עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by מתן 202,

שלום יש לי בעיה בDVD בבית לפני חודש זה התחיל אני מכניס דיסק עם סרט או דיסק און קי פתאום הDVD קורס או שהסרט מתחיל אחרי איזה 3 דקות מתכבה לבד בבקשה תעזרו לי אני משתגע מזה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by dna,

שלום יש לי DVD של APEX דגם DVX815 והוא קורא כל מה שצריך כדי לראות סרטים מהמחשב וצרובים וDIVX וXVID אני יודע את זה בוודאות עכשיו דיסקים רגילים שאני צורב עליהם סרטים אין בעיה בכלל אבל שאני צורב על DVD פה מתחילה הבעיה...הDVD רוב הפעמים עושה לי NO DISC ולפעמים שאני מנסה אחר כך עוד פעם פתאום הוא קורא...שמתי לב בהתחלה שזה קורא עם דיסקים שהמהירות שלהם היא 16 אבל אז ראיתי שגם באלה עם ה8 הוא עושה בעיות זה מעצבן אותי...ניסיתי לנקות אותו עם דיסק ניקוי עינית עדיין כלום...זה משהו שאני יכול ללכת לחנות ויחליפו לי או יתקנו לי או שיש עדכון או משהו? [br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 19:46:01 הבעיה תוקנה ע"י התקנת עדכון...תודה מנהלים לנהול בבקשה...

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  3. Started by singera,

יש לי את הכרטיס הנ"ל והוא מחובר לרסיבר בעזרת כבל דיגיטלי הריסבר מציג שהוא מקבל 2 ערוצים בלבד כאשר בתוכנה מוגדרים 5.1 ?? כאשר אני מחבר לו DVD אז הוא מזהה 5.1

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  4. Started by elad_jacoby,

קניתי את המכשיר והוא פועל. התקנתי את הiRiver plus שחשבתי שהוא "כל כך טוב" ולבסוף הוא מציג לי הודעת שגיאה שחסר framedyn.dll לא מבין מה הבעיה... מישהו יכול להסביר לי? התקנתי את הגירסה החדשה (אפשר גם בלי שהתוכנה תעבוד) ועדיין אותה הבעיה הוא לא עולה ומציג את השגיאה: http://img160.imageshack.us/img160/5392/omfg7go.png

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by nadaw,

שלום! אז ככה.. מחקתי את כל השירים שהיו עליו.. ובאתי להעביר הכל מחדש.. כולל תוספות מה שקורה זה שהנגן נתקע אחרי כמות מסויימת של שירים שהועברו! לא מספר מדוייק.. ניסיתי להעביר עם הIP עם הWMP ובD&D... לברווזר.. לא משתנה! הכל נתקע בכל אחד מהם!! נו..? אז מה לעשות? תודהה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. Started by goldeye,

שלום פורום אודיו. אני משתמש בipod Mini 4gb. והipod ניתקע לי?! , ניסתי לחבר אותו למחשב אך זה לא עזר. יש דרך לפתור את זה בלי להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by m.s.u,

חבר שלי הביא לי אייפוד 20gb המחודש עם הגלגל עם הלחצנים עכשיו ניסיתי להעביר אליו שירים ובמקום זה דפק לי את רוב השירים בתוכו!!!! אני מנסה לשמוע שירים וכל הזמן זה קופץ לי משיר לשיר!!! חייב עזרה חברה מה אני אמור לעשות???! יש באייפוד מלא שירים!!

• 11 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by OFF-RoaD,

קודם כל-גרסא אירופאית. קניתי את הנגן (6 גיגה) חדש, עידכנתי קושחה (בוצע אוטומטית), העברתי לעברית, הפכתי שירים והכנסתי אותם לנגן-עד כאן הכל טוב ויפה. רואים את הכל לפי אמנים ואלבומים, ממש כמו שצריך-הייתי מאושר. אני מתחיל לנגן שיר, כולי שמח וטוב לב, פתאום עובר שיר והתמונה על המסך-לא משתנה. שם השיר נשאר כשם השיר הקודםן. ככה הנגן תקוע על אותו שיר. כשיצאתי חזרה לתפריט הנגן בילגן לי את כל הרשימות, האלבומים לא מופיעים יותר תחת האומן, וכל הרשימות שעמלתי עליהן כל כך קשה נעלמו. חשוב לציין שהשירים עצמם עדיין נמצאים על בנגן. התבאסתי קשותף ואני מחפש דרך לפתור את הבעיה. זו בכלל בעיה רק אצלי או בדגם בכללי? תודה מראש לעונים! עודד.

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by omer1789,

הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  10. Started by dj-ariel,

שלום הטלוויזיה הזאת נמצאת אצלי כבר 4 שנים... לאחרונה יש בעיה שהיא פשוט לא נדלקת , מה שקורה זה שלאחר שהיא דולקת אני מבצע כיבוי (בעזרת השלט או הכפתור המובנה על הטלוויזיה) ולאחר מכן נשארת נורת החיווי האדומה על המסך כשאני מבצע לחיצה נוספת להדליק אותה הנורה נעלמת וכאילו שהחשמל לא מגיע כי היא לא מגיבה מה שנותר לי לעשות זה להוציא מהחשמל לכמה דקות ולאחר מכן להכניס שוב ולקוות שהיא תידלק. נסתי להחליף את מקור השקע , כבל מאריך , הוצאתי כל מיני כניסות וחיבורים וכלום לא עזר...האחריות שלי פגה לפני שנה אני אובד עצות...עזרה בבקשה..?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by manticore,

חברתי את היציאות קול של הממיר לכניסת ליין אין ואני לא שומע כלום נכנסתי להגדרות קול והאופציות ווליום של הLINE IN קיימות והן לא על מיוט אבל הן באפור הלוח הוא GA-MA69VM-S2 הדרייברים מעודכנים...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by ARI_ARI,

אחרי שחיברתי את הממיר של הוט למחשב הכל טוב ויפה ועובד מצויין דרך התוכנה המקורית של הכרטיס TV. אבל אני רוצה להשתמש בMEDIA CENTER אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יקח את התמונה מהSVIDEO. ערבה בבקשה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by INFERNO,

יש לי בלוח אם כרטיס קול Vibra 128 שחיברתי לו מגבר ושני רמקולים של וורפידל עד היום בצהריים הכל עבד מעולה וכניראה אח שלי שיחק עם הRCA במגבר (כניראה החילף בינהם ) ומאז המחשב לא רוצה לקבל שום רמקולים אפילו אוזניות אני לא יכול לחבר .. מה אני עושה ?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  14. Started by Dn95,

קיבלתי מגלודון מחו"ל , מדוד שלי . הוא קונה לי אותם .. ויש לי בהם בעיה .. הבעיה היא ב7.1 , כשאני שם את האוזניות על 7.1 אז הסאונד נהפך לפחות איכותי .. יש מן באסס כזה חזק ומגעיל .. שהורס את הסאונד , אני שומע Echo כזה חזק שומע דברים פעמיים , כיאלו הסאונד ניהיה אטום ומגעיל , ואני יודע שזה לא אמור להיות ככה .. אני שומע אפילו יותר יפה באוזניות הקודמות שלי של Silver Line ב50 שקל :-\ ... אפילו לפעמים שאני משחק אז פיתאום הסאונד נעלם .. ואני שומע רעשש חזק שהורס את האוניים , כמו שאין קליטה ברדיו .. מן טחחחח כזה חזק , וזה לא מהמשחק .. אני חייב תעזרה שלכם .. אין לי איך להחזיר את זה כי זה מחול .. -נ.ב- לחבר שלי הייתה גם את הבעיה הזאת , והוא קנה כרטיס קול תומך 7.1 וזה פתר לו אותה .. …

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  15. Started by ShahafH,

כשאני מדבר קרוב למקרופון העוצמה ששומעים אותי יורדת איך אני מסדר את זה שזה לא ירד? תודה.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by shlomi8,

קניתי תרמקולים האלה וניראה לי שהסנטר לא עובד יש למישהו תוכנה שאפשר לבדוק כל רמקול בנפרד? תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by n9555,

ב"ממיר" "קופסה" "מכשיר עם כפתורים עליו" של ה x-fi elit pro אי אפשר פשוט לשלוט דרך הכפתורים עצמם!!! אני חייב את השלט כדי להנמיך לשלוט באפקטים והכול! אני יכול לעשות רק mute דרך הדבר הזה-פעם זה עבד לי-יום אחד פשוט הפסיק לעבוד-למה?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by DakloN,

שלום.. משום מה הכרטיס לא פועל דרך היציאה הדיגיטלית בויסטה.. רק דרך האנלוגית.. מה שגם הדריבר של creative לויסטה הוא ממש ממש עלוב... אבל היית מצפה שלפחות היציאות יעבדו.. :-\ יש למישהו פיתרון??

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by segev22,

ככה כשאני עובר בערך את ה60% עוצמה של הרמקולים הקול של הזמרים וכל הצלילים מתחילים להישמע מעוותים וסתם רועשים בלי איכות. 1.ממה זה נובע? 2.אולי שתי הרמקוליםהם בהספק שלהם חלשים מאוד ביחס לסאב ולמגבר? 3. אם הם באמת חלשים ביחס לסאב ולמגבר אולי כדאי לחבר במקומם רמקולים גדולים של מערכת סטריאו?(פשוט יש לי מיותרים של פנסוניק במצב ממש טוב). 4.אופציה נוספת אולי הכרטיס קול שלי לא מספיק איכותי?(זה הכרטיס קול שמגיע עם הלוח הם שלי(לא מובנה) והוא די איכותי בגדול).

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by ברק2000,

אחרי השדרוג מופיעה ההודעה no audio output device is installed איך אפשר לסדר את זה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום שאני מדבר עם אנשים בסקייפ אז הם שומעים את עצמם פעמיים למה זה קורה לי אנשים איך אני פותר תבעיה המעצבנת הזאת ? חשוב לציין שהרצתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה תודה מראש זה די דחוף אנשים אז אני מקווה שתעזרו לי בהקדם האפשרי תודה

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  22. Started by moshen1169,

יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Started by Kopi8,

*לא בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תמיכה טכנית, אם טעיתי בבקשה להעביר את הת'רד, תודה. שלום לכולם... אתמול התחילה בעיה לא ברורה באוזניות שלי (Sennheiser 212 Pro שקניתי בארה"ב בקיץ האחרון) - בתדרים הנמוכים, אם אני לא טועה, מתלווה לצליל באוזניה הימינית מן זמזום מוזר כזה. לא זכור לי שעשיתי שום דבר מיוחד עם האוזניות שגרם לזה... כדי להמחיש את הבעיה העליתי הקלטה שמראה את ההבדל בין האוזניה הימינית בה יש את ההפרעה לבין השמאלית שפועלת כרגיל: http://planet.nana.co.il/kopi8/abc.wav (עד 7 שניות זה הצליל שנשמע דרך הימינית, אח"כ זה השמאלית. האיכות גרועה כמובן אבל אפשר לשמוע את ההבדל...) הבעיה היא לא בכרטיס קול של המחשב, כשחיברתי אוזניות אחרות הצליל היה בסדר. ניסיתי גם לחבר מחדש את האוזנ…

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. Started by joett82,

שלום לכולם, רכשתי לפני כחצי שנה אוזניות של SONY שומעים פצצה בסים מעולים. רק שפתאום כנראה יש בעיה בפין של האוזניות וכאשר אני מחבר שומעים חלש ואם אני מושך חצי מהפין החוצה שומעים חזק אבל שומעים גם את הרמקולים של המחשב. אוזניות אחרות פועלות רגיל התקלה היא לא מהמחשב. האם החלפת הפין זה פתרון טוב? האם יש פתרון אחר? תודה מראש, טמיר

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by ArielN,

כשאני מחבר את האוזניות לרסיבר, צד שמאל זה צד ימין וצד ימין זה צד שמאל, מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.