אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
רק in ear ושיהיה יותר איכותי מה cx300 הנגן שלי זה u10 iriver
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתמימות מחפש את בובת הוולברין שלי במרחב המוגן בבית , מעיף מלא קופסאות מעופשות ומה אני מוצא ? רסיבר fisher 122 audio standart השערה שלי הוא בן 30 שנה לפחות , יש לו יציאות ימין ושמאל (בלי סאב) remot + main שלפי מה שאני מבין זה אחוריים וקדמיים... חיברתי אותו דרך כניסת AUX לכרטיס קול שבמחשב ואני ממש לא מבין באיכות (יש לי 4 רמקולים של 2 מערכות סטריאו שונות אחת AIWA שמתי כאחוריים ועוד 2 של פישר שהם יותר גדולים ועם באס אז שמתי קדמיים) , עכשיו לשאלות : המגבר הזה שווה כמו למגבר רגיל של היום ? זה שאני מחבר אותו לכרטיס קול של המחשב זה "בריא" או שהוא יכול לשרוף משו ? והשאלה הכי חשובה האם כשאני יחבר את האוזניות AKG K601 שהזמנתי ליציאת אוזניות שלו אני יהייה מסופק ? זה בגדול כמו מגב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הריצפתים שיש לי התקצים הוא 6K אם זה חשוב אז יש לי מגבר של KENWOOD לא זוכר את הדגם אני יבדוק אם צריך
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מערכת סטריאו עם רמקולים נהדרים שאני מעוניין לחבר למחשב מאחר והרסיבר תקול. מהרמקולים יוצא כבל שבסופו נחושת (6 OHMS), מה אני צריך לעשות בשביל להתאים אותו לחיבור מחשב רגיל (אוזניות)? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. יש לי זוג WHARFEDALE Laser Range 85W כרגע אני מגביר אותם עם Sony TA-343 אני מחפש מגבר כמו כל מגבי הPICO שאני רואה פה בפורום שיגבירו לי את שני הרמקולים האלו. אני לא מבין גדול בתחום, ואני אסתפק באיכות טובה לאוזן לא מקצועית, כניסת סטנדרתית (PL/RCA) מצאתי את זה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום הלכתי לחנות (CD1 אם משהו מכיר), וקניתי AKG K12P ב100 שקל, באותו מחיר היה גם סנהייזר MX350, והמוכר המליץ לי על הAKG. עכשיו, אני לא בטוח האם ה-AKG הן טובות, או הסנהייזר יותר, יש להם שמה בחנות קיר מלא באוזניות... כדאיי לי להחליף אותן למשהו אחר? אני מוכן לתת עד איזה 140 שקל, יש משהו יותר טוב מהAKG, האם בכלל AKG טובים?? תודה...! (ד"א, הAKG באים עם קופסה, וזה ממש חשוב לי...)
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה אוזניות גדולות, אני שומע את כל סוגי המוזיקה,אני מאוד רוצה לשמוע את המוזיקה שלי באיכות גבוהה. אני לא רוצה לשמוע מה קורה בחוץ ולא רוצה שישמעו מה שאני שומע,רוצה ניתוק מהעולם בעיקרון אין לי תקציב מסוים,דברו איתי מה יהיה טוב...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכרטיסי קול של היום תומכים בדולבי דיגיטל, דולבי פרו-לוגיק, DTS, דולבי EX וכו'... ומה זאת אומרת תמיכה שלהם בזה? זה אומר שהם יכולים לקרוא סרט בדולבי דיגטל וכדומה? (כמובן שהסרט תומך)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספקים\חנויות בארץ שברשותן עודפי יצור של חלקי רמקולים- אני צריך קרוסאוברים של JBL מגבר של ATPU ודרייברים אני עוד לא החלטתי עליהם בנתיים... אני רוצה לבנות לי מערכת סראונד של חמישה רמקולים- בקדמיים אני מתכנן להתקין שתי וופרים בגודל 8.5 אינץ' ככה שלא יהיה לי צורך בסאב.... תודה...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחותי קנתה לאחיינית שלי נגן MP3 אצבע ג'נרי כזה... ביום הראשון הכל עבד טוב, העתקנו שירים לנגן, חיברנו את הנגן כמה פעמים למחשב והכל עובד... אבל יום אחרי צצה בעיה קטנה... כשנכנסים לאפשרות הנגינה בנגן צצה ההודעה "אין קבצים!" , אז אמרתי לעצמי כמובן משהו מוזר... חיברתי את הנגן למחשב וראיתי שהוא מזוהה... וכתוב לי נפח וכמה בשימוש.. אבל אני לא רואה את השירים ואני גם לא יכול להעתיק, למחוק ובקיצור שום פעולה, כאילו שהופעלה הגנה כלשהי, מה עושים? יש לכם דרך לפתור את הבעיה? אוא שפשוט נחזיר לחנות? יש תעודת אחריות...
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע בעזרת איזה כבל... (MINI-PL 2 MINI-PL) אבל איך מגדירים את זה במחשב ומערכת? תודה מראש לעוזרים נ"ב האם אני יכול לעשות את אותו הדבר בעזרת כבל RCA 2 MINI-PL (פשוט יש לי כבר אחד כזה.. אני שומע את המחשב במערכת)?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אומנם לא כ"כ קשור למחשבים(אולי כן כי אני הולך לחבר מחשב לTV) אני מטלבט בין שני דגמים: SAMSUNS LA20S51 TOSHIBA 20CL7 או שאם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע אני לא רוצה מסך רחב ככה שתתאימו את המלצותיכם(אם יהיו כאלה) תודה לעונים אגב פירסמתי פה את ההודעה כיוון שבאתר "אודיו וקולנוע ביתי" לא ענו לי אז אל תפנו אותי לשם
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה חשוב שיהיה בנגן: איכות שמע מעולה!!!!! שיהיה כמה שיותר קטן!!! 20GB לפחות. העברת מידע מהירה USB2 או FIREWIRE. נוח לשימוש שיהיה אפשר לסדר על פי תיקיות ,שיהיה אפשרות של ניגון באקראי. קורא פורמטים:MP3 ,WAV ,WMA ואפשרות של איחסון דברים. אמממ הבנתי עכשיו שהנגנים ציבעונים ויש אפשרויות תמונה ודברים כאלה ,זה לא ממש חשוב לי יותר חשוב לי איכות השמע ומה שאמרתי לפני ,אבל אם יש אפשרות שזה יהיה ובלי הרבה יותר כסף אז למה לא. וכמובן שיהיה אמין כי לא תהיה לי אחריות אחרי הכל זה מארה"ב:\ אז אם אפשר בבקשה הצעות ,המלצות על נגנים. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שכתבתי יש לי כרטיס קול אונ בורד ורציתי לדעת אם זה יפריע לי או יוריד מאיכות שאני אשמע אם הרמקולים הנ"ל או שכדאי לקנות איזה אודיגי 2 משהו לא ייקר????
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא מזמן נהרסו לי האוזניות הישנות שלי אומנם לא כאלה טובות אבל עשו את העבודה בצורה טוב CREATIVE EP-630 , החלטתי להתקדם האלה ולרכוש אוזניות מתקדמות יותר ואיכותיות בהרבה ממה שהייה לי , הדרישות שלי מהאוזניות צריכות להיות הבאות : 1 . IN EAR 2 . בידוד רעש מקסימלי שאני לא ישמע כמה שפחות את הסובב אותי 3 . איכות שמע ( באס , MID וגבוהיים ) בדגש על ההגבוהים ההתלבטויות שלי הן : 1 . KLIPSCH S4 שזה האוזניות הכי מעודפות עליי כרגע אחרי שראיתי סיקורים שלהם 2 . Sony MDR-XB20EX Ultimate Ears MetroFi 170vi . 3 Grado iGi כמה מהאוזנוית האלו אולי לא נמצאות בישראל אני מזמין אותם מחו"ל , זהו אולי יש לכם משהו טוב יותר להציע לי במחיר הזה אני ישמח להצעות ממכם שאלה נוספת כדי שאני לא יפתח סתם עוד ט…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, התקלקלה לנו הטלוויזית CRT והחלטנו להתחדש סוף סוף בטלוויזיה חדשה. האם LCD היא האופציה הכי טובה היום בעבור הסכום הזה? חשבנו על גודל שמעל ל-30". בעיקרון אני אשמח לקבל המלצות על דגמים ספציפים, אבל כנראה נצא לקניון ונקנה משם , ושם אין תמיד את כל הדגמים, אז חשבתי שיהיה נחמד לדעת איזה פרטים במפרט הטכני של טלוויזיה אני צריך לחפש. רציתי לדעת איזו ניגודיות אני צריך לחפש, איזו בהירות,זמן תגובה(רלוונטי בימינו?), זווית צפיה. בנוסף גם רציתי לדעת באיזו רזולוציה Yes משדרים את ה- HD שלהם במידה ונרצה לשדרג, HDReady או FullHD? בכלל שמים לבלהבדל בין השניים בגודל מסך כזה? אשמח לתשובה מהירה כי כנראה נצא היום. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לקנות מסך LED במחיר 1.5K +- גודל מסך 40-43 אינץ' , רצוי עם SMART TV מאוד חשוב ל י שיתמוך גם בפורמטים רבים דרך הUSB לרבות SRT , AVI , MP4 וכו' מצאתי את שני המסכים האלה: Panasonic TH40CS500L http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=916155 Samsung UA40J5200 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932765 מהו המסך הטוב יותר לדעתכם והאם יש מסך יותר טוב משני אלו במחיר הנ"ל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס קול החדש שלי Creative Live! 24bit, קניתי אותו מ eBay ב 90 ש"ח כולל משלוח. עכשיו במקרה הסתכלתי עליו מקרוב וראיתי שה DAC שלו זה Cirrus Logic cs4382.. מוזר לא? זה אותו ה DAC שיש ב Creative X-Fi Xtreme Music :s05: אם תסתכלו כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270120.msg2384043#msg2384043 Anatoli רשם שאם יש לכרטיס אותו DAC אז יש לו אותו סאונד.. ז"א יש לי כאן כרטיס קול עם סאונד של Creative X-Fi Xtreme Music? :-X
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS Xonar Essence STX Virtual 7.1 Channels 24-bit 192KHz PCI Express x1 Interface 124 dB SNR / Headphone AMP Card PCI Express x1 7.1 Channels 124dB SNR Rating Built in Headphone Amp 3.5mm and 6.3mm Headphone Compatibility ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- HT | OMEGA Claro Halo XT PCI Interface Sound Card w/ a built-in HI-FI Headphone Amplifier 24-bit 192KHz PCI Interface Up to 7.1ch analog outputs …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, חבר הביא לי את הכרטיס קול הישן שלו - Essense ST - ואני קצת מבולבל. הוא השתמש בו בשביל יציאת האוזניות המוגברת שלו, אבל אני רוצה להשתמש בו בשביל רמקולים - Microlab C9. עכשיו, אם אני מחבר רמקולים ליציאת ה-SPDIF האופטית, זה אומר שהסאונד עובד כמו שהוא לרמקולים, ולא מתבצע שום עיבוד בכרטיס? לפי מה שקראתי בגוגל, היציאה הזו היא pass through בלבד, וזה עוקף את כל ה-DACים שבכרטיס. אז, עדיף לחבר את הרמקולים ל-RCA - או ליציאת האוזניות? מה עדיף לסרטים ומה עדיף למוסיקה? יש הגדרות מסויימות שצריך להגדיר...? (יש המון אופציות בתוכנה של כרטיס הקול.. בינתיים הכל על דיפולט ) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-