עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by saharb14,

אז ככה.. קניתי היום טלויזיה LG Scarlet 32LH70YR LCD3. ואני רוצה לחבר אותה לממיר של יס.. יש לטלוויזיה חיבור Component. רציתי לדעת אם אני קונה את הכבל הזה: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7502&salenum=#topnews אם אני יכול לחבר את זה וזה יהיה יותר איכותי מכבל רגיל.. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. אני לא כ"כ מבין בדברים האלה בכל מקרה השאלה שלי היא האם ישמעו בכל הרמקולים כאשר הכרטיס שלי תומך רק ב2.1? (אני מתכוון לקנות כרטיס חדש אבל בנתיים עד שאחסוך כסף) תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  3. Started by nahum8,

מרחק צפייה 1.5-2 מטר, עדיפות על FHD בשביל XBOX360. תודה.

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  4. Started by Frozen-Ice,

שלום לכולם, *כרטיס קול מחובר: http://www.bit-tech.net/hardware/2005/10/31/creative_xfi/1 1. אני מעוניין לרכוש אוזניות לגיימינג, לרב משחקים בסגנון BattleField 3, Call Of Duty: MW3 וכדו' .... תקציב עומד על 500 ש"ח +/- , ממתין להמצלה שלכם. 2. מחוברים אצלי רמקולים מסוג Logitech Z-5500, מחוברים עם החוטים וכבלים אשר הגיעו עם הרמקולים, השאלה: האם יש משהו יותר איכותי בכדי להפיק סאונד יותר טוב ? חוטים איכותיים יותר ? צורת חיבור שונה ? דיגיטלי אנלוגי ? תודה רבה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  5. שלום , ציתי לשאול האם קיימת דרך לעבוד עם טקסטים ע"ג צג HD READY 32 כעת אני עובד עם כרטיס מסך משולב - NVIDIA 6150 ואני לא מצליח לראות בבירור טקסטים כגון ORD ןאינטרנט. תודה לכל העוזרים. אם הדבר כרוך בהחלפת צג אז זו אינה אופציה שאני בנוי לה מבחינה כלכלית כרגע אם מדובר בכרטיס מסך אשמח לדעת מה הדגם הכי זול שמספק את התוצאה הנ"ל (אני לא מפעיל משחקים כבדים). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by McMerc,

הבאתי פה לדוגמה נתונים של אוזניות: Acoustic system: Closed Diaphragm: Mylar dome Frequency response: 20 - 25 000 Hz Impedance: 32 Ohm Magnet type: Neodymium Maximum power input: 500 mW Sensitivity: 106 dB Speaker diameter: 32 Voice coil: CCAW אני הייתי רוצה הסברים לגבי כל אחד מן הנתונים (כלומר מה ההשפעה של אותו נתון, ואיזה ערך ניחשב טוב). תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by imac,

הופתעתי לראות את המחיר שלהם זול כל כך .. 480 ש"ח .. משהו יודע איך הם ?

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  9. לפני כחצי שנה רכשתי את המדוזה מהם. לאחר שהחלה תופעה של החלשות דרמטית באחד הצדדים ושל המיקרופון, הלכתי לממש אחריות, רק כדי לגלות שכבר לא מייצרים את האוזניות הוצע לי אוזניות חלופיות או זיכוי במחיר של המדוזה (שהוא כ440 ש"ח אם אני זוכר נכון) הארות והצעות יתקבלו בברכה

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by urich,

מחפש אוזניות in ear טובות בתציב הנ"ל בשביל הנגן sansa clip שלי. קניתי בבאג את ה akg 312 והם זבל כל תזוזה שלהן מתבטאת ברעש לבן, שזה אפילו האוזניות הפשוטות שהגיעו עם הנגן לא עשו. עכשיו אני מחפש אוזניות רצוי כאלו מסיליקון שנכנסות לאוזן, או סתם כפתור טובות. טווח דינמי טוב בסים לא קריטי בכלל, עוצמה טובה אבל גם לא משהו מטורף ופרטים. שיהיו נוחות באוזן וזהו פחות או יותר יש המלצות. אני נוטה לכיוון ה sennheiser אבל יש להם מלא דגמים בתציב האם יש משהו מומלץ (בלי שליטה בווליום מהחוט).

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  11. כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

הרגע יצא ממני טכנאי הכבלים וחיבר לי את הממיר בצורה רגילה לטלויזיה רגילה, אך הנני רוצה לחבר את הממיר למחשב. יש לי יציאה נוספת בכרטיס מסך ל - DVI .. כידוע לי אני צריך כבל HDMI ל - DVI אך אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה תומך HDMI מהי הדרך האופטימלית לחבר את הממיר למחשב? והאם אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה המתאים לי ואם אני מחבר אותו ב - DVI האם זה בעייתי מבחינת הסאונד? *יש לי כ.קול X-FI Extreme Music אשר מחוברים אליו רמקולים 5.1

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס טלויזיה בתקציב של 300-350 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by MagimiX,

יש לי 2 כרטיסי קול: 1. על הלוח אם 2. קריאטיב ליב עכשיו , יש לי יציאה מקדימה לאזניות שהיא מחוברת לכטיס השני ! הכל טוב עד פה עכשיו אני רוצה לעשות שאני יוכל גם לחבר מאחורה לקריאטיב ואז להשתמש ב2 ערוצים שונים (בתוכנה) כדי לשמוע בערוץ אחד את האוזניות ובשני את הרמקולים ! זה אפשרי? או שאפשר רק יציאה אחת לאוזניות במחשב ? תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. Started by shloosh,

קיבלתי אותם הרגע!!! בינתיים אני מטעין את הנגן, ואת האוזניות חיברתי למערכת סטריאו.... איזה איכותתתתתתתתתתתתת איזה באסיםםםםם (כואב לי הראש בעעע) טירוףףףףף בינתיים תמונות של האוזניות(מצטער על האיכות,בקרוב חבר שלי יגיע עם מצלמה) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. יש לי היום YAMAHA TSS-1 ויש לי חיבור דיגיטל במחשב וברמקולים , הבנתי שקוראים לזה חיבור אופטי. בכל מקרה חיברתי ופשוט לא שומעים כלום .. האם צריך כרטיס קול עם חיבור אופטי בשביל זה? ומבחינת הסאונד יהיה שינוי?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום לכולם, אני עובר לדירה חדשה והחלטתי שזו הזדמנות פז לרכוש מערכת סאונד סטאריאו חדשה וטובה. אני מעוניין לרכוש רמקוליים מדפיים ( כמובן 2) ורסיבר. אשמח לקבל את עזרתכם באיזה רמקולים ורסיברים אתם ממליצים כמו כן כבלים מומלצים וחנויות בהם כדאי לקנות. מפני שאין לי שום ידע מקדים בנושא. כמה דגשים למה שאני מחפש: * אני מאזין למוזיקה בעיקר עם קלי נשיפה ובאס. (רגאי,באס,סקה,גז,אורינטלית) * החלל בהם יוצבו הרמקולים הוא חלל קטן. * הרסיבר צריך לתמוך בחיבור למחשב/טלוויזיה/AUX ובעל אפשרות הפעלה בשלט. * התקציב הוא גמיש והוא עומד עד ל- 3K. מפני שאני רואה בזה השקע לתווך הארוך ז"א רמקולים שילוו אותי הרבה זמן. תודה רבה, שחר פרנק.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by AstaL,

אהלן יש לי אוזניות GRADO SR80 ואני חושב על מגבר אוזניות כדי לשפר את האיכות. המבחר בארץ כמעט ולא קיים...המבגר היחיד שמצאתי בארץ ושנראה לי די בסדר הוא ProJect Head Box MK II מישהו שמע עליו?? כתוב שהוא בשביל אוזניות אם נגדיות נמוכה,אני לא ממש יודע מה זה אומר,האם GRADO SR80 נחשבות לכאלה? http://headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=41 האוזניות מחוברות לAUDIGY 2 ZS

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by gilgol,

אני מחובר מהיציאה האופטית במחשב אל המגבר, הגדרתי SPDF במחשב ואני מקבל סאונד והכל טוב, כשאני מנגן MKV בVLC הוא מסומן בAUDIO על 5.1 ובמגבר הוא מראה DOLBY DIGITAL אך כשאני משנה בVLC לSPDF הוא מקפיץ במגבר לDTS (הרבה יותר אכותי ) אבל אני לא שומע סאונד טוב אלה מקטעים של סאונד כמו דיסק שניתקע. התקנתי AC3 דרייברים וזה לא פתר, אוליי יש עוד משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by g1000000009,

יש לי חבר שלאבא שלו יש יום הולדת והוא רוצה לקנות לו אוזניות BT בשביל שימוש עם טלויזיה (צריך גם מתאם לטלויזיה). רצינו לשאול איזה אוזניות תמליצו לקנות ואיזה מתאם ומאיפה לקנות? קניתי לא מזמן את ה-minix nt-2 לעצמי אבל יש בנתיים לפעמים תקלות של הפוגות בשידור המוזיקה מהנייד שלי. ועוד שאלה. אם המתאם נותן ווליום נמוך ואז צריך להגביר את הוולייום של הטלויזיה אז יש פיתרון למצב שבו הטלויזיה בפעם הבאה תשמיע פתאום ווליום גבוה? אז נשמח אם תעזרו לנו כאן. לילה נעים בנתיים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by MoMo-P,

שלומלום לכולם... יש לי בעיה קצת שונה.. אני רוצה לראות בטלוויזיה שלי גם את מה שמציג המחשב וגם את מה שמציג ממיר הכבלים. הכוונה היא לא לראות במקביל כמובן.. אני מתכוון שאת שני המקורות שלי (המחשב והממיר) אני מחבר עם חיבור SV, אבל בטלוויזיה שלי יש רק כניסה אחת של SV.. הטלוויזיה היא רגילה (קופסא) ואין לה חיבורים נוספים כמו PC, אז תהיתי אם קיים חיבור כזה שיכול לקלוט שני SV לאחד, זאת אומרת שאני לא אצטרך כל פעם להחליף בין הכבלים.. בגילי זה כבר לא קל להוזיז כל יום את הטלוויזיה ולהחליף בין החיבורים.. פשוט מפצל שיוכל לזהות אות ולהמיר לי לבד את מקור הפלט... תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by IsraHell29,

בדקתי אפשרויות להביא לארץ נגן אייפוד צבעוני 30 ג'יגה מחנות אפל בחו"ל. יוצא לי דרך mustop מחיר של 1800 פלוס מינוס שזה 800 פחות מהמחיר בארץ. גם שלחתי לידע אימייל על מנת לבדוק האם הם מכירים באחריות שאני מקבל עם המכשיר (המקרה והוא נקנה באפל, אין לי מושג בקשר לחנויות אחרות) והם מכירים בה(שמתי לב שאנשים שואלים בקשר לזה אז כנראה זה יעזור קצת). השאלה שלי היא: עדכון בעברית לאייפוד. אני ראיתי שיש אחד, אבל איך זה הולך מבחינת עדכונים רשמיים שיוצאים ע"י אפל? כל פעם שיוצא עדכון של אפל מישהו עובד על העדכון ומוסיף לו עברית? או שאני נתקע עם עדכון ישן לכל החיים? והאם זה משפיע על האחריות כי לפי מה שהבנתי זה כן...

• 6 תגובות
    • 732 צפיות
  23. אני מחפש רמקולים לסלון שיהייו מיועדים לקולנוע ביתי ומוסיקה...התקציב שלי 4000 ש"ח והם צריכים לעבוד טוב יחד עם רמקולים אחוריים שיש לי http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=CONTROL1XTREME&SerId=COS&sCatId= כל מי שמכיר גם חנות זולה ומומלצת אז שיפנה אותי אליה....

24. Started by cohenkobi1,

אני מחפש מיני דיסק בסביבות ה1000.... ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר למיני דיסק קבצים כמו disc on key.... חבר שלי קנה עכשיו מיני דיסק (mz-r701) והדרך היחידה להקליט מוזיקה על הדיסקים שלו היא פשוט לחבר למחשב או לdvd ולהקליט.... כמו קלטת..... אם מישהו יודע איך אפשר פשוט להעביר קבצים מהמחשב? שלח לי הודעה ואם אתם יודעים על דגם של מכשיר מסויים שמסוגל לעשות את זה... שלחו הודעה... (cohenkobi1@walla.co.il) בתודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by MDK,

http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MLM&DRID=9200469

• 3 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.