עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום אנשים בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות? באריכות: יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט) קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות... י…

2. אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by erez107,

שלום, לפני שנה וחצי קנינו 3 ממירים של YES MAX HD. באחד הממירים יש דיליי של 10 שניות בערך כאשר מעבירים מערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך. אני מזפזפ הרבה מערוצי HD לערוצים רגילים ולכן זה מעצבן מאוד. אין דיליי כאשר מעבירים מערוץ רגיל לערוץ רגיל או מערוץ HD לערוץ HD. בשני הממירים האחרים הבעיה הזאת לא קיימת וההעברה בין ערוץ HD לערוץ רגיל ולהפך היא בלי דיליי בכלל. האם מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת מבלי שיהיה צורך להחליף את הממיר ? (יש לי הרבה תוכניות מוקלטות שאני רוצה לשמור). פניתי ל-YES כמה פעמים בעבר ובכל פעם הם חשבו שהבעיה היא בעדכון גרסא וביקשו שאוציא את הממיר מהחשמל ואחזיר אבל הבעיה עדיין לא נפתרה. תודה מראש, ארז.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yuvalbar84,

אהלן חברים אני מעוניין בטלויזית 32", של SAMSUNG, LCD מסידרת D. הטלויזיה הולכת להיות תלויה על קיר בחדר השינה ללא מערכת סראונד, לכן חשוב לי שהרמקולים של הטלויזיה יהיו באיכות טובה. כמו כן, אין לי ידע נרחב בנושא, אני פשוט לאחרונה מאד מרוצה מהמוצרים של SAMSUNG, בניגוד לשנים עברו ואני גם אשמח שמכשיר ה GALAXY S2 שלי ידע לעבוד אל מול הטלויזיה. היא הולכת לשמש בעיקר לצפיה בכבלים\סרטי DVD. ואם תהיה אפשרות לחבר ב HDMI את הלפטופ, זה יתרון (אם כי אני בטוח שבכל הטלויזיות החדשות כבר יש כניסות HDMI מובנות). לכן הייתי שמח לדעתכם בנושא, האם יש משהו בטווח הגודל של 32 אינץ' שיותר משתלם לקנות לדעתכם ? כלומר פירמה שאינה סמסונג? ואם לא, אז הייתי שמח להמלצה על מקום לרכוש ממנו את הטלויזיה במחיר ז…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?

6. התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום! מכיוון שזאת הפעם הראשונה שאני נכנס לתת הקטגורייה הזאת אבקש מראש סליחה אם עברתי על חוק כלשהו... אז ככה, נימאס לי מהטראנסים שמנוגנים בחדר הכושר שלנו והחלטתי לקחת את האייפוד שלי לשם, אבל הבעייה שלי היא שהSENNHEISER HD435 לא מתאימות לפעילות גופנית. לכן אני זקוק לאוזניות עמידות בפני זעה (שמעתי שלסנייזר יש סידרת ספורט מיוחדת חסינת זעה, יש אותה בארץ?). צבע לא אכפת לי איזה, גם המבנה לא משנה כל עוד הן יושבות טוב על הראש (שאני לא אעצור את ההליכון בשביל לסדר ת'אוזניות) . כמובן חשוב שהאוזניות לא ישבקו חיים בנהרות הזיעה עכשיו האיכות- לפי מה שידוע לי אוזניות איכותיות עולות הרבה יותר מהתקציב שלי (300 ש"ח) אבל אני כניראה אצטרך להתפשר בקרטריון הזה. האוזניות יתחברו ל IPOD 60 ג'יגה (…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב יש לי התלבטות בין כמה דגמים להלן Micro lab 6c Micro lab 7c Micro lab h11 Micro lab solo 15 Micro lab hw12 אני יודע שכולם אותו חברה ויש הבדלים רק במחיר ושתיים מתוכם הם בחיבור אלחוטי אבל השאלה אם יש השפעה כלשהיא על האיכות בין חיבור ישיר לבין אלחוטי ולגבי תמורה של מוצר למחיר, יש הנחה ב ksp 20 אחוז על כל המוצרים של מיקרולאב ושל קריאיטיב, שאלה נוספת אם יש הבדלים בין מערכת 2 לבין 2.1 לגבי המוזיקה וגם תמורה, לא בא לי על רמקול ברצפה אבל אם יש הבדלים אשקול שנית את דעתי...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by MasterOfMuppets,

שלום! ליומולדת החלטתי לקנות אוזניות. האוזניות ישמשו בעיקר לשמיעת MP3 מהנגן Sandisk Sansa e270 שלי. אין לי העדפות מיוחדות לפירמה מסויימת. אני לא מפחד להסתובב עם אוזניות קשת גדולות על הראש, אבל אני לא אוהב אין-איר (כאלה ששמים ממש בתנוך פנימה בכמו מעין צינור). הגבלת תקציב - עד 400 שקל. אשמח לקבל המלצות/עצות. תודה!

10. שלום לכולם אני מחפש אוזניות לקסדה, קניתי כבר אוזניות "מיוחדות" מאיביי ב- 4$. הסאונד שלהם חלש והבאס מזעזע. אם אני מבין נכון אני מחפש אוזניות 16ohm ? מישהו מכיר דגם אוזניות עם סאונד טוב ווליום גבוה ? *מידות הרמקול: עובי עד 5mm וקוטר עד 50mm תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tal7420,

מישהו יודע על חנות באיזור כפר סבא, רעננה בה אפשר לבדוק אוזניות לפני שקונים? כי כידוע אוזניות הן מוצר סטרילי שלא ניתן להחזיר.... תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by OR007,

ראיתי בחדשות מדריך לסאב, אל לא ראיתי מדריך לרמקול, אם אתם מכירים אחד כזה אז תביאו לינק ישיר בבקשה ותודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by asaf556,

שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה לחדר שלי. התקציב הוא 1500 שקל ל32 אינץ. מה הכי טוב שאני יכול להשיג במחיר הזה? חשבתי על LG 32LN542Z מה דעתכם? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by NuNaTaK,

יש לי AL ATP3 בני שנתיים וחצי ולאחרונה החלה בעיית מגעים עם הכבל שמחבר בין הרמקול הימני לסאב, שווה לתקן אותם או שכדאי לקנות חדשים? שמתי לב שהחיבור הוא גם לא סטנדרטי, זה אפשרי בכלל לתקן אותם? אם כן, איפה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nadaw,

מה אתם אומרים על זה? http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090041-1116809-1116837-1116837-1196097-1140495-4889651.html תנו הצעות.. עד 6000 שקל... ותפרשו לי את כל הנתונים ששם.. מה הם אומרים? צודהה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Sol@rWind,

האם יש לאוזניות אלחוטיות DELAY בקול ? כלומר האם הקול מגיע אחרי התמונה בהפרש ניכר לעין, שמעתי שיש אוזניות עם DELAY שמפריע תןדה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. חברה, אני יודע שפירלס היא חברה חרא...אבל בכל זאת...תסתכלו על הדבר הבא ותגידו לי אם שווה : מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב · מבית PEERLESS · דגם: PR-SW 880 · מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני · Ultra Slim עם מעמדים, · יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של · 880 וואט PMPO · · דמי המשלוח כוללים עלות טיפול, ביטוח ואריזה. אני יכול להשיג את המערכת ב-250 שקל ויכול להיות שאפילו ב190 שקל + - . שווה או לא ? חסרונות , יתרונות , כל מה שאתם רוצים להגיד , הגידו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מעונין ליקנות רמקולים למחשב באיכות הכי טובה שיש תודה ...

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by YarinD,

אני מחפש כרטיס קול שישפר את הטראבל של המיקרולאב סולו 6 שלי משום מה השמיעה שלהם מרגישה לי מאוד עמומה וחנוקה, כאילו הצלילים של הטראבל לא יוצאים החוצה. רק שאני מגביר ל 40% ווליום זה מסתדר. בכל הביקורות שקראתי עליהם דווקא אמרו שהטראבל שלהם חזק וחד מידיי! ואילו הבאס קצת נופל ממנו, אצלי זה נשמע בדיוק ההפך. אני משאר שזה כנראה בגלל הכרטיס קול המובנה שבלוח אם (Realtec ALC888 ) אז חשבתי לקנות את ה Asus Xonar D2X או את ה ‏Asus Xonar Essence ST מה ההבדל בניהם?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by omri2050,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות טלוויזיה, והדברים שחשובים לי הם... FULL HD, זמן תגובה מהיר (לחבר את הלפטופ לצורך משחקים, כדי שהתמונה לא תקרטע..), בעבר חיברתי את הלפטופ לטלוויזיה LED, שיחקתי פרו אבולושן והתמונה לא רצה כל כך חלק אלא היו קירטועים קלים... ואחריות, בסכום הגיוני (עד גג 5000 ש"ח...) המרחק מהספה אצלנו לקיר הוא בערך 2 מטר, הבנתי שזה חשוב לגבי הגודל... אם מישהו מכיר דגמים ספציפיים ומרוצה מאד, אני אשמח לדעת, כמובן גם המלצות איפה לקנות. המון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by APT,

אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ballcall2,

אני רוצה לקנות playstation 3 גם כקונסולת משחקים וגם כנגן blu ray. בנוסף אני רוצה לקנות רמקולים שיתאימו לצפייה בסרטים אך בעיקר למוסיקה. יש לי בנתיים בסלון טלוויזיה lcd וממיר hot hd. יש לי תקציב של בערך 4000 לרמקולים (הps3 לא חלק מה-4000). השאלה שלי היא מה אתם חושבים שיהיה עדיף: רסיבר+ שני רמקולים יד שנייה(לא נראה לי יהיה כסף ליותר מזה), או רמקולים מוגברים כמו Audioengine a5 ו-dac שימיר את האות הדיגיטלי לאות אנלוגי איכותי.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Mr. 24,

שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DXT,

אני מתכוון למשהו כזה: איפה? וכמה עולים בערך? תודה.

25. Started by ronran,

שלום. אני מחפש רמקולים 2.1 לתליה על הקיר. רציתי לדעת אם יש מובנים או שצריך לקנות מעמד או מתקן??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים