אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כ.מסך של ati עם hdmi. הוא מחובר לטלוויזיה LCD, הטלוויזיה מקבל גם את האודיו והכל תקין. כאשר הטלוויזיה מוגדרת כמסך העיקרי אז האודיו מגיע לשם - האם ישנה אפשרות לקבל במקביל את האודיו דרך כרטיס הקול, ובכך בעצם לשאר הרמקולים שברשותי? תודה נדב
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אשמח לקבל חוות דעת על העניין. הטלויזיה חדשה בת כמה שעות. הטלויזיה עצמה פשוט מדהימה ואין שום פיקסל שרוף חוץ מהאזור העליון האמצעי. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום המליצו לי על מפרט כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ושלחו אותי לפורם הזה כדי לחפש כרטיס טלויזיה. אני לא צריך לערוך או משהו כזה. רק לחבר את הממיר של הוט למחשב. אני בחלק הזה מבין קצת פחות ולכן אני אשמח גם להסבר של כמה מילים על הכרטיס. (היה לי שני מסכים מחוברים למחשב שאחד מהם יוסט מדי פעם לצפיה בטלויזיה) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה. לפני כמה זמן קניתי חיבור של HDMI TO HDMI על מנת לחבר את המחשב לטלוויזיה. יש לי כרטיס מסך של ATI READON HD4870, ומתאם DVI TO HDMI שקיבלתי עם הכרטיס מסך. כשחיברתי את הכבל בפעמים הראשונות הכל עבד חלק, גם האודיו וגם התמונה. לאחר כ3 פעמים, הכבל החל להעביר רק תמונה ללא קול. חשבתי שהבעיה אולי במתאם, והבנתי שלקנות מתאם חדש לא יעזור כי רק מתאמים מקוריים של ATI מעבירים קול ותמונה. מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כן, אני יודע שהנושא נטחן בעבר וכבר קראתי את ה FAQ. עם זאת, הייתי שמח להמלצה על סט רמקולים 2.0 או 2.1 עד 350 שקלים ולא לחרוג מכך (אחרת הייתי הולך על המלצת המבקר כפי שהוצעה במאמר על המיקרולאב). אני בעיקר רואה סרטים, מעט מוזיקה וקצת משחקים. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
שתי טלוויזיות משכו את עיניי Sharp 32A33 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735838&came=1132 Toshiba 32" 32AV600 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735417 מב מבין השתיים עדיפות ? ולמה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לחבר את המערכת שלי לטלוויזיה אך נתקלתי בכמה קשיים כאמור יש לי את הכרטיס GTS 250 ויציאת S-VIDEO לא קיימת בו... יש לי רק יציאת DVI ו HDMI ובטלוויזיה שלי יש רק כניסת RCA,SCART וS-VIDEO אין לי מושג איך לחבר את המחשב,עצות בבקשה?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של קריאייטיב S750 - החיבור הוא חיבור PL 3.5mm אז אני אצטרך כרטיס עם חיבורים כאלו.. כמובן שאם יש עוד חיבורים אני אשמח.. כרגע אני עם asus xonar d2x ואני לא מרוצה מהדרייבר שלו לחלונות 7 64 ביט.. הדרייבר מאד לא יציב ונוטה לקרוס כל כמה ימים אני מחפש כרטיס ברמה דומה ואולי אפילו יותר טוב.. כמובן שתומך ב 7.1 (לא וירטואלי ! ) מוכן להשקיע עד 2000 שקל (כן אני יודע זה הרבה) אבל אני חייב סאונד נקי "וקריספי" כמו כן שהעוצמה שלו תהיה גבוהה.. בררתי על כרטיסים של קריאייטיב אבל בעוצמה שלהם (מבחינת הספק הווליום שהם מספקים) הם פחותים מהאסוס כמו כן אני אשמח אם לכרטיס תהיה אפשרות הקלטה ממקורות pl לגיטרה וכו' (למרות שלא קריטי אם אין) אני לא משתמש ברסיבר\מגבר ככה שהכל יחובר יש…
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מה כדאי מומלץ לקנות רמקולים ומיקרופון אוזניות ומיקרופון בנפרד אוזניות ומיקרופון מחוברים
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש דגם IE שינוע בין באיזור ה 100-200 ש"ח. האם דגמים כמו ה CX300II, CX400II ב KSP הם מקוריים ? כי המחירים טובים מידי בשביל שזה ירגיש אמיתי. ושאלה נוספת, איך אוזניות ה Siberia IE של Steelseries ביחס לאוזניות של Sennheiser ?
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו שהבנתי המוצר עובד עך שמחברים עליו כונן USB נייד עם סרטי HD והוא מעביר את זה לטלוויזיה.יופי. השאלה היא כזאת: הWD LIVE יודע לקרוא סרטים מכונןUSB שעובד בNTFS ? (אחרת אין שום סיכוי שאני יכול להעתיק עליו קובץ שהוא יותר מ+/-2 ג'יגה ביגלל שהוא עובד בFAT32) וכמובן שכל סרט HD לוקח הרבה יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, לוחמים. יש לי מחשב משחקים מכובד, נתב אלחוטי, XTREAMER ומערכת קולנוע חמודה ליד הטלויזיה. המחשב מרוחק מהטלויזיה, לא רוצה בשלב זה להעביר כבל. אני רואה סרטים ב-HD ו5.1 ערוצים יפה מאוד. גם רואה תכנים מהאינטרנט בטלויזיה עם ה-XTREAMER באלחוטי. מעוניין לשחק במשחקי PC בטלויזיה - להעביר תמונה באיכות גבוהה (לנצל את ה-42") וקול ביותר מסטריאו. איך עושים? יש לי גם סט עכבר ומקלדת BLUETOOTH של LOGITECH, בספק אם יקלטו ליד הטלויזה...
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מתלבט בין שני רמקולים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724700 JBL DUET http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3247&products_id=25694 Microlab B-73 26W RMS מה עדיף מבחינת איכות צליל בעיקר, אני שומע את סוגי המוזיקה?? תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
למטרת חיבור בין המחשב לLCD . המרחק הוא נורא קצר ככה שגם כבל של 1 מטר יספיק. אין לי מושג מאיפה ואיזה כבל לקנות זה יהיה מצויין אם תתנו לי המלצה לכבל טוב עם קישור.. תודה! שכחתי משו- שמעתי שאפשר לקנות מתאם בשביל הכרטיס מסך ואז לקנות כבל hdmi-hdmi . מה כדאי לעשות? האופציה של הdvi או של ה hdmi ? תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
המלצות? הציעו לי את ה- SOLO 6C שנראים לי גדולים מדיי לחדר עבודה הקטן שיש לי.... תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מישהו שמע על הרמקולים האלה במקרה? VS 4621 או שמע אותם ספציפית? תודה! עריכה: הנתונים היבשים לא מי יודע מה. השאלה היא אם כדאי להתחשב בכך בכלל... http://www.alteclansing.com/images/spec/vs4621%20sell%20sheet%20r03_43843.pdf זה נראה כמו הכאלה בין 4121 לבין 2421 רמקולים במבנה דיי זהה ל4121 וסאב כמו של 2421. גם מבחינת הנתונים היבשים הוא נמצא ביניהם
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע של LG.. אני מנסה לחבר אותהה למחשב עם כבל של צד אחד אדום לבן צד שני חיבור 3.5.. ואני שומע רק ברמקול אחד קידמי ובסאב.. הורדתי תוכנה של REALTEK בחרתי סוג 5.1 וכו' ועדיין לא עובד.. אך אני אמור לסדר את זה אתם יודעים בבקשה עזרה ועוד שאלה שאני מחבר את הרסיבר לטלוויזיה אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמים והסאב, פעם אחת רק שמעתי בכולם ששמתי ב DVD סרט מקורי אבל דיסקים של מוזיקה וכו' אני שומע רק דרך הרמקולים הקדמיים לא כולל הסנטר והאחוריים. בבקשה עזרה))
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
בזמן שאני משחק משחק המחשב קופה התמונה נשארת ושומעים מהרמקולים טררררררררררררררררררר לפי משהבנתי זה בגלל התנגשות בין החומרה של הכטיס קול של ריילטק לבין המשחקים של EA האם קניית כרטיס קול תפתור את הבעיה ? אם כן אני צריך כרטיס קול 7.1 שיחובר איליו מערכת קולנועה ביתית 5.1 + אוזניות + מיקרופון חייב שכול הדברים יהיו מחוברים ופועלים בו זמנית ** ניסיתי לפרמט , להחליף מערכת הפעלה , הוספת מאווררים , החלפת מאווררים , החלפת חצי מחשב ושום דבר לא עזר לפני ... תודה .
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם. ברשותי נגן Divx שלו גם חיבור USB. כאשר אני משתמש ב Disk On Key שלי, הנגן אכן מזהה את הסרט ומנגנו. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את הכונן החיצוני שלי (External HDD), שלו חיבור USB גם כן, הנגן לא מזהה את הסרטים שנמצאים עליו. (כך יוצא שאני מעביר את הסרטים מהכונן החיצוני אל המחשב, ומהמחשב אל ה Disk on Key. ) אשמח לשמוע את עצתכם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הרמקול-Creative SBS A300 בחלק מהשירים שבמחשב ובעיקר באלו שביוטיוב אני שומע כמו גיצים/קרקושים מהרמקולים בזמן ניגון השיר יש שירים מסויימים שנגיד ביוטיוב יש את הבעיה של רעשי קרקוש ושאני מוריד מיוטיוב את השיר למחשב הוא נשמע בסדר הרמקולים חדשים בני כחודש וכך גם המחשב כולו יש לי ווינדוס 7 32ביט הורדתי דרייבר קול חדש ולא עזר הלוח אם זה MA770-UD3 ג'יגבייט
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום חברה לא מזמן רכשתי PS3 וכרגע אני מחפש LCD לחדר שאני אוכל לחבר את הקונסולה אליו, ויש לי כמה שאלות - המרחק צפיה הוא 3 מטר בערך, התקציב לטלוויזיה הוא בערך 3500-4000 איזה גודל של טלוויזיה מומלץ? דגם של טלוויזיה מומלצת בתקציב? בהנחה שאני אשתמש בטלוויזיה גם לצפיה של שידורים בSD, טלוויזית פול HD תציג אותם רע? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-