עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך אני מחזיר אותו לגירסא הקודמת? אני מחבר למחשב וכלום לא קורה...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by what the fuck,

טוב אני חושב על לקנות את הנגן שבכותרת הוא די יפה, קיבולת גדולה (לי היא מספיקה ביותר), ויתרון גדול במיוחד: סוללה שמחזיקה 24 שעות (לפי מה שהיצרן אומר) אני לא בטוח אם לקנות ואני לא ממש אכנס בזה (רק אזכיר שאחרי הטיול שעוד שבוע וחצי אני לא אשתמש בו יותר מדי, והוא יקר) אז כמה מילים עליו לא יזיקו, תודה (:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אוקיי אני יודע שלא שואלים שאלה אחרי שקונים, אבל ביררתי דברים ואני יודע שהכרטיס טוב, רק מספר שאלות קטנות. האם הכרטיס תומך בEAX4.0 ? האם הוא מגיע עם דרייברים בסיסיים להגדרה? והאם מהאתר הזה אני יכול להוריד את כל התוכנות שאמורות להביא את כל הבאנדל הנחמד של תוכנות ואקלוייזרים למיניהם? http://us.creative.com/support/downloads/download.asp כלומר אם אני יוריד מפה זה יפעל טוב עם הכרטיס? האם הכרטיס נופל בהרבה מאחחיו הגדול הZS? (אגב, 480 שקל זה מחיר טוב לכרטיס הזה?) תודה רבה לכל העונים!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_157 אני מתלבט בין הרמקולים שעולים 600 וה- ש"ח640..z-3 מעץ וz-3 רגיל..וה-z-4... מישהו יכול להציע לי...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק להמלצה על טלוויזיה 32-37" שלא עולה יותר ב-3000. תודה. =][br]פורסם בתאריך: 3.03.2011 בשעה 17:18:08 הקפצה....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
    • 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום חברים, לאחר בדיקה מעמיקה בנושא הטלוויזיות ולאחר שהבחנתי שכל נתון שחיפשתי קיים בטלוויזיה הזו החלטתי שאני מוכן לצאת לדרך חדשה איתה. אשמח לדעת מה אתם חושבים עליה, האם היא טובה ואיכותית, כי לרוב השימוש (90% סרטים מחשב - 10% בישביל היופי) - אין לי YES\HOT. המחיר שקיבלתי אותה עם אחריות ל- 3שנים בסך 2200 ש"ח . רק רציתי להדגיש זה לחדר שינה (סדר גודל של 2.5 מטר מרחק) האם 32 אינצ' תספיק לי? מה אתם חושבים על המוצר + על המחיר, אשמח לקבל תגובות בהקדם. תודה הנה המפרט: http://www.isfar.co.il/?CategoryID=628&ArticleID=2367

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TC,

יש לי לוח אם . AC97 עליו וגם SPDIF ויש לי גם מערכת רמקולים של KLIPSCH עם DECODER וכניסה של SPDIF חשבתי לעצמי (שחר , תשתמש ב SPDIF) קניתי כבל אופטי , חיברתי ביניהם. לא פועל הגדרתי בDECODER שהINPUT יהיה על DIGITAL הגדרתי גם בווינדוס.. (תמונה) http://uploaded.fresh.co.il/3ee8d6713ad67c3f.jpg או שכנראה לא הגדרתי נכון בווינדוס לא יודע ... קיצר לא עובר צליל איך מסדרים ?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idooo,

תודה לכם,קניתי כבל ועכשיו יש לי בעיה אחרת אחרי שחיברתי אני רואה בטלווזיה רק את התמונה של השולחן עבודה שלי (רק התמונה ללא שום דבר אחר) אם אני משחק עם ההגדרות של הDISPLAY אני מגיע למצב שבו רואים חלק במחשב וחלק בטלווזיה (שולחן עבודה ואייקונים במחשב וכל תוכנית פתוחה בטלווזיה וכו') וגם כן לא הצלחתי לראות סרט בטלווזיה איך אני מסדר את זה והאם יש תוכנה מומלצת לצפיית סרטי HD?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אהלן חברה. עוד כ3 חודשים נאי טס לדרום אמריקה לכחצי שנה, ואמרו לי שכדאי לי מאוד לקנות נגן MP3 שעובד על בטריות, כך שאוכל להחליף אותן כשיגמרו (הרי שם יש נסיעות של 16 שעות בכיף..). מישהו מכיר נגנים כאלה טובים? אולי אפילו יש למישהו פה למכור לי? הנגנים היחידים מהסגנון הזה שאני מכיר הם כמו הישנים ישנים הראשונים עם מסך קטנצ'יק השבירים האלה עם איזה 4 גיגה זיכרון... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ariel Taieb,

שלום, חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון דומה, אז אשמח לעזרתכם - סבתא שלי (חירשת באוזן אחת, כבדת שמיעה בשנייה) רוצה לשמוע מוזיקה, ואני מחפש מכשיר מתאים עבורה. היא לא אוהבת לשים את מכשיר השמיעה שלה, לכן אני מחפש מכשיר/אוזניה שיגביר עבורה את הסאונד. מה האופציה העדיפה? האם יש אוזניות עם מגבר בתוכן? אשמח להמלצות. או שעדיף לקנות מגבר חיצוני (כזה - http://musicworld.co.il/index.php/mgbri-avznivt-v-dac/mgbr-avznivt-fiio-a1.html)? האם המגברים האלו מגבירים באופן משמעותי ונוחים לשימוש (מבחינת מורכבות פיזית ומחשבתית)? מה מומלץ, בהנחה ואיכות הסאונד פחות משמעותית (ויותר ההגברה). תודה רבה אריאל

16. Started by new!!!!,

ב40-50 שקל מה הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by shibby15,

מערכת 4.1 של auditak הנה שווה משהו??

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Spirit Crusher,

קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Anthrax,

שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. אני רוצה לחבר את ה-HTPC הישן שלי לטלוויזיה החדשה. הטלוויזיה הישנה הייתה CRT, והמחשב התחבר ב-S-VHS. החדשה היא LCD, אז זה לא אופציה. כרגע יש לי שתי אופציות: Component - אדום-ירוק-כחול מהיציאת TVOUT VGA בהנחה שאני רוצה לראות תכני FULL-HD - היציאות האלו יאפשרו את זה? מי מהן יותר איכותית? אני יכול לשקול לשדרג את הכרטיס לכרטיס פשוט שיש לו HDMI - אבל חוץ מהוספת הסאונד - מה עוד זה יתן?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by maor5,

שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Tzion,

לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום רב, קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה. מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. מישהו יודע מתי המחירים של המערכות רמקולים למחשב ירדו? אם בכלל, ועד כמה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים