עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי לוח MSI NEO 4 רציתי לדעת במה עדיף לי להשתמש בכרטיס קול המובנה או ב creative sound blaster live! ?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. שלום! יש לי נגן h10, אני נהנה ממנו מאוד אבל הנפח איחסון עומד להיגמר במיזה ואני ארצה למכור אותו, איזה מחיר עלי לדרוש? קניתי אותו באוגוסט אבל הנגן שיש לי כרגע הוא נגן חלופי (חדש שקיבלתי אחרי שהקודם התקלקל), יש לי את האוזניות המקוריות, כריות-הריפוד שלהן עדיין בשקית ולא עברו שימוש מעולם והאריזה המקורית (כולל החוברות באנגלית ובעברית) עדיין בידיי. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חיבור של הממיר לטלויזיה - scart או rca?

• 9 תגובות
    • 682 צפיות
  4. היום נישברו לי הרמקולים, שכבר יש לי אותם 5 שנים חח , והם היו טובים אבל ישנים חבל''ז אז אני צריך רמקולים חדשים, באיזה סכום אפשר לקנות רמקולים שיחזיקו מעמד הרבה זמן ולא חודשיים כמו שקרה לי כבר :-\ ב 150-200 ש''ח איך הרמקולים יהיו? עם אפשר המלצות לרמקולים והשמות שלהם כדי שאני ילך לחנות עם השם........

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  5. האם מישהו יודע גם מה הפונט שמשתמשים בו בתרגום בקולנוע\בערוצי הטלוויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 8.4k צפיות
  6. אני קורא הרבה מאוד בזמן האחרון שMP3 מוקלט לרוב בסטראו ולכן מנוגן רק ב2 הרמקולים הקידמיים אני די בטוח שיש עוד פורמאטים יותר "איכותים" שבהם לא מפסידים איכות,אני הזמנתי Z-640 5.1 הם מיועדים בעיקר למישחקים אבל אני רוצה לנצל את כל היכולות שלהם גם במוזיקה ולכן אני ממש אשמח אם תיתנו שמות ואולי אף יש אתרים שמהם ניתן להוריד שירים בפורמטים יותר עשירים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  7. הורדתי תוכנה שממירה פורמטים של אודיו כגון wav, mp3, ogg, mpc, wma לכל שאר הפורמטים. מתוך רצון לפנות כמה שיותר מקום על ההרדיסק, איזה פורמט הוא הכדאי ביותר?

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  8. אני מעוניין לדעת מהם פורמטי הסאונד הנפוצים ביותר בימינו שרסיברים חדשים צריכים לתמוך בהם. אם מישהו יכול בנוסף לפנות אותי לאתר שבו יש הסברים לגבי הפורמטים, עד רבה. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. לאחרונה קניתי טלוויזית LCD חדשה וחיברתי אותה למחשב שלי דרך הכרטיס מסך (radeon HD4870) התחלתי להוריד סרטים באיכות 720P (חלקם ריפ מבלו ריי, חלקם לא) ואז שבדקתי גילתי שכל הסרטים שאני מוריד הם בדרך כלל ברזולוציה של 1280x528 פחות או יותר. הרזלוציה של הטוויזיה שלי מוגדרת כרגע ל1360X768. אני משתמש ב-KMPLAYER בשביל לנגן סרטים ואני כל הזמן מקבל תמונה נורא עלובה שכמעט חצי מהמסך (מלמטה ולמעלה) שחורה. גילתי בKMPLYAER אפשרות מגניבה שקוראים ל overscan שלהבדיל מ stretch זה מנוגן על מסך מלא אבל שום דבר לא מתעווט (אני חושב), ופה מגיעות השאלות... האם מה שאני מוריד פשוט איכות לא טובה? האם כדי לי לנגן את זה כמו שזה? האם כדי לי לשנות את הרזולוציה של הטלוויזיה? האם כדי להחליף תוכנה? ב…

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  10. כשאני פותח שירים מסויימים עולה לי ההודעה הזו "לקובץ שאתה מנסה להפעיל יש סיומת (mp3) שאינה תואמת לתבנית הקובץ," מה אני יכול כדי להפעיל אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

יש לי מספר אלבומים בקובץ APE. אני מעונין לחלק את השירים, באיזה תוכנה עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  12. כשאני מקליט שירים במיני-דיסק שלי למשל מתוכנה כמו winamp אז היא מחברת בין השירים כלומר היא מתחילה להשמיע את השיר הבא לפני שהשיר הקודם הסתיים לחלוטין מה שגורם למיני-דיסק לזהות את זה כטרק אחד אתם מכירים תוכנה שלא עושה את זה ואפשר להקליט דרכה שירים למיני בכמה שפחוט טרקים כפולים ? תודה מראש

13. באיזה תקציב מינימום של רמקולים אני יכול לנצל מקס' את הכרטיס קול שלי Creative SB X-Fi XtremeMusic/Platinum Sound Card שמעתי שהרמקולים של Creative מעולים

14. יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by SHOOTER8,

בשעה טובה קניתי נגן. חשבתי להעביר שירים מדיסקים ב-MP3 בקצב 192. לפי מה שהבנתי איכות זהה ב-WMA היא בקצב 96 (האם אני טועה?). עכשיו מתברר לי שיש שיטה נוספת OGG אבל אני לא יודע (מבחינת איכות) איזה קצב מקביל ל-MP3 ב-192 . בנוסף לכך ישנה אפשרות לקודד בקצב משתנה או בקצב ממוצע, מה עדיף? לסיכום- האם לקודד ב-MP3? ב-WMA? או ב-OGG? והאם בקצב קבוע או משתנה? תודה

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מערכת 5.1, אך כמובן אני צריך להאזין לפני שאני קונה. אילו חנויות מציעות מגוון רחב של רמקולים להאזנה? עדיפות לאיזור מודיעין, אך אנא כתבו את כל המקומות שאתם מכירים. תודה

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by asafgolan,

ברשותי מערכת רמקולים 5.1 שבה הרמקול הימני הקדמי נותן תמיד ווליום חזק יותר משאר הרמקולים. לפי ‎Realtek HD Sound Effect Manager, התוכנה שבה אני משתמש להגדרות הרמקולים, יש לי 3 אפשרויות לתקן זאת: הגדרת ווליום שונה לכל רמקול, שינוי הבאלאנס לרמקולים הקדמיים, ושינוי באלאנס לפי הכניסה בלוח האם (חיבור ירוק אחורי במקרה הזה). שתי האופציות הראשונות עובדות נהדר, אבל דווקא האופציה השלישית לא עובדת. זוהי האופציה הכי חשובה לי מכיוון שאני מחבר אוזניות לחיבור הירוק הקדמי ואני נאלץ כל הזמן לשנות את הבאלאנס כשאני עובר בין האוזניות לרמקולים. יש למישהו מושג למה זה לא עובד? יש עוד דרך לשנות באלאנס ברמקולים מבלי לשנות אותו באוזניות? עריכה: שכחתי לציין שאני משתמש בכרטיס קול שעל הלוח אם שלי - Gig…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  18. אהלן חברים, אני אתחיל במשפט החשוב ביותר. הדיון הזה מדבר אל אנשים שמבינים בסאונד, ויודעים להעריך באס אמיתי. מי שמבחינתו באס זה "אומצה אומצה" חזק ושמן שלא מפסיק לפורר קירות, אתם מתבקשים לא להגיב. דבר שני, למרות שכל מה שאני אתאר בהמשך הדיון נוגע לא רק לבאס, אני מתמקד בעיקר בבאס הפעם. לאילו מכם שזוכרים ועוקבים אחר הדיונים בפורום, אני שיתפתי במהלך התהליך של שדרוג המערכת שלי על החיפוש אחר השילוב הטוב ביותר של באס בחדר שלי שהוא יחסית קטן (12מ"ר) ובעייתי מאוד מבחינת אקוטיקה (ריבוע). לאחר כמה מתמודדים מעולים מצד הרמקולים המדפיים, כאשר המוביל ללא כל ספק היה ה-ProAc Responce 1SC שהוא רמקול מדפי קטן ויקר מאוד (14000 שקלים בערך לזוג חדש) אשר נשמע מעולה, אך החסיר באס, עשיתי לעצמי תפנית…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by nehmia,

יש לי איפוד 15 גיגה...עכשיוו קניתי כבל firewire שהכבל הזה גם מטעין את האיפוד שאני מחבר אותו למחשב....אבל יש לי בעיה שאני מחבר תאיפוד למחשב אז זה מראה לי שזה טוען אותו יעני תבטרייה אבל זה מראה לי שהאייפוד לא מחובר...יעני לא נפתח לי לא כונן g או שום דבר אחר...כאילו האיפוד אל מחובר...אבל זה מטעין תבטרייה..מישו בבקשהההה יכול לעזורר לייי בבקשה אני ממש יודה למי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  20. יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  21. מלבד הנתונים היבשים של הרסיבר ... מה עליי לדעת על רסיבר יד שנייה כדי להימנע מתקלות שעלולות לקרות עם הציוד ? מבחנים ? שאלות למוכר ? תקלות אופייניות ? etc etc etc etc

22. חובה שיהיה מסך עם תאורה. עדיף כזה שתומך ב"דפדוף" בשיר (העברה של כמה שניות בשיר) עזרה בבקשה !!! תודה.

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  23. בבקשה אני לדעת!!!!איך אני מחבר כרטיס קול למחשב בבקשה!

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום יש לי כרגע רמקולים Polk RTiA1 וראיתי את ה audioengine a5 (ו a2) עם הביקורות המצויינות שלהן. אני אשמח לדעת אם יש מישהו שמכיר את שני הדגמים פחות או יותר כדי להגיד לי השוואה כללית ביניהם. הaudioengine מגיע עם יחס Signal-to-noise של 95 ומעלה שזה עדיף על ה 89 של הפולק אבל אין לי מושג מה זה אומר בפועל וכמה זה אומר משהו. אשמח לתגובות

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  25. שבת שלום! אני מעוניין לקנות טלויזיה LCD בגודל 37-40 אינץ אפשר לקבל בבקשה המלצות לדגמים? תודה רבה! ליאור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.