עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם. אחרי כשנה עם ה-EP635 של Creative החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. כרגע אני דיי סגור על ה-E2C של Shure, אבל ניסיון העבר (שריפת 700 ש"ח על רמקולים דפוקים וכרטיס קול בינוני) לימד אותי שעדיף להתייעץ לא רק עם עצמי אלא גם עם אנשים בעלי ניסיון כלשהו בתחום. הקרטריונים הם: * תקציב: עד 550 ש"ח ללא חריגות. * יעד: מוסיקה בלבד - בעיקר מטאל (כבד, לא מצעדי הגאווה להם קוראים משום מה 'רוק'). * עיצוב: ללא חשיבות, העיקר שיהיו נוחות. * נגן: הדור הראשון של ה-iPod Nano. * עריכה: חסימה לרעשים כמובן. מה שמעניין אותי בעיקר זה האם האוזניות יהוו קפיצה מכובדת (Noticeable, כפי שמקובל לציין) באיכות הסאונד. אני יוצא מנקודת הנחה, במקרה הזה, שמחיר כפול משמעו איכות כפולה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by שלום חנוך,

מעונין לקנות לחדר של אחותי LCD 32. השימוש העיקרי יהיה צפיה בטלויזיה ובסרטים ביס. פרט לכך אין דרישות מיוחדות, שיהיה איכותי ואמין. עדיף שיהיה עם פנאל מבריק - אני התרשמתי מצבעים מאוד יפים בדגמים האלו. אשמח להמלצות וכמו כן המלצות על מקומות לקנות באיזור הצפון תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by gadykay,

שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Haim Binshtein,

שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. אוקיי החלטתי שהגיעה הזמן להלחיף את מערכת ה-2.1 העתיקה שלי. המערכת שייכת לחברת לוקסון, ואין לי מושג איזה דגם, הידע שלי באודיו לא שואף רחוק.. אז הנה תמונה: חח נסו לזהות את הדגם.. אני יוסיף את הפרטים שכתוב על המגבר אולי זה יעזור: luxeon EB 2.1 output power:15w+5w*2 P.M.P.O:1000w impedance:4ohm driveunit: subwoofer:4" speakers:3" frequnecy responce:50hz~20khz separation:>45DB S/N ratio:>65DB power supply:AC220V/50HZ LUXEON AV (SHENZHEN) INDUSTRIAL CO.LTD. עכשיו שאלה על ה-ATP3: מומלץ להחילף את המערכת הזו ב-ATP3? אם לא, איזו מערכת כן תבצע שיפור משמעותי בסאונד? [באופן כללי] תודה!! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by TomB,

יש הכנות מיוחדות שכדאי לעשות לפני שמקליטים מטייפ למחשב (דרך הLINE IN)? תוכנה מסויימת שעושה את זה טוב יותר מאחרות? קצב/איכות דגימה מומלצים לקבלת האיכות הטובה ביותר?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by noambaum,

אני מעוניין לקנות רמקולים שישמשו אותי למשחקים וסרטים בעיקר.כמו כן אין לי כרגע מזומנים נוספים(מעל 500 ש"ח) להוסיף כי אני קונה בקרוב LCD חדש..ובגלל זה אני גם קונה כרטיס קול 5.1 של קריאייטיב ולא אודיג'י 2 בקיצור אני צריך שתעזרו לי מה לבחור כי אני לא מבין בכלל ברמקולים.מבחינת מחירים זה לא כזה משנה כי את שניהם ניתן למצוא בתווך המחירים של : ATP3 - 490 Z640 - 470 ככה שאין כל כך הבדל במחיר.. תודה לכל העוזרים !!!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Eli92,

שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי המון סרטים וסדרות על המחשב (על הכונן הנייד יותר נכון) ואני מעוניין לראות אותם בכיף של הסלון מול המסך LCD שלי (שתומך HD כמובן). יש לי בסלון PS3 אבל כל התוכנות החינמיות לסטרימינג(כמו ה ps3 media server) ממש מעצבנות, סרטים על הזמן נתקעים וקשה להריץ קדימה ואחורה, כמו כן אין לי אפשרות לחבר את הכונן הנייד ל PS3 כי הוא לא מזוהה שם :-\ . הטלוויזיה גם רחוקה מהמחשב לכן אי אפשר לזרוק כבל HDMI ארוך או משהו כזה, זה גם נשמע לי קצת לא נוח. בקיצור מה הפתרון הנוח ביותר לדעתכם ? האם לקנות סטרימר או מחשב נייד או פתרון אחר ? אני ממש לא מעוניין להוציא הרבה כסף כרגע, לא יותר מ 800-1000 גג... אשמח לשמוע רעיון לפתרון תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Rebellion,

אוקיי, אז יש לי רמקולים יחסית חדשים ואיכותיים שעד היום עבדו מעולה [ 2 רמקולים + סאבוופר] אני לא מבין מה הבעיה - אין בעיה בהתאמת חומרה עם הווינדוס, הרמקולים דולקים, מחוברים למחשב, הווליום למעלה.. אבל עדיין לא שומעים! אני חושב שזה מאז שקירבתי את המחשב נייד היום (השתמשתי במצלמה שלו) ופתאום הרמקולים החלו לעשות רעש באס מתמשך. WTF עושים?

16. Started by NOVA,

מעוניין בחוות דעת על LUXEON EM-4.1. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום! נהרס לנו הDVD שהיה לנו בסלון אז אני מבקש המלצה לנגן חדש בעלות של בערך 500 ש"ח. אין דרישות מאוד ספציפיות אלא שפשוט יהיה נגן בעל איכות תמונה טובה וכמה שיותר קומפקטי (עובי, רוחב וכו'). אם יש עוד תכונות נלוות כתוספת - מה טוב. הDVD יחובר לפלזמה 42 אינץ' של טושיבה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gryffin,

I was thinking about Sennheiser HD280Pro... I think it's the best buy in this budget. What do you guys say?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by OR007,

השבוע יצא לי לשמוע באיזה סופר/מכולת רמקולים של מגנט, מעין רמקולים קטנים כאלה (לא קיובס), מזכירים קצת מוניטורים. התרשמתי בעיקר מהבאס הנחמד שהצליחו להוציא הרמקולחים הקטנים האלו (או שהיה חבוי שם גם סאב, למרות שלא נראה לי.) בכל אופן אם זה עוזר שמעתי אותי בסופר בת"א AM PM, אם מישהו במקרה מכיר...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Lior4543,

אהלן, יש ברשותי שני רמקולים גדולים "בוקסות" מעץ שקיבלתי משכן שלי, אני רוצה לחבר אותם איך שהוא לרמקולים שיש לי במחשב ואני לא יודע איך, אני פיצלתי את החוטים של הבוקסות וראיתי שיש ככה: חוט אדום חוט לבן וחוטים דקים בין שני החוטים (אדום ולבן) איך אני יכול לחבר אותם למחשב? או למערכת רמקולים עם סאבוופר?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כרטיס המסך שלי הוא ATI Radeon 3870 עם יציאת DVI ומתאם ל-HDMI שאמור להוציא גם Audio וגם Video מלאים דרך כבל HDMI. (הותקן דרייבר מעודכן לוידאו וגם לאודיו - HDMI Audio Driver) חיברתי את המחשב למגבר Yamaha Rx-v3800 ודרכו אל הטלויזיה. (הדרייבר של כרטיס המסך מזהה את המגבר) כאשר אני מדליק את המגבר, אני מקבל תמונה של המחשב, אולם לאחר מספר שניות נדלק השומר-מסך של המגבר ואי אפשר לראות את המחשב יותר... (כמו כן, לא עובר האודיו דרך ה-HDMI). עד לקניית המגבר, כרטיס המסך היה מחובר ישירות לטלויזיה (hdmi) והכל עבד בצורה תקינה (ללא שימוש בהעברת קול ב-hdmi - האודיו הועבר דרך כרטיס הקול של המחשב) ניסיתי החלפת דרייברים, הורדת Codec Pack שונה - ובינתיים בלי הצלחה. מה צריך לעשות כדי לראות …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בתקופה הקרובה חברת RIO תפסיק להתקיים, ולא תייצר יותר נגני מוזיקה חדשים.. זאת לפי החלטת חברת האם שלה לפרק אותה, מחוסר רווחיות RIO היתה אחת מיצרניות הנגנים (FLASH) הראשונה, ולאורך השנים חידשה ע"י המצאות כמו ה RIO KARMA (אחד מהמגנים הכי משוכללים עד היום), וה RIO CARBON (אחד מהנגני MP3 הקטנים הראשונים בשוק, ועד היום נגן טוב), וגם היה לה ליין די איכותי של נגני FLASH ספורטיבים...... חברת האם תמשיך לתמוך בבעיות שיש עם המכשירים הקיימים, ומכרה את כל הטכנלוגיה של הנגנים לחברת SIGMATEL שמייצרת את מרבית ה DSP שיש בנגני ה MP3 כיום... כולם ציפו להמשך של ה RIO KRAMA שאמור לשלב את היתרונות שלו עם הממשק של ה RIO CARBON, אך כנראה שזה לא יצא לפועל כבר... http://news.com.com/The+day+Rio…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם:AA8-DURAMAX INTEL PENTIUM 4 SYSTEM BOARD SOCKET 775. אני בטוח שהכרטיס תומך בסראונד כי יש לו בנוסף ליציאות האופטיות, יציאות RCA לרמקולים אחוריים, סנטר, סאב וכו'. אתמול חיברתי את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי (שלמיטב ידיעתי משדר 5.1 לרסיבר) ושומעים סטריאו אחלה אבל בלי קדמי ואחוריים. יש את את התוכנה REALTEK שמדמה סראונד. כשהכדור מקיף אותי הסטריאו מעולה אבל כשהכדור מתקרב קדימה ואחורה הסאונד נחלש במקום שהרמקול הקדמי והאחוריים ישמיעו צליל. האם מישהו יבוא לעזרתי??? :-) תודה...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Jack_g,

יש לי כרטיס קול מובנה REALTEK ALC650 מצאתי כבר דרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר יש לי רעשיי רקע מעצבהים מאוד גם בשירים וגם במשחקים אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה זה קולות כשהרמקול נדפק אז הוא מפיק כאלו "צק" "צק" אם הבנתם למה אני מתכוון. בכל אופן הרמקולים תקינים 100 אחוז בדקתי אותם ואני בטוח שזו בעיה של תוכנה ולא חומרה כי פעם איכשהו התכנתי דרייבר ישן נראה לי ולא היו לי בעיות כאלו אבל מאז המשחק אנריל2 שהוא קרס כל הזמן בגלל הEAX אז הדכנתי דרייבר חדש ומאז זה הופיע לפחות כך נראה לי. בבקשה תעזרו כי זה פשוט מחרפן אותי אני לא יכול לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.