אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להפעיל שתי פונקציות שמתועדות בחוברת ללא הצלחה - * PIP - האופציה מופיעה בתפריט אך מאופררת * מצב כיוון גודל אוטומטי (Auto-size ) - פונקציה חביבה שאמורה להגדיל אוטומטית את התמונה ל9X16 כנראה בהתחשב בפסים השחורים סביבה (מקרים בהם יש סרט מוקרן-מוקטן, כנראה) למישהו יש אותה ויודע מה עושים לתפעול של אלו ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מפרט טכני: תדר: 44 הרץ 20 קילוהרץ צריכה: 65 ואט (מקסימום), 4 ואט (עומד לא בשימוש) חיבור: 3.5" אנלוגי רמקולים: הספק: 10 ואט RMS לכל ערוץ ממדים: 5.08 ס"מ על 25.4 ס"מ משקל: כ- 670 גרם סאבוופר: הספק: 20 ואט RMS ממדים: 23.2 ס"מ על 25.8 ס"מ גודל וופר: 15 ס"מ משקל: כ- 2.24 ק"ג.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב השכן שלי קנה DVD נייד של סוני "sony DVP-FX701" בתילנד אם אני לא טועה. הבעיה היא שהמכשיר תומך רק באזור שידור 1 (ארה"ב). האם קיימת איזו שהיא דרך לפתוח את המכשיר לאזורי שידור נוספים אזור שידור 2 (ישראל). בתודה מראש על העזרה. עמיר שחר
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום.. שאלה מהותית בפי: האם לכרטיס קול של המחשב, התומך בפורמטים 5.1 וDTS וכו', אפשר לחבר רמקולים ככה סתם? או האם צריך מגברוןצ'יק מסוים (למשל, כזה שבא - אולי אני לא יודע - יחד עם חבילת רמקולים כזו או אחרת)? כלומר האם אני יכול לחבר נגיד סתם שני רמקולים לחיבור הFronts ושני רמקולים אחרים לחיבור הRears ועוד אחד לסנטר ועוד אחר לסאבוופר? או שמא צריך מתאם בין כל אלו ואי אפשר ככה סתם לחבר רמקולים לכרטיס הקול? במילים אחרות האם היציאות הללו מוגברות או לא. ואם הדבר כן אפשרי - איך בדיוק ניתן לעשות זאת? הרי חיבור של הFronts הוא חיבור יחיד של סטראו - אז איך אני מחבר אליו שני רמקולים עם הכבלים שלהם? ולמה עוד צריך לשים לב - להספק, להתנגדות (אוהם)? בתודה מראש לכל העונה והעוזר .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי אפשרות שאני לא יודע אם היא קיימת בכלל.. יש לי כמה קבצי טקסט שאני רוצה להגן עליהם מצייה בידי גורם אחר.. אז י אפשרות כזאת שאני עושה שגורמת לכך שאני אוכל לצפות בקובץ הזה רק לאחר הקשת סיסמט מסויימת? ועוד שאלה לא קשורה לנושא.. האם השימוש בתוכנה H3MOD מבטלת את האחריות שניתנה לי כשקניתי את הנגן? בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם ניתן להקליט ממקור אנאלוגי דרך הכניסת מיקרופון במחשב? לפי ההיגיון נראה לי שלא, כי שני המכשירים מספקים חשמל ויהיה קצר. תודה מראש, אורי נ.ב, דגם הלוח (אם זה משנה) הוא GIGABYTE GA P35 DS3L
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ואחד שיחזיק קצת לא יותר מידי...
-
- 10 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מדובר בPSP ובמסך LCD של טושיבה 32 אינץ' מה צריך לעשות אם אפשר בכלל לחבר את הPSP שיראו את התמונה במסך הגדול ? מצד שני אם זה אפשרי..בשביל מה צריך PS2\3 ?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולנקות את הרשת מבפנים ? ועם אפשרי חיפשתי ברשת ולא מצאתי תמונות של האוזניות מבפנים .
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
^ כמובן בהנחה שאני יקנה משקפי 3D, תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם יש איזה איקוליזר במחשב, לא בתוכנה כמו בmadia player אלא ממש במחשב עצמו?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
ברשותי SB Live! עם 4 רמקולים וברצוני להעלות את הטרבל לרמקולים האחוריים מבלי שזה ישפיע על הקדמיים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, האם אקולייזר גרפי של קובץ באיכות 320kbps יהיה אותו אקולייזר של קובץ באיכות 128kbps או אפילו קובץ באיכות גרועה יותר? (מבחינת הערכים שלו). כלומר : האם ערכי ערוצי האקולייזר יהיו זהים למרות הירידה הדרסטית באיכות השמע? במידה ולא, הכן יתבטא השוני ומדוע? נ.ב מדובר על אקולייזר גרפי ממוחשב הדוגם את הקובץ. תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. יש בבית בסלון טלוייזת LED וסטרימר לסרטים. הייתי מרוצה מאיכות השמע שלהם עד ששמעתי סרט עם אוזניות של אחי Beats studio wireless ונדהמתי מאיכות השמע והבנתי שאצלי אין את אותה איכות בכלל. חקרתי על זה והבנתי שאני יכול להשיג איכות שמע דומה במידה ואהיה לי סוג של אקולייזר וכך אוכל להגביר ולהמניך תדרים ואקבל איכות שמע אחרת. ניסתי זאת במחשב בביתי וראיתי פלאים. באמת שיחקתי עם אקולייזר במחשב ואיכות השמע השתנתה. השאלה שלי איך אני יכול לקבל איכות שמע טובה יותר חוץ מאקולייזר? והאם אקולייזר זאת הדרך ? (לא מעוניין בלרכוש רמקולים) בנוסף איך ניתן לשלוט על התדרים (כמו אקולייזר) בטלויזיה ? אין לי אפשרות כזאת בטלוזייה ואין לי אפשרות בסטרימר. MINI PC אולי? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת(NOT) נשרף לי האקולייזר של המערכת שלי (דגם בן 6-7 שנים של ROTEL) אז אני מחפש אקולייזר תחליפי. מישהו יודע על אקולייזר טוב או על חברה שמיבאת ציוד סטריאו איכותי לארץ (שיש לה אתר אינטרנט להזמנות)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אודיגי' 2 ZS ואני שם כל מיני אקולייזרים ואפשרויות שיש לכרטיס להציע (כיוון trable ו bass) ועוד כל מיני אקולייזרים שונים, חבר שלי אמר לי שזה גורם לגריעה בצליל ולהריסת האיכות. האם זה נכון?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי דיון כזה אבל לא הצלחתי למצוא. בזמן האחרון אני יותר ויותר מתעניין בקטע הזה שנקרא אודיו. בבית יש לי מערכת של PANASONIC 2800W מערכת איכותית מאוד. ביחד איתה מחובר מגבר שהוא בעצם רמקול ענקי. הסאונד בשמיים. עכשיו השאלה , האם עדיף להניח רמקולים מתחת לשולחן מעץ או מעל ( לתלות אותם על הקיר ).
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש לי חדר קצת מוזר ואני לא יודע איך למקם בו את הרמקולים, הוא ניראה בערך ככה (אל תתפסו אותי על הסנטימטר) http://img580.imageshack.us/img580/3218/80628608.jpg (כל היחידות נכתבו במטרים) אני ישתמש בשתי רמקולים מדפיים (כרגע במצוד אחרי זוג)... עזרה בבקשה! חשבתי לשים את שנייהם משתי צידי החלון הזזה, והרמקול שיהיה קרוב למיטה פשוט יסתובב כשאני ירצה לשמוע מוזיקה במיטה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה רצינית של אקוסטיקה ברכב, מיכוון שהרמקוליים האחוריים נמצאים בדלתות וזה נמוך שם בין הכיסאות, אז בקושי שומעים את הרמקולים האלה. מה אפשר לעשות? ועוד דבר,ה-DVD הוא 5.1 ויש לי רק 4 רמקולים וסאב. עכשיו הבעיה היא שהרמקול הקדמי הימני הרבה יותר חזק מהשמאלי. זה לא בעיה ברמקול כי הוא כבר הוחלף, המתקין אמר לי שזה עניין זה הגדרה שנותנת לנהג תחושה שהוא במרכז. אבל בנתיים זה עשה אותי חירש באוזן אחת וזה דיי מעצבן, מישהו יודע איך לסדר את זה? אהה כן וזה לא balance כבר ניסיתי את זה. אני דיי חושד שזה בעיה של חיבור במגבר, אבל אולי בכל זאת, זה איזה הגדרה שלא מצאתי. ומישהו מכיר הופעות טובות, או אוספים של סינגלים חדשים ל-DVD? תודה, אור.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הנה שרטוט חובבני של החדר. איפה להציב את הרמקולים, עם איזו זווית, שינויים שיש לעשות וכו'. וכן, אילו בעיות אקוסטיות צפויות לי בחדר. תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה..!!! מאוחרי האקוליזר יש יציאה שכתוב עליה ככה ac outlet/unswitched 400W זה ניראה כמו יציאה אמריקאית של חשמל.!!! תודה לעוזרים..!!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, יש לנו בבית את המיני מחשב הזה, על הנייר הוא אחלה של דבר. במציאות, פשוט לא. התקנתי עליו WIN7 ושמתי לו דיסק קשיח נורמלי, אבל שאני מנסה לנגן קובץ MKV עם bitrate גבוה - אללה ירחמו. דוגמה "הנוקמים" ב-1080P, קובץ MKV גדול של 16GB, מגמגם בכל נגן- VLC, CMP, XBMC באופן בלתי נסבל. "סוכני ש.י.ל.ד" ב-720P, קובץ MKV של 800MB (פרק 40 דקות) מגמגם מאוד ב-VLC, ב-CMP עובד, אבל רואים שה-FPS נמוך ויש דרופים. ממה זה נגרם? דרייברים מעודכנים לכרטיס המסך (ION) וזה לא מחשב כל כך חלש (4GB ראם, מעבד ATOM כפול ליבה עם HT וכרטיס נפרד של נבידיה ION) וברשת הביקורות מהללות איך הוא מריץ קבצים של 50GB בלוריי ללא קושי, ו-1080P@60FPS כמו גדול!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-