אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, יש לי רמקולים פשוטים של Creative SBS 2.1 גירסת תחילות ה 2000. בקיצור עשה את שלו ואני רוצה המלצה לרמקולים חדשים. המחשב נמצא בסלון, הרמקולים ישמשו לצפייה בסרטים, משחקים ומוזיקה. האיכות של מה שהיה לי לא משהו אז כנראה שכל מה שתציעו יהיה יותר טוב 1) אני לא יודע מה מתאים לי 2.0, 2.1 או 5.1 ...אז תציעו מה שאתם חושבים ליותר מתאים לצרכים שלי. 2) יש לי מקום מתחת למחשב ומאחורי המסך למשהו בגובה של איזה 30 ס"ם... איפה המיקום המומלץ לרמקולים? 3) אני אסבך ואגיד שאשתי רוצה שיראו טוב כי הם בסלון!!! יש משהו כזה? תודה רבה לממליצים, אין לי ממש ידע בתחום האודיו אז אשמח לתשובות מפורטות להעשרתי תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם התצוגה במסך היא כמו שרואים בסרט (מה שלא נראה לי ;D) אז זה צריך ליהיות מדהים.....
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים על המון מערכות קול והסתכלתי בהרבה פורומים אבל כל אחד יש לא דעה שונה (חלקן לא אוביקטיביות) ולכן כל פעם שחשבתי על רמקולים מסוימים שאני הולך לקנות משהו פרסם משהו שגרם לי לפקפק בהחלטה שלי אז ככה: אני יקנה את הרמקולים או בניו-יורק או בלוס אנג'לס. התקציב שלי הוא בין 200-250 דולר. אני צריך את המערכת בעיקר לצפייה בסרטי dvd ומוסיקה. אני רוצה שלמערכת תיהיה אופציה לחיבור לא רק למחשב (אולי בעתיד אשתמש בה לסלון או משהו כזה). אנא, פרסמו תגובות עניניות ומגובות בהסברים לדעתכם. חשוב לי לשמוע למה המערכת X טובה ולמה Y לא טובה. אם משהו יודע על חנות זולה ואמינה בארה"ב שאפשר לקנות שם אשמח לשמוע. תודה לכולם :saint:
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן לחבר את היציאות הקידמיות של האוזניות במארז שלי לAUDIGY 2 ZS? ניסיתי מספר שיטות שמצאתי ברשת ולא הצלחתי. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הרמקולים צריכים להיות מחברה אמינה (שלא יתקלקל מהר) ואיכותיים ככל האפשר במחיר. אני מעוניין במערכת של 5.1. צריך להיות למערכת שלט, או אלחוטי או חוטי לשליטה לפחות על הווליום, עדיף גם יותר. השימוש הוא בעיקר לסרטים, קצת למוזיקה וכמובן יישומי מחשב רגילים. הכבלים צריכים להיות כ- 2 מטר (לשני הרמקולים הרחוקים). ממש תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי להיפטר מהקופסא בחדר שלי. מחפשת המלצות לטלוויזיה 32"-37". הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בyes, צפייה בסרטים וסדרות מהמחשב ומשחקים בקונסולה. מרחק הצפייה מהמסך 2.5 מטר בערך. חשוב לי שבטלוויזיה תהיה יציאת vga (רק כך הלפטופ מתחבר) וקומפוננט לקונסולה. שאלה נוספת, מה בעיקרון אני צריכה לחפש בטלוויזיה? הבנתי שרוב הנתונים הם "נתוני נייר" שהחברות נותנות ועל כן הם לא מהווים אינדקציה לכלום. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני חודשיים עם כרטיס קול מובנה. בחודש הראשון הכל עבד חלק ושמעו בסטיראו מהחודש השני שומעים רק באוזן שמאל. למה זה ומה אפשר לעשות?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט מאד בין שני הדגמים האלו של microlab solo6c solo7c מהנתונים הטכניים שלהם למדתי שהעוצמה של 7 מגיע ל110 במקום 100, אבל הוא שוקל פי שניים כמעט וגדול בהרבה. מה בעצם יש בו יותר מ 6? עם ההפרש במחיר אין לי בעיה אבל אני לפני שאני קונה את ה 7 אני חייב להסביר לעצמי את הפרש המשקל והגודל. תוכלו לעזור לי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שירים מ-CD קנוי , או שרים שמורידים בפורמט של 192kbps האם הכרטיס קול הזה תומך בזה ? או רק Sound Blaster Audigy 2 שראיתי שהוא תומך ב-192kbps ו-24 BIT שאלה שניה האם בסרטים ב-DVD הסאונד הוא בפורמט של 192kbps ו-24 BIT תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא מבין גדול באודיו, אבל מעוניין ברמקול סנטר שישחזר יפה קול של אנשים בעיקר. היום יש לי רמקול ישן POLK - CS100 שנשמע סבבה, אבל אשמח לשדרג. אין לי למה להשוות אותו חוץ מרמקול מעפן של KODA ששמעתי במערכת משומשת ושמתי לב שיש הבדל משמעותי לטובת ה-POLK.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אני הגעתי לשלב שאני מעוניין לקנות נגן עכשיו אני לאחרונה די עסוק כך שאני לא יודע ממש מה יש :-[ אז חשבתי שאולי אתם תוכלו להמליץ לי 8) התכונות שחשובות לי זה: 1)רדיו FM 2)טייפ מנהלים 3)אפשרות לניגון רנדומלי 4)ו 500MB זיכרון ויותר וזהו אם אתם מכירים נגנים כאלה אני אשמח לשמוע המלצה ולגבי מחיר כמה שפחות אבל אני גמיש בהשקעה שלי.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי התקנה של קיובייס גירסא : sxv3.1.1.944 H20 שזו בעצם הגירסא הפרוצה של קיובייס של החברה H20 בפעם האחרונה שנכנסתי לקיובייס היא פשוט לא עלתה בגלל ש האיקון USB הכחול מצד שמאל למטה בשורת משימות ליד השעון , היה בצבע חום וזה אומר שהוא לא עובד , האיקון הזה בעצם הוא הרישיון הפרוץ של H20 שמאפשר לקיובייס לעבוד ! לאחר שמחקתי את הקיובייס , וחזרתי להתקין אותה , קודם כול לפני התקנת הקיובייס עלה לי חלון ההתקנה של ה USB שמאפשר לקיו בייס לעבוד , לחצתי NEXT ועלתה לי שגיאה בשם CLED ERROR , האיקון של ה USB הוא בעצם ה נקרא CLED , לחצתי OK על השגיאה ולאחר מכן זה מעלה לי את ההתקנה של הקיובייס , אבל בעצם הקיובייס לא שווה כלום בלי ה CLED ה USB קובץ הרישיון ! יש למישהו מושג אי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בחדר מגבר של AKAI עם רמקולים ישנים (שנת 73) של חברת KEF הרמקולים גדולים מאוד - בגובה מטר בערך, ואיני יודע באיזה כבל להשתמש, יש את הכבל הממש עבה שעולה יקר יחסית למטר, ויש את הדק והפשוט שהוא ממש זול, האם יהיה הבדל באיכות בחיבור הכבל העבה והאיכותי לעומת הפשוט, והאם זהו הבדל שאני אוכל להרגיש? כי בכל מקרה גם אם אני אכבל את הכבל העבה מהמגבר לרמקול אז לא כל חוטי הנחושת יגעו בחיבור של הרמקול.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר הבסיסי, בלי תוספות של אלחוטי, עולה הכי זול בארץ 1500. אם אני אזמין מהאתר של החברה זה יעלה 1000 שקל. ההבדל הוא שבארץ אני אקבל אחריות לשנה מהחנות בה אני אקנה את המכשיר, ואם אני אזמין מחול האחריות שלי תהיה רק בארהב, כלומר צריך לשלוח את זה לשם במקרה של בעיה. זה הבדל עצום במחיר, ולמען האמת מה הסיכוי שתהיה תקלה בשנה הראשונה? רציתי גם לשאול עוד שאלה, אני רוצה לקנות גם כונן בלו-ריי ואני מתלבט אם לחבר אותו לC200 או למחשב. בעצם אם אני אחבר למחשב אני אוכל להשתמש בו בסטרימר בכל זאת, אבל אם אני אחבר לסטרימר אני לא חושב שאני אוכל להשתמש בו במחשב בלי לנתק אותו ולחבר ממש למחשב. אז לאיפה עדיף לחבר אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שאמרתי בנושא, לאחר שעברתי על כל הפורום ולא מצאתי את מה שחיפשתי. 1. היה לי GAMECOM 777 שנשבר וכעת אני מחפש מחליף ראוי, עד 300 שקל. חייב להיות מיקרופון (הדסט). רצוי שיהיה בס טוב. אני יודע שהאוזניות הנ"ל לא משהו 2. היה לי CX 55 של סנהייזר שצד אחד שלו עכשיו נהיה יותר חלש - גם לזה אני מחפש תחליף ראוי. את הסנהייזר הנ"ל קניתי ב45שח מDEAL EXTREME וכעת אין להם את זה במלאי אז אני נאלץ לחפש תחליף בערך באותו מחיר או מקס' 80 שקל. אודה לכל הכוונה לגבי 2 סוגי האוזניות
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
PIONEER DV-310-S - 89$ http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=545&catid=6&subcatid=10 TOSHIBA sd-690 - 69$ http://www.toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=2015&CategoryID=164&Page=1
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש אוזניות קשת אוטומות לשמיעת מוזיקה מנגנים GALAXSY S4 ו IPOD SUFFLE . הן יהיו גם לשימוש עם מחש לשעות ארוכות . אני שומע בעיקר רוק /פופ/ אלקטרו . יש רעיונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לי מגבר כניסה באזור ה200 שקל כבר זמן מה ונתקלתי אתמול בדגם הזה, הוא נראה כמו מגבר וינטג' וממה ששמעתי הSANYO הישנים היו טובים. רמקולים אני מתכנן לקנות בהמשך. אשמח לשמוע דעות\רעיונות\הצעות מכל סוג שיש. אין לי בעיה עם ציוד יד שניה אבל המגבלה היחידה שלי זה שזה חייב להיות בחיפה. תודה. ארז.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-