עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by t-mac,

שלום... אני מעוניין לקנות נגן mp3 בנפח של ג'יגה במחיר של עד 700 שקל פלוס מינוס. מצאתי נגן של סאנדיסק בנפח של ג'יגה (בצבע כסוף), האם הוא נגן טוב וכדאיי לקנות אותו? איזה עוד נגנים טובים יש בטווח המחיר שהצעתי?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by מגדל,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by The UnKnown,

אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. יש לי מחשב ומערכת קולנוע ביתית עכשיו מהכרטיס מסך מחיבור hdmi יוצא כבל למערכת סאונד ותמונהה מעוברים. עכשיו הבעיה שאם אני מכבה את הטלויזיה גם המסך מחשב מתנתק ומתכבה כלומר שנניהם תלויים אחד בשני.כמו כן המסך מחובר ב dvi לכרטיס מסך,וכאשר אני מנתק את הכבל מ ה hdmi אני עובד רק אם המחשב וזה המוזר כלומר שניהם תלויים אחד בשני כלומר כאשר הכבל מתנתק מהמחשב אני מקבל רזלוציה רגילה של 1440X2560 יש לי מסך של דל U2713.אז אשמח לעזרה אולי צריך לקנות מתאם משהו?מזכר לנקבה אתם תמליצו.אגב ניסיתי לחבר את הכבל מהכגרטיס מסך ה HDMI לחיבור נ וסף בטלויזיה LG 32 ורוראים רק תמונה בלי סאונד. תודה מראש לעוזרים היקרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by moshemaman25,

תקציב:3500 גודל:46-50 אינץ שימוש:קולנוע ביתי +מחוברת למחשב אבל לצפיית סרטים שתהיה LED תלת מימד לא חובה אם מקפיץ את המחיר שתהיה כניסה של USB לחבר דיסק או קי לראות סרטים SMART TV לא ממש מבין את זה אם מישהו יכול לתת הסבר נחמד וכמובן תודה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by eladcohen,

הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים: Creative Inspire 4.1 Altec Lansing ATP3 2.1 האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים. הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה). עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול. *שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS. תודה רבה …

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by CB85,

זה הנתונים של הלוח אם שיש לי: מקווה שזה מספיק בשביל לדעת אם הכרטיס יתאים לי או לא (סלחו לי, אבל אני ממש לא מבין בזה) ואין לי מושג למה זה רושם לי Unknown :-| אני מעוניין לרכוש כרטיס קול טוב, אבל לא משהו מטורף שיעלה לי יותר מדי. שמעתי שכרטיס CREATIVE AUDIGY 7.1 זה כרטיס טוב וראיתי שיש דגמים שלו שלא ממש יקרים... מה שכן, לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי 2 דגמים (אני מניח שיש יותר מזה) שאחד מהם: CREATIVE AUDIGY 2 ZS 7.1 והשני CREATIVE AUDIGY SE 7.1. אני בעקרון לא בונה על משהו שיעלה לי מעל 400 ש"ח, אבל הייתי רוצה לקבל כל מיני המלצות בעניין. ראיתי שהמחירים של AUDIGY קופצים בין 230 למעל 1300 ש"ח..... תודה מראש. עריכה: המטרה המרכזית היא לשפר את איכות השמיעה במשחקים. זה ה…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. תקציב של 100 שקל ומעלה 100-300 אבל לא 500-600 שקל. אוזניות במיוחד לCS ולגיימינג כללי. תקציב נמוך בבקשה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by novasteampunk,

קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי אוזניות iGrado והקשת שלהן מעט לוחצת. האם ניתן להרחיב אותה בעזרת חום או בשיטה אחרת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by shgec,

שלום. יש לי אוזניות Sennheiser HD201. מבחינתי הן מעולות, בעיה יחידה שהן ממש אטומות ואני לא שומע שום דבר כגון בכי תינוק או מלמולים של האשה... תמליצו לי בבקשה על אוזניות דומות אבל לא אטומות שאפשר לשמוע מה הולך בעולם האמיתי.. ואם אפשר אז גם שהכבל יהיה 2+ מטר. תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by -LosNir-,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nadaw,

תודה חברים!! 1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה.. 2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות? 3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה? תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..) ****עדכון**** בתגובה אחרונה!

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by guliver,

קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Headspin,

טוב אז ככה. ידידותי לא מעניין אותי מצידי שייצטרך דרייברים. צריך אודיופילי רציני ווליום חזק שיכול להפיל קיר... (סתם הגזמתי אבל רצוי :-* ) 20 ג'גה ומעלה. האם CREATIVE ZEN EXTRA 30GB יעמוד בצרכים האלה? אני צריך גם שיינגן MP3 VBR וזהו.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם יש לכם תוכנות ממולצות לצפייה בשידורים הדיגיטליים שבנוסף תהיה להן גם יכולת הקלטה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי מחשב שמחובר לטלוויזיה שלי דרגך HDMI, אני עושה קליק ימני>רזלוציית מסך>הרחב צגים>החל>אישור. וכשאני מפעיל משחק או שאני מפעיל את התוכנה BOXEE ואני רוצה שהמשחק או התוכנה יהיו מוצגים בטלוויזיה במסך מלא אני לא יכול, לגבי סרט אני פשוט מקטין את המדיה פלייר ו"מושך" אותו לטלוויזיה ואז לוחץ להגדלה ורואים במסך מלא. אבל למשל כשאני בתוכנה boxxe אני נכנס להגדרות ומקטין את ההתוכנה ואני "מושך" אותה לטלוויזיה ומחזיר להגדרה של מסך מלא, הוא חוזר למסך של המחשב במסך מלא. או לדוגמא במשחק גם אותו סיפור. אני לוחץ אנטר + אלט, והמשחק ניהיה קטן אני "מושך" את המשחק לטלוויזיה ולוחץ שוב אנטר + אלט, אבל זה חוזר למסך של המחשב בסמך מלא ולא במסך של הטלוויזיה. אז בקיצור אני השתגעתי כבר, אי…

21. Started by yotamoo,

שלום אני חייל שלצערו הרב סוגר יותר מדי זמן בצבא, ולכן החלטתי שאני רוצה נגן אם פי, אבל הבעיה שאין לי מושג בזה, אין לי זמן לברר ואפילו לא לחפש בפורום (מצטער).. אז ככה, הוא צריך לענות על הנקודות האלה: 1) סביבות 5 ג'יגה... 2)קטן, למרות שאני חושב שכולם מספיק קטנים אז זה לא משנה 3)אם יש משהו שמנגן divx ומתחבר לטלוויזיה אז זה ממש טוב אבל לא חובה, ואני ממש לא צריך הצגת תמונות וכאלה, זה פשוט לא נחוץ לי 4)שלא יהיה עדין 5)איכות שמע טובה+, לא חייב משהו מדהים. התקציב הוא בסביבות 1500 ש"ח, אפשר להתגמש אבל בקטנה ממש... תודה מראש לכל מי שיענה, אני מקווה שבערב כשאני אחזור יהיו הרבה תגובות כי אני יודע שעש פה מספיק אנשים שמבינים ועוזרים.. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by OmerNeu,

שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום. מחפש טלויזיה LCD/LED לסלון בסביבות הסכום 2500 שקל. שהגודל שלה לא יהיה קטן יותר מ 32 אינץ', והכי איכותית שאפשר בתחום המחיר הזה. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by arad gonen,

היי אני מבקש מדריך לחיבור פלייסטישן 2 למחשב ואין לי כרטיס טלויזיה יש לי את הAMD GAME ULTRA הזה עם ה4 ליבות וכרטיס ATI 3870 של GIGABYTE אנא עזרו לי תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אם אפשר עצות .. ##עוצמת הרמקולים יותר חשובה לי מעוצמת הסב....ושהצליל יהיה כמה שיותר איכותי... יש לי שאלה מה תפקיד המגבר ...יש הרי מגבלה של עוצמת צליל שהרמקול בנוי להפיק(הנתון של היצרן..)...אז מה בדיוק המגבר עושה??... תודה מראש למגיבים....

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים