עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום פורום. אני מתלבט בין כמה אוזניות, אני ירשום את השם הלינק שלהם ואת המחיר (KSP) : Razer Carcharias : http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.169415800/categoryId.35096300 390 ש"ח SteelSeries 4H : http://www.steelseries.com/int/products/audio/4h/information 250 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-full-headphone/information 280 ש"ח בKSP SteelSeries Siberia v2 : http://www.steelseries.com/int/products/audio/siberia-v2-full/information 350 בKSP SteelSeries 5H v2: http://www.steelseries.com/int/products/audio/5hv2/information 390 ש"ח בKSP אני צריך אוזניות שנותנות את התמורה …

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by gilgil123,

מקווה שלא ערתי פה על החוקים אם כן תערכו את האשכול תקציב 1000-1500 שקל לפחות 32" אין לי מושג מה ההבדל בין hd ready ל hd full מקווה שהמחירים טובים אחרי שיצא ה led המסך מיועד לטלוויזיה אבל חשוב ביותר שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באיזה יציאה טובה

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by Tomerico,

שלום, לפני כשבוע אמא שלי קיבלה רכב ליסיניג חדש מהחברה, מאזדה 3 (מהדגם החדש) יש כניסת AUX - PL 3.5mm ליד בלם היד, יש בידי כבל PL 3.5mm זכר-זכר, אבל שאני מחבר בין כניסת ה-AUX ל-iPod איכות הסאונד לא כ"כ טובה.. רציתי לדעת אם יש איזה כבל מומלץ במיוחד בשביל להשיג איכות טובה? ציפוי זהב/פלטינה/יהלומים? או משהו בסגנון.. תודה מראש, לדוגמה, מה יותר מומלץ? http://www.mediagalaxy.co.il/rec/719 http://www.e-buy.co.il/pl_product~linein~5038~4851.htm

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by aviad_el,

היי, אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה ישנה של SONY (מהטלויזיות הגדולות הישנות... באסה.. :-\) לטלויזיה חיבור SCART וקומפוזיט(?) בלבד (3 בננות - צהוב, אדום, לבן). במחשב יש לי לוח Gigabyte MA78GM-S2H שבו יציאות DVI, HDMI, והחיבור הישן - RGB (?). מהי הדרך הכי טובה לחבר את המחשב לטלויזיה לטובת צפייה בסרטים?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by ran8,

שלום, ראיתי יום שישי בעיתון של באג שהם מתחילים במכירה של האוזניות הללו.. עכשיו אני זוכר שכשהייתי באטלנטה לא מזמן שמעתי אותן באחת מהחנויות שם ונדהמתי מהעוצמה, מהבאסים המורגשים היטב.. עכשיו השאלה היא אם באותו המחיר אין משהו יותר משתלם.. ואגב מבחינת עיצוב שהוא גם חשוב לי הם נראות לא רע בכלל.. ועוד שאלה אני יכול להשתמש בהן בכל נגן מדיה נכון? לא חייב אייפון או אייפוד... ואם משהו יודע בכמה הן נמכרות ואם אני יכול להתנסות בבאג איפשהו זה יעזור לי מאוד.. תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by janiv,

היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  8. Started by 246810,

שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. שלום, שדרגתי בשבוע שעבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי עם מסך LCD 42 של פיליפס. אל המסך חיברתי Laptop של חברת Dell שכבר לא בשימוש (ברזולוציית HD). חיברתי את המחשב אל המסך בחיבור VGA (מאחר ואין למחשב יציאת HDMI). ברצתי גם את תוכנת ה MC של ווינדוס 7 וגם התקנתי את XBMC, אבל יש לי שתי בעיות. וכרגע יש לי שתי בעיות די מציקות: 1. כשאני עובר למסך מלא בסרטי HD הסרט מקרטע (הסרט יושב ברשת פנימית על מחשב אחר שלי). 2. כשאני מנגן ב XBMC ועובר למסך מלא, הסיגנל בטלוויזיה נעלם ומתנגן רק ב Laptop. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by shainov,

שלום אנשים, מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל,יהיו משודכים ל HARMAN-KARDON AVR165 ומע' סראונד של JAMO צרכים: יציאה אופטית-חובה. האם הרסיבר מבצע פיענוח ולכן אין צורך בXFI או שפשוט כדאי ללכת על היותר טוב מבינהם (ההפרש הכספי אינו משמעותי)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by amisu,

harman-kardon בן 8 לערך, בקושי היה בשימוש, תקין. אפשר להסב לשימוש למחשב? תמונות:

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  12. Started by Balaganim,

איך הכרטיס קול? כרגע יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Audio, שאליו מחוברים הרמקולים MICROLAB SOLO7, אני יכול למכור את הכרטיס קול שיש לי כרגע להוסיף 500 שקל ולקנות ASUS XONAR D2X, האם ישמעו הבדל משמעותי בין הכרטיסי קול? משהו ששווה 500 שקל? ואם ישמעו הבדל אז במזה יתבטא, איכות קול, עוצמה? ועשו טובה תענו, אף פעם אתם לא עונים לי..

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by UCAM,

חברים יקרים, אניחדש בפורום ולכן אינני בקיא בהלכות הרוח השוטפות.... יש לי חדר קולנוע עם מקרן SONY FULL HD ובימקום DVD BLURAY אני רוצה להכניס מחשב אשר יתמוך גם בפורמט זה. יש למישהו המלצות טובות על מחשבים טובים (מבלי לקרוע את הכיס) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  14. Started by VoliSuS,

אהלן אח שלי ניתק את ה-YES מהטלוויזיה שלו עכשיו כרגע בטלווזיה שלו רואים שלג הוא אמר לי שיש איזה שהיא דרך לחבר משהו או לעשות איזה שהוא משהו ואז הטלוויזיה תקלוט כמה ערוצים (מה שחשוב זה 22,10,11) שאלתי חבר והוא אמר לי לקנות את הממיר DTT מהדואר שזה דיגיטלי ולא אנלגי (אין לי מושג על מה הוא דיבר ) אבל הוא אמר שזה תומך ב-HD ובכתוביות זה נראה לי סבבה רק רציתי לוודא אם זה נכון מה שהוא אמר?? שאני לא סתם יילך לקנות לו ובסוף זה אותו דבר

15. Started by Anxiety,

שלום לכולם, יש לי מחשב שאני מעוניין להפוך אותו לHTPC, כדי לראות סרטים באיכות של 1920 על 1080. עכשיו הורדתי סרט אבל הוא כל הזמן ניתקע לי תקיעות מעצבנות. המפרט שלי הוא: q6600 4GB ram 500 GB 8800 gt לוח אם של- gigabit תודה לתומכים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. שלום אני מחפש כרטיס טלוויזיה לHTPC בסלון הוא מיועד להתחבר לממיר של HOT(אם אפשרות לYES בעתיד אבל הבנתי שאין הבדל בחיבורים) בתקציב של 350 שקל. הכרטיס צריך להיות מותאם למארז LOW profile. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by motorishta,

שבת שלום. אני צריך המלצה לכרטיס קול חיצוני שישמש לחיבור למחשב נייד (hp pavilion 6 1330ej) הכי חשוב שתהיה לו יציאה אופטית ושיכלול dts תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. מחפש אוזניות למוזיקה בלבד, יחוברו גם למחשב. כמובן אוזניות שלא צריכות מגבר חיצוני על מנת "לסחוב" אותם כמו כן ללא שימוש כלשהו בסוללה ל Noise cancelling ! האוזניה צריכה להיות ON EAR ולא IN EAR וגם לא גדולות מסביב לאוזן אלא על האוזן חייבות להיות נוחות עם אטימה מירבית לרעשי רקע. יתרון אם לאוזניה יש כבל PL נשלף (למודולריות מירבית- בעתיד עם הכבל יקרע או משהו) האוזניה צריכה להיות בעלת פרופיל נמוך (שאני לא אראה כמו חייזר כשאני הולך ברחוב, זאת אומרת מושכות כמה שפחות תשומת לב) כמובן חייבות להיות אייכותיות.. אני יודע שאיכות זה סובייקטיבי בגלל זה פניתי לפורום הזה, כדי לקבל המלצות מקור שמע : פלאפון,MP3,מחשב. סוג מוזיקה עיקרית: רוק,מטאל,אלקטרוני,בלוז,ג'אז,דאבסטב,דראם אנד בייס. אני אוהב …

19. Started by yolh4f,

לפי מי שסמתי לב זה כרטיס הכי מומלץ בסביבת המחירים ..... הייה לי בהתחלה תכרטיס קול MADIUO ריבולשן יש לכם מוסג איזה כרטיס יותר טוב ועד כמה ? פשוט הכרטיס קול לא תומך לי בווינדוס 7 ואני כבר שנה מנסה לחפש פיתרון ולא מוצא .. בקיצור יש לכם מוסג עד כמה יש אבדל <??? ובכרטיס קול של MADIUO הייה חיבור כזה שאני מחבר מי הטלוויזיה לכרטיס קול ... ומי הכרטיס קול לרמקולים ככה שיוצא מצב שאני שומע שכרטיס קול של המחשב פועל ולא הכרטיס קול של הטלוויזיה ככה שגם עם אני רואה טלוויזיה האיכות משתפרת ... מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

עד כמה הזיוף טוב ? כי המחירים הם מצחיקים אני חושב שKSP מוכרים CX300 מזוייפות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=401055 מה פשר המכירים הזולים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום יש לי לוח אסוס P7P55D DELUXE שכולל כרטיס קול VIA דגם VT2020 פרטים מהאתר של אסוס VIA® VT2020 10-Channel High Definition Audio CODEC - Absolute Pitch BD192/24 featuring ENVY HD - DTS Surround Sensation UltraPC - BD audio layer Content Protection - Supports Jack-Detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-Retasking - Coaxial / Optical S/PDIF out ports at back I/O עכשיו חשבתי לקנות כרטיס קול של CREATIVE דגם XFI XTREME, השאלה אם הוא עדיף על המובנה ? אני יודע שהבדלי איכות נמדדים בחיבור אנאלוגי, אני עובד עם רסיבר והעסק יהיה מחובר דיגיטלי / אופטי בצורה הזאת יש סיבה לא להשאר עם המובנה ? אם כן מה היתרונות של ה XFI על המובנה ? * המחשב מחובר למערכת מאוד יקרה של B…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מערכת 5.1 קטנה יחסית שתתאים לחדר שלי (לא סלון, אלא חדר של נער עם מחשב וכו...) אני רוצה שהיא תעבוד קודם כל עם המחשב שמחובר ישירות לטלוויזיה בצפפיה בתכני HD(וגם לא) כל מה שאני צופה בו מהמחשב מחובר ישירות לטלוויזיה ב HDMI ואני מאוד נהנה מאיכות הוידאו ודיי מתאכזב מהסאונד הבינוני(בלשון המעטה) של הטלוויזיה. חוץ מזה יש לי גם PS3, וגם אותו אשמח לחבר לאותה מערכת. אני מחפש מערכת שהגודל הפיזי שלה קטן יחסית כי החדר עצמו לא גדול במיוחד, ואני לא מחפש עוצמות סאונד מאוד גבוהות (אם כי יותר מהטלוויזיה יהיה נחמד ונראה לי דיי טריויאלי בכל מקרה) ואני מחפש שיפור משמעותי באיכות השמע, שאני בטוח שאקבל בכל מקרה (בהשוואה לסתם סאונד מהטלוויזיה, כאשר לדוג' אפילו הרמקולים 2.1 של המ…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by dbx22,

שלום. נהרסו הHD201 שלי ולכן אני מחפש אוזניות חדשות. הדרישות הן: אוזניות over the ear אוזניות אטומות לרעשים מבחוץ חייב שיהיה כבל אחד ולא שיצא כבל מכל אוזניה אם הכבל יהיה מסולסל זה בונוס. אני אשתמש בהם בעיקר למוזיקה, רוק ומטאל לסוגיו, גם כל מיני אלקטרונית. כמו כן הן ישמשו אותי כאוזניות מוניטור כאשר אני מנגן בגיטרה שמחוברת למכשיר שמדמה מגברים (POD XT למי שיודע) אני מתכוון להזמין מאיביי, אלא אם יש משהו טוב שאפשר לקנות בארץ במחיר סביר. התקציב שלי הוא בסביבות ה100$ כולל משלוח. אם יש דברים ממש טובים ששווה להוסיף עוד קצת אז תמליצו עליהם בכל זאת. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by achiya1,

הסאב אצלי כאילו מזייף ואני שומע צלילים שלא אמורים להיות בשירים שאני מכיר ויודע איך הם נשמעים ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לסדר את זה? זה פאק ברמקולים או בהגדרות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Erel888,

אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.