אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אם כן כיצד ניתן למנוע את הפגיעה? אם אפשר להתייחס לכל סוג בנפרד? (סגורות, פתוחות, כפתור...)?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב לא בשמיים... אבל אני רוצה משהו בתקציב הזה... שיהיו כפתור,למוזיקת רוק (וטיפה רוק כבד), שיהיו יפות (ראיתי כמה עם מראה נורא מוזר...) שיהיו או שחורות או לבנות אם אפשר.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
קניתי creative t7900 ואיזה איכות מדהימה ממש מרוצה בכלל תותח עם הכרטיס קול http://images.europe.creative.com/iss/images/artwork/a5_rgb/inspire_t7900_b.jpg
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הבנתי שהנגן שהכי כדאי לקנות עכשיו בתקציב של 300$ הוא הIAUDIO X5L, אבל אמרו לי שאי אפשר לתקן אותו בארץ, זה נכון? (זה לחבר שלי), אבא של חבר שלי לא מוכן לקנות לו את זה אלא אם כן יהיה אפשר לתקן בארץ אז איזה תחליף כדאי יש לנגן הזה אם אפשר לתקן אותו בארץ? ---אותו תקציב---
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של DFI הUltra-D. הכרטיס שעליו הוא לכאורה 7.1... רק שבפועל זה לא ממש עובד, יש לי מערכת למחשב 5.1 ואין מצב לשמוע משהו מהאחורים אלה רק במצב של dolby digital. מה אתם אומרים ?
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הנגן COWON D2 ואני מחפש אוזניות טובות בשבילו. האוזניות IN EAR צריכות להתאים לכל סוגי המוזיקה... התקציב עד 200 ש"ח. תודה
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מי לוקח? למישהו יש התנסות? (כמובן עם השניים, ביקורות חד צדדיות לא יעזרו לי) ביקורות? מישהו יודע מה איכות השמיעה בגראדו? אני אישית לא ממש מכיר אותם... אני נוטה יותר לסמוך על סנהייזר אבל לפי מה שאמרו לי הגראדו לוקחות... ועוד משהו - מישהו יודע כמה הן בערך אמורות לעלות, שאני אוכל לתאם עם המוכר? (עוד לא יודע איפה אני אקנה) אה, ד"א, בנוגע לסוגריים - יש הצעות למקומות שבהם ניתן לקנות תאוזניות האלו בזול? (כמובן בלי קומבינות)
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי קובץ שהסיומות שלו היא ,xviD.AC3.CD1-WAF והוא לא נפתח לי באף תוכנה , Media player , bsplayer ,vlc media player יש למישהו רעיון אם מה אפשר לפתוח אותו ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס קול למחשב. התפקיד העיקרי של הכרטיס יהיה בשביל חיבור למערכת סטריאו ובעיקר לשמיעת מוזיקה (לא לעריכה או הקלטה וכדומה). מה מומלץ בטווח מחירים הזה? והאם יהיה בזה שיפור משמעותי על מה שיש לי כרגע על הלוח אם? (Realtek ALC883 High Definition Audio CODEC, 6-channel ) בעיקרון אני אוכל קצת לחרוג מהתקציב, אבל רק בתנאי שזה באמת יהיה משמעותי ושווה את זה. תודה
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Altec Lansing VS4121 איך הם מבחינת עוצמה ואיכות קול.. ומשהו שלא קשור.. חבר שלי רוצה רמקולים בפורמט 2.1 עם תקן THX (???) תנסו להגיד כמה דגמים של רמקולים בתקן הזה אם אתם יכולים להביא לי פה כמה דגמים מהמחיר הנמוך ביותר לגבוה ביותר..וכמובן שתסבירו לי מה זה התקן הזה? מקווה שתענו לי על כל מה שאמרתי תודה
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שח Creative Live 5.1 oem -220 שח S.B LIVE 5.1 -275
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי אקסבוקס בחדר ואני מעוניין בחוויית משחק + צפייה בסרטים של 5.1 יש לי חדר קטן... ואמ... תקציב של כ 2000 ש"ח להכול מרסיבר רמקולים ועד כבלים. תודה =]
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
נגיד אני קונה את אחד הנגנים החראות האלו של ה 1GB והוא באנגלית... יש מצב אני מתקין עליו עברית? ואני מתכוון לאלו הזולים..
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html עפ"י YNET העדכון בגרסתו הסופית (לא בטא) יצא עוד כשבוע וחצי. אני ממליץ לחכות ורק אז להתקין. מיותר לציין שבניגוד לשאר תוספות העברית, עדכון זה אינו מסיר את האחריות.
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי 100$ , ואני רוצה להשקיע אותם בכרטיס קול איכותי .. הכרטיס יחובר ל ATH-900 ( ול ADA880 , לא שזה משנה .. ) . בעתיד הכרטיס כנראה יועבר למחשב HTPC , כך שהוא צריך להיות איכותי ולתמוך ב 5.1 כמובן .. תודה מראש :>> עריכה - איך שכחתי ! הכרטיס יוזמן מארה"ב . לא צריך להתחשב במחיר של המשלוח ..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושד ברעשים שמגיעים מהלוח אם, ואין לי הרבה מה לעשות עם זה. הכרטיס הוא revolution 5.1. מישהו מכיר מוצר שיעשה לי לינק דיגיטלי מהDAC למחשב ללא הפרעות (חייב להיות אופטי או קואקסיאלי)?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה הרמקולים שלי http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 7 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי, קניתי את הmicrolab x-13, רמקולים מעולים. בהתחלה תכננתי למקם אותם על מדף שנמצא בדיוק מולי ומעל המסך, בגובה הגיוני. כיוון שלא היו לי כבלים מספיק ארוכים, שמתי אותם באותו מקום, רק על השולחן, כשהמסך מאחוריהם, מימיני ומשמאלי. כשקניתי את הכבלים, התברר לי ששומעים פשוט יותר טוב כשהם היו בערך בגובה שלי על השולחן, כשהם למעלה אני מרגיש שאני מאבד משהו, יותר באס ופחות... חדות? אם זה נשמע הגיוני? אשמח אם תאשרו לי את זה, ותוכיחו לי שאני לא הוזה. את הסאבוופר מיקמתי מתחת לשולחן, על הרצפה כמעט צמוד לקיר, די ליד איפה שאני מניח את הרגליים. גם פה אני מניח שיש אופציות יותר טובות, במיוחד כשיש לי עכשיו כבלים ארוכים לסאב, אז שוב, המלצותיכם יתקבלונה בברכה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, התקציב שלי נע בסביבות ה 4000 ש"ח לטלויזיה 42 אינצ'. חשובה לי איכות הסאונד. אין לי חיבור למערכת עם מגבר כרגע... חשוב לי שסאונד של חדשות וסרטים יהיו באיכות טובה! מוזיקה - פחות. חשוב לי גם חיבור USB מתקדם עם יכולות MKV. אחריות - כמה שיותר - עדיף. דיפדפתי קצת בזאפ, והגעתי לדגם הזה: KDL42EX410BAEP של SONY מה אתם חושבים. אולי יש הצעות אחרות מניסיון קודם? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות ל-iPod(שאקנה בחופש) אך שיהיה נוח גם לחברן למחשב דרך הרמקולים. האוזניות צריכות לחסום רעשים חיצוניים במידה ניכרת, כיוון שאני מרבה לנסוע באוטובוסים. התקציב הוא כמצויין בכותרת אך עם אפשרות חריגה של כחמישים ש"ח במקרה ומדובר בסט טוב.
-
- 7 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אני די בהיסטריה , קניתי נגן MP3 של CREATIVE NOMAD MUVO2 לא מזמן הורדתי אליו לפני שבוע בערך 450 שירים דרך התוכנה MEDIASOURCE . היום המשכתי להוריד אליו כ100 שירים נוספים אך לאחר שעשיתי זאת נעלמו ה450 השירים הראשונים שהורדתי לפני שבוע!!! אין לי מושג היכן הם ואיך למצוא אותם. אני לא כל כך מבינה בזיכרון פלאש אולי יש קשר ,אך לפי מה שקראתי בכתבות כאן באתר אין שום בעיה עם לחבר למחשב להוריד ולנתק- זה בדיוק מה שעשיתי. אני פונה למהלי הפורום/האתר בבקשה תעזרו לי זה ממש דחוף (אני טסה לחו"ל יום רביעי....)- אין שום סיכוי שאוריד 450 שירים מחדש למחשב!!! אי- מייל keren_edri@hotmail.com בתודה מראש קרן אדרי (לקוחה היסטרית אך נחמדה....)
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אמממ...ביום בהיר אחד לפתע הפסיקו לפעול הרמקולים האחוריים . ככה סתם . אני נגנבתי לחלוטין... *יש לי את ה-Z560 ואודיג'י 2 . * יש לציין שהרמקולים לא נשרפו . כמו כן החיבורים תקינים . *הדרייברים נמחקו על ידי והותקנו מחדש . לא עזר . *הרמקולים מוגדרים כ-4.1 בדרייברים . לא יודע...עשיתי מלא דברים ושום דבר לא עזר . כמו כן , יש לציין ששומעים את הרמקולים האחוריים אבל ממש חלש כשאני מגביר את הווליום עד הסוף...לא יודע...נדמה לי שזה משהו בהגדרות תוכנה . אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי .
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'( כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת. מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים. אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-