אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי זה הולך ככה בעתיד הקרוב אני קונה פורטיסמו ובמחשב יש לי Creative vibra 128 O/B האם אני יכול להפעיל את שניהם בו זמנית או שאני אצטרך לבטל את הקריטטיב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במחשב או לראות תוכניות שמקודדות בסטריאו ואני מאוד רוצה אוזניות שהייעוד העיקרי שלהם יהיה לדברים האלה. הבעייה היא שאני ממש לא מבין באוזניות ולא יודע מה הולך פה בארץ מבחינת המבחר אבל אני יכול לקנות רק בארץ בגלל סיבות מסויימות. אני אפילו לא יודע אם התקציב שלי טוב מספיק או שהוא נמוך מדי, אני יכול להשקיע יותר מ-300 שקל אבל אני לא רוצה להגזים כי אני לא אודיופיל או שומע מוזיקה מטורף אבל אני רוצה אוזניות שיהיו הכי איכותיות שאני יכול למצוא. תודה רבה מראש למי שעוזר. נ.ב: אם אפשר, אז בנוסף להצעות בארץ תנו הצעות לאוזניות טובות לקנייה בארה"ב בסכום של עד 60 דולר, אבל זה לחוד מההצעות לקנייה בארץ בגלל שאני צריך לבדוק את העניין ועדיין האפשרות לא פתוחה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בספק אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבל שווה לנסות.. ייש לי רמקולים ישנים מאד (בני בערך 20 שנה..) של BOSE דגם SERIES 301 .. לפני כעשר שנים הוחלפו להם גומיות הממברנה של הוופר לאחר שהמקוריות הפסידו במאבק שלהם נגד הטבע ונקרעו.. לפני מספר שנים גם הגומיות ה"חדשות" נקרעו .. מאחר ולא היה לי זמן או ידע מאיפה בכלל להשיג גומיות כאלו ויתרתי על ההחלפה ועברתי לחלופה חאפרית - הדבקה. כן זה נשמע רע, אבל למרבה הפתעתי הצליל לא היה כזה רע וככה אני איתם כבר מספר שנים.. בזמן האחרון חשבתי לשפץ אותם ולהתקין להם גומיות חדשות .. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגן HD חדש מבית TOSHIBA - 20 גיגה שמשתמש כמובן בדיסק ה1.8 אינטש בו משתמש האייפוד וגם האייריבר החדש שלמעשה דיסק זה מיוצר ע"י טושיבה עצמה. השיא שקשור לקומפקטיות מגיע כאן בצורת העובי - 12.7 מ"מ בלבד - זה כבר באמת דק ומשקל נמוך ביותר של 138 גרם שבקושי מורגש , כמובן כל זה בא על חשבון הרוחב שמגיע ל 7 ומשהו ס"מ - קצת יותר מהאייפוד אבל לפחות האורך קצת יותר קטן , מה שמדהים אצלו זה הדקות והמשקל (ואני עוד התלהבתי מהדקות כשהישתמשתי באייפוד החדש). המסך שלו נראה קצת קטן אבל אין המון פרטים כרגע כמובן בא עם תושבת USB2 ותמיכה בהרבה פורמטים.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי כבר מספר שנים רסיבר מעולה (לדעתי..) של חברת DENON דגם 1905. כיום הוא מחובר בצורה אנלוגית למחשב באמצעות כבל RCA, שתיי יציאות מהרסיבר עד למחשב יציאה אחת. היום נתקתי בטעות את היציאה בזמן שהרסיבר היה מוגבר יחסית מאוד גבוה וקבלתי סוג של "צעקה" לדוגמא כמו שמקריבים מקרופון לרמקול פועל. אבל יחסית מאוד חזק בגלל שהייתי על עוצמה יחסית גדולה. הכל בסדר, לא עושה רושם שמשהו קרה אבל יש לי הרגשה שהיצאה פחות חזקה. (היצאה במחשב) נתתי לעוד כמה מחברי הבית לבדוק ולדעתם זה בסדר אבל אני חושב שצריך להגביר יותר בשביל לשמוע חזק (במחשב!) בכל אופן לשאלה: אני רוצה "לעזוב" את היציאה אנלוגית (RCA..) שאיתה אני עובד כמה שנים ופשוט לעבור ליציאה דיגטלית או אופטית, אני לא מבין גדול בחתו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z560 4.1 ו GTXP 6.1 חבר שלי טוען שאפשר לחבר אותם לרסיבר ולשמוע בעזרתו DTS, DOLBY... השאלה היא איך, ואם אפשר, איזה רסיבר כדאי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שאודיוטראק הם מעולים ויש כאן כאלה שאפילו יגידו שהם טובים יותר מקראייטיב לצרוכי מוזיקה בסטריאו, אני רוצה לדעת אם הכרטיס הזה: '>http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_752&products_id=6648 הוא משתם זה בטוח, הוא 24 ביט ו192 KHZ נתונים איכותיים למדי, אבל במשחקים כתוב שהוא משתמש בטכנולגיות EAX 1 ו-2 ו A3D הישנות יותר, מזה אומר לגבי האיכות שלובמשחקים ובכלל? והאם בגדול הוא משתלם? ניתן להשוואה לאוגי 2? תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=4279 נראה ממש זול. המטרה שלי היא לראות ערוץ 1,2,10 במחשב. כתוב שזה תומך HD. מישהו יודע משהו על זה? איך זה כזה זול? זה באמת עובד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי פה 2 טוויטרים שכתוב שהם 80W (לא אומר לי הרבה,אשמח לקבל הסבר גם על זה...) מאחורה יש הוראות וכתוב: SYSTEMS UP TO 80W/CHANNEL - יש כזה ציור שאומר שחיברו טוויטר במקביל בין שני החוטים של הדרייבר SYSTEMS UP TO 120W/CHANNEL - יש אותו ציור רק עם נגד של 150OHM 20W מחובר בין ה + של הטוויטר ל +של הדרייבר SYSTEMS UP TO 160W/CHANNEL - יש ציור שאומרים לחבר 2 טוויטרים במקביל לדרייבר אחד איך אני יודע מה מתאים לי? (אם אתם שואלים על הרמקולים שלי אז אין לי מושג לא רשום עליהם כלום ולא אני קניתי אותם הם בערך חצי מטר ). רסיבר של AKAI קצת ישן... AA-8030 ...קצת הרבה... אליו מחוברים המחשב והטלויזיה ושני הרמקולים מתחברים אליו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר HDMI אז הוא עובד ברסיבר רק אם עשיתי איפוס רסיבר (onkyo sr 606) בכל שימוש. עד לפני כמה ימים עבד דווקא תקין. רציתי לשאול איך אני יכול לדעת שזה לא בעית הגדרות? איש מעבדה אמר לי שזה תיקון יקר אבל הוא לא ראה את המכשיר. אתם מכירים טכנאי מתאים? צריך גם כיוון עוצמות כי זרקתי את המיקרופון התקנה פעם. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את VIVENCO SR66 ורציתי לשמוע ביקורות בינתיים הן רצות מצוין בידוד מדהים ואין לי תלונות אבל אשמח לשמוע דעה הן עלו לי 69 ש"J שוות את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני יומיים את ה ATP3 חיברתי אותם והם עובדים בסדר והאיכות שלהם טובה. הבעיה היחיד שיש איתם היא שאני שומע רעשים סטטים ברמקולים שמושפעים מפעולות שאני עושה במחשב, נגיד אני מזיז את העכבר ולפי הקצב שבו אני עושה את זה, יש רעשים מהרמקולים, או נגיד כשאני טוען תוכנה או דברים כאלה. נוסף לזה יש גם רעש כשאני מכבה את מנורת השולחן שלי. ברמקולים הקודמים (סתם רמקולים) לא נתקלתי בזה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנפח של הנגן רצוי שיהיה מינימום 4 ג'יגה, והמטרה העיקרית היא שאיכות הסאונד תהיה גבוהה ככל הניתן. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שימושים: מוזיקה וסרטים לפעמים חברה מועדפת: לא משנה תקציב: 750 ש"ח חריגה: 0 הערות: חשוב לי האיכות! העוצמה שאני שם לא עוברת את ה50W.. ראיתי רמקולים של LG http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/ שווה את המערכת הזאת ב720 ש"ח במקום רמקולים של HARMAN KARDON ב620 ש"ח? (למחשב בחדר 4X4) כניראה מחר אני צריך להחליט
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה כבר נטחן פה בפורום, אבל התקציב שלי די מוגבל ואני מניח שיצאו דגמים חדשים לאחרונה. אני מחפש אוזניות לריצה שלא יפלו מהאוזן במהלך הריצה. אני מעדיף אוזניות "קלילות" ולא אוזניות כמו ה-KOSS porta pro וכד'. די התלהבתי מהSennheiser PMX70, אבל שמעתי שכבר יצא דגם חדש יותר PMX80 אולם הוא מאוד יקר וההבדלים ביניהם לא נראים לי משמעותיים. אז לפני שאני קונה רציתי להתייעץ איתכם, ללכת על הPMX70 או שיש אוזניות אחרות שמומלצות בתקציב? תודה מראש עריכה: עכשיו ראיתי שגם הOMX70 והMX85 של sennheiser נכנסים בתקציב. מה לקחת? [br]פורסם בתאריך: 29.07.2009 בשעה 10:54:03 עזרה? ???
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה חיבור צריך? אגב, הוליום במכשיר עצמו דפוק (הכפתור) אז אפשר יהיה להגביר / להנמיך דרך השלט?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן ברשותי המוצרים הכתובים בכותרת, וברצוני לחבר בין כולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתית 5.1 ערוצים הבאתי תמונות של הרסיבר, של ה-DVD ושל הממיר הידיגטאלי ( כולם מאחורה) ניסיתי לשחק ולמצוא מידע אבל פשוט לא הצלחתי.. תמונה אני מצליח לראות בטולוויזיה דרך חיבור VCR וכנ"ל DVD דרך חיבור DVD רק שאין 5.1 ערוצים (בדקתי על DVD מקורי עם דולבי והכל). בבקשה האירו את עיני! בתודה מראש לכל העוזרים [br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 20:46:43 הקפצה!מישהו ?:\ [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-