אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס sound blaster live 5.1. יש לו יציאה דיגיטלית מסוג PL. במערכת שלי יש כניסה דיגיטלית של RCA בודד. יש לי כבל של PL ל-2 RCA. אם אני מחבר אחד מהם, אני מקבל רק חלק מהאודיו. ניסיתי להשתמש במאחד של 2xRCA -> 1xRCA. אבל לא מתקבל כלל אודיו במערכת. ע"מ לקבל סאונד של 5.1 נראה לי שאני חייב כבל PL ל- RCA בודד. האם יש כזה כבל בכלל? האם אני טועה וישנו פיתרון אחר?
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לחבר שחי IPOD דור רביעי והבנו כי אפשר לשים בו עברית. מי מו מה ואיך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשש רסיבר לקולנוע ביתי שלי... ואני אל צריך עוצמה של 120 וואט כמו שה514 מספק כי יש לי חדר קטן אבל הוא נראה לי איכותי יותר מה301... קיבלתי את ה301 מקרוב משפחה שעוסק בציוד לקולנוע ביתי והוא אמר שאם אני רוצה אני יכול להחליף את ה514 כי המחיר שלהם ממש דומה... אז השאלה אם מבחינת איכות מי יותר טוב בלי להתייחס לעוצמה כי אני לא צריך עוצמה... דרך אגב בחיפושים בגוגל אתרים מראים שה301 הוא 50 וואט כל ערוץ ובעצם הוא 75... אז מה עדיף לדעתכם? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיים דבר כזה? אני מחפש נגן שאפשר לשחות איתו...יש חיות כאלה בשוק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את ה- IRIVER H10 והיה רשום במפרט שהוא תומך בעברית. אכן הוא תומך בעברית אך הוא כותב את המילים באנגלית הפוך. האם ידוע לכם על איזה שהוא תיקון שאפשר לעשות למכשיר על מנת שיציג עברית בצורה תקינה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם יש בפורום עשרות הודעות שמבקשות עזרה בבחירת מכשיר (גם הודעה שלי) וחשבתי לי... חבל שאין את כל הנתנונים מסודרים...)-: אין... בו נכין (-: רשימה מסודרת עם כל הנתנונים שיהיה לכולם ולי יותר קל לבחור צרפתי קובץ שבו ריכזתי נתונים ממה שאני ראיתי, שכל אחד יוסיף (או יתקן) נתונים על מכשיר או שניים ובסוף תיהיה לנו טבלה מסודרת שיהיה קל לכולם. מה אתם אומרים שנתחיל? אני יעביר את כל הנתונים לקובץ אקסל מסודר ומאורגן רצוי שכל אחד ישום את הנתונים בהודעה או באימייל אני יזין את זה mayan_moran@walla.com [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה היא קולנוע ביתי, מינימום 5.1.... שוטטתי הרבה, ונואשתי. אין לי מושג ירוק או סגול ברסיברים, ואולי יש כאן מישהו שכן מבין, ויכול להגיד לי מה אני מחפש, מה חשוב שיהיה, מה נחמד שיהיה ודגמים מומלצים. עם רמקולים זה קצת יותר פשוט, פשוט צריך לאהוב את מה ששומעים, אבל גם זה בעיה, כי יש מבחר ענק, והאיכות היא די לינארית למחיר, והתקציב שלי מוגבל... אני חושב שאני יכול להגמיש עד 4000 אם יש איכות מוכחת ששווה את ההשקעה. בינתיים, אני אפילו לא יודע במה כדאי לשים את רוב הכסף, ברמקולים או ברסיבר. בינתיים דגם שמצא חן בעיני היה הDENON AVR 1804. גם ה-SR4500 של MARANTZ נראה חביב. שניהם סביב ה-2000 שקל. מבחינת רמקולים, מה שהכי מצא חן בעיני מבחינת ביקורות היה Cerwin-Vega AV632. הבעיה היא שהם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
דבר ראשון ערכתי חיפוש ולא מצאתי שום תשובה, רוב הדיונים שהיו על אוזניות עד 200 ש"ח לא נענו או שהתשובות לא היו רלוונטיות כלפיי. עכשיו האוזניות היחידות שמצאתי שנראות לי יחסית נורמליות הן אלו: ALTEC LANSING AHS502 שעולות מ150 ש"ח בנועה. עם יש אופציות טובות יותר מהAם עד 200 שקל בבקשה ! תודה מראש. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3578&catcode=499
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נגן MP3 מבוסס הארדיסק, כנראה בגודל של 20GB. במקור חשבתי על ה IRIVER120, אבל כבר לא מייצרים אותו. חשבתי על ה 320, אבל העובדה שאין לו מסך בשלט מפריעה לי. קראתי באתר גם את הביקורת על ה iAudio M3L. למישהו יש ניסיון איתו? איך הוא? בעיקרון אני צריך ביקורת על שתי הנגנים הנ"ל, וכל המלצה על נגן אחר תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000570023977/ מטורף!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אהלן, אני ניצול של ה-Gmini220 של ARCHOS. נגן מבוסס הארד-דיסק שאחרי חצי שנה של שימוש, ככה פתאום, התקלקלה לו הבטרייה. לא נפל, לא קיבל מכה. פתאום, יום בהיר אחד, במקום לנגן חמש-שש שעות, היה מנגן רבע שעה. שלחתי חזרה לארה"ב לתיקון, ארקוס במקום לתקן שלחו נגן חדש, אחרי חודשיים הוא התפגר. אפילו לפרמט אותו אי אפשר. אז שתדעו, אם מישהו יבקש מכם עצה בנוגע לנגן הזה. גם קראתי באינטרנט על אנשים נוספים שסבלו מבעיות [בעיקר סביב הבטרייה]. עכשיו, אחרי הכוויה מארקוס, החלטתי לקנות נגן פלאש ולרדת מעשרים גיגה לגיגה בודד. אני רוצה נגן שאפשר יהיה לקבל שירות פה בארץ אם יהיו בעיות איתו ואני רוצה שיהיה אמין, שלא יעשה בעיות ושתהיה לו איכות סאונד טובה. מוכן להשקיע בסביבות האלף שקל. קראתי שהנגן של …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הוא צריך בסביבות הגיגה זיכרון, מה שמאוד חשוב זה תמיכה במספר סיפריות גדול ואם אפשר גם רדיו עם אפשרות הקלטה.
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
יש לי שאלה עבורכם על דבר שאני מתלבט בו מאד. אני יודע ששיותר נוח לטעון את סוללת הנגן דרך החשמל או היואסבי כמו באייאודיו U2 למשל מאשר להחליף כל פעם סוללה. אבל אם הסוללה נגמרת (אני מתכוון שאין ביכולתה להיטען שוב) אז גם הנגן הולך ? אני מתכוון לקנות את אחד מנגני הפלאש של אייאודיו (2 ג'יגה) ואני ממש לא יודע את מי לבחור. מה גם שהאייאודיו 5 עוד לא הגיע לארץ (או שכן ?!). אני יודע לפי הביקורת באתר שהU2 יותר איכתי ויפה אך לG3 יותר שעות השמעה .פי 2. אנא עזרו לי להחיט מי עדיף מבין השלושה ? תודה לעוזרים, בר.
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
-
שלום,אני קונה את האוזניות הבאות : http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106306 צריך לדעת האם הם טובות משתלמות למחיר שלהם ? תודה.. !
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי נגן מיני אי פוד והאוזניות התחילו לזייף, אני רוצה לקנות אוזניות שאני באמת באמת ירגיש הבדל באיכות (ולא סתם יוציא 200-300 שקל על אוזניות). אני יכול להוציא בסביבות ה300 אני מעדיף אוזניות שנכנסות לאוזן כי יותר נוח מבחינת תנועה וגם כי רוב הזמן אסור לי לשמוע (אני חייל) אז עדיף שיהיה אוזניות קטנות ויהיו ממש אכותיות ואם זה ממש ממש חריג אז אפשר הצעות לרגילות (עוצמה לא חסר הנגן הקטן הזה ממש מוציא עוצמה). בקשר לסגנון מוזיקה אני שומע מוזיקה מזרחית טראנסים מוזיקה ישראלית וMTV. תודה מראש...
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-