אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי X5L מחו"ל וישר מהקופסא השתמשתי בו הבטריה הייתה מלאה... האורך חיים של הסוללה אבל אמור להיות 35 שעות ואחרי שטענתי אותו פעם אחת הוא רק הגיע לאיזה 16 שעות.... דפקתי את הבטריה איכשהו בכך שלא הכנסתי אותו לטעינה ישר שקיבלתי אותו?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אל סי די 32" לחבר למחשב (כרטיס מסך 8800), לכבלים, די וי די, ולסוני פלייסטיישן. חובה שיהיה בטלוויזיה 2 חיבורי HDMI לפחות (3 זה בכלל ליגה) - למחשב ולחשוב קצת על עתיד הנגני בלו ריי וHD, ורצוי עם כניסת סקארט 21 פינים שבא רואים הכי נורמאלי כבלים נכון לעכשיו (בישראל) אבל אני אסתדר גם בלי.... נכון לעכשיו הטלוויזיה שהכי עשתה לי את זה זאת הסמסונג LA32R81B : http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={CD4A5BF8-7B17-4899-9222-FCE8A2263E42}&details_type=1&itemid={B6809481-BD30-4E6D-BD8A-A518907E9285}
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי בבקשה לקבל המלצות לטלוויזית LCD 32 לחדר השינה שלי. מרחק הצפייה הוא בערך 2.5 מטרים השימושים הם כך - 60% צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT), המתחבר דרך SCRAT 30% צפייה ב-DVD בעל חיבורי RCA (בננות). שאר הזמן צפייה דרך מחשב נייד עם חיבור S-VIDEO ו-DSUB. כנראה שאחרי שאני אחליף טלוויזיה, יוחלף הדיוידי לטובת הצפייה דרך הלפטופ. התכנים מהמחשב הם בד"כ סרטיי Divx ומעט תכני 720P.... התקציב נע בין 4000- 6000 ש"ח. אשמח להמלצות לטלוויזיות שמציגות את שידורי הכבלים בצורה טובה מאוד (חשוב ביותר). שתוכל להתמודד עם תכני HD ותהיה טובה עם תכני Divx (חשוב גם כן). נ.ב - האיכות מאוד מאוד חשובה לי, לכן לא מפריע לי להוציא עוד כמה שקלים ולקבל טלוויזיה מעולה. תודה רבה לכולכם על העזרה, דוד…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו מערכת (סגורה שלא נפתחה מעולם) מלפני 10 שנים Sony MHC -E80X האם ייתכן שהאיכות של הרמקולים תהיה יותר גבוהה משל מערכות של היום ? מה שאני בעצם מנסה לשאול היא עד כמה השתפרה האיכות ב 10 שנים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי רמקולים פשוטים של Creative SBS 2.1 גירסת תחילות ה 2000. בקיצור עשה את שלו ואני רוצה המלצה לרמקולים חדשים. המחשב נמצא בסלון, הרמקולים ישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה. האיכות של מה שהיה לי לא משהו אז כנראה שכל מה שתציעו יהיה יותר טוב 1) אני לא יודע מה מתאים לי 2.0, 2.1 או 5.1 ...אז תציעו מה שאתם חושבים ליותר מתאים לצרכים שלי. 2) יש לי מקום מתחת למחשב ומאחורי המסך למשהו בגובה של איזה 30 ס"ם... איפה המיקום המומלץ לרמקולים? 3) אני אסבך ואגיד שאשתי רוצה שיראו טוב כי הם בסלון!!! יש משהו כזה? תודה רבה לממליצים, אין לי ממש ידע בתחום האודיו אז אשמח לתשובות מפורטות להעשרתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי קדם מגבר + מגבר של דנון. בני 20 שנה אבל מצויינים וחזקים. אני רוצה להתחבר עם מחשב נייד כדי לראות (לשמוע) סרטים, אבל הכניסות הן אנלוגיות בלבד. מחשב של העבודה כך שאני לא יכול לעשות בו שינויים ויש לו יציאות VGA, display port ויציאה לאזניות. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול קניתי DVD פשוט של Apex מדגם DVX-811, צרבתי על דיסק DVD שני סרטים ולא סגרתי אותו, הרצתי את הדיסק ב-DVD והכל עובד כשורה. החלטתי לצרוב לאותו דיסק עוד שני סרטים (יש מקום), אבל כשאני מכניס את הדיסק ל-DVD, הוא מזהה רק את שני הסרטים הקודמים - למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה? את הסרטים צרבתי כ-Data DVD.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה חברה הוציאה ה-1 נגן mp3? ו....מה אתם חושבים על zen touch ? והאם הגיע השלט שלו לארץ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת 2.1 של בוס. עכשיו, הרמקולים מתחברים לסאב והסאב יש כניסות לרסיבר. אני בקרוב מקבל רסיבר שתומך ב5.1, ואני רוצה לקנות עוד 3 רמקולים וסנטר. 1. על איזה רמקולים של 2 פלוס סנטר אתם ממליצים לקנות? (תקציב של עד 1000) 2. איך אוכל לחבר עוד 3 רמקולים לסאב וופר ומשם לרסיבר? תודה לכל העונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי SB Live Value ! ורציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו מערכת 5.1 . אני צריך בשביל המערכת הזו כניסה לשני רמקולים קדמיים ,שניים אחוריים ,וכניסה לSub ולCenter . האם ב Value יש כניסה כזו לסאב ולסנטר? ואם לא ,לאיזה כרטיסים יש?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע ש ATP3 זה הכי טוב שיש. אבל... אני צריך לקצץ קצת במחיר המפרט. מה היא מערכת ה 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות באיזור ה 400-500 ש"ח? בעיקרון עד היום השתמשתי ב Creative PC WORKs Cambridge 2.1 הסאב קצת חלש לדעתי והוא מזייף קצת שמלחיצים אותו אני צריך משהו קצת יותר חזק... הרמקולים שאני קונה הם למחשב חדש - והנוכחים ישארו לשאר האנשים בבית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Heya! יש כאן מישהו עם גישה לארכיונים (או עם זיכרון מעולה), שיכול לתת לי את תאריכי היציאה (לא חייבים להיות מדוייקים.. "אמצע 2000" יכול להספיק..) של: AudioCD נייד (יעני קומפקט-דיסק) MP3 Player, Flash Memory based CD-MP3 Player HD-MP3 Player כמו כן, של איזו חברה הוא אותו מוצר ההופיע לראשונה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שיש היום פלאפונים עם כרטיס קול באיכות POLY 64, וזה כבר מספיק כדי לשמוע MP3 השאלה אם יש פלאפונים עם זיכרון בגודל סביר - 256 או 512 מגה?
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשים אוזניות ניידות והחלטתם לבדוק מה עוד קיים בשוק חוץ מM50 של אאודיו טכניקה? תשקלו את הסוני. אני לא אאודיופיל והניסיון שלי עם אוזניות מצומצם ,לכן התיאור שלי יהיה פחות של דיוק הגבוהים הנמוכים ומה שביניהם, ויותר התרשמות כללית. מה שהוגן לדעתי כי מדובר באוזניות שהמטרה שלהן היא להיות "FUN" לפני הכל. אחרי שראיתי המלצה פה בפורום מRoy.T יצאתי למסע ביקורות ברשת (שאין הרבה על הדגם הנ"ל לצערי ) ולבסוף את האוזניות הזמנתי במהלך BLACK FRIDAY האחרון במחיר של 140 פאונד כולל משלוח. נקטלג את האוזניות - הMDR-1A הן אוזניות ניידות OVER EAR עם כבל מתנתק באורך 1.2 מטר וקלות להנעה (להזמין אותן עם מגבר כיס זה לא חובה). אריזה, מראה, איכות בנייה לטווח ק…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה מומלץ ולמה ? LG 6700Y או סמסונג NU7400 תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע LCD 37 של Haier , הדגם הבא: http://www.bestelectric.co.il/addprod.asp?productid=3950 קודם כל אני רוצה לציין שאני ממליץ עליה מאוד!!! החברה חדשה ולא מוכרת אבל המוצרים שלה באיכות וגימור מעולים! ראיתי אותה ליד הדגמים החדשים של LG , TOSHIBA , SAMSUNG ועוד כמה מותגים יקרים והיא הייתה האיכותית ביותר והיפה ביותר! השאלה שלי היא עם איזה כבל הכי איכותי לחבר ממיר של YES לטלוויזיה הזו? כרגע היא מחוברת בRCA רגיל... בחנות אמרו לי שהכי איכותי זה SCART TO SCART , זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני משתמש במחשב כמחשב רגיל אך הוא גם מחובר לטלויזיה באמצעות HDMI אני עם win7 ובהגדרות שמע יש לי אפשרות להחליף בין הרמקולים לבין ה spdif וכך אני שומע מהטלויזיה עד כאן הכל ברור עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לשמוע בשניהם יחד אותו דבר? אני יודע שאפשר במקביל לשמוע שני דברים שונים אך אני לא מוצא דרך ששניהם ישמיעו אותו הדבר
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-