אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים. אשמח אם תעזרו לי למצוא אוזניות חדשות, שימוש עיקרי: גיימינג. תקציב: 600 ש"ח, עם אפשרות לחריגה קטנה. אני כרגע משתמש ב akg אני לא זוכר את הדגם אבל הם לוחצות לי נורא על האוזן עד כדי כאב. אני מחפש אוזניות נוחות, עם איכות סאונד טובה ואם יש אפשרות בתקציב אז בעלות טכנולוגיית סראונד. בבקשה רק דגמים שניתן למצוא בחנויות בארץ. אני לא רואה את עצמי מזמין מוצר כזה מחו"ל ועוד בסכומים כאלה מבלי היכולת למימוש האחריות. תודה מראש!!!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב אני רציתי לחבר את המחשב לרסיבר בבית, וכדי ליהנות ממקסימום יכולות רציתי לחבר יציאה אדיגיטלית, הבעיה היא שב-ON BOARD אין לי יציאת SPDIF. רציתי לקנות כרטיס קול טוב ולא יקר מדי לטובת העניין. כל כרטיסי הקול שאני רואה עם יציאת SPDIF הם עם יציאת 3.5 מ"מ.... למה? מה רע ב-RCA או ביציאה אופטית רגילה (TOSLINK)? למה אין כרטיס כזה או שאני עושה משהו לא בסדר...?!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנים רכשתי כיד שניה פטיפון רוטל ישן מדגם RP500 (שנת ייצור סביב 1982) הדגם בילה הרבה זמן באחסון אצל חבר והוזנח מאוד. ניקיתי אותו היטב, סידרתי קצת את הכבלים שהבידוד נקרע מהם במספר נקודות ובדקתי שהוא עובד (הוא אכן עובד). בבחינה של חלקיו הפנימיים נראה שמתי שהוא במשך שהותו אצל הבעלים הקודמים הוחלפו לכל הפחות הכבל החשמלי והטרנספורמטור (ייתכן וגם המנוע). כשלב ראשון ולא יקר הזמנתי במקום הרגליים הקיימות שאחת מהן נשברה רגליי סורביטן חדשות (פחות מ-10 דולר כולל משלוח). בפטיפון מותקן ראש מדגם ES-70EX4 של EXCEL שנחשב ללא רע (ויכול לעבור גם לפטיפון אחר) והחלטתי להשקיע בו ולהזמין מחט חדשה (17 דולר כולל משלוח). עד כאן טוב ויפה ואני ממתין בסבלנות שהדברים שהזמנתי יגיעו מבריטניה וארה"ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תודה לנחום (Nahum) שעזר לי באשכול הקודם שפתחתי כאן לפני מספר ימים, לא רציתי להקפיץ את האשכול ולכן לא הגבתי שם. ירדתי מהעניין של קולנוע ביתי למחשב, לא מתאים .. עכשיו חיפשתי באינטרנט את המערכת ולא מצאתי..מישהו מכיר איזה חנות או משהו שאפשר לקנות אותה שם ? בנוסף, נניח שהתקציב שלי 1300 שקל, יש לכם משהו להמליץ ? חשוב שיהיה איכותי ועוצמתי, ויהיה חיבור למחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חיברתי בין המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI ולא היה לי סאונד בחנות שקניתי את הכבל אמרו לי שבגלל שיש לי כרטיס מסך של NVIDIA אני צריך לחבר בין הכרטיס מסך ללוח אם (נדמה שהוא אמר לוח אם)\ עושים את החיבור עם כבל SPDIF הלכתי לחנות שהם יעשו לי את החיבור , חזרתי לפני שעה אבל עדיין אין לי סאונד בטלוויזיה נכנסתי להגדרות אודיו ושם היו לי שלושה חיבורים SPEAKERS HEADPHONES Digital Audio (S/PDIF) הפכתי את הDigital Audio (S/PDIF) לראשי אבל עדיין אין סאונד בטלוויזיה מה לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את הכרטיס. איכות צליל מטורפת. פשוט הבדל יום ולילה בהשוואה לכרטיס קול מובנה. וזה עוד כלום בהשוואה למגבר אוזניות. אני משתמש באוזניות די עממיות HD555, אבל הן נשמעות כל כך יותר טוב עם הכרטיס שזה מדהים. אני שומע אפקטים בסרטים/משחקים/מוזיקה שלא שמעתי לפני. בכל מקרה, זו לא ביקורת אלא התייעצות. כיצד עדיף לעבוד עם הכרטיס 100% עוצמה דרך הדרייבר וכיוון עוצמת הקול על הרמקולים או 50% עוצמה דרך הדרייבר? האם עבודה על 100% עלולה לפגוע בכרטיס? הוא מקבל הגברה, אחרי הכל. זה לא איזה שבב עלוב של realtek.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כמעט 3 שנים של שימוש ב JBL נקרע להם החוט בחיבור לנגן. אני מעוניין בקניית סט אוזניות IN-EAR חדש. חשבתי על הזמנה מחו"ל של ה SHURE E3C בערך 44 דולר כולל משלוח. השאלה היא האם הם ישמעו טוב יותר מה JBL במוזיקה שחורה/טרנסים ? הכוונה היא דגש על באס טוב. (זה מה שאהבתי ב JBL) תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני חושב על זה רסיבר (אתם המלצתם) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8658 סנטר http://www.fuse.co.il/products/162549 קדמיים | http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=400SE&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=8&aff=Zap〈=HE אחוריים http://www.allwin.co.il/Product.aspx?productID=6894 הכול ביחד 4300 שח מה אתם חושבים ? אני רוצה גם סהב אבל בעייתי קצת התקציב
-
- 34 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
קודם כל אם זה לא הפורום המתאים אני מצטער... לא מצאתי מקום אחר אני רוצה לקנות כרטיס קול חיצוני מארה"ב, לא דרך חנות ומשלוח, אלא דרך קרוב משפחה שייקנה את זה מחנות ויביא את זה איתו ממש בימים הקרובים שהוא חוזר. הכרטיס: TC Electronic KONNEKT 8 FireWire הבנתי שאין מכס על חלקי מחשב אלא רק מע"מ של 17%, השאלה שלי אם כרטיס קול חיצוני נכלל בסיפור? (כרטיס קול למטרות עבודה עם מוזיקה.) הכרטיס עצמו עולה 300$ בחנויות, איתו הקרוב שלי יקנה גם כרטיס FIREWIRE שעולה 30$ (בשביל הכרטיס קול, זה כרטיס פיירווייר). לגבי הפיירוויר - אין לי בלוח, ואמרו לי שהכרטיס קול הזה דורש פיירוויר עם צ'יפסט של Texas Instrument ז"א 330$ תכלס, השאלה שלי היא כמה כסף בסופו של דבר אני צריך להפקיד לבחור? שלא יהיו הפתעות…
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני מעוניין להוסיף טוויטרים למערכת שלי המקורית שקיבלתי עם הסוזוקי סוויפט החדשה. יש שם מקום לזוג טוויטרים מקדימה. האם ההוספה שלהם תוסיף לי קצת איכות למערכת הרמקולים שהיא גם ככה בינונית מינוס? או שווה פשוט לקנות רמקולים חדשים? יש המלצות לטוויטרים שהם לא יקרים מידי (נגיד 200 שקל)? במידה וזה שווה את ההוצאה. או אם לא כדאי - איזה רמקולים במחיר סביר (400 שקל ) ישנם?
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי רמקולים 4.1 (4 קטנים וסאב) הרמקולים מחוברים למחשב עם 2 כבלים PL קטנים... יש לי כרטיס קול OB עכשיו השאלה איך אפשר לעשות ככה שהוא יפצל את המוזיקה/סרטים שאני מנגן לכל הרמקולים ולא רק ל 2? לפני זה היה לי XP והייתי מגדיר בהגדרות שיש לי 4 רמקולים והייתי מדליק סרט ( לא משנה איזה) בתוכנה KMPLAYER והוא היה מנגן לי את כל הסרט בכל הרמקולים ( לא סראונד בלי אפקטים פשוט היה מפצל את הסאונד לכל הרמקולים) לאחר שעברתי ל WIN7 אחרי ההגדרה זה לאעוזר במיוחד אז עכשויו השאלה עם איזה תוכנה או פלאג אפשר לסדר את הדבר הזה? אם גם כל הדברים יתנגנו ב כל הרמקולים זה עוד יותר טוב תודה...
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מעניין לדעת ...לדעתי זה "קרב" די צמוד... אוליי תהיה סיטואציה שישלכו לי מארכת 2.1 מחול אז בבקשה עזרה... מה דעתכם, מי יותר טובים?????
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחיר המוצע הינו 1920 ש"ח, האם הטלוויזיה הנ"ל שווה קנייה? תודה לכל העוזרים!!!!! מפרט מלא באתר היצרן: http://www.hitachi.ae/products/consumer/products/tvs/l32n03a.html
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול ASUS Xonar HDAV1.3 Deluxe מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לסרטי blu-ray ותכני full hd . לכרטיס קול יש כניסות hdmi , השאלה עם יש רמקולים למחשב שמתחברים דרך hdmi. ואם לא מה האפשרויות שלי , בתקציב של עד 3000 .
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שוקל כבר זמן מה להרכיב ברכב (לאנסר 05) סט רמקולים ויש לי כמה שאלות אבל קודם כל התכנון הכללי: רמקולים לרכב Morel PULSE 6 שתיים לקדימה ושתיים לאחורה בערך כ1000 שקלים ומתלבט עדיין לגבי המגבר לשני המגברים אותו RMS אבל מקסימום W שונה ולכן לא כל כך סגור איזה Mac Audio Z4200 בסביבות ה750 שקל או JBL GTO1004 בסביבות ה1000 שקל המחירים נלקחו מזאפ בלי העדפה מסויימת לחנות ועכשיו לשאלות : 1) לא הבנתי כל כך את העניין שהאלטרנטור נותן חשמל כאשר המנוע עובד ועניין הקבל (לא כל כך יודע מה הוא עושה), האם זה משנה למגבר חזק בעוצמה של 600W או 1500W, ולכן אם אבחר אחד מהם יכול להיות שאצטרך להחליף קבל/אלטרנטור או אפילו מצבר? 2) הרמקולים המדוברים קיבלו הרבה תגובות חיוביות אך יש תמורה …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניין בקנייה של מערכת קולנוע לחדר TV , אך כאשר זה דורש קנייה של ריסבר ורמוקלים אכותיים זה יוצא סכום גבוה מידי בשבילי. ואז חשבתי אם אפשר למשל לקנות את הרמקולים SOLO 7 שלפי מה שראיתי בתמונות מתחברות עם החיבור האדום ולהבן של הבננה - ולחבר אותם ישירות לטלוויזיה. האם זה אפשרי? אם כן ישמעו טוב כמו שצריך או שזה לא יפיק את מייטב התועלת במצב כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה כמה שיותר גדולה ואיכותית עד 10000 שקל (מעל 37 אינצ' לפחות) אפשר LED אם יש בכזה מחיר אבל אם לא אז LCD גם סבבה תודה עדיף מחברות כמו LG SAMSUNG PHILIPS וכו' מוכרות תודה
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראיתי את אלה: Platinum Audio V12 Platinum Audio USC9980 Platinum Audio RD9990 מה אתם אומרים? ועל איזה עוד מגברים לרכב אתם ממליצים עד 400 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה, סרטים אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על משהו תודה.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה רמקולים חדשים, אני נוטה יותר לכיוון של 2.0... אני צריך שיהיו לסט כניסה מ 2 מקורות, אם אחד (או שניהם) דיגיטליים מה טוב... התקציב שהקדשתי למרה זו הוא 600, אפשר לחרוג עד 750 אם זה ממש שווה. הרמקולים יונחו על שולחן עץ/MDF יש כמטר לכל צד מהמסך לרמקולים... שלט יכול להיות נחמד אבל ממש לא מאסט... תודה רבה חברים
-
- 9 תגובות
- 956 צפיות
-
-
למערכת יש רק כניסה אחת של RCA (אדום ולבן) עכשיו חיברתי את המחשב למערכת ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה אבל אין לי עוד כניסה של RCA אז חשבתי להשתמש ב2 מפצלים כאלה http://www.bhphotovideo.com/c/product/134138-REG/Comprehensive_SP_4_C_RCA_Male_to_Two.html ואז לחבר את הזכר למערכת אחד לאדום ואחד ללבן ואז יהיה לי במערכת 2 כניסות לבנות ו2 כניסות אדומות וככה אני יוכל לחבר את הטלוויזיה בנוסף למחשב השאלה האמיתית היא אם זה יעבוד והרמקולים לא ישרפו או משו כזה... :frown: אם ה"תאוריה" שלי נכונה וזה יעבוד אז אני יוכל לשמוע גם מהמחשב וגם מהטלוויזיה במקביל..?? תודה!!! סהר
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי בכרטיס מסך 2 חיבורי DVI ןחיבור S-VIDEO עכשיו הבנתי שעם הS-VIDEO עדיף לא לחבר כי זה איכות נמוכה ולא שווה, עם הDVI אני יחבר, עכשיו לחבר את זה לHDMI או ל RCA? לא הצלחתי למצוא איך אני בודק אם הכרטיס מסך שלי משדר HD אז מה עדיף לקנות? ויש לי בטלוויזיה גם מאחורה חיבור RGB )PC( אז אולי עדיף עם זה? אני פשוט הולך מחר לקנות את הכבל ולא יודע איזה צריך
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-