עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by DimaX,

היי! פעם הביאו לי במתנה סט רמקולים 2.1 זולים(80 ש"ח)... קיצר היום בזמן שלא שמתי לב התוכי שלי לעס את הקבל שם שמחבר בין הסאב לשני הרמקולים האחרים... אין אפשרות להלחים... אני גם לא רוצה כי זה רמקולים דראעק אז את הרמקולים אני אצטרך כנראה לזרוק.. או אולי אני אקח את המגנטים ואז אזרוק זה הסאב: מאחורה יש יציאה לin ולout ויציאה לאוזניות. עכשיו חשבתי, יש אפשרות לקנות זוג רמקולים יחסית איכותיים ולחבר אותם לסאב במקום לקנות גם סאב חדש? הסאב דיי מספק אותי למרות שאם אני עובד את ה60% בווליום אז הכל(והקול ) נשמע בעעעעעעע... מה אתם אומרים? לשמור את הסאב או לקנות הכל חדש? מה שחשוב לי זה שתהיה אפשרות לשים סרט או מוסיקה ממש ממש חזק בלי שתהיינה הפרעות כלשהן.(על פול ווליום) תקציב: …

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by audigy,

הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הייתי כ"כ נעול על ה-H320 אבל פתאום התגלה לעיניי הנגן הנ"ל שיותר טוב מה-H320. תחלקו עליי? מישהו יודע היכן מוכרים את ה-iaudio 5x? תודה לעונים.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. לפני כמה ימים פתחתי נושא בקשר לאודיג'י 2, שמעתי כמה הוא יקר ואיזה כרטיסים בכאילו טובים יותר ועוד דברים מענינות מאוד - כן כן מענינות אז ככה : לא מכיר פה אף אחד ספציפי ואין לי דעה משוחדת בגרוש וכל מה ששמעתי זה רק השמצות וקישקושים הלכתי ועשיתי השוואה בין iHERCULES DIGIFIRE 7.1 ל AUDIGY 2 . מה אני אגיד לכם אנשים טובים שלי ??? ההרקולס טוב מאוד אפילו מעולה למי שלא רוצה יותר מידי והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.והוא תואם למשחקים ולסרטים ולמוזיקה ולבלה בלה .. . אבל ... וזה כזה אבל ... מי שלא שמע את האודיג'י במע' רמקולים טובה כמו LOGITECH Z680 או PROMEDIA 5.1 ומעלה ,ואל תבינו שצריך רמקולים כאלה בלבד כדי שהוא ישמע מדהים, מי שלא הקשיב למנוע האפקטים ולא שיחק משחקים ב ENVIRMENT HQ ומי ש…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אחרי שחיפשתי וקראתי קצת בפורומים קיבלתי המלצה על 3 רמקולים עד 200 ש"ח, אשמח שתייעצו לי מניסיון : 1. Creative SBS A120 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784618 2. MicroLab M119 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577005 3. MicroLab M310 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724679 4. MicroLab M820 http://www.1pc.co.il/product-2514-_%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_MicroLab_M820.aspx תודה !

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omri_ro,

אומנם לא כ"כ קשור למחשבים(אולי כן כי אני הולך לחבר מחשב לTV) אני מטלבט בין שני דגמים: SAMSUNS LA20S51 TOSHIBA 20CL7 או שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא רוצה מסך רחב ככה שתתאימו את המלצותיכם(אם יהיו כאלה) תודה לעונים אגב פירסמתי פה את ההודעה כיוון שבאתר "אודיו וקולנוע ביתי" לא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by icebreak,

http://dapreview.net/comment.php?comment.news.2158 http://www.anythingbutipod.com/archives/2005/09/how-much-does-an-mp3-player-cost-to-make.php מסתבר למשל שלייצר IRIVER H320 עולה 133$ רכיבים + 2$ שעות אדם, ככה שבארה"ב שהוא נמכר ב329$, יש רווח של 195$ פר יחידה.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by ExploiT,

שלום כולם אני מחפש נגן mp3 עד 1200 שהיה לו לפחות גיגה זכרון ועדיף מבוסס דיסק קשיח ניתן למציאה ? חשבתי על Rio Nitrus Urban מה אתם חושבים עליו ? אני יכול להשיג אותו ב 1200 שווה ?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by WhiteLen,

יש לי מחשב ללא כרטיס גראפי כלומר רק עם יציאות HDMI DVI וחיבור מסך רגיל על לוח האם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ישנה בעלת חיבורים של SCART יש לי מתאם SCART <->RCA אבל אני לא חושב שאפשר לחבר HDMI ל RCA מה דעתך יש פיתרון או שאני צריך יציאה של S.video?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by adam12345,

היי התחדשתי במערכת חדשה :רסיבר ONKYO 508 ומערכת רמקולים של CERWIN VEGA כרגע יש לי כרטיס קול CREATIVE audigy 2 zs (החליף LOGITCH Z5300) ןכרטיס ONBOARD REALTEK 889 מה לפי דעתכם עדיף? השימוש העיקרי הוא מוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר הזה WIN7 64 BIT

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הנה לינק באתר של CREATIVE: http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814&nav=0 תמונה: יש סיכוי שהם יגיעו בקרוב לארץ? (הם נראים לי תותחים ) יש להם 310 WATT RMS מישהו יודע אם יש סיכוי שהם יגיעו לבקור בארצנו? תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אני מעוניין לדעת בשביל חבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TaMiRn2,

ראיתי מגבר זול לאזניות שנקרא FIIO E3 ויש גם E5 של אותה חברה http://www.fiio.com.cn/en/productshow.asp?id=8 מישהו יודע איך אפשר להזמין את זה בארצות הברית בפחות מ15 יום? אם אפשר אני בתכלס מעדיף לארץ אבל בדרך כלל משלוח הוא מינימום 10$ שזה כבר המחיר של המוצר (של הE3 לפחות..) אם מישהו יודע הייתי רוצה שתגידו לי גם מה ההבדלים בנייהם ומי מהם עדיף... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Moshe36,

החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Delux,

משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Avi Levin,

איך הם? שכן שלי הביא מארה"ב לבן שלו אבל הבן לא אוהב IN EAR, אז הוא רוצה למכור לי ב-200.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by shlosi,

שלום לכולם, אז אחרי שהתחדשתי בטלוויזיה 50 אינץ', הגיע הזמן גם למערכת סאונד שתעשה לי כיף. עם רמקולים נראה לי שאני אסתדר, יד2 מלא בדברים שנראים לא רע בכלל. אבל ברסיברים אין לי מושג איפה מתחילים, לא מבין בזה כלום אין לי בעייה לקנות חדש או יד שנייה, ולא רוצה להשקיע יותר מידי. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by oded6188,

ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.