אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות אוזניות לפלאפון לצורך שמיעת מוזיקה. התקציב שלי הוא עד 300 שקל אך העדיף שלא לחרוג מ250 שקל אלא אם כן יש שיפור רציני. אני מעוניין באוזניות קטנות עם אחריות לתקופה של של שנה לפחות כמו כן אני מעדיף אוזניות עם כפתורי שליטה (שיר קודם,הבא,פליי ופאוס). אשמח עם ניתן להשיג את האוזניות באזור המרכז - נתניה. אם זה מהווה משקל כלשהוא אז הפלאפון הוא Htc nexus one
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סט רמקולים TSS1 ויש באפשרותי להביא כרטיס Fortissimo II במחיר לא רע השאלה אם הוא תומך ב5.1 ואם אני יוכל לשמוע סרטים בDTS וגם לשמוע מוסיקה בלי לשנות הגדרות ובאיכות טוב והכל בכבל האופטי!! תודה לכל העונים!
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קנייה בין כמה דגמים MICROLAB X13 או FC330 מה עדיף לשימוש של מוזיקה ? והאם הם הרבה יותר טובים מהSOLO או שם קצת מעליו מבחינת ביצועים?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסאב וופר הוא מדגם SCS75 של JBL והרסיבר הוא KENWOOD KRF-V5030D החיבורים של הסאב הם אדום-שחור (כבל חשוף) לימין ולשמאל, גם כניסה וגם יציאה. סה"כ 8 חיבורים... ולריסבר יש יציאית Sub Woofer Pre Out... חיפשתי באיטנרנט איך לחבר וראיתי רעיונות שצריך לעשות לסאב מגבר חיצוני כדי שהוא יעבוד עכשיו אני רוצה לעשות את זה אבל אני צריך עזרה אולי למשל לקחת ספק כוח של מחשב.. בקיצור אני צריך לדעת איזה דברים צריך בשביל לעשות את זה.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, סתם חשבתי לחלוק איתכם. הזוג האחרון של K340 שהכנתי לחבר מהולנד עבר ידיים והגיע למישהו אחר. אותו האחד רצה כבלים תואמים לכבל של האוזניות שיחברו בין הנגן למגבר, ובין המגבר לאוזניות (צריך שם מתאם). האוזניות נראות כך: הכבלים שהכנתי לו: הבנייה עצמה מאוד איכותית כמובן. כרגיל, חיווט טוב, סיכוך צפוף, הלחמות מצוינות עם Cardas, וגימור יפה כמו תמיד. מעבר לזה הלקוח הפעם לא הגביל את עצמו בתקציב, אז מדובר ברכיבים מצוינים. רק הקונקטור עם הזוית לדוגמא עולה משהו כמו 150 שקלים. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, עדיף לי לראות סרט HD דרך DVD שמחובר בכבל HD לטלוויזיה או שאני יכול גם דרך הלאפטופ שמחובר לטלוויזיה עם כבל רגיל למסך? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לאחר עשור של שימוש ב5.1 של CREATIVE עתיק וחביב, סופית נשבר לי מהשלט המעצבן והווליום הבלתי ניתן לכיוון. אני עובר לבית חדש וגם יש לי יומהולדת אז החלטתי להתחדש לי עם רמקולים חדשים... אני עוד קצת מתלבט אם אני אחבר אותם למחשב או לטלוויזיה. הסלון לא גדול מאוד, 5X3 בערך (יש הכנה לחוטים בקירות אם אני ארצה 5.1) ויש לי בו PHILIPS 5406 שמחובר ל - WD TV LIVE החדר הינו חדר עבודה סטנדרטי כאשר במחשב שלי יש X-fi XtremeMusic. בעקרון אין לי בעיה גם לעשות של 5.1 כי יש לי קיר צמוד למחשב שאני יכול להעביר עליו חוטים אם אצטרך בשביל 5.1. כמה שאלות : 1. מה מומלץ בתחום הזה של המחירים (שאני אישית מעדיף יותר לכיוון ה-700). ראיתי שרוב ההמלצות הם לכיוון ה-X16, האם זה נכון ? כמו כן, האם הסט יתאי…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שקרה זה שהחוטים נמתחו לי למטה חזק מאוד והכבל כניראה בצד השמאלי התנתק מהאוזניה. ככה האוזניות נראות: http://img.muare.vn/close_your_eyes/akgk414p1.jpg אני אמור לפרק את האוזניה ואז להלחים כניראה, אבל השאלה איך מפרקים את האוזניה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים נתחיל מזה שאני קצת בור בתחום האוזניות ואני מחפש אוזניות למוזיקה (סגנונות מגוונים) עד 300 ש"ח או המקביל באיביי (אפשר לסטות עד 350). מה שחשוב לי באוזניות שיהיו over the ear ושלא יפריעו לסובבים אותי (לא סובל את אלה ששומעים בפול ווליום באוזניות פתוחות וכולם שומעים יחד איתם ובגלל זה אני גם לא יעשה את זה לאחרים, נראה לי שזה נקרא "בידוד" שוב מתנצל על הבורות) ואם אפשרי שיהיה מיקרופון בגלל שרוב הזמן האוזניות יהיו מחוברות לפלאפון אבל לא קריטי. בתודה מראש אשמח לכמה שיותר המלצות כדי שאדע מה לבדוק בחנויות.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה (כל מיני) והרצאות מיוטיוב. חשוב: שיהיו נוחות באוזן ולא יציקו אחרי זמן ממושך, שיהיו אטומות כלפי חוץ, שלא כל העולם ישמע מה אני שומע. עדיף שיהיה מגבר על החוט למקרה של סרטוני יוטיוב עם הקלטה חלשה במיוחד. תקציב: עד 250 מKSP בלבד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב מאוד למוזיקה וסרטים. משחקים לא. הומלץ לי לקחת את CREATIVE XTREME GAMER שהוא הכי מתאים לצרכיי. לאחר בדיקה החלטתי לקחת את הכרטיס אבל נאמר לי שאין אותו בארץ. בדקתי ב-2 חנויות. SKYPC ופומפה. בשתיהן נאמר לי שאין אותו בארץ. אני צריך בבקשה המלצה לכרטיס קול טוב למוזיקה וסרטים ללא משחקים עד 1000 ש"ח. כרטיס קול הכי טוב שיש למטרה זו. אני מאוד רגיש למוזיקה שאני שומע ולכן חשובה לי מאוד איכות הצליל. אם יש מישהו שמבין מאוד בנושא אשמח מאוד לקבל עזרה ממנו. תודה מראש. שמעתי על 2 הכרטיסים הנל: Auzentech X-Fi Prelude 7.1 Asus Xonar D2 איך הם? איזה מהם יותר טוב?\עדיף? הבנתי לראשון יש בעיות דרייברים? יש חנות בארץ שמוכרת אותם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש אוזניות ניידות סגורות בסגנון קשת. ראיתי בינתיים AKG K26P ב150. http://www.fontic.co.jp/mt/archives/RIMG0951_0609.jpg יש משהו יותר טוב ? כולל מחו"ל .... נא לצרף לינק אבל. בעיקר מוזיקה קלאסית, מטאל, רוק. תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה רמקולים עדיפים לדעתכם ולמה ? שימושים עיקריים: מוסיקה, משחקים ולפעמים גם סרטים. נא לא להתייחס למחיר, אלא לאיכות הכרטיס קול שיש ברשותי הוא Hercuels Fortissimo II DE (יש גם רילטק על הלוח...). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז תחילה אני אשמח אם מישהו יעזור לי ויענה בצורה מקצועית על השאלה הבאה ברשותי מקרן מדגם BENQ W600+ עם חיבורי HDMI X2 ועוד יציאות מרובות פחות רלוונטי לשאלה בנוסף אני רוצה לרכוש מערכת קולנוע ביתי פשוטה למדיי משהו כמו מערכת של פיוניר או סמסונג בטווח מחירים של עד 1400 שקל 5.1 שאלתי היא לפי מה שראיתי למערכות שבדקתי בחנויות השונות לכולם היה חיבורים אחוריים לרמקולים עצמן וכמובן וחיבור HDMI אחד איך אני מחבר בדיוק את הממיר למערכת ואת המערכת למקרן או לחלופין עקרונית אני מחבר את המחשב והממיר ישירות למקרן כך שאני מחליף בין הערוצים בין HDMI1 ל HDMI 2 כגדי לצפות בתוכן בהתחשב בחיבורים והקיימים במערכת איך אני יכול לשמוע במערכת קולנוע שאקנה ולראות במקרן ? אשמח לתושבה מפורטת
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עד לא מזמן חשבתי לקנות מגבר+רצפתיים, אבל שמעתי ביקורות מאד חיוביות על 2 המוצרים האלו, וחשבתי שאולי הם יספיקו אפילו לסלון: MicroLab SOLO7C http://tms.co.il/product/5887 LOGITECH Z-5500 http://tms.co.il/product/4181 הסלון בגודל 4x6 ופתוח למטבח. השימוש הוא 70% סדרות/סרטים, 30% מוסיקה. מה אתם אומרים, הם יתנו חוויה טובה לסלון?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=14107 נשמע מעניין, גם מסך צבע איכותי עם אפשרות של תמונות, גם אותו גודל, גם 8GB... אמור לצאת בשבועות הקרובים?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה ל-LCD תקציב 5000 ש"ח מרחק צפייה 2 מטר. *. גודל מסך נראה לי 32 או 37 בגלל המרחק המוגבל שיש לי מהמסך. *. אני אראה בעיקר דברים שהורדתי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש העיקרי לרמקולים האלה הוא מוזיקה רציתי המון זמן לקנות את הCreative INSPIRE T6060 5.1 אבל הבנתי שדווקא למוזיקה הם פחות טובים ויותר למשחקים וסרטים ראיתי פה בפורום שאנשים ממליצים על הM960וMicroLab שזו חברה שאני לא מכיר, הרמקולים נראים ממש איכותים ביחס למחיר השאלה שלי אם הם טובים למוזיקה? ואם בכלל רמקולים 5.1 עדיף מ2.1 בנושא של מוזיקה? תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות קטנות (Earphones בניגוד לHeadphones) באיזור 200-250 שקל אבל אם יש משהו מעניין מעל או מתחת הייתי רוצה לדעת. גם מקום להזמין ממנו יהיה נחמד. אם סוג המוזיקה חשוב, אז זה בעיקר לקלאסי וישראלי, 160 קב"ש MP3 או 1378 קב"ש WAV. רק משהו אחרון, אני אחזור לת'רד הזה רק מחר בבוקר או ביום חמישי עוד שבועיים (11-3, למי שמכיר), אבל להגיב בכל זאת...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד כמה ימים אני קונה מיקסר תגיד'ו מה דעתם ואם יש למשהו ניסיון vivanco mx 360 ב 550 ש"ח מה דעתכם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי אוזניות ATH-M50 אני מעוניין לשפר קצת את איכות הסאונד כי אני מרגיש שיש להם עוד פוטנציאל. האוזניות מחוברות ישירות למחשב לחיבור שיש מקדימה על המארז.וכל המוזיקה שלי היא ב FLAC. הבנתי שיש מכשיר שמחברים לUSB סוג של מגבר(נראה לי קוראים לזה DAC) ועליו מחברים את האוזניות. אני לא מבין בזה בכלל ואשמח להמלצות ממכם מה אני צריך בעצם?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קצת בהתלבטות לגבי הרמקולים למחשב שאני קונה (למרות שכבר הזמנתי את הלוג'יטק עם המחשב אבל אני עדיין יכול לשנות). אני בעיקר שומע מוסיקה, משחק גם משחק אבל לא גיימר וגם רואה סרטים לפעמים... עכשיו יש את הAltec Lancing ATP3 שצריכים להיות מעוליםםם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 או הLogitech X-530 שגם נחשבים טובים אבל השאלה אם אני צריך את את ה5.1 והאם זה לא יפגע לי בחווית השמיעה של מוסיקה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=2661
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-