אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את הנגן iAudio Cowon C2 עכשיו יש לי אוזניות שחברתי אותם שומעים איתם ברור אבל יש באקוליזר אפשריות כמו X-BASS ועוד מצבים שאני שומע במצבים האלה מוזיקה האוזניות מתחפרנות לי ולא שומעים נקי כמו בס מוגזם וצורם.לידע הכללי האוזניות שיש לי הם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401879 sony MDRED21LP כנראה שהם לא הכי מקוצעיות לדגם הזה ואם אפשר לתת לי כמה דגמים שיעבדו בצורה מקצועית ושאני ימצל את הנגן הזה כמו שצריך תודה האוזניות בעיקר למוזיקה דאנס אלקטרו באסים חזקים שלא יצרבו אני מצאתי תדגם הזה SHURE SE215 מה לדעתכם הוא יעשה תעבודה או שאתם מכירים דגמים יותר טובים וגם אולי יותר זולים שעושים תעבודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר YAMAHA שי בו DOLBY DIGITAL אבל אני חיברתי את המחשב לרסיבר ועשיתי בדיקה של הרמקולים זה היה סטריאו למרות שכיוונתי במחשב את זה לסראונד. למה הסראונד לא פועל? יש אפשרות שהאחוריים פועלים אבל הם משמעים אותו דבר כמו הקדמיים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס כרגע על הלוח משהו 850 והיה לי קודם לכן את ה creative 5.1 הרגיל אני רוצה כרטיס קול שיוציא לי צליל יותר טוב מהם האם ה 24 ביט יתן לי שיפור בסאונד? אגב יש לי מערכת 5.1 שמתחברת למחשב אנלוגית (לא משהו מיוחד מערכת קולנוע ביתית של גרטס עם 5 רמקולים וסאב של פיוניר 300rms ) רציתי ללכת על ה creative 7.1 24bit שעולה כ 199 שח אצל הדובים השאלה אם ה24 ביט יתן לי שיפור בסאונד
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המיני דיסק הזה כבר הרבה זמן והוא שירת אותי נאמנה... אבל בזמן האחרון כל פעם אני מקליט משהו הוא מחסל את הבטרייה תוך 3 דקות ואז הוא נכבה. שאני מפעיל אותו הוא מראה לי שהבטרייה מלאה ואז שאני מקליט שוב אותה בעייה אחרי 3 דקות היא מתרוקנת (לפי מה שהוא מראה) . מה עושים ?!??! שולחים לתיקון ?...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות IPOD עם 40GB אבל שמעתי שיש לו בעיות.. מהי הצעתכם? דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את האייפוד וידאו 60 ג'יגה. שמעתי שיש בעיה עם החלוקה לתיקיות? האם זה נכון? מישהו יודע על עוד בעיות ? האם יש סיבה להעדיף את ה I AUDIO 60 ג'יגה על פניו? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש לא אוהב את הצליל שלו... הוא לא משמיע תדרים נמוכים יותר מ 60HZ, מה שהורס את כל חווית השמיעה... וגם הוא לא משמיע תדרים גבוהים יותר מ 14KHZ שגם הורס את החוויה... אני לא מאמין שסתם זרקתי 1000 שקל בשביל החרא הזה...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברה, השגתי את זה במחיר דיי שערוריתי באתר מכירות פומביות, אני מקווה שהם לא יביאו איזה תירוץ פתאום למה המכירה לא הייתה לפי הכללים, נחיה ונראה. מדובר ברמקולים SONICGEAR דגם TATOO 320 אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם, במיוחד אם בא לכם להשוות למשהו - ל SBS370 של קריאטיב (שהוא אופציה אחרת שלי) אם נגיד מדובר על 80 שקל הבדל בין שני אלה ^, איזה עדיף ? מפרט עבור TATOO 320e : Exposed front firing drivers produces awesome power TATOO's designer driver and blue LED design Ultra low bass reflex wooden woofer enclosure Magnetically shielded satellite and woofer Available in 2 colors - Silver and Black Power : 28 Watts RMS Satellite : 2 x 5 Watts RMS Woofer : 18 Watss RMS מפרט עבו…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.htttpwww.net/audiodesignconcepts/stormspeakers/sw700.html זה המיפרט של הסאב מה דעתכם עליו וכמה לדעתכם הוא שווה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט בין השניים אני בנתיים נוטה לכיוון ה HS1 כי שמעתי שלא צריך כרטיס קול טוב בשביל שהוא יפעל כמו שצריך בגלל חיבור USB בכל מקרה למי שמכיר את האוזניות או שיש לו אותם ויכול להמליץ אני ישמח בנוסף חשוב לציין שזה לא אך ורק למשחקים חשוב שהם יהיו סבבה גם למוסיקה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האוזניות הנוכחיות שלי (סנהייזר CX300II) כבר פשוט מתפרקות אז החלטתי לקנות חדשות מחפש אוזניות INEAR שישמשו אותי בשביל לשמוע מוזיקה בנסיעות מהאייפון חשוב שיהיה בהן מיקרופון, ככה אני לא אצטרך להוציא את הטלפון מהכיס/תיק כל פעם שיש שיחה הסנהייזר הנ"ל די סבירות מבחינת האיכות אבל הן מאוד מדגישות את הבאסים והפעם אני מעדיף אוזניות קצת יותר מאוזנות מבחינת תקציב אז כאמור 250 ש"ח פלוס/מינוס, אני יכול גם עד 300 ש"ח תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין באזניות לשימוש עם הנגן שלי - Cowon S9, בתקציב של עד 700 ש"ח (וכמובן שעדיף הרבה פחות). יש דרישה לאזניות IN-EAR כי אני חייל והאזניות והנגן כל הזמן בכיס וצריכים להיכנס. דבר נוסף שצריך לדאוג לו זה שהאזניות תהיינה עמידות מאוד, שכן אני לפעמים לא כל כך עדין איתן. אם אין ברירה ואין משהו מספיק עמיד אשמח לשמוע על ציוד עזר שמגן עליהן, כמו קופסה מיוחדת. רוב המוזיקה שלי היא FLAC ויש צורך באיכות שמע הכי טובה שניתן להשיג. עד כה השתמשתי בCX300II. בהחלט יותר מוצלחות מאלה שמגיעות עם המכשיר, אבל עדיין קשה לי מאוד להבחין בהבדל בין 320 לבין FLAC, למרות שמורגש משהו מזערי. אני רוצה לנצל יותר את הכח של הנגן. אשמח להמלצות, תודה. בבקשה, זה ממש דחוף כי אני קונה מחר (בראשון אני כבר…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם לא, אשמח לקבל המלצה לרמקולים לסלון במחיר של עד 600-700 שח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היה לי בזמנו 880, אבל מכרתי אותה לצערי הרב. לא מזמן יצא לי לשמוע את ה770 ואהבתי את הבאסים החזקים בהשוואה ל-880. נראה לי שאני יקנה אותם יד שנייה מחו"ל (סביבות 500 ש"ח) גרסת ה-250 אוהם, צריך עצה למגבר באזור ה-500 שקל. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה בלבד בMP3 ובגלקסי 3 שיש לי. המוזיקה היא רק פופו טראנסים אם זה משנה. מחפש אך ורק אוזניות כפתור לא את אילו שנכנסות ממש לתוך האוזן. אם יש משהו ממש טוב אז אין בעיה לעלות לכיון 150-200 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קצת חפירה אבל זה רק בגלל שאני לא באמת יודע מה אני צריך לחפש.. אני מצלם לפעמים סרטונים "בשטח פתוח". השחקנים שרים ורוקדים לפי המוזיקה ואח"כ אנחנו בעריכה מצרפים את השיר המקורי. בשביל שהשחקנים ישמעו את המוזיקה (וישירו/ירקדו בקצב) אנחנו צורבים דיסק עם השיר ושמים ברדיו-טייפ. הבעיות? הצריבה וחוסר הקדמה, 8 סוללות ענקיות שהטייפ צריך שנגמרות ציק-צק, החוסר עמידות של הטייפ ושהדיסקים כל הזמן קופצים. החלטנו לשדרג את הנושא ויש לנו כמה מאות שקלים לטובת העניין (מאוד גמיש, עדיף כמה שפחות אבל אין בעיה להוציא גם 800 שקל אם יש לזה הצדקה). מאוד חשוב לנו "הטווח הרחוק" - מעידף להוציא 800 שקל על משהו איכותי שיחזיק 5 שנים מאשר 300 שקל על משהו שיחזיק שנה. כל המטרה זה שאני יוכל לקחת כמה שירים א…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.panasonic.ae/EN/Manuals/TH-L42S20.pdf חשבתי לקנות את הסטרימר המדובר בארה"ב. באתר של WD ראיתישהוא מגיע בגסת PAL וגרסת NTSC. מן הסתם בארה"ב רק גרסת ה NTSC נמכרת. אם אני אקנה אותו ואחבר בבית לטלוויזיה מדגם PANASONIC VIERA TH-L42S0M עם כבל HDMI כל העסק יעבד? במפרט של הטלוויזיה הבנתי שהיא אמורה לתמוך גם ב PAL וגםב NTSC (קישר למפרט מצורף למעלה) תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה הגעתי למסקנה שעלי לשדרג את האוזניות של האיי פוד, כי הם מרשרשות כשעולים מעל 70%...ובכלל באוטובוס וכשיש רעש אני צריך לפוצץ ת'אוזניים בשביל לשמוע את המוזיקה... לכן פתחתי נונשא בקשר לרכישת אוזניות, שבמהלכו הגעתי למסקנה שהאוזניות בשבילי הם הPX של סנהרייז (בהתחלה חשבתי על ה71 של סוני אבל אני לא רוצה אין איר, לא נראה נוח) ההתלבטות שלי היא כזאת: PX100 VS PX200...ה100 הם פתוחות, כך שצלילים יוצאים ונכנסים..ושוב צריך לפוצץ ת'אוזניים- למרות שלפי מבחנים באתרים בחו"ל, הם האוזניות האולטמטיביות עם צליל מדהים..כמו כן איכות הרכבה וחומרים מעולה- בקיצור אוזניות ששות את הכסף שלהם. ה200 הם סגורות, ולפי טענות המבחנים, הם לא כל כך נוחות, והבאס בעייתי..ויש משהו עם העובדה שהם סגור…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות, להאזנה למוזיקה. תקציב - בערך 300 ש"ח. סוג המוזיקה: בעיקר רוק אינסטרומנטלי ופרוגרסיב. האוזניות יחוברו לאייפוד ולמחשב, ויעשה בהן שימוש בסביבה רועשת. קיבלתי המלצה חמה על akg k-55, אבל אשמח לשמוע על המלצות נוספות תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, החלטתי להשקיע בערך כ-5000 ש"ח במערכת חדשה. המערכת צריכה לכלול רסיבר + רמקולים (רצוי לא סטלייטים), ואם ניתן לדחוף בתקציב גם DVD-DIVX. המפרט שבחרתי כרגע (דרך אינטרנט, לא משמיעה) : Harman Kardon AVR235 - 2200 JBL Balboa Set (5.1 Including the Subwoofer) - 3300 DVD APEX 811 - 250 אשמח לדעתכם, הצעות, שיפורים וכו'.. תומר.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אוזניות או רמקולים התקציב - 300 לאוזניות או 600 לרמקולים באוזניות תיתכן חריגה של כ-50 ש"ח אך ברמקולים לא תיתכן חריגה בכלל. אם רמקולים אז הם חייבים להיות בצבע שחור ובעיצוב נעים לעין אם אוזניות אז הן חייבות להיות נוחות לשימוש של מספר שעות כל פעם המטרה - מוזיקה בלבד אם רמקולים אז חשבתי על אלו - http://zap.co.il/model.asp?model_id=501305 http://zap.co.il/model.asp?model_id=501304 אם אוזניות אז חשבתי על אלו - http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=22762 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=491861 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=479886 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=379489 חשוב לציין שאין ברשותי מגבר לאוזניות ולכן הן צרי…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ב100-200 ש"ח ואני לא סגור כ"כ סגור על השם של סוג שאני מחפש - אוזניות שלא נכנסות לאוזן, אבל כן נתלות על האוזן ללא צורך בחיבור קשיח בין 2 האוזניות (הכל חוטי). או במילים אחרות, אותו סוג של האוזניות שהשתמשתי בהן עד עכשיו - Philips SBC HS430, והייתי ממש מרוצה מהן עד שהן נהרסו. חוץ מזה - יש לכם טיפים כלליים לשמירה על אוזניות? די חשוב לי לשמור על האוזניות הרבה זמן (הקודמות החזיקו משהו כמו 2-3 שנים). תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-