלום לכולם. קיבלתי היום את ה-Logitech Z560 שלי,מה אני אגיד לכם? פצצות לגבות עצים לריסים או,אם תרצו,איך שהשכן שלי העדיך לומר: "...תנמיך כבר את הדבר הרועש הזה לפני שאני מזמין לך משטרה...כל היום בום בום בום...חשבתי שמכונית מירוץ נכנסה לי לחלון..." וכו' וכו' וכו'.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OmEr8,

שלום לכולם! בעתיד הלא רחוק אני הולך להיות בעלו הגאה של אוטו חדש (טוב אולי לא כל כך חדש אבל זה לא משנה...). הדבר הכי חשוב לי במכונית זה הסאונד, כי היא עצמה לא תהיה שווה הרבה. התקציב שלי נע בין 2000-3000 ש"ח. אני לא מבין גדול במערכות סאונד לרכב ולכן אזדקק למעט עזרה. אני כבר יכול לומר לכם שהרדיו דיסק שאני מחפש לא צריך לקרוא MP3. גם מגבר הוא לא חיוני לגמרי, אבל אם תצליחו איכשהו לדחוק אותו בגבולות התקציב אשמח מאוד. תודה רבה! עומר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liho,

מחר אני קונה h10 אני צריך אם אפשר בבקשה את התוכנה שהופכת את את השם של השיר וגם את הטאג תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. נהרסה לי הדיבורית שקיבלתי עם הSGS2.. אני מחפש משהו אחר עד 150 שקל. עדיף שתהיו אוזניות כפתור. אין בעיה להזמין מחול

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by adirze,

שלום לכולם, רציתי לשאול שמחברים אוזניות למחשב יש איזה ווליום מסוים שהוא המקסימלי. קניתי אוזניות ומשום מה הווליום המקסימלי בהם לא גבוה ועוד אוזניות שקיבלתי עם הפלאפון שלי samsung galaxy s1 הווליום מאוד גבוה.אז השאלה בעצם אם אפשר לדעת אם הווליום של האוזניות הולך להיות גבוה או נמוך לפני שקונים אותם? יש איזהשהוא פרט טכני של האוזניות שניתן לבדוק אותו לפני הקנייה שקובע את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. לא הצלחתי להבין מה הסיפור... הורדתי את החבילה העדכנית של K-lite וזה לא שינה כלום... אני שומע בסרטים רק את האפקטים ולא את הדיבור של האנשים... כנ"ל גם בשירים, בעיקר את כל הצלילי רקע ופחות את הבן אדם שר.... (ביוטיוב אני בכלל לא שומע). אם מישהו יודע איך לשנות את זה זה יעזור לי מאוד. בדיוק קניתי רמקולים חדשים F362 ומאז שחיברתי אותם זה קרה (זה בה עם אמפליפייר אולי זה משנה). הדרייבר שלי של SoundMAX ואין בו אפשרות של 2.1 דרך אגב. כרגע זה מוגדר על קואדרופוניים. כרטיס קול מובנה בלוח אם ASUS M-2NE אם זה משנה.. אשמח לעזרה נמאס לי כבר מהדבר הזה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. ברשותי האוזניות הנ"ל כבר נראה לי קרוב ל3 שנים, והפדים כבר מתפוררים והגיע הזמן להחליפם מה האלטרנטיבות שלי? איפה אפשר להשיג פדים חדשים לאוזניות (בין אם תחליף מקורי או אופציה לעשות משהו יותר מעניין בכיוון של איזשהו מוד קטן?) תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by NuNaTaK,

יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום, אני מחפש כרטיס קול להקלטת גיטרה, לרגע זה אין לי מגבר ואני מקליט ישירות עם כבל. חשוב לציין שאני מתחיל בכל העניין של ההקלטות ואני מחפש כרטיס קול למתחילים שיעשה את העבודה ושישמש אותי בעתיד לעבודה עם מגבר.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by nimrod1,

היי אני מחפש רמקולים צרים (לתלייה על הקיר) לצד LCD, אבל שישמשו גם למוזיקה. בכמה חנויות אמרו לי שאין דבר כזה, אבל אני חושב שראיתי משהו כזה איפשהוא. מישהו מכיר? מישהו יודע? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, אני מחפש אוזניות לאוניברסיטה ככה שהעדיפות הכי גדולה תהיה שהם יגבילו (או ישקיטו לגמרי) את הרעש של הדיבורים מסביבי, במיוחד אנשים עם פלאפונים או שמדברים אחד עם השני באותו חדר לימוד. התקציב שאני לא יכול לחרוג ממנו הוא עד 90 דולר באמזון + 10 למשלוח. אין עדיפות מיוחדת ל in/over ear אבל מעדיף שיהיה אלחוטי. תודה !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by thasson,

שלום רב, אשמח לקבל המלצה לגבי חיבור מחשב לציוד שמע. הצורך: שמע איכותי למשחקים (5.1) ולצפיה בתכנים מהאינטרנט. מדובר בחדר בגודל של 10 מ"ר. המצב הנוכחי: קיים כרטיס קול עם יציאה אופטית (Creative Sound Blaster Z) המחובר למערכת 5.1 של Microlab. אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת וחשבתי לשדרג את איכות הצליל ע"י חיבור המחשב לרסיבר. חשבתי על החלופות הבאות: רסיבר Onkyo TSXR373 רמקולים Morel Primo 8 או רסיבר Denon AVR-X550BT רמקולים Canton movie 95 להבנתי בשתי האפשרויות יש דרך לבצע auto calibration (יש מגבלה במיקום הרמקולים). אשמח לדעת להערכתכם איזה שילוב יתן לי סאונד איכותי יותר/יותר …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ככה שלום... יש לי רמקולים של CREATIVE - הINSPIRE 5.1 וגם כרטיס קול 5.1 של CREATIVE בבדיקה של הרמקולים, כל הרמקולים עובדים. כל רמקול מדבר. אך כשהווינאמפ מנגן, משום מה אני לא שומע כלום מהרמקול האמצעי (CENTER). צריך להגדיר משהו ספציפית בווינאמפ? תודה...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הרמקולים הם PARADIGM CINEMA 70 עם סאב וסנטר מונעים ממגבר JVC 5022 (החוליה החלשה) המקורות הם כרטיס קול GTXP די וי די של LG מהדיוטי ווידאו פיליפס

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by brk2k,

מה אתה אומרים על כרטיס הקול המובנה הזה? Via's envy24bit קראתי בביקורות על לוח אם שהכרטיס קול הזה מובנה עליו שהוא אפילו עובר את הסאונד סטורם! מה אתם אומרים עליו?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by homart,

היי, ברצוני לקנות נגן MP3 של IRIVER 20G בהתחלה חשבתH על הH320 אבל מכיוון שאני קונה בארה"ב אני חושב שלא תהיה לי ברירה אלא לקנות את ה-H10 20GB כי הבנתי שכבר לא מוכרים את הH320 בארה"ב, זה נכון?? במידה ועדיין מוכרים את הH320 בארה"ב איזה מכשיר יותר כדאי לקנות?? מה ההבדל בין המכשירים האלו?? תודה מראש לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי במחשב כרטיס קול של soundstorm 5.1 עם 3 יציאות מאחורה. כתום ירוק וכחול. חבר שלי אמר לי שאני יכול לחבר את הרמקולים שלי לוג'יטק 2.1 לחיבור אחד(הירוק) מאחורה, ואת המערכת סטריאו לחיבור הכחול השני. וככה לשמוע דרך הרמקולים של המחשב והמערכת יחדיו.(נ.ב יש לי פלאג קטן שמחבר בין הפלאג האדום והשחור שיוצא מהמערכת לפין אחד בלבד שאני אוכל להכניס אותו למחשב..) האם זה אפשרי? האם צריך לכוון או לעשות משהו מיוחד? והאם חיבור הכל ביחד יחליש את העוצמה הכללית של המערכת או משהו כזה?.. תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני לא שומע מוזיקה לרקורד... מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 מה אתם אומרים... אי לא שומע מוזיקה רק למשחקים וכל השאר

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by artyom,

תודה בהקדם

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. הקנייה של הCreative T20, לפני כחודשיים, פקחה לי את העיניים (או את האוזניים...) בכל מה שקשור באיכות הצליל, ובהנאה ממוזיקה. לכן החלטתי לעלות רמה בתחום הזה ולהשקיע באמת, על מנת לקבל את המקסימום בהאזנה למוזיקה. עכשיו אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות אוזניות שיתחברו לIaudio X5L ויגרמו לי לחייך מאוזן לאוזן. ;D כרגע הכיוון הוא אוזניות פתוחות, עם דגש גדול מאוד על צליל נקי ומדויק, פחות דגש על הבאס. אני אשתמש באוזניות האלה בחדר שלי, כך שלא יהיו רעשי רקע מציקים במיוחד (ולכן האוזניות הפתוחות). הבעיה שלי היא שאני לא יודע אם אני אצטרך מגבר או לא. אין לי נסיון בתחום הזה, אני רק יודע שזה יהיה חבל להשקיע הרבה כסף באוזניות בלי לקבל מהן את המקסימום. התקציב שלי לאוזניות+מגבר אם צריך הוא 10…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by zachi_t,

היי, אחד החוטים באוזניות שלי (סוני מדגם MDR-7506) נהרס/נקרע - האם ידוע לכם היכן אפשר לתקן את האוזניות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by kalda01,

מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by shahar31,

אהלן, יש לי רסיבר של הרמן קרדון שבזמנו עלה סכום לא מבוטל, לפני כמה זמן הוא הפסיק לעבוד, הוא נכנס למצב סטנד ביי לכמה שניות ואז נכבה. פתחתי את המכסה כדי לראות קצת בפנים מה קורה ושניסיתי להדליק שוב(לא נגעתי באף רכיב) אחד מהקבלים עלה באש ושרף חלק מהלוח. יש אפשרות להחליף את הקבל/לוח ואם כן כמה תיקון כזה עולה? אם לא, יש אנשים שמחפשים כאלה רסיברים כחלפים? תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים