עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by wrecker,

יצא לי לראות בכמה אתרים שיש אפשרות להוסיף תמיכה של DD בווינאמפ.. הורדתי כל מיני תוספים , DSP וכאלה ושום דבר לא באמת שינה משהו חוץ מאפקטים קטנים פה ושם המחשב מחובר למגבר בכבל אופטי. ואם יש לכם המלצות של תוספים לשיפור שמיעה בווינאמפ? באיזה אתם משתמשים?

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 שהלכה ביחד עם DVD של PIONEER . לכל רמקול יש חיבור בנפרד, הם מתחברים ל-DVD עצמו. 1) האם קיימת דרך לחבר אותם ל טלויזיה עם יציאה אופטית? 2) אולי סוג של CONVERTER שקיים בשוק? 3) אם קיים דבר כזה, איפה אפשר לקנות אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  4. Started by -JustMe-,

אהלן. אני צריך המלצה לאוזניות למחשב, התקציב הוא עד 200 שקלים, במקרה הגרוע 300 (אני לא יודע איך זה עובד, אבל אם הן יכללו מיקרופון מובנה זה בכלל תענוג). אשמח להמלצות. תודה רבה! נ.ב- אם פתחתי את האשכול במקום הלא נכון, אני מצטער, עברתי על הפורום ולא מצאתי כ"כ איפה אפשר לבקש המלצה.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  5. Started by Srulz,

ערכתי חיפוש וראיתי שהמערכת של לוגיטק במחיר שחורג 2000 לוקחת פה. אני צריך מערכת שתתחבר לי למחשב (שישלו יציאת קואקס),לסוני ולאקסבוקס. הבנתי שאני צריך כניסה אוטפטית של הרסיבר. רוב המערכות הקולנוע שחיפשתי במחירים הללו לא כוללות את חיבורים הנל אין להם קואקס וגם אופטי. האם יש מערכת חוץ מלוגיטק עד 2000 שח שיש להן חיבורים כאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by roma,

שלום חברים, לסבתא שלי יש יומולדת עוד יומיים וחשבתי לקנות לה רמקולים לטלוויזיה (היא לא שומעת טוב, והרמקולים בטלוויזיה לא מספיק חזקים) כעקרון אני מחפש משהו פשוט, לא יקר, שלא תופס הרבה מקום ועם עוצמה חזקה. התקציב הוא מקסימום 250 ש"ח וגם זה הרבה בהתחשב שהטלוויזיה(22") עלתה גרושים בדיוטי.. יש המלצות? נ.ב סבתא שלי היא לא אודיופילית

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by socrtes,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך HD3650 1GB AGP לכרטיס הנ"ל יש שתי יציאות DVI ויציאת S VIDEO אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלויזיה (40") יש לי כבל HDMI ועכשיו אני מגיע לשאלה. האם ניתן להעביר סאונד דרך DVI? לפי המפרט של הכרטיס הוא תומך בסאונד (5.1) דבר נוסף הוא שאצטרך מתאם מ DVI ל HDMI. האם יכול להיות שהמתאם לא מעביר סאונד? פרטי הכרטיס: Certified for Windows VISTA Premium. Design based on ATI Radeon HD3650 series. (RV635PRO) On-board with 1.0GB DDR2 high speed memory. Unified Superscalar Shader Architecture built-in 120 stream processing units. Built-in HDMI support for HD video with multi-channel (5.1) support. Hardware processing UVD (unviversal Video Decoder) delivers sh…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by idanshmu,

גודל מסך: 32 ומעלה. תקציב: עד 3000 ש"ח (ממש לא יכול לעבור את התקציב!) שימושים: בעיקר חיבור למחשב - משחקים וסרטי HD. חיבור לכבלים לא נראה באופק. דברים שחשוב לי שיהיו: זמן תגובה נמוך, חברה מוכרת ואמינה. אני מעוניין בטלוויזית FULL HD בשל הרזולוציות הגבוהות של המשחקים והסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  9. היי, אני חושב על לקנות טלויזיה 40'' עם תלת מימד של SAMSUNG, מה אתם אומרים, כדאי לעשות את זה עכשיו, או לחכות חצי שנה? http://www.samsung.com/il/consumer/tv-audio-video/tv/3d/UA40C7000WRXSQ/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl= המחיר שלה 11000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, יש לי כרגע רמקולים ממש (ממש!) ישנים מדגם Boston BA635. יש לי את הרמקולים כ-7 שנים והם שירתו אותי נאמנה עד עכשיו. בזמן האחרון הם מתחילים לזייף ואני חושב שאולי הגיע הזמן להחליף את הסט. אני צריך המלצה לסט 2.1 (או 2.0 אם הם עדיפים) לשמיעת מוזיקה, סרטים ומשחקים. התקציב הוא 500 ש"ח אבל רצוי לחסוך אם אפשר. * הרמקולים ימוקמו על שולחן, ליד מסך המחשב, לכן הגודל צריך להתאים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי, אני מעוניין לקנות טלויזית LED של SONY דגם KDL-40EX700 עם מעבד BRAVIA 3 וצפיה בוידאו דרך אינטרנט. לינק: http://www.bestelectric.co.il/Product.asp?Pid=KDL-40EX700&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=42&aff=Zap〈=he מרחק צפייה 3.5 מטר, אולי בהמשך ישמש ל-PS3 השאלה היא האם זו קנייה חכמה, הרי יש בו את כל הטכנולוגיה החדשה, או שזה סתם בזבוז כסף? גלישה באינטרנט דרך טלויזיה בסלון זה דבר די נוח, הוא שווה את המחיר לדעתכם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. ברצוני לקבל המלצה על אוזניות לאייפון... תקציב נע עד 350 שקל... חשוב לי שיהיו נוחות לספורט.. מאוד חשוב לי הבאס במוזיקה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. חשוב לי איכות טובה באוזניות, לא קריטי לי אם יש מיקרופון או אין.אני מעוניין באוזניות אטומות לרעש מסביב - שמקיפות את כל האוזן,כרגע יש לי HD555 שהן מעולות, אבל הHD פתוחות ואני שומע את אבא שלי מפליץ מהסלון. בכל אופן השימוש העיקרי יהיה בעיקר למשחקים. ראיתי כמה סוגים, קראתי קצת ביקורות על Sennheiser PC330 Headset שעולות סביבות 540 שקל, קיבלו ביקורת לא רעה בכלל. והתעניינתי גם בHD 200 של סנהייזר רק לא ממש הבנתי אם הן אטומות לרעשים או לא. אני לא נעול על כלום ככה שאני מוכן לשמוע עוד הצעות. טווח מחירים עד 650 שקל מבחינתי תודה רבה

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by pchoresh,

שלום לכולם אני חי בארה"ב באופן זמני ומעוניין לקנות טלויזיה שאוכל להביא אחר כך לארץ. הבעיה היא שאין לטלויזיה שיטת שידור PAL אלא רק NTSC/ATSC/QAM הבנתי שכיום אין חשיבות לקנות טלויזיות עם PAL וכל טלויזיה תעבוד עם יס/הוט. האם זה נכון? ואם לא, האם הנתונים הללו NTSC/ATSC/QAM מתאימים לארץ?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by slrr,

יש מערכת טובה יותר מ-logitech-z5500? http://www.logitech.com/en-us/speakers-audio/home-pc-speakers/devices/224

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by vaqxine,

יש לי מערכת דיי ישנה,אבל עם שתי רמקולים ולא מזמן קניתי רמקולים של Sonic Gear EVO 3 עכשיו ישנה אופציה לחבר את הרמקולים או את המערכת עצמה אפילו למחשב וככה יהיה לי תרמקולים של המערכת וגם תרמקולים של הEVO 3?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by kalda01,

יש לי כרטיס קול חיצוני עם יציאות RCA אנלוגיות, ואני מעוניין לחבר זוג מוניטורים אקטיביים בעלי כניסת PL 1/4. האם יש כבל שצד אחד PL וצד שני RCA (שניהם זכר)? אם כן איפה ניתן לקנות? אם לא, מה עדיף, כבל PL עם מתאם לRCA או כבל RCA עם מתאם לPL? (אני צריך 2 כבלים מונו) השאיפה לחיבור הכי איכותי שלא יכניס לי רעשים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ori14,

שלום יש לי AKG K414P כבר יותר משנתיים וצריך להחליף להם כבר כבל (בעיות בשמיעה), הפלאג והכבל שניהם נדפקו והייתי רוצה להלחים חדשים על הדרייבר הבעיה שאני לא יודע אם אפשר לפתוח אותן בלי לגרום להן נזק (אם זה דבק). יש למישהו מושג/ ניסיון אם אפשר? לא משנה, אזרתי אומץ וניסיתי לפתוח אותן, הרי בכל מקרה הן לא עובדות, זה רק אני או שאין בכלל חנויות שמוכרות כבל סטריאו Y?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by levelone,

נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  20. שלום, קניתי טלוויזיה lcd 40" samsung c530 וחשבתי לקנות רמקולים MICROLAB SOLO 6/7 לחבר אליה. אני מתכנן גם לחבר את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI ולראות סרטי HD. השאלה שלי היא: כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה ורואה סרט, ישמעו את הסאונד דרך הרמקולים שמחוברים לטלוויזיה, נכון? האם יש יציאות ספיציפיות שאני צריך לבדוק אם יש ברמקולים/טלוויזיה? תודה מראש, טום

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  21. Started by Bakke,

ליפני כחודש קניתי SOLO7 מקוברה פי סי. אחרי מספר ימים נדפק לי השלט ועקב כף הרמקולים לא עובדים. עכשיו יש בעיה אני רוצה לסדר את הרמקולים אבל קוברה פי סי ששיקרו או לא שיקרו טענו ליפני מספר שבועות שהם מחליפים הנהלה ב 1 לחודש ולכן כדאי לי לפנות אחרי ה 1 לחודש. בפועל כבר סוף החודש ואין עדיין עם מי לדבר שם. אני לא יודע אם הם פשטו רגל או מה הולך שם אבל אני כמעט בטוח שמהם לא תבוא הישואה. לכן אני ככל הנראה צריך לפנות ליבואן. אז מישהו יודע אם מי לדבר? אני עם הרמקולים המצויינים האלה כמעט חודש וכמעט חודש שאני לא יכול להשתמש בהם.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  22. שלום, עוד מעט אני עובר לדירת חדר. החדר הראשי יכיל את הכל: מיטה, טלוויזיה, שולחן עבודה עם מחשב עליו, ספה קטנה וכד'. הגודל של החדר הוא 16 מ"ר (4X4). עד עכשיו לא ממש חשבתי על התחום של הסאונד. חשבתי שיהיו לי את המרקולים הרגילים של המחשב 2.1 על השולחן עבודה, ועם הטלוויזיה אני אסתפק ברמקולים הפנימיים שלה (אני הולך לקנות עכשיו LCD של 40"). התחלתי לחשוב שאולי יש אפשרות להשיג חווית סאונד טובה יותר. אין לי שימושים מיוחדים שבשבילם אני צריך רמקולים מטורפים - רק מוזיקה וסרטים. מה לפי דעתכם אני יכול לעשות כדי להפיק את המקסימום מהדירה הקטנה? חשבתי אולי לפזר 4 רמקולים בפינות של החדר, ואם יש אפשרות לחבר אותם גם לטלוויזיה וגם למחשב (אני לא מבין בתחום הזה אז אני לא יודע מה האפשרויות שלי) א…

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  23. Started by Oranili,

עכשיו אני קצת בבעיה , יש לו חיבורים AV, COMPOSITE משהו כזה ו HDMI עכשיו יש לי ממיר הוט MAGIC איך כדאי לחבר אותו למסך?... תודה

• 24 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. יש לי מחשב עם לוח האם Intel DG965SS עם כרטיס קול מובנה. כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה אני צריך להעלות (בטלויזיה) את הווליום לרמות מטורפות (כמעט למקסימום) כדי בכלל לשמוע משהו. בדקתי שהווליום במערכת ההפעלה מקסימלי אז פה לא הבעיה. בקיצור, החלטתי שהבעיה היא עם כרטיס הקול המובנה והחלטתי לקנות חדש. אני לא ממש רוצה להשקיע מאחר וזה מחשב ישן ואני לא מטורף של מוזיקה. Sedna 5.1 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4606&CatCode=360 האם הדגם הנ"ל יעזור לי להתגבר על הבעיה? אני חוזר עליה - חיבור הסאונד בעזרת הכרטיס קול המובנה של אינטל גורם לסאונד נורא חלש. האם הכרטיס קול הנ"ל יאפשר לי לשמוע משהו בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  25. Started by LTE,

שלום לכולם, ברשותי כרטיס קול Creative X-Fi Surround 5.1, אשר מחובר עם כבל אופטי, ניסתי בכל דרך שאני יודע לגרום לו להוציא למגבר בעזרת הכבל הזה סאונד מכל סוג באם זה DTS או סתם סטריאו. השתמשתי בתוכנת AC3FILTER ניסתי לשחק עם ההגדרות גם שלו וגם של הנגן VLC או power dvd, אך לא צלחתי במשימה. החלפתי כבל וידאתי שהאור האדום עובר בכבל ויוצא שיחקתי עם ההגדרות של המגבר למיטב ידיעתי אך עדיין לא הצלחתי. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי במה עלי לעשות או מה לוודא שמוגדר כמו שצריך ? :s05: בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.