אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש נגן mp3 טוב להקלטת הרצאות. האם יש הבדל בין הנגנים השונים או שאופציית הטייפ מנהלים היא בערך באותה איכות בכולם?
-
- 8 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני חודש נפל לי הרמקול מגובה של מטר וחצי :-\, רמקול גדול ודי כבד של "סוני" (גם יקר מאוד). היום שמעתי מוזיקה בוויוליום חזק ופתאום הצליל נעלם מאותו הרמקול שנפל :-X, לא הבנתי מה הבעיה אבל ראיתי שרק בוויליום גבוה הצליל נפסק, חשבתי שהרמקול מת, הוא די זקן ואני לא יודע אם ההגברה שלו מתאימה לו. OK אני לא יכל לעשות את המצב יותר גרוע אני ינסה לפתוח אותו, פתחתי את הפלטה של הכניסות של הכבלים והוצאתי אותה. הבנתי ששם הבעיה- יש שם מין דבר כמו נורה קטנה (קפיץ מתכת דק בתוך גליל זכוכית שמחובר לחשמל שמגיע מהכבלים), אז זה שבור. כנראה שמהנפילה נשברה הזכוכית, הקפיץ עוד מחובר. הבעיה היא שכל העסק רועד כמו זקנה בת 90, אין מה שיחזיק את הקפיץ יציב ובגלל זה בוויליום גבוה שהרמקול רועד הקפיץ זז …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות המטרה: לשמוע מוזיקה ואולי לתקלט בקרוב ראיתי שהמון אנשים ממליצים על הסנהייזר HD 25 ראיתי שיש 2 דגמים: Sennheiser HD25 Sennheser HD25 II מה ההבדל בניהם חוץ מהעיצוב?
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
לפני מספר ימים האוזניות Siberia V2 שלי הסתבכו לי בין הרגליים וחבטו בעוצמה ברצפה כתוצאה מכך (כן, אני לא העפרון החד ביותר בקלמר). לאחר מכן הבחנתי כי האוזניות איבדו את היכולת שלהן להפיק בס (בשתי האוזניות) וכמו כן לאחר שימוש ממושך גם שהסאונד הכללי נחלש פי כמה, אם כי עדיין ניתן לשמוע בבירור. השאלה המתבקשת היא האם ניתן לתקן את האוזניות באופן ידני? ואם לא אז אילו מן האופציות עדיפה יותר: לשלוח אותן לתיקון, או קניית אוזניות חדשות? (במידה ואין זה כבר משתלם). במידה ותהיה הסכמה כי דרושות אוזניות חדשות, אשמח להמלצה על כאלו, כאשר השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים ומוזיקה בדגש על איכות הסאונד (אם כי אשמח אם יהיה מיקרופון לגיימינג תחרותי). תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לאוזניות InEar שיתחברו לIpod video 80Gb. עד לא מזמן הייתי די סגור על Shure e2c, אבל קראתי ביקורות די רעות על איכות הבנייה, והחוסר בבאסים. האם הביקורות הללו נכונות?! ואם כן, יש המלצות אחרות? התקציב בעיקרון נמוך מ100$, ככה שאין לי אפשרות לעבור את ה100$. תודה מראש Install
-
- 12 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים זולים למחשב. בלי סאב-וופר. התקציב הוא באזור ה100 ש"ח. מישהו יכול להמליץ לי על משהו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום העם אפשר קישור לעידכון גרסא של מכשיר Apex DVX815 אבל אני צריך את העדכון הכי חדש שיצא תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
מכיוון שה-ATH-A900 שלי יוצאות לגמלאות מוקדמת(הן רק בנות 6 וכבר מגלות סימני שבירות, אבל על כך בנושא אחר), התחלתי לחפש אחר אוזניות סגורות חדשות. אך נראה שקיים מחסור במידע על רמת האטימה בפועל של אוזניות(בעיקר פול סיז, ב-IEM יש יותר מידע, אך גם לא מאורגן). אשמח לכול חוייה על רמות אטימה, לא דווקא בסביבה רועשת במיוחד - סביבות של בית שגרים בו עוד אנשים \ משרד ממוצע גם יתקבלו בשמחה. התרשמויות של אנשים בסביבה על רמת הדליפה יהוו פלוס רציני. אבקש ממי שכותב שיציין כול התרשמות שיש לו מאוזניות מסויימות, אפילו אם מישהו אחר כבר כתב התרשמות דומה(צורת הראש\אוזניים משפיעה מאוד על האטימה, אז יהיה נחמד אם יהיה רפרנס רחב ככול הניתן) בתקווה שיאסף מספיק מידע(אפרסם מאוחר יותר בפורומים אחרים גם) א…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות חדשות ל-MP3 אבל דווקא עכשיו התקלקלו האוזניות שלי למחשב , רציתי לשאול האם יש אוזניות שיתאימו גם ל- MP3 וגם למחשב? העניין הוא שאני משתמש גם במיקרופון במחשב , אז האם כדאי לרכוש מיקרופון ג'נרי ואוזניות שהן בסדר גם ל-MP3 וגם למחשב? תקציב סביב ה200 ש"ח אם זה פחות מדי תגידו אני פשוט לא ממש מבין בדברים האלה ...
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מתלבט בין השתיים האלה ,עכשיו אני רוצה לדעת מה יותר מומלץ . אני לא מכיר ולא שמעתי אף אחת מהערכות האלה ,אבל לפי הביקורות ברשת אומרים שהם מבין הטובות אם לא הכי טובות ל2.1. מבקש חוות דעת ממי שמכיר או שהתנסה אם הערכות האלה. מחפש ערכה שיהיה לה: צליל איכותי בכול ווליום ואם כמה שפחות איבודי באס בווליום גבוהה. בלי עיוותים כמו לערכות הפשוטות באס עמוק שיורד לתדרים נמוכים התקציב הוא מקיסמום כמו של שני הערכות הללו 1160 שקל. עוד בעיה שיש לי חדר יחסית קטן ,אני רציתי לדעת אם זה לא יגרום לבעיות מיוחדות? מתכוון להשתמש בהם בעיקר למוזיקה ולפעמים משחקים.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הדגם החדש LA32B450 עולה יותר מהדגם הישן שנראה לי כאילו הוא נותן פחות והניגודיות שלו לא ממש ידועה :-\, באתר היצרה כתוב ניגודיות דינאמית גבוהה שזה לא מעניין אותי ולא כתוב בכלל על הניגודיות הסטטית(ה"אמיתית") של הטלויזיה, יש רק חיבור 1 של HDMI לעומת 3 בדגם הקודם , מהירות תגובה של 8ms לעומת 6ms בדגם הקודם, PIP שיש בדגם הישן ואין בחדש, לגבי מעבד התמונה אני לא ממש יודע אין לי מושג בזה אני רק יכול לשער שהLA32B450 עם מעבד תמונה טוב יותר כי היא חדשה יותר, אגב שניהם סדרה 4 או שהדגם של הLA32B450 הוא סדרה 4 ה"חדשה" כי לפי סמסונג שניהם סדרה 4? LA32B450 http://www.samsung.com/au/consumer/detail/detail.do?group=television&type=television&subtype=lcdtv&model_…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית ישן שבו אני רוצה להשתמש בכדי להריץ סרטים בסלון. ניסיתי להריץ סרט ב720P וזה היה איטי. יש פתרון זול שיאפשר לי להריץ סרטים ב-HD? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון איתם? נראות טוב על הנייר - אני צריך לשמוע מאנשים שהתנסו איתם.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית ( רסיבר ו4.1 כי אני מקבל סנטר של ALPHA TECNHLOGY נראה לי שאת זה http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=21112 ) עבור סרטים ומשחקים לחדר בגודל 11 מ"ר. אשמח לקבל המלצות והאם התקציב מתאים לגודל החדר, או שצריך להגדילו/להקטינו. בתודה, תומר
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך טלויזיה לחדר, 32". תקציב עד 2800 שקל. לא קריטי שהיא תהיה FullHD אם זה בא על חשבון תכונות חשובות אחרות. היא כנראה תהיה מחוברת למחשב שבחדר באופן קבוע, ככה שאכפת לי מאוד מהחיבוריות שלה למחשב... תודה :} אגב, אשמח גם לדעת מה הדרך הטובה ביותר לתלות אותה (מה לקנות, למי לפנות).
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אודיג'י2 VALUE ואני רוצה לחבר אותו לרסיבר על מנת לקבל סראונד 6 ערוצים...לאן אני צריך לחבר את הרסיבר (איזה חיבור, צבע) ובעזרת איזה כבל?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על רמקולים למחשב? בעיקר למוזיקה וגיימינג עדיפות לתמיכה וAUX או BT לא משהו מאסיבי בגודל שעושה עבודה סבירה לא מצופה מעל ומעבר במחירים לא גבוהיים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום! אני רוצה לקנות את הרמקולים 5.1 האלחוטיים של לוג'יטק וכרטיס קול למחשב עכשיו בעיקרון זה רק בשביל לשמוע מוזיקה אז איזה כרטיס קול מתאים לי ואיך אני הופך צליל שני ערוצים (MP3) לצליל של 5.1 ערוצים? עמית
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום חברים,הבעיה שלי היא כזאת,יש לנו ברכב רדיו טייפ מקורי ובגלל שזה רכב אמריקאי זה בגודל לא סטנדרטי,אנחנו לא רוצים להחליף אותו,ניסינו לבדוק משדר FM לרכב וזה וזה פשוט על הפנים,יש רעשים,ואיכות לא טובה. מצד שני הרמקולים גם לא באיכות טובה וגם די ישנים הרכב שנת 96 ומאחור לפחות יש חלקים שבהם הרמקול קרוע.אין לי תקציב גדול להחליף את הרמקולים האחוריים מה גם שאין מקור איכותי למוסיקה. לכן חשבתי לשים באוטו אם זה בכלל שווה,רמקולים שמתחברים לנגן MP3,חשבתי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6878&perur=2&t=12&c=329 אני מבין שבס גדול לא יהיה פה,אבל האם יש למשהו ניסיון כללי איתם? ויש גם את אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=12&c=329 מה ע…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איזה אוזניות עדיפות לשמיעת מוזיקה מז'אנרים מגוונים? Senheiser IE8 http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={1AB7ABED-9593-4D08-83B4-5FC0743B4EFC}&details_type=1&itemid={26922507-06D0-4134-938C-CA8092F82229} Shure 530 http://www.giveon.co.il/info.asp?id=1147&category=072_081_101_ כמו כן האוזניות יחוברו ל-COWON J3 אם יש המלצות אחרות בטווח המחירים (1200-1600), אשמח לשמוע!
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-