עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ברשותי אוזניות Creative EP635 אוזניות פשוטות שקניתי ממזמן הן עם הנגן שלי (I7). רציתי לשמוע איתם במחשב שמחובר בחיבור קוקסאלי לרסיבר Denon 1601 (שאני מאוד מרוצה ממנו). הלכתי קניתי מתאם הכנסתי לרסיבר ופתאום אני שם לב שאני שומע רק באוזן אחת, אמרתי אולי המגעים, שיחקתי קצת אבל לא היה שום רישרוש ממש נקי ותמיד שמעו רק מאוזן אחת. המתאם שקניתי הוא כזה : עם רק קו שחור אחד באמצע. האוזניות שלי זה 2 כבלים ולא אחד כמו בחלק מהאוזניות. האם יש מצב בגלל זה אני שומע רק באוזן אחת? ואני צריך מתאם כזה? עם שתי פסים שחורים? או שאולי בכלל זה הרסיבר? מה דעתכם? ואגב האוזניות שלי יש להם חיבור כזה עם 2 פסים בצבע לבן

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום אנשים קניתי בשעה טובה TV 32lh23ur LG יש לי מסך מחשב MAG יחס מסך 4:3 ואני עובד איתו ברזולוציה של 1024 על 768 אני רוצה לראות בשתי המסכים את אותה תמונה. הרזולוציה של הLCD היא 1366על 768 16:9 ניסיתי בלוח בקרה של NVIDIA הגדרות לכל מסך רזולוציה אחרת ולא הצלחתי. איך אני עושה את זה? ולמה אני לא מוצא את ההגדרות של הJUST SCAN איפה זה במסך? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  3. Started by alexrta,

שלום לכולם, לאחר שלצערי הרבה ה-X13 שלי הלכו (הסאב פשוט הפסיק לעבוד) ולאחר מאבק עם פנדה במשך חודשיים, הם כעת מציעים לי את ה-MICROLAB FC 720 במקום ה-X13 בטענה שאין כרגע מלאים של ה-X13. השאלה שלי איך ה-FC720 ביחס ל-X13 והאם זה כדאי? או שעדיף לי להמשיך להתעקש על ה-X13? FC720: http://cdlog.co.il/products.asp?pcid=12&pcsid=181&p=4&pid=3819 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by A1eX,

ערב טוב, אני מעוניין לשדרג את מערכת הרמקולים שלי, ולאחרונה שמתי עין על הZ-5500 של לוגיטק, עכשיו העיניין הוא שאני ממש לא צריך מערכת 5.1 עקב חוסר אפשרות למקם את כל האלמנטים, לכן ברצוני להישתמש רק ב2 סטליטים + סאב. האם האופציה הזו ריאלית? ואיך יהיה הסאונד? לפי מה שראיתי כל הרמקולים זהים לגמרי.

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD 32" חדשה לחדר, והתעניינתי בדגם המצוין בכותרת אחרי שקראתי עליו המלצות באינטרנט. יש לו את כל מה שאני צריך: SCART, HD READY, 100HZ, 3 HDMI. חיפשתי בחנויות החשמל השונות את הדגם כדי לראות איך הוא נראה במציאות אבל נאמר לי שאין להם אותו (למרות שיש אותו באתר של היבואן). התקשרתי ליבואן ("ראלקו"), בשירות לקוחות השיחה התנתקה פעמיים אחרי רבע שעה המתנה ללא מענה, בפעם השלישית שהתקשרתי פניתי אל ההנהלה כדי לנסות לבדוק אם הם מוכרים מוצרים ללקוחות פרטיים, אחרי המתנה ארוכה מישהי ענתה לי, ביקשתי ממנה לחכות לרגע על הקו והיא התחילה לצעוק שהיא לא יכולה כי יש לה מלא דברים לעשות, אמרתי לה שרק רציתי לשאול שאלה בקשר לטלויזיה אחת שלהם והיא ישר אמרה שהיא מעבירה אותי לשי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by puyol,

לא מזמן קניתי בEBAY כבל HDMI2HDMI באורך 10 מ' http://cgi.ebay.com/10m-35ft-HDMI-TO-HDMI-M-M-CABLE-for-PS3-HDTV-HD-DVD-new_W0QQitemZ370349904435QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item563a931233 בצפייה בסרטים מהמחשב לא הבחנתי בירידת איכות, אבל כשחיברתי את הכבל לממיר הכבלים על מנת לצפות בשידור טלויזיה (ספורט5HD) יש ירידת איכות משמעותית לעומת שימוש בכבל קצר שמסופק עם הממיר. האם זה בגלל איכות הכבל שרכשתי? האם יש כבל אחר שיתן תוצאות טובות בהרבה כך שלא אבחין בירידת איכות התמונה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by Trol,

WD TV Live HD Media Player http://www.wdc.com/en/products/Products.asp?DriveID=735 הסטרימר הזה תומך בכתוביות בעברית, וברוב הפורמטים של סרטי HD 1080p ? אומרים לי זה טוב אני מחר קונה.. תודה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  8. במחשב שלי (HTPC חדש עם WIN7 ULTIMATE) מותקן כרטיס מסך מסוג Radeon HD 5570. העסק יוצא עם כבל HDMI לרסיבר קולנוע ביתי שמזהה אוטמטית פורמטים שונים של פס קול ויודע לבצע את ההפרדה בעצמו. יש וידאו, ויש גם אודיו ועד כאן בכללי הכל סבבה. הבעיות מתחילות כאשר אני מנגן סרט מקובץ במחשב. כל עוד וזה קובץ בסטריאו אז הכל בסדר. אם הקובץ מקודד בפורמט סראונד כלשהוא כגון דולבי וכו, ניתן לשמוע את ההפרדה וגם סאונד איכותי בתנאי שהנגן (windows media player) נמצא בגודל המסך שבו הוא נפתח (מסך מוקטן). אם אני מרחיב למסך מלא, מתחילים קרטועים נוראים בסאונד. ניסיתי גם עם BS PLAYER אותה תופעה. הבנתי שיש אפשרות לבצע שהסאונד יועבר לרסיבר כמו שהוא (ללא הפרדה) והרסיבר עצמו יבצע את ההפרדה. מה הן ההגדרות ב WM1…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  9. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם. אז רגע לפני הקניה, התלבטות אחרונה בין 4דגמים אני אשמח לקבל חוות דעת אישיות לגבי הרמקולים הנ"ל. בנוסף לכך, לאור ההמלצות החמות על הfc-330 רציתי ממש ללכת עליו אבל העובדה שאין לו שליטה של ממש על גבי הרמקולים או על שלט כלשהו ממש מציקה לי. תודה על העזרה! MicroLab fc-330 300 ש"ח MicroLab M-880 291 ש"ח Altec Lansing VS4121 330 ש"ח Altec Lansing VS2421 270 ש"ח אם יש חברה אחרת\דגם אחר אתם מוזמנים להציע. תודה!

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  10. Started by matanch,

שלום אני מחפש קובץ סאונד 5.1 לבדיקה של המערכת אם תוכלו לשלוח לי לינק אני יודה לכם מאוד תודה מראש מתן

• 1 תגובה
    • 6k צפיות
  11. Started by yp3,

יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו 2 מצלמות בו זמנית בשביל שידור חי באינטרנט. עם יציאת firewire אני לא עובד מפני שכבר נשרפו לי כמה מצלמות בגלל שהצלם בגלל הלחץ של הזמן הכניס הפוך את הכבל. לכן אני עובד עם RCA שאלתי היא האם יש כרטיס שמתחבר לנייד שבעזרתו אני אוכל לחבר שני חיבורי RCA?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  12. Started by oronbh,

שלום לכולם אני מחפש שלט אוניברסלי שיתאים לרסיבר מסוג koda דגם AV 5060 תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by smclof,

מצאתי 3 סטים שמתאימים בערך לתקציב שלי.. מה הכי עדיף לקחת? 1) http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he 2) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734172 3) http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734595 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כאשר אני מפעיל את המחשב מחדש אז יש את הקול של הפעלת הווינדווס , אני משמיע מוזיקה ויש קול , אבל לאחר כדקה פתאום נפסקת ההשמעה , למרות שניראה במחשב כאילו השיר ממשיך לרוץ , אבל אני לא שומע אותו (וגם לא קולות אחרים במחשב). בדקתי את הגדרות השמע , אין מצב של השתק והכל נמצא בווליום הכי גבוהה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה ממראש לעוזרים !!!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. Started by IG,

שלום לאנשים. אחרי כ-4 שנים, הגיע הזמן להחליף את הפדים של האוזניות שלי (התחילו להתפורר כבר...) איפה אני יכול לקנות חדשים שמתאימים, ואם יש משהו תחליפי טוב יותר- ספרו לי על זה (תקציב לא ידוע... אין לי מושג כמה עולים חדשים אז אני לא יכול לתת הערכה...)

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  16. יש לי מחשב די טוב עם כרטיס מסך HD5850 הצג עבודה שלי הוא dell 2209WA לפני מספר ימים התקנתי TV LCD 37 FHD -37LH35FR החיבור הוא HDMI . ראיתי שבהגדרות יש כמה אפשרויות : duplicate ,extend,replace מה הדרך הכי טובה לחבר את הLCD שיראו הכי טוב ,שימוש יומיומי -סרטים גלישה ,משחקים אופיס וכ' ? למסךLCD הזה יש NR או בשם אחר just scan 1:1 ..

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  17. לפי מה שהבנתי יש כבל HDMI 1.3 ויש 1.3c מה ההבדל ביניהם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים למחשב (רצוי CREATIVE ) בחיבור 2.1 עם כניסה דיגיטאלית, כלומר אני רוצה לחבר את יציאת ה SPDIF מהמחשב ליחידת הסאב (שהיא גם הרכזת של הרמקולים) לכניסה הדיגיטאלית של הרמקולים אשמח מאוד אם תיעצו לי גם על רמקולים מחברות אחרות .... בתנאי ששומעים בהם סוףףףףףף FireFlash

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  19. היי, כרגע בסלון יש לי מחשב מדיה סנטר עם כרטיס XIFI ורמקולים Megaworks 550 של קריאטיב. בעקבות מעבר לדירה עם הכנה בקירות ובתקרה לרמקולים חושב לשדרג ולשים מערכת טובה יותר אך בחיפוש מצאתי שרמקולי מחשב בסגנון הMegaworks כבר לא קיימים מעבר למה שיש לי. התקציב הוא 3000-4000 כשהעדיפות היא לרמקולי תיקרה אחוריים. יש מצב לאכות טובה של מערכת בתקציב הזה? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by נטע_י,

שלום לכולם, אני די נואשת, הסתבכתי לגמרי בנוגע לחיבור רמקולים של קריאיטיב 5.1 קניתי רמקולים למחשב לפני כמה זמן, 5 רמקולים וסאב, כל הרמקולים מתחברים לסאב, ומהסאב יוצאים 3 חוטים לחיבור למחשב, לא הצלחתי לשמוע סאונד כי כאמור לא היה לי כרטיס קול תומך 5.1 קניתי כרטיס וחיברתי עשיתי תעלות בכל הבית, לקח לי יומיים להצליח להגדיר ולהפעיל ובסוף הצלחתי! ליומיים בלבד, ואז הלך המחשב אחרי כל ההפקה והרצון לשמוע מוזיקה באיכות, לא יכולתי להשאיר זאת ככה ורכשתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך 5.1 פנימי ואכן כשהתקנתי את הדרייברים הותקנה גם התוכנה שתומכת בסראונד. אבל הרמקולים לא עובדים! עובד רק האמצעי והסאב, מה לא עשיתי?? הגדרתי דרך הלוח בקרה שיש לי 5.1, בתוכנה של הסראונד הגדרתי, וכלום.... התקנתי אפילו את…

• 72 תגובות
    • 4.9k צפיות
  21. Started by kebibas,

צריך המלצה על כרטיס טלוויזיה לצפייה בשידורים אנאלוגיים ודיגיטאליים. תקציב 500+- תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך חיבור HDMI עכשיו השאלה היא האם אני ייראה הבדל באיכות אם אני יפעיל את הסרט על תוכנה מסויימת במחשב אם כן, באיזה תוכנה עדיף?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  23. Started by Trol,

קודם, אם זה לא המקום לשאול אז סליחה מראש. יש לי LCD 1080p Full HD אני מעוניין לדעת איזו איכות סרט היא הגבוהה ביותר שאני יכול לצפות בטלוויזיה הזו? דוגמא: The.Dark.Knight.2008.BluRay.1080p.DTS.x264.dxva-EuReKA זה HD?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. Started by teddy85,

החלפתי פעמיים במשך הארבע שנים את האוזניות וזה היה תמיד לCX300 טוב אז אחרי 4 שנים עם ה CX300 אני חושב שהגיע הזמן לשינוי מרענן את רוב המוסיקה שלי אני שומע דרך ה ipod אני אשמח לקבל המלצות מכם למשהו טוב עד 70 דולר....... אאא כן , אני קונה אותם בארהב ככה שאם יש דגמים שאין בארץ ומומלצים אני יכול להסיג

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  25. שלום, אני רוצה לקנות סט רמקולים משהו במחיר סביר, בדקתי רמקולים וראיתי שיש כאלה שמתאימים פחות או יותר לתקציב שלי אבל הבעיה היא שהם דורשים רסיבר שזאת העלות היותר יקרה. בדקתי בזאפ וראיתי שיש פה את הסט רמקולים הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=HEM426&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he איך הוא? והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר אותם לטלויזיה בחיבורי הבננות שלהם בלי קשר לרסיבר והאם הרמקולים מתחברים לסנטר הזה שאפשר לשלוט דרכו בעוצמה וכו' עם חיבורי רמקולים רגילים (תופסנים) והשאלה השניה היא האם זה יספק אותי ויש לציין שאני לא דורש איכות מעולה. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים