עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD ‏32 ‏אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1

2. אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  3. Started by liorgadidi,

שלום. האם הנגן הזה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=2024&CategoryID=438&Page=1 בגודל של 256 mb במחיר 570 שווה בכלל?? -תנו הצעות לנגנים מהרשימות האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=435 עד 800 שקל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפעמים שאני שומע בוליום גווה יוצע הרבה אויר מהחור של הרמקולים הקטנים ורציתי לדעת עים זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Inzagi,

שלום, אחרי כ-10 שנים שהמערכת סוני שלי פעלה מצוין אפשר לומר שהיא סיימה את תפקידה. אני מחפש מערכת לשמיעת מוזיקה לחדר. תקציב 1000-1500 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  6. Started by evman007,

ככה יש בנטאקשן דיוידי עם רמקולים 5.1 במחיר הנ"ל מישהו מכיר ? שווה כי כבר הזמנתי...?

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  7. רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  9. אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  10. שלום.. רציתי לשאול אותכם בקשר לבעייה שיש לי בקשר להעברת קבצים מהמחשב. אני חושש שהוא איטי יותר מהרגיל ואני דיי בטוח כשניסיתי את זה על 2 מחשבים שולחניים זה היה לאט יחסית. וכשניסיתי את זה על מחשב נייד (דווקא של apple) אז זה העביר ממש מהר מה הבעייה?!? אולי בהגדרות בתוך המחשב הusb הוא מוגדר כ1.1?!

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Samsung YP-Z5 איכותי ביותר, כולל משטח מגע מי שמעוניין סרטון שמדגים את המכשיר: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/yp-z5.avi

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  12. היי לכולם, החלטתי לשדרג את עצמי למערכת קולנוע ביתי בחדר ויש לי כמה שאלות מפני שאני ממש לא מבין בזה כלום! אז ככה, אני מעוניין לקנות מערכת עם 5 רמקולים + סאב וופר. איך עובד העניין? ראיתי שיש כאלה משולבים עם די.וי.די למרות שזה לא כל כך שימושי בעבורי כי יש לי כונן BR במחשב שגם הוא לא כך שימושי. בכל אופן, אני מתכוון לחבר אליו ממיר HOT HD, את הAppleTV ובמידת הצורך את המחשב. אז עדיף לי לחפש רסיבר + רמקולים. נכון? האם למישהו יש המלצה למערכת טובה ואמינה עד ה1500-2000 שקל מקסימום? שוב - אני לא צריך משהו מטורף. זה מיועד לחדר בבית עם טלווזיה של 50 אינץ'. ואיך החיבור שלו לטלוויזה עובד? הרסיבר מחובר לטלווזיה ואליו מתחברים כל ההתקנים או שאני טועה? אשמח לקבל מידע כי באמת שאין …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. השאלה בכותרת. תודה.

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  14. בחודש הבא אני מתעתד לקנות מחשב חדש. הייתי רוצה אוזניות טובות (רצוי אלחוטיות, רצוי קטנות) אבל די ברור לי שהשימוש העיקרי של הרמקולים יהיה כשהאוזניות יחוברו אליהם. לכן עלה על דעתי שיתכן ואפשר להתפשר על איכות הרמקולים, אם אכן אין קשר בין איכות הקול באוזניה לאיכות הקול הרמקולים. ואולי בכלל אפשר לוותר על הרמקולים? האם אפשר לחבר ליציאה של הרמקולים מהמחשב איזה משדר אלחוטי (אולי שן כחולה?) שישדר לאוזניות ולוותר עליהם לגמרי? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 792 צפיות
  15. Started by Etus,

שלום, החלטתי לאחרונה לרכוש רמקולים טובים למחשבים(אני כרגע עובד עם פשוטים) ועקב בעיות מקום החלטתי לקנות את ה- Creative Inspire 2500 2.1. אין לי מקום לשים מערכת גדולה יותר בחדר. נכון לעכשיו יש לי כרטיס קול על לוח האם של חברת RealTek. הדגם הוא ALC650. שקלתי, מכיוון שאני קונה רמקולים חדשים, לקנות כרטיס קול חדש. עקב בעיות תקציב, אני לא מעוניין לקנות Audigy אלא כרטיס פשוט יותר - כמו ה- Creative Live!. האם אני ארגיש הבדל בין 2 הכרטיסים האלו? יש טעם לקנות כרטיס קול אחר? מידע על ה- RealTek ALC650: http://www.realtek.com.tw/products/products1-2.aspx?modelid=30 תודה, יובל

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by eins,

שלום אנשים שאלה ראשונה בבקשה , איפה אני יכול לקנות כבל COAX ? ומה בערך המחיר ? אם יש באיזור הקריות חנות שמישהו מכיר אנ ישמח לשמוע 2. האם היציאה שיש לי בלוח אם של גיגביט של COAX היא מספיק באיכות ? לוח GIGABYTE GA-965P-DS3 3. האם עדיף לשמוע מוסיקה ביציאה הזאת ? תודה לעוזרים (מדובר על רמוקלים Z5500)

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  17. Started by Michael^_^,

שלום, חבר שלי נוסע לחו"ל ואני רוצה לדעת עם יש את ה-71 ששמעתי עליהם הרבה דברים טובים בדיוטי פרי ועם מישהו יודע כמה הן עולות, תודה ב65 דולר הם לא שוות? עדיף את הסנהייזר MX400 ב100 שקל?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by a_nuke,

אני נוסע בקרוב לארה"ב וההורים שלי רוצים לקנות מערכת לסלון אז הם הטילו עלי לעשות את עבודת המחקר.. אז באתי לשאול אם מישהו מכיר מערכת עם סאונד טוב והספק טוב שיש לה 3 רמקולים לתוך הבית ועוד 2 החוצה או שיש 5 לבית והמלצה לאיך אפשר להשתמש ברמקולים בחוץ.. עוד שאלה זה אם תהיה בעיה עם הקטע של החשמל בגלל המתח השונה בין הארץ לארה"ב? תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי לכולם, ברשותי הרכב הזה- Toyota corolla 2002 אני רוצה לקנות רדיו-דיסק חדש ולהחליף את מה שנמצא כרגע ברכב (מערכת מובנית ). הצלחתי לפתוח את המערכת הזאת: http://img140.imageshack.us/my.php?image=14030615391zu.jpg אבל יש שם חיבור שלא נראה לי שיתאים לרדיו דיסק רגיל (כי יש ברדיו הזה כניסות של טמפרטורה ושעון וכדומה). אז האם ניתן להחליף? אני חייב ללכת למתקין? אישית אני מעדיף בעצמי... תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by Player3,

אז ככה אני צריך שתמליצו לי על אוזניות במחירים בין 250 ל-300 ש"ח אני יודע שזה לא הרבה אבל אין לי יותר כסף להשקיע על זה .. עד עכשיו השתמשתי באוזניות הכי פשוטות שיש ובא לי פעם אחת לקנות משהו איכותי שישאר להרבה זמן. ראיתי את ה-AKG 512 MK II או AKG 518 DJ אני לא מבין כל כך בכל הנתונים שרשומים שם אז אם תוכלו להמליץ לי על משהו טוב בבקשה..

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שנראה כך: ובנתיים,הנה הסקירה: http://www.generationmp3.com/bigfiles/Podcast/creative-zen-v-plus.avi

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by Big_White,

חברים איפה אפשר לקנות כבלים טובים? קצה אחד אני צריך RCA ואת הקצה השני צריך חוטים חשופים. ועוד שאלה... את GROUND אפשר להעביר באותו הכבל ביחד עם הסאונד? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מחפש רמקולים למחשב וכרטיס קול, שניהם ביחד עד 1500 ש"ח, תודה.

• 8 תגובות
    • 876 צפיות
  24. Started by Tov_Tov,

אוקיי אז ככה יש לי דודים עכשיו בארה"ב שעוד מעט חוזרים לארץ לכן אני גם צריך להחליט די דחוף מה אני רוצה כפי שכבר הבנתם מהכותרת אני מחפש נגן HD mp3 Player שמתי עין על הZenTouch הן מבחינת מחיר והן מבחינת המכשיר עצמו אבל אני לא בטוח בזה... אני מתלבט בין ה Iriver H320 לZenTouch או ה Iriver H120 ( שאני מנסה להבין למה הוא עולה כמו הH320 ) אז בבקשה אנשים תעזרו לי לבחור בינהם ויש לי מס' שאלות: 1) איזה מכשיר יותר משתלם לקנות? 2) כמה אמור לעלות השלט רדיו של הZenTouch בארץ ? 3) האם הבטריה בZenTouch היא בטרייה נשלפת ? 4) איזה אחריות אני מקבל על המכשיר עם אני קונה את זה בארה"ב ? 5) מה היתרונות ומה החסרונות של שני המכשירים ? . 6) ועל איזה מכשיר אתם ממליצים לי ? 7) האם מישהו התנסה ע…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  25. אני יודע שהתקציב דיי דל, אבל הלכו לי האוזניות הישנות ואין לי הרבה לבזבז. עכשיו יש לי בעיה בצורה של האוזן שהיא לא מסוגלת לתפוס ממש טוב את הסוג אוזניות הסטנדרטי/סטייל אייפוד ( ) ואחריי כמה צעדים של ריצה זה נופל. אז מבחינתי אוזניות כפתור רגילות הם מחוץ לתחום. אז בשביל לרוץ אני צריך או In ear או סטייל כזה - , בקיצור משהו שיחזיק ולא יפול או יזוז במהלך הריצה. תקציב של 250 ש"ח. מתכוון להזמין היום/בימים הקרובים אז בבקשה תתנו תגובות כי אני לא רוצה להתקע בלי אוזניות. לאחר קצת חפירות אני חושב שכדאי לי ללכת על ה Sennheiser CX300, Sennheiser omx70/80 דעתכם?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.