עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by liron79,

שלום, רציתי לקבל ייעוץ בנושא רכישת כרטיס טלויזיה (הכוונה לדגימת וידאו אנלוגי והפיכתו לקובץ דיגיטלי). מה צריך לבדוק, יציאות כניסות וכו', בנוסף הייתי מעוניין לקבל הצעות לכרטיסים קונקרטיים. התקציב הוא 400 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  3. היי אני בעלת עסק אשר יש לי בו מספר טלויזיות המציגות שידורי טלויזיה (HOT ו- YES), ובנוסף קיימת לי האפשרות לחבר את מסכי הטלויזיה למחשב על מנת להציג סרטונים ותמונות למיניהם. עכשיו לשאלתי - ראיתי בעסקים רבים כמו מסעדות ופאבים אשר משדרים שידורי טלויזיה אך מוסיפים "טקסט רץ" בתחתית המסך עם מידע פרסומי של העסק, כגון מבצעים ואירועים. בנוסף בחלק מהמקומות ראיתי שניתן להוסיף "לוגו" של המקום גם ממוקם על המסך. 1. איך ניתן לעשות זאת ? 2. האם ניתן לעשות זאת רק על ידי חיבור כרטיס טלויזיה למחשב ? 3. אם אני מחברת כרטיס טלויזיה למחשב, האם אין צורך בממירים ויהיה ניתן להעביר ערוצים דרך המחשב? חשוב לי לציין שחיפשתי נושאים קודמים בנושא זה לפי פרסום ההודעה אך לא מצאתי... במידה וחיפשתי ל…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Psychedelic,

יש לי רסיבר אולדסקול מרנץ ורמקולים אולדסקול של KEF ישנים נורא אבל ממש איכותיים ובמצב חדש,הם מחוברים כרגע למחשב לכרטיס קול המובנה,איזה כרטיס עד 400 ש"ח יתן לי את האיכות צליל הכי טובה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום חברי הפורום ברשותי מקרן HP XP7030: נותרו בסביבות ה300-400 שעות לנורה. אני פועל במצב חסכוני כל הזמן. מפני שהתקרבתי לזמן מנורה זה, התחלתי כבר לחשוב על קניית נורה למקרן שלי. כשהייתי בחיפה שוחחתי עם מנהל TMS בנידון, והוא טען שהוא רכש נורה למקרנו בארץ, ושהוא רכש אותה ב100 שעות האחרונות של המקרן כי היא עלולה להתפוצץ בשעות אלה, ולפגוע במראות המקרן. האם זה נכון? אם כן, נותרון 200-300 שעות לשימוש מעשי במקרן. בebay בHK מוכרים נורה (SP-LAMP-034) למקרן שלי ב160 דולר עם משלוח, ובארה"ב 200 דולר על מנורת osram שמיוצרת בסין עם משלוח. בארץ ההצעה שקיבלתי בינתיים היא 1300 ש"ח על נורה חלופית ו1750 ש"ח על נורה מקורית. שאלתי מדוע לי לשלם כזה הפרש גדול בשביל נורה מקורית וזה מה …

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by ngc224,

מה אתם אומרים, שווא לקנות אותם ב 330 ש"ח ? או שאולי יש טובים יותר במחיר הזה ? ומה אם Logitech Z323 ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. רצוי גם משהו איכותי כמובן (אבל לא שיא האיכות כמובן). הייתי מעדיף גם שיהיה כמה שיותר קומפקטי.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש

• 6 תגובות
    • 880 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מערכת סראונד 5.1 בתקציב של עד 550 ש"ח. כרגע ההתלבטות שלי היא בין Inspire T6200 לInspire T6100. אם קיימות מערכות טובות יותר בתקציב אני אשמח לקבל המלצות. מישהו מוכן להסביר לי גם מה ההבדלים בין 2 המערכות הנ"ל? ד"א כרגע יש לי מערכת של 2.1, כך שאני הולך לחבר אלייה את ה5.1 (2יהיו סאבופרים ו7 רמקולים).

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  11. אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. אני אסביר את עצמי: יש דרייברים שהממברנה (נדמה שלי שככה קוראים לקרום הזה שזז ברמקול ומשמיע את הקול) היא מתכתית ויש כאלה מסוג של קרטון כזה: יש כאלה שהם חלקים כמו בתמונה הראשונה ויש כאלה שיש להם באמצע מין כיפה כזו כמו בתמונה השנייה. לפעמים הכיפה הזו מחודדת (כמו נגיד בZ5500) ולפעמים היא גדולה ולפעמים היא קטנה. יש כאלה שהחלק שמסביב חלק ויש כאלה שהוא "מדורג" כזה במעין זיגזג או גלי כזה. ולשאלה עצמה: מה זה אומר לי הקונה? האם זה אומר משהו על איכות הרמקולים או על תפקידם (צלילים גבוהים/נמוכים) או על אפקט כלשהו שזה מעניק לצלילים (עמום/ מהדהד)? או שאין לזה בכלל משמעות?

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. מבין המיילים שאני מקבל מהמוכרים באיביי, שמתי לב שהאוזניות הללו (שרציתי אותם לפני כמה שנים) עלו אז כאלפייה. היום, מוכרים אותם באיביי ב30$ עם משלוח! והשוק מוצף בהם. המוצר המקורי מיוצר אף הוא בסין. האם מדובר בחיקוי עלוב, או שהמחיר שלהם באמת ירד? אני זוכר אותם כאוזניות שאהבתי לשמוע בהם אצל חבר טוב שלי, גם לעומת הV MODA, והCX500 שלי. אני מעוניין בהם לזוג נוסף שיהיה קבוע בבית. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושא.

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  14. לא למשחקים אלא לסרטים ומוזיקה. מזמן לא התעדכנתי וראיתי שיש כרטיסי מסך עם יציאת סאונד כגון ה5450 , האם הסאונד ההיקפי שלהם מספיק טוב לסרטים ? ולמוסיקה? האם עדיף כרטיס קול נפרד ואליו לחבר את הכרטיס מסך? האם יש השוואות וביקורות לגבי איכות הסאונד? יחובר לרסיבר ק"ב.

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  15. Started by Avi Levin,

לפי המדבקה, הרמקולים הם של Monitor Studio, והבעלים הוסיף כי הם מדגם A20. הרמקולים נראים די ישנים, ולא מצאתי שום מידע עליהם באינטרנט. האם מישהו מוכן לעזור בזיהוי הרמקולים, ועל מה מדובר פה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, בזמן האחרון השתדרגתי קצת ואני מעוניין להחליף את המגבר + הרמקולים הישנים שלי.... הייתי מעוניין בהסבר איך הכי כדי לחבר ואיזה רסיבר + רמקולים הכי טובים במחיר הכי זול אני יכול למצוא. אז טיפה הסבר, יש לי כרגע מחשב שאני מעוניין לחבר, פלייסטישן 3 ויס מקס HD שלכולם יש יציאה אודיו דיגיטלית.... אני מאמין (אולי אני טועה אין לי הרבה מושג בנושא) שהכי כדי לחבר אותם מיציאה אודיו דיגיטלית ליציאה כזאת ברסיבר... העניין הוא שאולי לא חיפשתי נכון אבל לא מצאתי רסיבר זול יחסית עם 3 כניסות כאלה... מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי? ושוב אני לא רושם מחיר כי אין לי מושג מה המחירים והייתי מעוניין להשקיע בזה כמה שפחות כסף... אשמח לקבל המלצות והסברים ובמקרה הצורך כמובן שעדייף לשלם יותר אם…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות למחשב רמקולים בסביבות אלף שקל עם חריגה של עד 300 ככה...הרמקולים הם למטרות בעיקר של שמיעת מוזיקה, אך פה ושם גם למשחקים וסרטים. הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=31325 מעניינים אותי אבל יש שם ביקורת אחת שקוטלת אותם לחלוטין, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. ברשותי לוח Rampage II Extreme וכרטיס שמגיע עם הלוח הינו SupremeFX X-Fi רמקולים Logitech Z5500 האם כדאי לשדרג כרטיס קול ? ייעוד : משחקים + Lossless אודיו שמתי עין על הכרטיס הנ"ל Creative X-Fi Titanium Fatality Champion אבל הבנתי שיש בעיות בדרייברים ב WINDOWS 7 . מה אתם אומרים ? או ממליצים ? תודה

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  19. Started by tolik_d,

שלום רב חברים! יש לי טלויזיה LG 42 Plasma, HD Ready, לדעתי יש לה את כל היציעות הנחוצות (נקנתה לפני כשנה וחצי-שנתיים). הבעיה היא שהרמקולים שלה די על הפנים וכל באס נשמע כאילו החדר זז (לא במובן החיובי...)! החלטתי לשדרג אותה במערכת שמע שתוצב בסלון. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בנושא... (למרות שדי חפרתי בפורום אך לא מצאתי מידע בסיסי). ברצוני לקנות מערכת פשוטה יחסית שתספק ווליום סביר בסלון של 4X6 מטרים בערך. מה הייתם ממליצים? ראיתי כל מיני מבצעים של 200$ בדיוטי פרי וכו', האם זה בכלל שווה בדיקה? האם ניתן לקנות מערכת עד סכום של 1000 ש"ח? אילו מפרטים כדאי לבדוק? באילו חברות כדאי להתמקד? וכו'... ממש אשמח לעזרה או להכוונה למקומות שיתנו לי מידע בסיסי בנושא כולל הסברים!

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. אהלן חבר'ה, אני מתלבט בין שני סנטרים יד 2. למה ההתלבטות. הסנטר הראשון הוא מחברה טוב - DENON לא זוכר את הדגם, המחיר המבוקש 130 ש''ח (רסיבר חדש שנקנה עם זוג סראונד ו''לא היה בשימוש כלל''. הספק 100W הסנטר השני מדובר חברת Peerless כנראה מקורי מנדמק, נקנה לפני כמה שנים ו''לא היה כמעט בשימוש'', הספק 150W, דגם אינו ידוע כרגע, בערב אני אדע-מחיר מבוקש 150 ש''ח. אשמח לתגובות, תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. בהמשך לשאלה הקודמת ולאחר שהתבררה לי התשובה, החלטתי לעדכן והתייעץ איתכם בנושא. רכשתי לא מזמן טלויזיה Philips 42PFL8404H. לאחר שזו הפסיקה לקלוט לקלוט שידורים מהתקנים שמשדרים לה הHDMI, הזמנתי טכנאי לביתי והוא הסביר לי שחיבור המחשב גרם לקלקול רכיב הHDMI בטלויזיה. הפעם הם יתקנו לי את הבעיה אך אם זה יקרה שוב אשא בעצמי בעלות התיקון שהוא יקר מאד. א. בניגוד למדריך של טלויזיה של סוני שיצא לי לקרוא באינטרנט, לא ראיתי שום הזהרה לגבי חיבור הטלויזיה למחשב. ב. מכיוון שזה השימוש העיקרי של בטלויזיה, חיבורה למחשב, ולאור סעיף א, האם אני זכאי לקבל את כספי חזרה עבור המכשיר לדעתכם? ג. האם חיבור הטלויזיה הנ"ל למחשב באמצעות כבל VGA או חיבור שונה מHDMI יניב לי את אותה איכות / איכות דומה לחיבור H…

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  22. לפני איזה חודש קנינו מגבר ורמקולים של דנון, אבל משום מה עכשיו שומעים רק את הרמקולים הקדמיים והסנטר, זה לא נראה לי תקלה ברמקולים או משהו נראה לי מישהו נגע במשהו איך אני יכול לסדר?, המערכת היא- AVR-390 DENON נ.ב הם מחוברים למחשב

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום, יש לי טלוויזיה עם כניסה אחת של HDMI, עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה בשביל שאוכל לראות כמו שצריך על מסך גדול. הבעיה היא כזאת, יש חיבור אחת והאם קיים מפצל HDMI? ראיתי מספר מפצלים בeBay אבל אני לא יודע אם הם פועלים הפוך ממה שאני רוצה. יש מפצלים שמחברים למכשיר שמוציא וידיאו ל2 מסכים, מה שאני מעוניין זה כמובן הפוך - חיבור 2 מכשירים שמוציאים וידיאו לטלוויזיה אחת. בטלוויזיה הישנה (שלא היה לי HD) הממיר היה מחובר בS-VIDEO לטלוויזיה והמחשב היה מחובר עם DVI. עכשיו בטלוויזיה החדשה יש לי רק חיבור HDMI אחד ואני מעוניין להשתמש בו בממיר (אהמ*מודניאל*אהמ) אלא אם כן יש לכם שיטות אחרות שאני יוכל להשתמש בהם, יש לי אפשרות להזמין דברים דרך EBAY... רק שלא יגיע לעשרות דולרים.. …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by xytkhi,

היי כמה שאלות ברשותכם : יש לי מחשב ואין לי כבלים בבית או ממיר / טלוויזיה וכו' האם ניתן לרכוש כרטיס טלוויזיה ולחבר אותו לאנטנה ביתית שנמצאת בתוך הבית ? כזאת שקולטת ערוץ 1 או 2 בלבד ? איזה כרטיס TV שווה לרכוש אם התקציב לכך הוא עד 200 ש"ח ? המערכת שלי היא WIN7 . תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by dp92,

שלום אני מחפש טלווזיה לסלון בגודל 42 אינץ בסביבות ה5~6 אלף שקל

• 1 תגובה
    • 959 צפיות

דיונים חדשים בפורומים