עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום רב ברצוני להתקין כרטיס קול למחשב למטרת מוזיקה נטו!!! הבעיה שלכרטיסים הטובים למוזיקה כמו Emu 1212M או ה אדיופייל יש כל מיני חיבורים של הקלטה ודברים שאני ממש לא צריך!! האם ישנו כרטיס למוזיקה נטו עם חיבור אנלוגי ללא חיבורי הקלטה מיקסרים ??? תודה רבה שי

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by OmEr8,

שלום חברים ברצוני לקנות מערכת של רדיו דיסק + 4 וופרים + 2 טוויטרים לאוטו שלי. אני לא מבין הרבה בנושא זה... ולכן אני צריך עזרה תקציבי עומד על 1500 ש"ח. אשמח לקבל עזרה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי לכולם ! אני צריך את עזרתכם. אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר השינה ופשוט אין לי מושג מה לקנות. עשיתי כמה סיבובים בחנויות למוצרי חשמל והתייעצתי עם חברים ונראה שכדאי לי לקנות טלויזיה בגודל 40" או 42", מרחק הצפיה הוא בערך 1.90-2.00 מטר. התקציב שלי בערך 5,000-5,500 ש"ח. אני מתכוון לחבר לטלויזיה מחשב באמצעות כבל HDMI ולראות עליה סרטים/סדרות מהמחשב. אני גם מתכוון לפעמים לשחק במשחקים מהמחשב על הטלויזיה. יש לי כמה דרישות מהטלויזיה: שתציג באופן איכותי, עם צבעים טובים ובלי ריצודים. שהרמקולים של הטלויזיה יתנו סאונד באיכות סבירה. צריך שיהיה איזה 3 או 4 כניסות HDMI. חשוב שהמסך של הטלויזיה יהיה ANTI-GLARE כדי שלא יהיו החזרי אור מהטלוזיה. תודה רבה לעוזרים ! מתן.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, ראיתי מספרי נגני MP3, שיש להם אופציה להציג את המילים של השיר. ויש לי כמה שאלות: 1)איך זה עובד ? 2)האם צריך לצרף קובץ טקסט לנגן (כאשר מעבירים את השירים) ? 3)האם בכל השירים האופציה קיימת, או רק בחלק ? 4)למי שיש את הנגן, זה עובד בצורה טובה ? תודה רבה לעוזרים.

6. Started by LRa,

הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  7. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים... אחד מזוגות האוזיות שיש ברשותי הוא the plug מתוצרת koss... עם האוזניות הגיעו 2 זוגות של ספוגיות גומי/אטמי אוזמניים/שקר כלשהו שמתבשות עליהן... 2 הזוגות התבלו לי... האם מישהו יודע היכן בארץ הקודש אפשר לקנות/להזמין/למצוא/לגנוב את הגומיות הנ"ל? תודה

8. Started by XCG120,

ברצוני לקנות טלוויזיה בסכום של עד 3500-4000 שקל אשמח להמלצה לטלוויזיה הכי איכותית לתקציב הזה העדפה לחברת סמסונג וLG, ומה מומלץ לבדוק לפני קניה בכללי אשמח להסבר והמלצה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכם פורום אודיו, אני מעוניין במערכת רמקולים חדשה למחשב, חשבתי על תצורה של 2.1 אבל אתן לך את הפרטים ותציעו לי אתם. המטרה של המרמקולים זה בעיקר מוסיקה בווליום די גבוה זה אומר שכנראה יהיה עדיף 2.1 (כי 5.1 הבנתי שיותר למשחקים ולסרטים וד"כ פחות טוב במוסיקה), לפעמים אני גם צופה בסרטים אבל בד"כ אני צורב ורואה בטלויזיה, זה בו נגיד שמוסיקה זה מה שחשוב. סגנונות מוסיקה שאני שומע זה ראגאי, דאנס, והיפ הופ אם זה צריך להשפיע על ההחלטה. התקציב נע סביב 100-400. חשבתי על הatp3 , מה אתם אומרים? בתודה, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by SendaRider,

שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .

11. בוקר טוב אנשים! אני מעוניין באוזניות חדשות, שאוטמות טוב, ועדיפות לכבל חזק כי הוא תמיד נקרע.. אפילו באמצע ולא ליד החיבורים.. מאוד התלהבתי מה CX300 ושמח למשהו איכותי לא פחות. קונה רק בארץ. תודה!

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by gatitito,

שלום לכולם קניתי lcd full HD חדש של LG (קצב רענון גבוה ו- 100MHz) אני מעוניין לחבר מחשב עo כבל HDMI אל ה LCD על מנת שאוכל לראות סרטים באיכות גבוה ויש לי מספר שאלות בנושא 1. איזה מחשב (מפרט מינמאלי) אני צריך על מנת שאוכל לראות FULL HD כמו שצריך ללא הפרעות בעיות וצבע וכו'. 2. האם מחשב ישן עם AGP ומעבד AMD SAPMRON 2400 יוכלו לעשות את העבודה 3. האם יש חשיבות לאורך כבל HDMI? ואילו אורכים מומלצים על מנת שהתמונה תישאר חלקה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ~Pizza~,

אני לא מדבר על אוזניות גיימינג, אלא על אוזניות ספורט. טוב, אז אתמול נהרסו לי האוזניות Philips shq 3000 ואמרתי שאני חייב לשים לזה סוף. אני מחליף אוזניות כל חודש וזה פשוט נמאס. אני משתמש באוזניות המון. אני גם מתאמן איתן במכון כושר ובגלל זה אני תמיד מחפש אוזניות ספורט עמידות וחסינות למים. בהתחלה היו לי skull candy (היו מתנה, לא היו אוזניות ספורט), האוזניות של Samsung שמגיעות עם הGalaxy S4, עוד 2-3 זוגות של אוזניות זולות שנהרסו אחרי יומיים-שלושה, סנהייזר MX 685 או משהו שדומה להן, החזיקו 3 חודשים (מחזיקות בשיא) ועכשיו הSHQ 3000. הכל פשוט נהרס!! באוזניות היותר איכותיות- מהskull candy ומעלה זאת אותה תקלה- אוזניה אחת מפסיקה לפעול. סתם ככה פתאום, שומע מוזיקה, מוריד כדי לדבר עם חבר…

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by ccc,

יש לי כמה שאלות בנושא 1. מה האפקט הפיזי של BURN IN לרמקול של האוזניה ? 2. שמעתי על 50 שעות, האם הכוונה ל50 שעות רצוף ? 3. באיזה ווליום ? 4. איזה שיר לשים ? תודה !

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. מעשה של טירונים עשיתי, קניתי אותם בלי לברר קודם כלום. לא נורא אולי זה יכניס אותי לעולם האוזניות כמו שצריך. אז מה אתם אומרים איך הן ? איך מומלץ להשתמש בהן (חיבורים, מגברים, מחשב (?)) איזה מגבר מומלץ ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  16. Started by KroydKrenson,

כתבו פה באתר ביקורת על האוזניות האלה: http://hwzone.co.il/hardware/reviews/peripheral/CMStorm_ceres300 קראתי והשתכנעתי. רק שאני לא רואה שום מקום שמוכר אותן. לא בארץ, לא באמאזון, לא ב NEWEGG. יש למישהו מושג איפה להשיג אותן? כמובן שעדיף בארץ אבל גם חו"ל אפשרי. ואם אי אפשר להשיג אותן, למה לכתוב עליהן ביקורת?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by curdi1,

שבוע טוב, אני מחפש לסלון מסך בגודל 42" שיחובר לממיר של הלוויין + למחשב (בשביל סרטים). + כניסת USB לצפייה בסרטים. יש המלצות לתקציב 2500 ש"ח ? תודה לעוזרים !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. איך בוחרים אוזניות? על מה מסתכלים? אילו מבין הנתונים הם חשובים? יש HZים... מה הם מציינים? ומה יותר טוב? יש OHM... מה זה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by PuLsE,

אממ אז ככה אני מחפש לחבר שלי אוזניות ורמקולים בסביבות ה1500 ש"ח עכשיו אני חשבתי על לחקל את התקציב בצור הבאה 1200 לרמקולים ו300 לאוזניות.. עכשיו הרמקולים הולכים לשמש בעיקר למוזיקה.. והאוזניות למשחקים + מוזיקה.. אני חשבתי על השילוב הבא.. אשמח להערות/הארות למיניהם אוזניות EH250 Sennheiser או Sennheiser HD212 או Sony MDRXD300 ורמקולים Z5300 של Logitech

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by tpoo40,

יש לי תקציב של עד 700 ש"ח לקניית אוזניות קשת, השימושים העיקריים זה לחסימת רעש ממקורות חיצוניים ומוזיקה כמו מטאל, קאנטרי, רוק ועוד... שהקול יהיה כמה שיותר איכותי ודגש חשוב על חסימת הרעש (ללא רעשים מהאוזניות). אני מתלבט בין 3 האוזניות הללו: (אם יש לכם הצעות טובות יותר אז תציעו בבקשה) 1. אוזניות קשת JBL j88i שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15445) 2. אוזניות DJ מקצועיות עם מיקרופון Skullcandy Mix Master DJ Matte (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13517 3. אוזניות עם מיקרופון Monster Inspiration שחור (http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13107) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום, יש לי לוח asus p5ld2, אכשיו שאני מחבר לכרטיס המובנה של הלוח אוזניות זה בקושי קולט זה לא קלוט בירוק בחיבור הירוק, ואכשיו אני צריך לחבר בירוק כי רק בירוק שומעים טוב והוא עובד כשאני לוחץ עליו(על החיבור של האוזניות)מה אפשר לעשות? וגם בדרך תציעו לי כרטיס קול די טוב עד 100 עם יש חריגה תגידו לי ואם החריגה שווה תודה שמואל

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by aviran_n,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תשמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטי HD. מרחק הצפייה מהטלוויזיה למיטה הוא כ-3.3 מטרים. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שטלוויזיה טובה בגדלים האלה תעלה יותר מ10K, מה שאני לא מתכוון להשקיע. חשבתי להקציב 10K לכל המערכת ק"ב (רסיבר, רמקולים וטלוויזיה). הרסיבר שנבחר הוא הפיוניר VSX-421 מהדיוטיפרי ב200$ והרמקולים שכנראה ישודכו לו הם ה-JBL SCS200.5 שאני יכול לקנות בכ-1160 ש"ח, מה שמשאיר מהתקציב כ-8100 ש"ח לטלוויזיה. אבקש את המלצותיכם לטלוויזיות ממותגים אמינים ואיכותיים (טושיבה, פנסוניק סמסונג וכו') אשר יתאימו לצרכי ויעמדו בתקציב. תודה, אבירן.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by insane-o,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  24. Started by dragon772,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית? וזה שנעל מקודם מה אתה נועל?!

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  25. השימוש הוא בעיקר למשחקים (FPS וMMO) ומוזיקה , מידי פעם גם קצת סרטים. רק למחשב. מקסימום 400 שקל עם העדפה לפחות שיכלול מיקרופון, למשחקי רשת שישמעו מבחוץ את האוזניות כמה שפחות ושיהיה נוח. אוזניות קשת (מעל הראש, לא מאחורה) [ראש גדול, לשים לב ] מרופדות כמה שיותר (אני איתם רוב היום) התקציב הוא 300-400, עם העדפה לכמה שפחות. כרטיס קול 8 Channels ALC888 Audio controller (מובנה בלוח אם, חיפוש קצר בגוגל ואני חושב שהכוונה היא לRealtek ALC888) אני צריך דגם (כמובן), מחיר, ואיפה אפשר לקנות. תודה מראש, גיא.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.