עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום יש ברשותי אוזניות של zalman 5.1 ומאז הפירמוט האחרון לא משנה מה אני עושה במחשב אני שומע קולות כמו זבובים שמזמזמים לפי הנורה של ההארד דיסק (לא צחוק...) זה משגע אותי...אומנם אלה קולות חלשים מאוד ! אבל הם ממש מעצבנים עם לא עושים כלום במחשב והאוזניות על הראש זה יכול לשגע פילים.... אשמח לעזרה ועצות...יום טוב .

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Morph0,

שלום, אתמול קניתי אוזניות חדשות ושמתי לב שהקול שאני שומע מתהפך, כלומר מה שאמור להישמע בצד שמאל נשמע בימין וההפך. באוזניות הקודמות שהיו לי לא היתה בעיה כזאת.. בכל מקרה לא ממש יש לי כח להתחיל להלחים חוטים הפוך/לנסוע להחליף כי זה רחוק. השאלה היא האם אפשר להפוך את הכיוונים דרך תוכנה/דריוור או משהו דומה בלי שינוי פיזי באוזניות/מחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  3. Started by sagi_10,

שלום לכולם . לפני כמה זמן (באמת שבלי כל סיבה ) התחילה לצוץ לי בעיה מוזרה באוזניות : כמו שאתם יודעים יש שישה רמקולים באוניות הללו , ומשום מה (אלוהים יודע למה ) הרמקול המרכזי בצד ימין לא עובד ! כמובן שהדבר מעצבן אותי מאוד ! במשחקים זה משפיע מאוד... אז ניסיתי לתקן את הבעיה במספר דרכים : 1) בדקתי את האווזניות אצל חבר והם עבדו 100% ! 2) עידכנתי דריברים של הסאונד . ( לא עזר..) 3) ניסיתי לשנות את החיבורים למחשב..אך לפי החוברת ולפי הנשמע הם מחוברים בסדר הנכון . **יש לציין שאלה אוזניות חדשות שקיבלתי רק לפני יומים ! , אין בהם פגמים ולא עברו התעללות . עזרה בבקשה...אני מתחרפן !

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by argorny,

שלום לכולם ותודה לעוזרים, יש ברשותי אוזניות מחברת SteelSeries שרכשתי מהחנות TMS הדגם המדויק הוא: SteelSound 5Hv2 USB יש לי בעיה באוזנייה הימנית אשר צצה לא מזמן כל פעם שאני מזיז את הראש טיפה או עושה תנועה האוזנייה הימנית מפסיקה לעבוד עד שאני מרעיד את האוזניות או נוגע בכבל שמחבר לאוזנייה השמאלית קניתי את האוזניות עם אחריות ל3 שנים אבל נראה לי שהתעודה או הקבלה של האחריות לא ברשותי ועכשיו אני לא יודע אם החנות תוכל לטפל בי במיוחד שאין להם אוזניות כאלה במלאי הנוכחי מישהו יודע מה אני צריך לעשות או התנסה בחנות זו בנושאי אחריות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by Gohan,

קניתי GTXP (עלה לי 900שקל ! כי הם הזמינו לא באותו יום והספק היה צריך להגיע לחנות בגלל זה) ושאני מחבר אוזניות יש סאונד לא נקי ורעשים מוזרים (חוץ מהד קטן) וברמקולים שומעים מדהים. מישהו יכול לעזור לי בקשר לאוזניות ? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by BloodFist,

יש בעיה בכבל השמאלי הוא כבר לא פועל מאיפה אני יכול לקנות כבל חדש? (הכבל של האוזניות הוא יוצא... ז"א יש חיבור לכבל הם לא מולחמות...) עדיף באיזור המרכז או הצפון אם אפשר קישור לחנות באינטרנט עוד יותר טוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  7. Started by mp91,

יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by mp91,

יש לי אוזניות לא כל כך מוכרות Ovann 680 מאופיס דיפו ב 70 שקל. הם מיועות למשחק קאונטר 1.6 ואכן מאוד היתי מרוצה מהם. אבל קרה לי מקרה שמשכתי את הואזניות והחוט יצא מהאוזניות (אבל לא נקרא!!!!*) נכון יש את החוט היחיד שיוצא מהאוזניות למחשב נכון? ואז בסופו יש מפצל כזה ואז מהמפצל יוצא לי שתי חוטים . אחד לאוזניות ואחד למיקרופון. אז אז שתי החוטים של האוזניות והמיקרופון יצאו לי מהמפצל. אפשר להחזיר את זה אם קצת כוח אבל זה לא עוזר. יש הצעות לפיתרון?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by alex15,

קנית למחשב BLUTOOTH ואז גם קניתי אוזניה BLUTOOTH ..אז המחשב מציג אותה אבל בסקייפ ו יאהו ובמסנגר לא מציג כאילו אין משהו שקשור ל BLUETOOTH איך אפשר שיהיה שם הבלוטוט שם כדי לבחור בו ... החברה של האוזניה היא I DO ..

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  10. שלום! יש לי בעיה באזניות sennheiser mm70 שנקנו לפני שנה וחצי ונעשה בהם שימוש מיוזע (רצתי איתם.. לא כל כך הרבה) - שומעים בצד אחד חזק יותר מהצד השני, לדעתי זה דבר חדש אבל אי אפשר לדעת.. השאלה שלי היא האם אפשר לתקן את זה בעזרת ניקוי או שזה כניראה בעיה של קורוזיה או משהו במגעים? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי כרטיס קול שאני לא בטוח של איזה חברה, האקס פי שלי מזהה אותו כקריאטיב ... בכל מקרה כשאני הולך לבקרת ווליום בשורת התחל, אני צריך שהחלק של"wave" והכללי יהיו על הכי ימין כדי שאני אשמע טוב.. אם אני שם אותם על האמצע אני שומע מוזר ביותר את כל מה שאני שומע.... זה קרה לי ברמקולים הישנים ועכשיו קניתיתי את האינספייר 2500(2.1), וגם בהם זה עושה את אותה הבעיה. פה זה אפילו לא משמיע לי את הבאס מהסאב וופר כמו שצריך! אני בקושי שומע באס אם בכלל! ???בתודה מראש למי שיש פתרון לבעיה המוזרה הזאת, שי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BlackDiablo,

כל פעם אני מנסה להעלות שירים לאיידפוד דרך ITUNES וזה כותב לי את זה: Attempting to copy to the disc "IPOD" failed. An unknown error occourred (-69). למישהו יש מושג מה לעשות ? יש לי את כל האפדייטים וITUNES 5 ד"א יש לי IPOD 4 GEN

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  13. שלום יש לי אייפוד מיני 4 GB עכשיו לפני שבוע פתחתי את האייפוד אחרי טעינה ממחשב אחר, שחררתי מ"החזק" ונכנסתי לפלייליסט, וברגע שהוא פותח תשיר הראשון הוא מתחיל להעביר שירים לבד ואין מצב ששומעים שיר, הוא מפסיק להעביר שירים ברגע שנגמרו השירים שהוא יעבור. ניסיתי לבחור אמן ודרך שם אני אצליח לשמוע, אך יש אותה בעיה. מה עליי לעשות? תודה

• 8 תגובות
    • 824 צפיות
  14. Started by pom23,

ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by רונן2,

לאחרונה התקנתי microsoft plus ושחקתי עם מספר אופציות שאחת מהן הייתה ה audio , אין לי מושג מה עשיתי רע אבל מאז אני מנגן שירים והקול נשמע כמו קול של בחורה בכל השירים . גם כשאני מבטל את ה plus בנגן כלום לא עוזר. האם יש פתרון?? :'(

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  16. כשאני מחבר את מצלמת הוידיאו שלי (קאנון) אז יש בעיה בכך ששומעים חזק מדיי, זאת אומרת גם שהמצלמה לא על PLAY יש קליטה של שמע. וכשאני מקליט אז שומעים ממש חזק וכל רעש קטן הופך חזק. לעומת זאת כשמחברים לטלויזיה שומעים מצויין כמו שצריך. מה הבעיה כאן?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. היי קניתי טל' סמסונג 32 FHD ואיתו רכשתי גם כבל מDVI לHDMI (מחובר לכרטיס 9600GT) כשחיברתי בבית ראיתי שרואים ממש גרוע, גם הכתב לא ברור וגם התמונה יוצאת מחוץ למסך (לא מכויילת) ניסיתי לשנות הגדרות גם במסך וגם בהגדרות של כרטיס המסך (NV) אך שום דבר לא שיפר את המצב... התייאשתי לבסוף וחיברתי כבל VGA רגיל ורואים מעולה, הכל ברור ווכמו שצריך, הקטע שגם הקבל לא עלה לי זול אז חבל לי שלא להשתמש בו וגם יש לי הרבה יותר אפשרויות במסך בחיבור מזה (מבחינת כיוון עומק השחור וכו') השאלה מה זה יכול להיות? ואיך אפשר לפתור את זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני עובר עוד מעט דירה והבעיה היא שאני רוצה להתקין רמקולים סארונד שישמשו גם למחשב וגם לטלוויזיה [כשאני ארצה לדוגמה לראות סרט מהמחשב בטלוויזיה הבעיה היא שכשאני אשב מול המחשב, אני אהיה בגב לטלוויזיה. כלומר, אם אני אארגן רמקולים שיהיו אחורים וקדמיים בהשוואה למחשב, כשאני אשכב במיטה ואראה סרט, הסדר של המרקולים יצטרך להיות הפוך... חשבתי אולי להתפשר ברמקולים 2.1 במקםום 5.1 ואז ככה זה פותר קצת מהבעיה.. אבל עדיין צריך להחליף בין ימין לשמאל... יש לכם הצעות? עוד משהו - אני לא יודע אם כדאי לקנות רמקולים שיתחברו ישירות למחשב או רמקולים שיהיו מחוברים למערכת הגברה שתהיה מחוברת למחשב כי ייתכן ובעתיד אני אעבור למחשב נייד ואז אני אצטרך כאילו לחבר את הטלויזיה למחשב הנייד בשביל לחבר אותה לרמק…

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

היא הייתה בשימוש מועט אבל החיווי מאוד נמוך מה הבעיה יכולה להיות? האם המד מזייף ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני משתמש בכרטיס מסך מסוג NVIDIA GeForce 8400M GS במחשב נייד אני מחבר אותו לTV בS וידאו בריבוי צגים כך שמסך הלפטופ פועל וגם הTV הבעיה היחידה שיש לי זה הגבולות בTV הם יותר גדולים מהמסך של הטלויזיה ואז אני לא רואה את כל התפריטים של המדיה סנטר או בסרט לא רואים את כל התמונה כי הכל פשוט גדול איך משנים זאת ושולטים על הגבולות מסך חיפשתי בגל פינה בתפריטים של NVIDIA ולא מצאתי

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by HoLy4EvEr,

שלום ברשותי הדיוידי שבכותרת...כבר שלושה שנים הוא עובד מצויין בלי בעיה עכשיו מידי פעם ואפשר להגיד כמאט כול הזמן שאני מכניס דיסק של כמה סרטים או דיסק מקורי שומעים רעשים חזקים של סיבוב הדיסק ובזמן הרעשים הסרט ניתקע כול שניה... עכשיו לפי מה שאני מבין הגיע זמו של הדיוידי הזה השאלה שלי יש אולי איזה דרך לנקות אותו או את העיינית מפנים?? אפשרי? מישהו ניסה? תודה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by NM,

יש לי בעיה בדיוידי הוא קורא DIVX אבל משום מה את התרגום הוא לא מזהה הוא מציג אותו בשפה אחרת אידיש או משהו ופעם הוא קרא את זה טוב ניסיתי גם לשחק בהגדרות אבל לא הצלחתי לתקן

• 10 תגובות
    • 971 צפיות
  23. Started by ronit54,

שלום אני חייב עזרה בהתקנת הכרטיס הזה הורדתי את הדרייבר הכי חדש מאתר שלהם ועדין זה לא עובד לי יש לי וונדוס אולטיימיט עם מדיה סנטר יש לי את הכרטיס pvr 150 מישהו יכול לעזור לי אני על סף יעוש מהכרטיס הזה עם הנסינות שלו שיעבוד... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  24. Started by ggg123,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט DS3L, כרטיס קול מובנה של REALTEK התקנתי את כל הדרייברים של המחשב דרך תוכנת ההתקנה המיוחדת של ג'יגה בייט (XPRESS INSTALL), זה התקין לי את כל הדרייברים טוב כולל את הקול (התוכנה של הקול הותקנה ופעלה) אך עדיין המחשב לא זיהה את התקן הקול והיה רשום שאין התקן שמע. הסרתי את הדרייברים של הקול דרך הלוח בקרה וניסיתי להתקין שוב רק את הדרייברים של הקול אך הפעם במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה. ניסיתי להוריד את הדרייברים של הקול מהאתר של ג'יגה בייט אך עדיין אותה שגיאה. יש לציין שכל פעם שאני מפעיל את המחשב הווינדוס מעלה לי את אשף חומרה חדשה ואומר שזוהתה חומרה חדשה HD AUDIO אך אני לא מצליח להתקין דרך האשף. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by ben007,

היי חברה יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם תוצרת EPOX 8 KDA3J והכרטיס של REALTEC עכשיו מוזיקה רגיל הוא מנגן בלי בעיה, אבל ברגע שזה נוגע לתוכנות עריכה של קול ( FL STUDIO, CUBASE ) הוא כמעט ולא מנגן קבצים ( ומה שהוא כן - הוא מנגן בתוספת רעש מוזר, כמו איכות מאוד מאוד ירודה של הקובץ ) - כל מיני רעשים חזקים יוצאים מהרמקול עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה נובעת מהדרייברים של הכרטיס. החלפתי המון פעמים את הדרייברים, ולכל דרייבר תופעה שונה. או שהוא לא מנגן בכלל או עם הפרעות וכו' מה עושים? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.