אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המגבר למחשב . כרגע אני מחובר עם פיצול על החיבור של הכרטיס קול , על חיבור אחד האוזניות ועל חיבור שני המגבר . הכרטיס קול שלי מובנה על הלוח אם (AC 97) עכשיו הכל בסדר שומעים מצוין ממש מרוצה , אבל תמיד רוצים עוד קצת יותר ולכן רציתי לשאול אם אני אקנה כרטיס קול לדוגמא Audigy , האם ירגישו הבדל משמעותי באיכות הסאונד ? ואם בכלל יש טעם לקנות את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! יש לי mp3 של san disk 512 מגה sdmx1 עכשיו המכשיר לא קורא לי שירים ב עברית הוא מסמן אותם ב גיבריש איך אני יכול לעשות שיראו עברית? ממש תודה רבה לכ מי שיעזור!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רק דגם 2010 ולפחות 200 וואט לא משנה עים זה 5 או 2 רמקולים תקציב עד 1500 ש'ח
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גם ל Zalman יש אוזניות 5.1 האם הם יותר טובות מהם??? כי יש לי את ה Zalman ולא ממש ברור שם אם הקולות מגיעים מקדימה, האחורי מעט יותר טוב האם כאן מקבלים הבחנה ברורה מהיכן הקולות מגיעים, ממש כמו שיושבים במרכז חדר עם רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מצלמת HD Canon HF20 שרכשתי.. המצלמה שומרת את הקבצים שלה בפורמט AVCHD כשהסיומת של הקבצים הם mts הייתי רוצה להעביר לחבריי דיסקים של DVD עם הצילומים שלי.. אך אינני מצליח לעשות את זה.. ניסיתי לחפש בגוגל כל מיני תוכנות אבל כל מה שניסיתי לא הצליח.. קיבלתי תוכנה עם המצלמה אך תוכנה זאת לא יעילה וקורסת כל הזמן.. האם יש איזשהי דרך שאוכל לצרוב על DVD את קבצי הMTS..? אשמח מאוד לעזרה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למערכת סטאריו שמשמשת כרמקוליים של המחשב יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם הזה : http://www.pch.co.il/docs/pd-1031880981.htm ורציתי לשאול אם אני יקנה את הכרטיס קול הזה -( http://www.pch.co.il/docs/pd929388361.htm ( Creative Audigy 2 האם אני ישמע יותר איכות או שזה קשור למערכת ולא לכרטיס קול ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלה אני מתכנן לשדרג את מערכת הסטריאו בחדר שתפקידה העיקרי הוא שמיעת מוזיקה מהמחשב, אם כי בעתיד אני גם מתכנן לחבר אותה לטלוויזיה. המערכת בנוייה מהחלקים הבאים: כרטיס קול של חברת Hercules דגםFortissimo III 7.1 רסיבר של חברת Pioneer דגם VSX-405 וזוג רמקוליים מדפיים של חברת JBL דגם XE-2 תחילה שקלתי לקנות מערכת רמקולים 2.1 אך מכיוון שהתקציב מאפשר לי לכוון גבוה יותר, אני שוקל כעת ללכת על רמקולים מדפיים. האם שידרוג של הרמקולים בלבד יכול לעשות את העבודה או שעלי גם להחליף את שאר המרכיבים של המערכת? אשמח לקבל עצות והכוונות בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברתי את המסך הזה http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=112277 למחשב שלי דרך כבל HD ל DVI והוא 10 מתר ונכנסתי לדריברים של ATI הגדרתי את המסך ושמתי 1920 × 1080 המחשב בחדר והמסך בסלון רציתי לראות סרט אך זה היה במסך של המחשב והסמסונג נהיה רק שומר מסך. נסיתי לעשות שהסמסונך מסך ראשי אך אז אני לא יכול לראות מה אני עושה כי אני בחדר והוא בסלון גם ראיתי שהאיכות לא טובה ובמסך המחשב יותר איכותי ... גם היו בסים שחורים ליד המסך כאילו לא על כול המסך ... אני מכווה שהבנתם אותי ושתעזרו לי איך לראות סרטים בחיבור המחשב למסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי מסך SAMSUNG T260HD שמחובר בכבל HDMI למחשב למסך יש רמקולים פנימיים אבל באיכות גרועה מאוד, אבל בשימוש עם כבל HDMI האודיו מושמע אוטומטית מהרמקולים של המסך אבל שום אודיו לא יוצא מהיציאה של המחשב עצמו, ככה שרמקולים חיצוניים שמחוברים למחשב עצמו לא עובדים לעומת זאת בחיבור המסך למחשב דרך כבל DVI או VGA הרמקולים החיצוניים עובדים מישהו יודע איך לתקן את התופעה? תודה מראש למגיבים אלעד
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מעונין ברמקולים סטריאו למחשב, בתקציב של 50 $ מאמאזון. אילו רמקולים יהיו הטובים ביותר למוזיקה? חשבתי על CREATIVE T20 מחודשים או T12 חדשים. creative GigaWorks T20 Series II 2.0 Speaker http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B0030LGY38/sr=1-12/qid=1294167769/ref=olp_tab_refurbished?ie=UTF8&coliid=&me=&qid=1294167769&sr=1-12&seller=&colid=&condition=refurbished Creative Labs Inspire T12 2.0 http://www.amazon.com/Creative-Labs-Inspire-Multimedia-Technology/dp/B0028N6YH0 Creative Labs Inspire T10 2.0 http://www.amazon.com/gp/product/B00113PUJQ/ref=pd_lpo_k2_dp_sr_3?pf_rd_p=1278548962&pf_rd_s=lpo-top-stripe-1&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B0…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר שאלתי קודם על נגני MP3 ונתתי מספר אפשרויות שהציעו לי אולם אני עדיין יצאתי מבולבל לגמרי !! אני מעוניין בקניית נגן - אולם אני מעוניין בו יותר כדי לראות את התיקיות ותפריטים וכ"ו בצבעים (לא כתוביות בצבע שחור של שם השיר או תפריט על רקע אדום או כחול וזהו) ופחות לראות בו ממש סרטים קליפים או תמונות של האלבום הרלוונטי או תמונות בכלל זה מבחינתי תוספת יפה אך לא הכרחית !! אני מעוניין בו כדי שאוכל לשמוע ממנו שירים ברכב (דרך הרדיו דיסק) וגם לשמיעה ברכיבה על אופניים, ריצה וכ"ו !! אני מעוניין להשקיע עד 800 ש"ח במכשיר (מוכן גם לקצת יותר- 850 עד 900 ש"ח אולם רק במצב שהמכשיר ממש מצדיק !) ואני מדבר על נפח של 2G או יותר( כמה שניכנס בתקציב), איכות שמיעה חשובה לי וכן אני מחפ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://mp3.iaudio.com/product/product_T2_feature.php
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהרים טובים חברים יקרים יש לי כאן שיר מהמם שאני רוצה לעשות ממנו קריוקי כלומר להוריד ב100% את הקול של הזמר ושישאר לי רק המנגינה תודה לעוזרים! 👍😉🙂
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
נושא הסאונד הוא נרחב מספיק בשביל להחזיק עוד עשרות פורומים מלבד זה, אבל אני אינני אודיופיל ואסתפק בפתרון פשוט וזול לבעייתי. לכל אלה שהמפרט הבא כבר יוצא להם מכל החורים - אני מצטער מראש על כמות ההודעות שאני שולח בנושא זה, אבל תשמחו ודאי לשמוע שהדדליין למחשב הוא שבוע הבא ועם קצת מזל כבר בשבוע שאחריו אוכל לשרשר הודעות סיכום על קנייתו והרכבתו ואף לענות לכם על כמה שאלות. להלן מפרט למחשב חדש - על הסיבות להעדרותו של כרטיס קול מהרשימה יש להמשיך ולקרוא... AMD 2600 מחיר 1840 (KSP) ASUS A7N8X Deluxe מחיר 924 (PANDAS) Corsair CMX512-2700LL - CAS 2 מחיר 1082.92 (xx) Gigabyte MAYA II 9700 PRO מחיר 1995 (PANDAS) Zalman CNPS6000Cu מחיר 175 (KSP) Chieftec Dragon DX-01PLD Purple מחיר 460 (…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מערכת 4.1 של peerless... עובי כל רמקול 2 ס"מ הסאב הוא 20 ס"מ גובה ו13 ס"מ רוחב אני לא יודע אם המערכת טובה אם מישהו יודע שיגיד לי...תמונה של הרמקולים
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מקרן Optoma HD20 (תומך ב-1080p 60Hz). מחובר למחשב שלי עם כרטיס HD4780 בכבל 15 מטר של HQ דרך יציאת DVI (בכרטיס מסך) וכניסת HDMI (במקרן). משום מה אני לא מצליח להוציא אות מהמקרן מעל 25Hz ברזולוצייה של 1080p. כבר חרשתי על כל מקור מידע אפשרי ואני לא מצליח להבין מה הבעיה. כרגע אני על 1080p 25Hz וכאשר אני מעלה את זה ל-60Hz כל המסך מתמלא צבעים ורוטט. כבר חשבתי על הכל - אולי הכבל 15 מטר ארוך מדי, אולי הכרטיס מסך לא יכול שדר 60Hz אבל שללתי כל אופציה כזו. עזרה, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-