עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by elixvx,

שלום (: אז אני מחפש לקנות מערכת סטריאו טובה שתשתמשש אותי בעיקר למוזיקה אבל אני רוצה שהיא תוכל להתחבר למחשב כמובן ולשמש כרמקולים למחשב (שוב בעיקר למוזיקה) אבל גם לסרטים.. עדיף שתגיע עם שלט.. ואם אפשר אז גם עם חיבור USB ותתמוך בכל הפורמטים.. התקציב הוא עד 1000 ש"ח (האם בתקציב הזה אפשר להביא מערכת מספקת יחסית?) תודה ענקית לעוזרים! ואם אפשר שאתם מביאים דגם ספציפי לומר כמה למה שוב תודה.

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by bezangeloo,

יש ברשותי מגבר ישן, מצורפת תמונה. המגבר צריך תיקון (שורף פיוזים בקצב של עכבר על קפאין, ורעשים בערוץ השמאלי). מישהו מכיר את הדגם ויודע לומר לי אם הוא שווה התעסקות? (התעסקות בשבילי זה לשים אותו במעבדת אלקטרוניקה כלשהי ולשלם על תיקון). תודה, בז'נגלו. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by matan147,

יש לי שאלה קניתי LCD והיא מחוברת לממיר רגיל ואני רוצה שאיכות התמונה תשתפר האם המיר HD ישפר תתמונה משמעותית בתכני הHD ואם כן ככמה זה עולה לחודש לא מצאתי תמחיר באתר שלהם תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  4. Started by Garm,

שלום, ברצוני לדעת האם והיכן ניתן לרכוש בארץ רפידות חלופיות שיתאימו לA900. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  5. היי. חיברתי את המחשב בכבל hdmi לטלויזיה sony bravia ex402 40" בכל אופן...הרמקולים של המחשב שלי הם המערכת סטריאו שחיברתי כל הזמן עם כבל aux...הכל עובד עשר חוץ מבעיה אחת..עכשיו כשחיברתי את המחשב לטלויזיה אני שומע סאונד רק במערכת ולא ברמקולים של הטלויזיה...אי אפשר גם וגם?ואיך אני בוחר איזה מהם זה יהיה...ניסיתי דרך ההגדורת של הקול והוא לא כ"כ מוצא לי את זה...בתדה לעוזרים.. (ד"א יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9800GT 1GB DDR3)...

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי מחשב hp pavilion dv6-1330ej וטלויזייה טושיבה בומבה איזה חיבור של כבל עם יציאה של 3 בננות יעשה את העבודה הכי טוב?[אם אפשר לינק אני אשמח] ועוד שאלה...יש כבל שמשלב גם קול או שצריך עוד כבל בנפרד??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by avinin1,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס קול לאוזניות STEELSERIES 5H V2 יש לי אותם בגירסא עם הכרטיס קול שלהם, אך במשחקים ישנים התומכים EAX - לדוגמא counter strike 1.6 האוזניות כלל לא מנצלות את הסאונד 7.1, חשבתי על כרטיסי קול שכן תומכים בטכנולוגית EAX .. חשבתי על כרטיסי הקול של CREATIVE (כמובן שאני פתוח להצעות אם זה קשור לחברה אחרת ) עכשיו, יש לי שאלה קטנה שמאוד מעסיקה אותי, זה שהאוזניות שלי הם 7.1 וירטואלי, לא יצור בעיה עם הכרטיס קול? זאת אומרת, כרטיסי קול מיועדים למקור(אוזניות או רמקולים) בעל 7.1 אמיתי ולא וירטואלי. זה נכון? התקציב דרך אגב עובד על 300, אם התשובה לשאלה שכתבתי תיהיה חיובית, התקציב יעלה. תודה מראש. או במקום כרטיס קול חדש, לשדרג לאוזניות STEELSERIES 7H USB,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by matan147,

איזה טלוזיה LED 50-55 הכי טובה באזור ה15000-20000 מה שחוש שלטלוזיה היו לפחות 3כניסות HD שיראו שחור טוב שהיה חיבור USB שהיה FULL HD שיראו טוב בשדורי HD וסביר כמה שניתן בשורי SD שלא יראו זוועה כי זה טלוזיה גם להורים והם צופים רק בשדורים רגילים ואני רק בסרטי HD

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  9. Started by sagigi21,

השמועות רצות ויש הרבה ויכוחים בנושא ביני ובין החברים לעבודה בנוגע להאם יש הבדל אמיתי שניתן לראות בין כבל של HDMI שעולה 80-100 שקלים לבין כבל שעולה 200-250 שקלים..?האם זה באמת עקרוני?יש שיפור משמעותי?בנוסף יש לי שאלה קטנה...אם אני לוקח כבל של 5 מטר..?האם זה מוריד מהאיכות של התמונה?או שעדיף 3 מטר?תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by stingeR-,

אהלן, יש לי נייד של LG בעל מעבד P8600 עם כרטיס מסך 130M GT, והוא לא מצליח להריץ 1080P כמו שצריך.. יש למישהו רעיון מה הבעיה? אני משתמש KLMCODEC 538 וVLC PLAYER האחרון...

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  11. Started by Marks,

שלום! אני יודע שהפורום הזה הוא אחד מהמקצועיים שאני מכיר ולכן רציתי להתייעץ לפני קניית טלויזיה. אני מחפש טלויזיה לא גדולה, 37 אינץ' מקסימום (גם 32 זה סביר), אך הדבר החשוב ביותר הוא אפשרות לנגן סרטים שהורדו מהמחשב דרך USB. הבעיה העיקרית היא כרגע אני משתמש בדיוידי וצורב סרטים על דיסקים וחוץ מזה שזה מאוד מתיש יש גם בעיה שלפעמים פורמטים מסוימים לא מתנגנים על הדיוידי, האם יש הבדל בין חברות שונות והתאימות עם קודקים שונים? איזו חברה של טלויזיה תנגון הכי הרבה קודקים? האם יש דרך עדיפה לראות סרטים וסדרות שהורדו במחשב דרך הטלויזיה (חוץ מ-HTPC)? תודה רבה רבה לכם!

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  12. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by matan147,

מה היחס נוקדיות הגבוה ביותר תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  14. Started by AliceInChains,

הוצאתי מנגן COWON D2 אוזניות 74mW כדי להשתמש בהם כתחליף לרמקולים במחשב. חיברתי אותם לחיבור ירוק קדמי ולא שומעים כלום. כל הדרייברים מעודכנים.... עריכה: שכחתי לציין, עכבר ימני על הסמל של הרמקול בסרגל המשימות --> התקני השמעה --> מופיע לי בחיבור הזה "לא מחובר".

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by xytkhi,

בטיפשותי הכנסתי את הדונגל ל USB של מחשב ישן שמריץ XP SP3 רציתי לבדוק אם עובד דרך המחשב הזה כשהכנסתי את הדונגל ל USB המחשב לא זיהה כלום גם לאחר התקנת דרייברים אח"כ שהחזרתי את הדונגל למחשב השני המחשב לא מזהה את הדונגל וגם לא מזוהה שום כניסה דרך ה USB וזה עבד על המחשב הזה ! כנראה הדונגל נשרף איכשהו או נדפק בגלל המחשב השני אז הלך המכשיר או יש אפשרות לתקן? נ.ב בדקתי אותו גם ב 2 מחשבים אחרים ואין שום תגובה עליו

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  16. שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by harel_d,

שלום לכולם, בשעה טובה אני מתקין מערכת חדשה למחשב הכוללת Windows 7 x64. הייתי שמח לשמוע מהו ה-Codec Pack הטוב ביותר להתקין על המערכת (וגם חסרונות של אותו Codec, אם יש). (1) מעוניין רק בצפייה של סרטים מכל הסוגים אך לא בקידוד. (2) למחשב מחוברים רמקולים 2.1. (3) אשמח לשמוע המלצות אם יש קודקים שעוברים ב-64bit. תודה!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by eliil1,

אני מחפש אוזניות בלוטוז ל"נגן" שלי (W980) לריצות , שיחזיקו כמה שיותר זמן (כל האזוניות מחזיקות אצלי משום מה מקסימום חודש) , איכות לא חייב הכי מקצועי,שיהיה בסדר כזה, והכי חשוב שלא יפלו מהאוזניים כל פעם מהזיעה . למישהו פה יש איזה הצעות ? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by vico05,

שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. שלום ושבוע טוב יש לי מסך בחדר LG 42LH90QR והוא בהחלא מספק אותי אבל אני רוצה לרכוש מסך לסלון אני גר עם ההורים ולהם יש מסך פשוט מסוג שארפ 32D44E אני רוצה לרכוש להם מסך בין 50-55 אינץ LED לא תלת מימיד כי שמעתי שזה לא משתלם הסכום שאני מוכן להשקיע זה 11000-17000 שקל תנו לי המלצות למסכים שיש להם בקרות טובות תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by Gilzo,

יש לי את ה Logitech X540 וכשאני לא על מצב מטריקס ואני שומע מוזיקה נגיד בWINAMP אני לא שומע בסנטר בכלל הוא לא מוציא אבל כשאני רואה סרט למשל הוא מוציא.. זה תקין? שאלה שניה זה איך אני יכול לדעת שהדרייבר קול שלי מעודכן והכל כמו שצריך? יש לי רילטק שאלה אחרונה זה את האוזניות משנה איפ]ה אני מחבר? לקונטרולר של הרמקולים או ישירים למחשב? תודה רבה חברים!

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by שוקו,

טוב אני מעוניין לקנות רמקולים לסלון עבור ההורים שלי, כנראה הTV תוחלף לאחת אחרת בקרוב אבל אני לא חושב שהדגם הספציפי רלוונטי. שאלתי היא האם יש בעיה לחבר רמקולים למחשב, ישירות לטלוויזיה- לדוג' הMICROLAB SOLO. אני לא מעוניין להשקיע כמות כסף נכבדת ברמקולים יעודיים ורסיבר, וגם להתעסק ביד שניה לצערי אין לי זמן לחפש וגם אז התקציב לא מאפשר משהו בליגה של קולנוע ביתי. מדובר בסלון לא גדול, ועד עכשיו נעשה שימוש ברמקולים של הטלוויזיה וזה מה שרגילים אליו. אז בגדול רציתי לדעת האם לדעתכם זה שיפור מומלץ לשים רמקולים מחשביים ב600-800 שקל לטלוויזיה, והאם מבחינת חיבור ישנה בעייתיות בנושא תודה

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  23. Started by bagetrek,

למחוק

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  25. אהלן יש לי טלוויזיה פיליפס 8660 משהוא כזה (LED 40") הסטרימר לא מכיר קובץ MKV. יש לי קובץ MKV 1080P ובתוכנת המרה אפשר להמיר לAVI 720P. יש תוכנה כלשהיא שמסוגלת להמיר לAVI 1080P בלי לפגוע באיכות??? ואם מישהוא יודע, מתי יצא עברית לטלוויזיה. תודה לעונים (::

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים