עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

חבל שלי קנה רמקולים של קריאטיב, אינספייר 2.1 2400 ויש לו כרטיס קול הרקולס GTXP 6.1 מצאנו זוג רמקולים (יחסית ישן), סטריאו, ותהינו אפשר אפשר לחבר את הכל ביחד וליצור מערכת 4.1. מה דעתכם? אפשר? אם כן, אז איך?

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  2. Started by ran_meir,

יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by lino,

hello friends. allready few weeks i am looking for the perfect mp3 playes for me and i am lost... i am a big music fan that need around 30gb memory the most important i am looking for a great sound from my mp3 the best sound.and want it to be a simple mp3 to work with on the other hand i dont need no radio, no voice recording, no option for photos and movies. i dont care about all of that just need a simple music player with the perfect sound i see everywhere that iriver and iaudio are the best - but both look like to full of functions that i dont need so what is the best mp3 for me? plese help .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MeTaLhAmMeR,

שלום לכולם, אני משתמש ברמקולים של אלטק לנסינג דגם ATP3 ואני רוצה המלצה לרמקולים 2.1 שהסאב שלהם יותר חזק מזה של אלטק לנסינג, מישהו מכיר מניסיון או מדגם שהוא שמע אצל מישהו?

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by ronen_pr,

שלום לכלום, אני הייתי רואה הופעות, סרטים וסדרות על המחשב עד עכשיו, אבל עכשיו אני מתעניין להעביר לראות הסרטים בטלויזיה, והייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי, איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שיש מכשיר שאפשר לקנות והוא משדר ישירות מהמחשב לטלויזיה, או משהו כזה, איך קוראים למכשיר כזה, איך הוא עובד והאם זה כדאי? ושמעתי גם על החיבורים דרך כבלים, מה שנראה לי מסובך מדי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by KvodHagab,

התבוננתי באתר של סוני וכל הדגמים נראים לי פחות או יותר אותו דבר אבל תפסו את עיני שניים http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNE1.jpg ו http://www.sonystyle.com/intershoproot/eCS/Store/en/imagesProducts/250x250/DNS921F.jpg המחיר לא בעייתי (כי שניהם עד 800.. ואםהיה לי יותר הייתי קונה את האדום הזה שיש בפאנדאס, הבנתי שהוא הכי טוב בשוק אבל אין לי :\ ) עכשו אני מתלבט איזה מהם (או בכלל איזה מהסוני -בלי להתחשב במחיר!) הוא הכי טוב החוזק שמע לא כזההה משנה.. כי הרי אני לא הולך להפציץ רק אני רוצה רמה שאני יוכל לשמוע גם באוטובוס שהרמת ווליום לא על מקסימום הבנתי גם שהם תומכים באיזה שהוא פורמט של MP3 ושהם לא יכולים לנגן mp3 רגיל אלא רק את הפורמט המ…

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by quantoM,

שומע חלש מאוד כשאני מחבר אוזניות או רמקולים.. זה קרה לאחר שהוצאתי והחזרתי את הכרטיס[לא בזמן שהמחשב עבד] ומאז לא משנה כמה דרייברים התקנתי והסרתי המצב לא חוזר לקדמותו.. פתרון ?[אגב אני כרגע עם המובנה, עובד טוב]

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז קודם כל שלום לכולם! חדש בפורום. יש לי מערכת רמקולים של קריאטיב 7.1 ערוצים, דגם T7900 אם אני לא טועה... לאחרונה התחלתי להתעניין בכרטיסי קול והתחלתי לחקור לעומק את כל העולם הזה של פורמטי והגדרות אודיו. המטרה שלי היא להגיע למצב שבו כל סאונד שמגיע מהמחשב שלי: משחקים,סרטי DVD, מוזיקה וקבצי וידאו בכל הפורמטים, יומר ל 7.1 ערוצים ויושמע בכל הרמקולים בצורה איכותית. המצב היום הוא שיש קבצים מסויימים שעובדים רק בסטריאו+ סאב או מקסימום ששומעים מדי פעם איזה רחש קל ובלתי מורגש מספיק מהסראונד ספיקרס (שני הצדדיים ושני האחוריים). ברור לי שרמקולי סראונד מיועדים בעיקר לקולות רקע, אבל בכל זאת... שנשמע אותם לפחות... לפי מה שהבנתי באינטרנט, ישנם כרטיסי קול עם מעבד סאונד שממיר כל סאונד בסטרי…

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by bugosvi,

[table][tr][td][table][tr][td] [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה , מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ? אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. Started by adibs7,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 250 gts(עם חיבור hd) וחיברתי ל lcd את המחשב בעזרת כבל hd תמונה אני רואה הבעיה היא שאין שמע...מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 833 צפיות
  11. Started by mitb,

הלכתי לפי ההוראות שהם ציינו, הפעלתי קודם את עדכון החומרה, וא"כ לחצתי על הקובץ שנקרא "iPodHE Install.exe" אבל זו ההודעה שקיבלתי : למי יש נסיון עם ההודעה הזו , ומה אפשר לעשות ???

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  12. צהריים טובים!! אוקיי אז ברשותי iPod 30 ג'יגה יחסית חדש (3 חודשים) שכאמור זה מהדגמים החדשים... הכל היה טוב ויפה והייתי פשוט מרוצה ממנו כמו לא יודע הכל עבד פיקס בקיצור! כמה פרטים טכניים לפני: אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Pro והתוכנה שדרכה אני מעביר שירים לנגן היא כרגע ה EphPod המעולה! ואני משתמש דרך חיבור הפיירוואיר שנמצא בכרטיס הקול שלי (Creative לצורך העניין). הבעיה היא שאני מעביר שירים בקצבים כל כך איטיים שזה משגע! לפני הייתי מעביר במהירות של 4-5 מגה לשניה כיום זה נע בין 100 קילו בייט לשניה- ועד ל 600 קילו בייט לשניה (שזה יענו המקסימום אם אני סוגר את הכל ומכבה את המחשב לכמה דקות- במצב אופטימלי). אחרי שהבעיה קרתה לי ב EphPod ניסיתי להשתמש בתוכנה שקיבלתי שהיא ה Music …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avidan28,

שלום כולם הסתובבתי בחנויות אלקטרוניקה מוזיקה חשמל ומה לא ולא מצאתי כבל אודיו נורמלי לכרטיס קול שלי אני מחפש כבל בצד אחד PL מוגן כיפוף עם קפיצים מוזהב ובצד שני RCA מוזהב.חשוב שיהיו מאוזנים (BALANCED) כי זה כפול.ראיתי כאלה כבלים לגיטרות אבל זה שני מונו (טוב סטריאו זה שני מונו אבל לא הייתי בטוח אם לקנות אותם...) אשמח לעצות. קראתי את הספר של ה 1212 וחשוב שכבלים יהיו מאוזנים.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by doker,

אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח יש אפשרות להגדיר גם שהחיבור האופטי וגם החיבור האנלוגי יעבדו יחד? מה שמושמע יהיה גם באופטי וגם באנלוגי. אני צריך את זה כי יש לי גם אוזניות שמחוברות למחשב לכרטיס קול ויש לי רמקולים מחוברים לאופטי. יש אפשרות להגדיר את זה? תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by dorlevy,

אני רוצה לקנות נגן MP3 FLASH שיהיה בגודל של ג'יגה ושלא יעלה יותר מ-1200, כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב. למישהו יש המלצות, חשוב שהוא יהיה FLASH. למישהו יש גם חוות דעת על ה-StormBlue? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7588386&type=2&product=1&=

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  16. Started by Access Denied,

טוב המידיסק שווק חיים... עכשיו צריך מחליף!! התקציב שלי הוא עד 600 שח אבל רצויי כמה שפחות... הדרישות הן גודל קטן ככל האפשר ונפח נורמלי.. (מספיק לי איזה 90-100 שירים) ושהנגן יהיה טוב ועמיד לפעילויות ספורטיביות (כי צפויות לו הרבה כאלה) איזה נגן עונה הכי טוב על הצרכים הללו?? ואם אפשר תתיחסו בבקשה לנגנים האלא: http://zap.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=XQ1024pro http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=225&catcode=46 נגנים מבוססי זיכרון ( 512 ו-1024 מ"ב...) http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=act300-nike&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=68&aff=zap http://www.netactive.co.il/product.php?item=3738&cat=101&ref=zap נגנים מבוססי דיסקי…

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  17. שלום לכולם, ברשותי 2 כרטיסי קול: Creative SB Live! Player 1024 Sound Card Realtek ALC650 @ nVIDIA MPC2 - AUdio Codec Interfacea ברשותי גם רסיבר DENON AVR 1603 עד היום עבדתי עם הCreative כאשר הוא מחובר אנלוגית לרסיבר והרסיבר מוציא את האות לזוג רצפתי וזוג אחורי מדפי. אתמול הוספתי סאב וראיתי שאין לי יציאה לסאב בכרטיס קול. לכן חיברתי כבל אופטי לRealtek והגדרתי במחשב (בהגדרות AC3 של הסרטים) Prologic II וגם ברסיבר Prologic II וכעת הוא נותן לי הפרדה מלאה לרמקולים כולל הסאב וכל זה דרך כבל אופטי אחד. השאלה שלי היא האם אני מאבד פה את האיכות של כבל אופטי כי אני מחובר לכרטיס קול שהוא ON BOARD והאם עליי כעת לרכוש כרטיס קול נפרד שאחבר לPCI כדי לקבל את האיכות של כבל אופטי? פשוט …

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  18. מסך מומלץ ששמעתי עליו הוא Toshiba 32XV550, אני מחשב מסך בתקציב של עד 4K,אפשרות לחריגה ב 500.. הבעיה היא שאני יושב במחשב זה יהיה מרחק צפייה 1.5-2 מטר בערך עים מסך 32" מולי,האים זה בסדר?,אני לא יכול לרדת מהגודל הזה ביגלל שזה משמש גם לטלוויזיה.

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by or_azu,

אבא נזכר שיש לו מגבר וזוג רמקולים שיושבים סתם בלי לעשות כלום אז לקחתי אותם.. תמונות יהיו שתהיה מצלמה.. אבל סתם רציתי לדעת איך הם? (נשמעים מצוין..) הרסיבר הוא של קנווד KA-V68R והרמקולים של ימאהה לא מצאתי דגם אבל 150 וואט.. רציתי גם על הדרך לשאול אתכם על הרמקולים יש כיסוי שחור איך הוא מחובר אליהם (הדבקה?) ואם אני רוצה להוריד אותו הם יהרסו? כאילו עדיף להשאיר אותו? עוד דבר בנוגע לרמקולים הם מצופים במשו שחור כזה דמויי עץ.. איפה אני יכול להשיג את זה? כי הוא כבר מתקלף ואני רוצה להחליף..

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  20. Started by eitanb3,

האם איפודים יודעים להקליט? אם כן, איזה דגמים או סדרות? תודה.

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  21. מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם ! לפי מה שאני מצאתי זה איזה חברה פולנית ישנה מאוד. פשוט אני משתמש ברסיבר MARANTZ עם רמקולים של TONSIL וזה נשמע מדהים רציתי לדעת אם מישהו יודע משהו על החברה ועוד שאלה! יש לי CREATIVE LIVE! VALUE די ישן אבל טוב לא 5.1 אז רציתי לשאול עם אני יחליף כרטיס קול ל FURTISSIMO או AUDIGY אני ישמע הבדל?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום כולם היום קניתי אוזניות חדשות בומביה בומבה אבל יש בהם בעיה החביור שלהם למחשב ענקי של סטריאו עכשיו איך זה אמור להתבחר למחשב ? איך אני מחבר אותו למחשב ? יש מתאם ?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  24. יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tal_p,

יש לי חיבור SPDIF בלוח אם (gigabyte 790X-ds4) ויש לי גם קולנוע ביתי שיש בו חיבור שכתוב OPI_TICAך (ותמיד יש בו צבע אדום.. ככה שהוא עובד). איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר ביניהם??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.