אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אמא שלי שומעת מוזיקה ומדברת בסקייפ מאוזניות ב-20 שקל שלא יושבות עליה בנוח ומפיקות סאונד על הפנים, אז חשבתי לתת לה במתנה משהו סביר שלא יפול ממנה כל פעם שהיא תסובב את הראש. חשבתי על ה-PC150 של סיינהייזר, אבל מכיוון שיש לי בבית HD205 שגרועות בנוחות ולוחצות נורא על הגולגולת, אני נרתע מאוזניות בעיצוב כזה שיושבות על אוזן ומעדיף את הגדולות שיותר שמקיפות את כל האוזן. האם יש במסגרת המחיר משהו סביר שמקיף את האוזן ושכולל גם מיקרופון? או שה-PC150 יהיו נוחות? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, היה ברשותי כרטיס קול מובנה בלוח האם עם 2 רמקולים + סאב רכשתי כרטיס קול מדגם - [h=1]Asus Xonar Essence STX PCIE[/h] נכון לעכשיו אני לא מצליח לכוון בהגדרות שיהיה מכוון על 2 רמקולים וסאב זה מכוון על 2 רמקולים , מה שגורם להדהוד בצליל. בבקשה אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה רבה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שיחקתי עם ההגדרות איזה שעתיים עד שהוא בכלל הסכים לשלוח תמונה לטלוויזיה (בסוף היתה איזו אופציה שישלח לטלוויזיה גם אם הוא לא מזהה אותה), ואז אחרי אתחול מחדש הוא מציג, אבל התמונה רוקדת לגמרי. זה כבל חדש (Svideo של 5 פינים ל-RCA צהוב). בדקתי אותו על מכשיר DVD עם יציאה כזו והוא עבד פיקס. ב-Control Panel של Nvidia בחרתי במצב ה-Nview של "תמונה זהה בשני הצגים(שכפול)" עבור טלוויזיה ו-Analog. יש למישהו רעיון? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חיבור scart RGB בTV ואני רוצה לעשות אותו קומפוננט כדי שהapple TV שלי יתחבר לTV אז אני רוצה לדעת אם יש מתאם כזה והאך איכות החיבור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס כול מובנה DQ6-P35 (של ג'גאביט), עכשיו אני רוצה לשדר ברדיו באינטרנט אבל אני לא יכול. האפשרויות להנמיך ולהגביר את הווליום של המיקרופון או להגביר ולהנמיח את המוזיקה לא פועלות הנה תמונה http://www.siz.co.il/up/mrwmmiilgy0j.jpg אני צריך עזרה איך לפתוח או אם למישהו יש תוכנה שאני אוכל לשדר דרכה לרדיו באינטרנט ושאני אוכל גם לשים מוזיקה ברקע וגם לדבר. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי אותם כבר מהחנות אבל אני אקבל אותם רק ביום שני-שלישי עם המחשב החדש... בקיצר רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא מידות מדויקות ו\או תמונות כדי להעריך מה הגודל של המערכת. פשוט לא מצאתי באתר של logitech. מישהו גם יכול להסביר לי איך כדאי לי לשים אותם, איפה לשים כל חלק מהמערכת - מבחינה טכנית, מה עדיף, איזה גובה וכו'. תודה מראש, מ.ב.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש כאן אז אני מתנצל מראש באם האשכול הזה כבר נפתח בעבר. חשבתי לשתף אתכם בטיפ קטן שנתקלתי בו לאחרונה, זה חזר על עצמו ב-2 ניידים שהיו לי וקראתי באנגלית מאמר שזו בעיה כללית. המדובר על כרטיסי קול של חברת Realtek מסדרת high definition audio אלו כרטיסי קול שנפוצים כיום במחשבים ניידים רבים. וינדוס 7/ויסטה יודע להתלבש אוטומטית על ההתקנה שלהם ובאופן עקרוני מפעיל אותם בסדר אבל כשבאים להקליט באמצעות המיקרופון של הנייד, או לחילופין, שרוצים להקליט ישירות את הסאונד שיוצא מכרטיס הקול ולאו דווקא מהמיקרופון - אז מתחילות הבעיות. מסתבר שוינדוס 7/ויסטה לא יודע איך להפעיל שם את פונקציית ההקלטה, לפחות זה מה שהיה לי ב-ACER ASPIRE ONE וב-ASUS F6V אגב, הורדת הדרייברים מאתרי היצרן של הנייד לא …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם ולמה ? שימושים עיקריים: מוסיקה, משחקים ולפעמים גם סרטים. נא לא להתייחס למחיר, אלא לאיכות הכרטיס קול שיש ברשותי הוא Hercuels Fortissimo II DE (יש גם רילטק על הלוח...). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב מחפש המלצה למערכת 5.1 + מגבר ב1500 עד 2000 ש"ח. רצוי איכות על פני עוצמה (אבל שלא יהיה איכותי מדי אך חלש מאוד). מצאתי את זה מה דעתכם? המערכת מיועדת יותר לצפייה ופחות למוזיקה.. http://www.bestbuy.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7750594 תודה, DXM
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טלוויזיה Samsung LA37A550P (תמיכה 1080p) די-וי-די Pioneer DVD Player DV-410V 1080p USB 4-16Gb של Sandisk סרטי HD רצים ואחרי כמה שניות \ דקות קופאים והDVD נתקע לחלוטין (רק ניתוק מהשקע עוזר) לעומת זאת הטלוויזיה מתפקדת מעולה מול ה- Yes HD בסרטים ובערוצי ספורט. אני טוען את הסרטים מ-USB stick ומעברים ב-HDMI לטלוויזה דרך הDVD. שאלתי: 1. איפה ה-ChokePoint ומה תוקע? קראתי ש-DVD שאינו BLUERAY לא מסוגל להתמודד עם הפורמטים השונים של סאונד, צבעים, רזולוציות וכו' - האם הפתרון הוא קניית מכשיר Blueray 2. אולי קיימים מכשירי streamer עדיפים? כיוון שאני לא משכיר סרטי בלו-ריי ובעיקר מעביר מהמחשב (בעל רשת בייתית) 3. אולי הבעייה במקום אחר? הטלוויזיה? ה-USB איטי מדי לק…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. חשבתי על אילו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13215 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822129 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12113 מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה הבעיה שלי היא בהפעלת סרטים בסראונד כרטיס הקול שלי הוא של Sweex 7.1 עם יציאת SPDIF קואקסיאלית. זה של C-Media דגם CMI8768. כרטיס הקול מחובר בכבל COAX לרסיבר. לפני שבוע פרמטתי את המחשב ועברתי מווינדוס XP ל-7 (32 ביט) ומאז זה לא עובד לי כמו שצריך. (הורדתי והתקנתי כבר דרייבר חדש לווינדוס 7) מבחינת קודקים אני משתמש ב-K-lite ככה שהקודק לאודיו זה של ffdshow הבעיה היא שכשאני מגדיר ב-pass through את ה-AC3 ו-DTS אז אני שומע רעש סטטי ברמקולים: אז ככה שביטלתי את האפשרות הזאתי ואז לפי הדרייבר במחשב כשאני מפעיל את ה-SPDIF הוא מגדיר לי רק כ-2 רמקולים ככה שהסאונד יוצא סטריאו ואם אני רוצה סראונד אז זה רק וירטואלי (דולבי פרו לוג'יק), תוכלו לראות את זה פה: מה אפשר לעשות…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש טלויזיה קטנה (21) לחדר,60HZ+ אם זה אפשרי עד 1000 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים Microlab Solo 7c וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועד שאני אקנה כבל RCA2RCA יש ברשותי כבל של RCA2PL. אני מחבר את הכבל מהרמקולים לכרטיס קול ביציאת ה Headphones שלו ובינתיים יש סאונד תקין אבל אני רוצה להתייעץ איתכם בכדי להבין האם אני גורם לנזק? אני מבין שבחיבור אוזניות יש מגבר (אם אני לא טועה) וגם לרמקולים יש מגבר פנימי ואני מפחד שאני הולך להרוס או את הכרטיס קול או את הרמקולים או את שניהם. בנוסף, ברמקולים יש אפשרות של PC ויש אפשרות של AUX. האם זה משנה באיזה מהתצורות אני בוחר? אני יודע שבשני המצבים יש סאונד אבל אני לא מבין אם יש הבדל ולמה בכלל AUX משמש. יותר הגיוני בעיניי לחבר בתצורה של PC אבל אני מנסה להבין למה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מאוד רצוי שינגן גם וידאו באיכות גבוהה.... והכי חשוב- הארד דיסק בפח כמה שיותר גבוהה (כל עוד לא פוגע באיכות המוצר) תודה לעוזרים מראש
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי 5.1 530X וכרטיס קול המובנה עושה בעיות ... לא יכול לחבר את ה 5.1 ...תמיד או שהסאב לא עובד או שאחד הרמקולים .... עזרה בבקשה שיטה או תוכנה אחרת או משהו אני לא כזה מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה REALTEK ALC650 מצאתי כבר דרייברים הכי עדכניים ושום דבר לא עוזר יש לי רעשיי רקע מעצבהים מאוד גם בשירים וגם במשחקים אני אפילו לא יודע איך לתאר את זה זה קולות כשהרמקול נדפק אז הוא מפיק כאלו "צק" "צק" אם הבנתם למה אני מתכוון. בכל אופן הרמקולים תקינים 100 אחוז בדקתי אותם ואני בטוח שזו בעיה של תוכנה ולא חומרה כי פעם איכשהו התכנתי דרייבר ישן נראה לי ולא היו לי בעיות כאלו אבל מאז המשחק אנריל2 שהוא קרס כל הזמן בגלל הEAX אז הדכנתי דרייבר חדש ומאז זה הופיע לפחות כך נראה לי. בבקשה תעזרו כי זה פשוט מחרפן אותי אני לא יכול לשמוע מוזיקה כמו בנאדם. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן, שיתקרב לזמן הסוללה המפלצתי של הIPOD CLASSIC, שיהיה לו BLUETOOTH, ושיהיה בערך בגודל של הIPOD, אפשר גם קטן יותר. יש כזה דבר ? בכל הביקורות שמצאתי ראיתי זמני סוללה ביזיוניים של 10-15 שעות. נפח האחסון פחות קריטי אם יש לו תמיכה בMICRO SD וכו'. אני יודע שהשנה 2018, לא, אני לא אוהב לשמוע מוזיקה מהפלאפון. מחיר ? באיזה ה1000 גג, אפשר גם יד2, אפשר מEBAY וכו'... אני יודע שיש נגנים גם ב3000$, זה לא הכיוון.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-