אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, לפני כמה ימים קניתי Ipod יש שניה. חוץ מאיכות השמע הבינונית (שאני מאשים את האוזניות בהם, אבל זה.. בהמשך) אני מרוצה. התחלתי אתמול להעביר שירים עם ה Itunes למכשיר עצמו. אני לא רוצה להתחיל לספר לכם על זה שבגלל ש Fileysystem שלו של מקינטוש הוא מגביל את השם הקבצים, אני לא רוצה לספר לכם ששום נגן נורמאלי (כולל Winamp) לא מוכן לנגן את ה m4a שלו, אני לא יתחיל לספר לכם כמה ההמשק לו נוח (למשל אם שינית מיקום של קובץ) וכמה בעיות הקידוד עושה. האם יש אלטרנטיבה ל Itunes? אני יודע שאנשים לפעמיים מעדיפים לקודד עם Lame, אבל אני מדבר על יותר מרק קידוד. ממשק לניהול קבצי Ipod מול ההארדיסק בצורה נוחה, ואם אפשר גם מקודד איכותי מבפנים. בכלל, אשמח לשמוע מיהי האיכות שמע המועדפת עליכם (אני…
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
האייפוד נאנו רק הגיע לשוק וכבר הוא סופג תלונות רבות. פורום התמיכה של Apple מוצף במאות פניות של לקוחות זועמים הטוענים שהמסך של ה-iPod nano שלהם נשרט בקלות יתרה. מספר מתלוננים טענו שהמסך שלהם כבר כל כך שרוט שהם לא יכולים לקרוא את שמות השירים המוצגים עליו. http://computers.walla.co.il/?w=/4/786864
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שאני מאוד מרוצה מהאקווה עם ה990 (השילוב קרוב למושלם לדעתי) אני מתפתה מאוד לשינוי לאחר שנה וחצי סטטיות בסט אפ שלי. הOMZ כמובן נשאר, ואני מחכה יותר מדי שאורי יגיע לארץ לעדכן לי גרסה. עכשיו, חשבתי על מנורות לאוזניות הבאות שלי (מי שיודע יודע, אשכול על העניין יהיה ברגע שזה ייסגר). Woo Audio 3+ Little Dot Mk III Darkvoice 332 מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אם אני מוציא את הכרטיס קול שלי.המחשב מזה אוטו' את הכרטיס קול המובנה שלי?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אם אני מתקין דריבר לא נכון של כרטיס קול אחרי פרמוט זה יכול להרוס לי תווינדוס? כי עשיתי את זה והווינדוס לא עלה לי אפילו במצב בטוח הוא לא עלה הייתי חייב לפרמט מחדש..
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
עכשיו, שמעתי על מרכז מדיה ביתי - עולה לא מעט וכנראה לא רלוונטי בשלב זה.... השאלה אם יש משהו אלחוטי שיכול לקשר בינם? כבל זה אופציה אבל רצוי שלא... עוד דבר יש לי חיבור usb בטלויזיה אם זה עוזר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שהנושא חרוש ביותר אך הייתי רוצה לשאול כמה שאלות בנוגע לנגני MP3. חבר שלי ביקש ממני לברר לו על נגן MP3 ואני לא מתמצא בנושא. לכן פניתי לפורום הזה ביודעי שהוא פורום מצויין בכל הקשור לסאונד. ( ) לחבר שלי יש תקציב של, בערך, 2000-2200 ש"ח והוא מתלבט בין כמה נגנים: iPod Photo, Zen ועוד כמה שאיני זוכר את שמותיהם. עכשיו מגיעה השאלה שלי: על איזה נגן הייתם אתם ממליצים? נ.ב המחיר למעלה כולל את הנגן ותוספות, כגון: מעמד שולחני וכו'. תודה רבה מראש לכל העוזרים/ות
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אם אפשר להסביר לי מה זה תחום תדר, נצילות , התנדגדות ...... תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לכל מי שיעזור לי דבר שני חיברתי את המחשב שלי לרסיבר (yamaha rxv 579 אם אני לא טועה זה הדגם) עם קבל אודיו דיגיטלי (psdif) עכשיו יש לי רמקולים 5.1 שאלה ראשונה. יש לי במחשב כרטיס קול מובנה ואני חושב לקנות לי כרטיס קול חדש איזה הכי כדאי לי ? (מבחינה שאני יחבר אותו לריסבר כמובן יש תקציב של בערך 300 שקל) שאלה שניה. יש לי מערכת הפעלה win 7 יש דרך להגדיר את המערכת יותר טוב ככה שישמעו יותר טוב במערכת ? מממ שאלה שלישית. חיברתי את המחשב לlcs 32 inch nec hd שלי עם חיבור hdmi בקיצור השאלה מה הרזולוציה הכי טובה לזה ? אני משתמש כרגע ב1024^768 זה הכי טוב? (הטלויזיה לא full hd) אם לא כמעט כל רזולוציה שניסיתי לא רואים את כל המסך מחשב בטלויזיה כאילו זה חותך את זה בצדדים…
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום על לוח האם שלי כ.קול מובנה 5.1 .אני מעוניין לשדרג למשהו איכותי יותר-6.1. האם היציאות/כניסות שבלוח אם תפסקנה לעבוד כשארכיב כרטיס נפרד? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם במסכים החדשים של ה 4K אין אפשרות לראות בעין אנושית יותר טוב מאשר HD אז למה לקנות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וגם היה לכם סטרימר. איך הייתם מחברים את הסטרימר? תולים אותו מתחת לטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או נגיד הכרטיס 7.1 והמערכת 5.1 אפשרי? ועוד שאלה.. רשום לי שעל הלוח יש לי כרטיס 6 ערוצים הבנתי שהכוונה זה 5.1 עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר אליו? כי אין שם יציאה דיגיטלית או משהו איך אני מחבר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
תודה לעוזרים המסך הוא LA26A450
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט רמקולים של 6 אום ולחבר לרסיבר 8 אום שיש לי בבית, זו בעיה גדולה? ואם כן, יש איזה פיתרון אחר? תודה
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש מצב שהסאב או המגבר ישרפו??? ומה ההבדלים בין 4 ל 8?
-
- 24 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בכ.מסך שלי יש SVIDEO,אבל בטלווזיה אין,האם יש כבל שהוא מצד אחד SVIDEO ומצד שני קומפוזיט? כדי שאני אוכל לחבר את המחשב לטלווזיה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אנחנו מסדרים את הבית ופתאום מצאתו כרטיס קול עכשיו אני לא יודע אם הוא טוב ואני גם לא יודע איך קוראים לו הוא של חברת pina זה מה שכתוב על הקופסה הוא ניראה לי טוב יש לו עוד חיבור אחד גדול השאלה שלי אם כדאי לי להכניס אותו למחשב, אני יש לי כרטיס קול רגיל שמובנה על הלוח שלי יש לי p4p800 איך אני יכול לדעת איזה כרטיס זה ואם כדאי לי אותו?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD. האם כדאי לי לקנות נגן שתומך ב-DIVX, ואז אני אוכל לצרוב סרטים לנגן על מדיות יותר זולות, או שעדיף לי לצרוב את הסרטים שלי כבר על מדיות DVD? האם סרטים בפורמט DIVX/XVID שנצרבים על מדית DVD-R יהיו שונים באיכות מסרט שנצרב ישר כ-AVI, או שהאיכות זהה?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אז אני פשוט מחבר את הממיר לרסיבר משם? או שעדיף כבל עם 2 rca? תודה.. ועוד שאלה, כבל coax הוא פשוט "פין לפין"?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בלי מגבר חיצוני.. רק הכרטיס קול של המחשב?? תודה מראש