אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כרגע סאבופר שהוא משמש כמו רסיבר קטן. אליו מתחברים עוד 4 רמקולים קטנים, ומהסבופר יוצא קבל כזה לכרטיס קול במחשב. אנ י יכול לחבר פשוט את כול 4 הרמקולים ישירות לדיוידי שלי? כי ניסיתי לחבר ל 5.1 והיציאה מתאימה אבל לא שומעים כלום. אני מעוניין לחבר רמקולים ללא רסיבר אוו משהוא ולפי מה שאני יודע ל אפקס לא צריך רסיבר
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
רכשתי מערכת 5.1 Creative T6060. יש אפשר לחבר את המערכת ל-DVD? אם כן, איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי אנשים, קניתי רמקולים של YAMAHA NSP 220 , האם אפשר לחבר אותם ישר לכרטיס הקול (SB LIVE או FORTISSIMO 3) ? או אני צריך רסיבר ? יש למישהוא מושג ?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר רמקולים של רכב למערכת בבית? צריך איזה רסיבר מיוחד? אם כן איזה אם לא בכלל תמליצו לי על רסיבר סבבה זול, אני מתכוון לחבר 3 סאבוופרים של אוטו 400W כל אחד... ו2 רמקולים רגילים... כולם של פיונר... למי ששואל למה לעשות את זה, כי זה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה (אני יכול להמשיך..) יותר זול
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ימני מסוג א ושמאלי מסוג ב' לא הורס כלום?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי לינקים לאפקטים שדורשים סראונד (כמו למשל, מסוק), וגם כאלה שלא דורשים סראונד יתקבלו בשימחקה! תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אז קניתי טלויזיה טובה. UE46D8000 של סמסונג. היא טלויזית תלת מימד והייתי מעוניין להוריד סרטים. יש לה חיבור USB ואמרו לי שאפשר לנגן עליה סרטים, למשל MKV או DIVX. מה לגבי קבצי ISO? אני יודע שאם אני מוריד משחקים, אני צריך לטעון את הקבצים הלאה לאנשהו (או לצרוב) ורק אז אפשר להשתמש בהם כאילו הם היו דיסק רגיל. ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא מצאתי.. יש למישהו נסיון בזה?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות DVD לחדר רציתי לדעת מה קורה שיוצאת גירסא חדשה של DIVX אם הDVD עדיין יוכל לקרוא את זה דרך אגב... אשמח גם לקבל המלצות לדיוידי במכיר של עד 700 שקל ועוד יותר אשמח למצוא לדגם ברמה של DVD משולב עם וידאו עד 1000+-
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב עם אוזניות זלמן סראונד+MIC,אבל בשביל סרטים וכאלה לשמוע עם המערכת שיש לי כרגע[ALTEC LANSING 2021] בלוח אם שאני מזמין יש כרטיס קול מובנה 7.1.. יש סיכוי שאני אוכל לחבר את שניהם בו זמנית? אם לא,יש אפשרות להפעיל 2 כרטיסי קול באותו זמן? כי יש לי בבית מחשב גרוע אחד שלא בשימוש[פנטיום 2 ] אבל הכרטיס קול בו הוא PCI והוא 2.1 נראה לי.. תודה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום. מצאתי שני רמקולים של סוני, חיברתי אותם למערכת והאיכות סאונד טובה. רציתי לדעת האם אני יכול לעשות איתם משהו מועיל, כלומר לחבר אותם למחשב. כרגע מחובר לי סט של 2.1 למחשב ואני רוצה להוסיף אותם מאחור, זה אפשרי? תודה עריכה: בדקתי באינטרנט והם לא שווים כלום, אבל אני מתאר לעצמי שהם גם עדיפים מכלום. אני רוצה למקם אותם מאחור בשביל סרטים, יש לי כרטיס קול מובנה realtek AC97 המוכר, ולירוק מחוברים לי שני הרמקולים (מגיע לסאב ומשם מתפצל, insipre של קריאייטיב) בכל מקרה אני חשבתי להאריך את החוט שלהם (אפשר להאריך בלי מגבר או משהו כזה?) ולחבר אותו לחיבור של 3.5 ולהכניס לצבעים השונים שבכרטיס קול, זה יעבוד? זה המידע שמצאתי על הרמקולים: עשיתי קצת שיעורי בית והבנתי שאנ…
-
- 9 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
התקציב המוגבל והדל שלי הוא 160~170 ש"ח , אני מאוד רוצה לרכוש אוזניות סגורות (או פתוחות אם אין ברירה ) כי המשפחה שלי לא הכי בקטע של מטאל , או CRYSIS בפול וולוים באמצע השבת >_< אני יודע שבתקציב כזה אני לא אקבל איכות , ואפילו לא משהו שמתקרב לאיכות (שזה לא נורא כי אני לא כזה אאודיופילי ) אבל בכל זאת הייתי רוצה אוזניות כאלה שאני לא אצטרך לרכוש אספקת אספירין במקביל כדי להשתמש בהן . השימושים העיקריים זה משחקים ומוזיקה (ואני די מתקשה לחשוב על שימושים אחרים שיכולים להיות לאוזניות ) מסריקה קצרה של הרשת קפצו כמה דגמים שאנשים נתנו להם ביקורות חיוביות : Sennheiser HD202 (עד כמה ההבדל מורגש בין שני הדגמים והאם הוא שווה את הוספת המחיר ? ) Sennheiser HD201 SteelSeries 3H H…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין ברמקולים האלה: http://ksp.co.il/?uin=15338 אפשר לקבל חוות דעת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתענייין בכרטיס קול הכי פשוט (לא מותג) שיתן עבודה יחסית טובה במחיר 60-70 ש"ח הכווונה היא למערכת 5.1 של לוגיטאץ' X540 חוץ ממוסיקה אני לא עושה כלום במחשב יש לי W7 אם זה משנה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
השאלה שלי, אפשר לחבר את היציאה של התשתית של יס ישר לכרטיס טלוויזיה? בלי צורך בממיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות כונן שקורא קסטות (הישנות כמו של הטייפים.. ) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, קיבלתי iPod 20 ג'יגה 4G... אז כן, הוא כבר עשה ועושה לי הרבה בעיות, אבל עם זה אני בינתיים מסתדר. יש לי שאלה חשובה. כשאני מעביר דיסק (מקורי כמובן) למחשב עם התוכנה ITUNES, התוכנה מוסיפה את השמות של השירים רק באנגלית כמובן. רציתי לדעת אם אני יכול להוסיף שירים בעברית מהמחשב שלי לספריה ב- ITUNES ושזה יתרגם לי את זה באותו אופן לאנגלית. לא משנה לי אם זו אופציה בתוך התוכנה הנ"ל, או תוכנה חיצונית. תודה, יונתן נ.ב. חג שמח...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום. האם ניתן עוד להשיג את הרמקולים האלה בארצנו? ואיך הם? ומדוע הם נעלמו מהשוק כלכך מהר אם הATP3 למשל מחזיק איתן כלכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי בחדר טלוויזיה שמאחורה אלה החיבורים שיש לה: לפי מה שאני מבין יש פה חיבור AV אחד נכון? הבעיה היא של3 חורים העליונים אני מחבר את הממיר הדגיטלי ויש גם סוניפלייסטיישן שעד עכשיו לא היה מחובר ואני רוצה לחבר הבעיה היא שאם אני רוצה לשחק בסוני אני צריך מאחור לנתק את הממיר ולחבר את הסוני וככה גם עם הדיוידי אין דרך אחרת?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-