אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב עם כרטיס קול מובנה דגם: REALTEK ALC850 8 ערוצים. אני משתמש ברמקולים צנועים Creative SBS230 קיבלתי מחבר כרטיס קול AUDIGY2 Creative. האם כדי להתקין אותו במחשב במקום הכרטיס המובנה? האם אני ירגיש בהבדל עם הרמקולים הפשוטים שלי? השימושים שלי שמיעת מוסיקה ומשחקים. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים אני זוכר שהפורטיסימו 3 יצא, הפסיקו ליבוא לארץ את הפורטיסימו2 והתחילו ליבוא את ה3 ולמכור אותו במחיר של כ230-250 ש"ח... ועכשיו פתאום המחיר שלו קפץ ל300+ אחרי כמה חודשים שבהם הוא אמור לרדת ל-200-... מה קורה פה? למה המחיר עלה? האם היצור שלו ממשיך כהלכה?? או שזה בגלל בעיות בהרקולס?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להכין שלט רחוק שישלוט על עוצמת הווליום ברמקולים creative megaworks 550 ? יש לו שלט חוטי, אך ישנה דרך להוסיף באיזשהו אופן, לא חוטי ? תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי לפני כמה זמן דונגל compro videomate C200plus שמתחבר למחשב דרך USB ומאפשר חיבור מקור חיצוני (ואנלוגי) של וידאו. אותו מקור במקרה שלי זה ממיר של הוט. הדונגל עצמו עובד סבבה אבל התוכנה שבאה איתו מיועדת באופן בלעדי ללכידה ועריכה של וידאו, ככה שאין אפילו אפשרות צפייה במסך מלא. לא מעניינת אותי לכידת וידאו אלא רק צפיה. מצאתי תוכנה בשם dscaler שמאפשרת צפייה כמו שרציתי אבל היא עושה המון בעיות. בכל עלייה שלה יש הודעות שגיאה שמסתירות את הוידאו עצמו ולא נעלמות עד שבוחרים באיזשהו אופציה בתוכנה (אני למשל תמיד משנה aspect ratio ומחזיר, רק בשביל להעלים את השגיאות :-\ ). כשאני סוגר אותה היא לא באמת נסגרת ועדיין רצה ברקע ואם אני רוצה לסגור אותה סופית אני צריך לגשת למנהל המשימו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מאוד רוצה לקנות אחד כזה לחבר
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עקב חיפוש אוזניות חדשות למשחקים החלטתי לנסות להחיות את הכרטיס המת שלי. אני אתחיל מהתחלה: יום בהיר אחד הכרטיס לא זוהה במערכת (אני לא סגור אם זה היה וויסטה או 7) ניסיתי לשנות מיקום בלוח אם, דרייברים שונים אבל שום דבר לא עזר והוא רשם לי UNKNOWN DEVICE לבסוף התייאשתי מהכרטיס שעלה לי 600 ש''ח וחזרתי לכרטיס החצי מובנה שלי (הכרטיס קול בעיקרון מובנה אבל הוא בא בניפרד עם הלוח אם) היום ניסיתי להתקין אותו שוב, כיביתי את המחשב חיברתי את הכרטיס והדלקתי.... המחשב עלה כתב לי שהוא זיהה חומרה חדשה ולבסוף שהוא לא הצליח להתקין אותו (יש לציין שאני עם 7 עכשיו וביוס מעודכן להכי חדש של ASUS) עד כאן הכול טוב ויפה, בגלל שהוא לא הצליח להתקין את הכרטיס הוא ישר מפנה אותי לקבל עזרה באינטרנט או לחפש …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
יש לי מערכת 5.1 שמחוברת למחשב עם דרייבר realtek HD audio manager משום מה שאני מפעיל משחק לדוגמא PES 09 הסאונד עובד פיקס אבל לא שומעים את הקריין, או בCOD שומעים את הכל חוץ מהדמויות שמדברות בזמן המשחק.. אני זוכר שפעם עשיתי משהו שסידר את זה אבל אני לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח לסדר את זה עכשיו. למה זה קורה?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי את המערכת של הרקולס חדשה XP 6.1 ההתקנה היתה בסדר והמערכת תיפקדה בסדר אחרי יומים לא שמעתי כלום בכרטיס קול ומשום מה כל פעם קרס שניסיתי שוב לטעון את הדרייברים כאשר מחקתי את המערכת והתקנתי שוב את 2000 המערכת הותקנה עד לשלב של הדרייברים ב WDM כולל הדרייברים החדשים, כאשר הגיע להתקין , והגיע לסוף המערכת קורסת על קובץ CWCSPUD שקשור למערכת של ההרקולס כנ"ל גם במערכת XP ' כל ההתקנות התקנות חדשות דרוש עזרה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את ה-Xtreamer Pro והוא עובד טוב רוב הזמן. הסרטים שאני מוריד הם באיכות HD (הסרטים ששוקלים 4-8 ג'יגה...) בפורמט MKV, כאשר לעיתים רחוקות יש סרטים שהוא לא מצליח לקרוא לי, הוא רק מנגן את האודיו של הסרט אבל אני רואה מסך שחור וכשאני לוחץ על INFO אני רואה שהרזולוציה של הסרט היא 0x0. אתם יודעים מה ניתן לעשות לגבי זה? אולי צריך עדכון גרסה? זה מוזר שחלק סרטים זה מפעיל וחלק לא וכולם באותו הפורמט. תודה מראש, גיא
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מוזיקה במחשב או לראות תוכניות שמקודדות בסטריאו ואני מאוד רוצה אוזניות שהייעוד העיקרי שלהם יהיה לדברים האלה. הבעייה היא שאני ממש לא מבין באוזניות ולא יודע מה הולך פה בארץ מבחינת המבחר אבל אני יכול לקנות רק בארץ בגלל סיבות מסויימות. אני אפילו לא יודע אם התקציב שלי טוב מספיק או שהוא נמוך מדי, אני יכול להשקיע יותר מ-300 שקל אבל אני לא רוצה להגזים כי אני לא אודיופיל או שומע מוזיקה מטורף אבל אני רוצה אוזניות שיהיו הכי איכותיות שאני יכול למצוא. תודה רבה מראש למי שעוזר. נ.ב: אם אפשר, אז בנוסף להצעות בארץ תנו הצעות לאוזניות טובות לקנייה בארה"ב בסכום של עד 60 דולר, אבל זה לחוד מההצעות לקנייה בארץ בגלל שאני צריך לבדוק את העניין ועדיין האפשרות לא פתוחה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני קונה מתאם מחיבור AV לבננה של כרטיס קול ומחבר מהצד השני לטלויזיה בAV,הקול יעבור?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הגיע זמני להיפטר מהטלויזיה של ה21 אינץ שליוותה אותי מגיל 10 בחדר. מתעניין ברכישת טלויזיה LED 32 אינץ'. מה שחשוב לי שיהיה בטלויזיה זה שכמובן יהיה FULL HD, שיהיה אפשר לחבר USB שהבנתי שיצא לאחרונה אפשרות שיקרא קובצי MKV (שזה בהחלט אחד הגורמים שלי לבחירת הטלויזיה) חיבורים לא צריך יותר מדי, רק שיהיה אפשרות לחבר את המחשב לטלויזיה ו PS3\אקס בוקס התקציב שלי זה 1700 שקל בלי חריגה בכלל.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . במסכי מחשב יש סוגי פאנלים TN PVA IPS הTN נחשב לזול ביותר והנחות. ה PVA טוב יותר וה IPS נחשב לטוב ביותר בעל המון צבעים. איך עובד כל עניין הפאנלים בטלוויזיות LCD? יש גם שם סוגי פאנלים ? יש שם פאנלים מובילים שלפיהם אפשר לבחון ולבחור את המסך הרצוי ? בקיצור , איך בדיוק זה עובד? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה שאני פותח כל יום ת'רד במשך היומיים האחרונים {אני לא כזה}, אבל אני צריך לדעת משהו דחוף, R0cKF0rD מהפורומים אמר לי באחד הפורומים שלא מומלץ לקחת את ה-Logitech Z540, רציתי לדעת למה הוא אמר את זה, יש איתם בעיה מסוימת? תודה מראש, מתן.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על הנושא הפיוני, אבל אני מחפש כבר זמן רב כבל AUX (אוזניות 3.5 מ"מ זכר לזכר) אשר אחד הראשים שלו לפחות יהיה ב 90 מעלות (צורת 'ר'). איפה אני יכול להשיג אחד כזה כמה שיותר איכותי (הזולים שאני מצליח להשיג הם לא 90 מעלות והם נהרסים בממוצע אחת לחודש חודשיים). תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות קשת להאזנה באוטובוס/רכבת בעיקר תקציב 200-350 (כן אני יודע שזה תקציב די רחב אבל העיקר שהאוזניות יהיו שוות את המחיר) דגש קטןבבחירה: אני אוהב לשמוע מוזיקת מטאל בעיקר ומה שאני שונא בcx 300 שלי זה שהצלילים נבלעים אחד בתוך השני ובווליום גבוה והטראבל צורם ומכאיב באוזן תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום.. אני מקבל A450 של סאמסונג, אין לה כניסה לסקארט ואני בסה"כ רוצה לחבר את הממיר, אבל באיכות כמה שיותר טובה.. יש לי כבל סקארט שיוצא מהממיר, ומוציא לי 3 יציאות RCA לטלויזיה, אבל לפי מה שהבנתי ה RCA מאבד איכות... האם S VIDEO יותר איכותי מ RCA? מה לגבי המרת הסקארט לחבור דיגטלי? (HDMI, DVI, VGA) ראיתי רק במחירים כמו 300, אין פחות? ואם אני נגיד קונה כזה חיבור, SCART TO HDMI, זה באמת ישפר איכות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את VIVENCO SR66 ורציתי לשמוע ביקורות בינתיים הן רצות מצוין בידוד מדהים ואין לי תלונות אבל אשמח לשמוע דעה הן עלו לי 69 ש"J שוות את המחיר?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-