אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
היי, עד היום שמעתי את המוזיקה שלי באוזניות של שהגיעו עם המכשיר שסוף סוף התקלקלו, אז אין ברירה אלא לשדרג. אני שומע הרבה מוזיקה, בעיקר רוק (לא כבד. אם זה משנה), ומחפש אוזניות In Ear (בלי קשת קטנה כזאת) שיבודדו לי רעשים מבחוץ שאוכל לשקוע במוזיקה, יהיו נוחות וכמובן איכותיות. מיועד בעיקר לשמיעה בנסיעות, הליכות וכו' בסמארטפון, פחות לחיבור למחשב. יש אפשרות לרכישה בארה"ב... אשמח גם להמלצות בתקציב שהוא עד 70 דולר לצורך העניין וגם עד 100 דולר. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס קול לא הכי מטורף שיש אבל משהו אחלה. דרישות: - שניתן יהיה בוודאות לחבר גם אוזניות וגם רמקולים ביחד ובמידהו אני רוצה להשתיק אחד מהם שתהיה גם האופציה הזאת. - שתהיה אפשרות של Stereo Mix / What U Hear - חיבור PCI-E - מתאים לגיימרים כרגע יש לי creative sound blaster x-fi xtreme audio ואני די מאוכזב ממנו. לא מצליח לחבר אוזניות ורמקולים ביחד. אין אפשרות של STEREO MIX בווינדוס 7. כרטיס קול מאוד דל באפשרויות שלו. אשמח להמלצות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הלכה הטלוויזיה, בשעה טובה. עכשיו אנחנו מחפשים אחת חדשה, משהו בסגנון 46-50. התקציב הוא נאמר באיזור ה 5+ (אני לא ממש בעיניינים). בעקרון אנחנו צריכים טלוויזיה שתהיה טובה כבר לשנים הבאות. את הישנה יש לנו כבר 15 שנה (שמנה). חשבתי שהכי כדאי זה LED, המחירים נראים סבירים והבנתי שזו האיכות הכי טובה. מצד שני, יש את ה 3D שלא נראה ממש בתקציב אבל בעוד 5 שנים יכול להיות שזה יהיה רלוונטי. ולפתע ראיתי בטלויזיה את הפרסומת הזאת לסמסונג: http://www.samsung.com/il/smarttv/ טלויזית 3D במחיר טוב אבל- פלזמה וHD READY. הבנתי שה LED חוסך יותר חשמל, האם האיכות שידור טובה יותר? עד כמה זה באמת משנה שה HD לא FULL והיא פלזמה ולא LCD או LED? מה כדאי לעשות? איזה עוד דגמים מומלצים יש? תודה …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מתנה לאדם שאוהב סאונד טוב, אך אין לי תקציב מעל 1,500 ש"ח הדרישה: DVD עם רסיבר מובנה (כן, אני יודע שזה איכות מעפנה, לרוב, אבל הכל במסגרות התקציב והאוזן הבלתי רגישה של המקבל) רמקולים 5.1 אלחוטיים (לא APEX F-19A) וכמובן שהמכשיר יקרא צרובים, לרבות DIVX (אם יש צורך לרכוש בנפרד את הנגן ואת הרמקולים, אין בעיה) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לא כ"כ ידעתי לנסח כותרת לזה אז פשוט אפרט פה - התחדשתי לאחרונה בsolo 7c (עד כמה שאפשר להגיד את זה על יד שניה ). חיברתי את הרמקולים למחשב (אדום לאדום ולבן ללבן בצד של הRCA ולכניסה הירוקה של הסאונד בלוח האם בצד של ה3.5mm) ושומעים אחלה ובהחלט שדרוג למה שהיה לי קודם. ואז ביצעתי בדיקה לleft\right דרך האתר הזה: http://www.audiocheck.net/audiotests_stereo.php וקיבלתי את השמע השמאלי ברמקול הימני ולהפך. חיברתי את החיבור האדום לכניסה הלבנה ולהפך וזה הפך כמובן את הערוצים לצורה הנכונה אבל למה זה כך? ככל הידוע לי הצבעים בחיבורים אמורים להיות תואמים... אח"כ ביצעתי גם את הבדיקה השניה שהוא מציע שם - relative polarity: http://www.audiocheck.net/audiotests_polaritycheck.php בבדי…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים! צהריים טובים. יש לי כבר כ-שנה את הסוני W828 המצויינת ואני מאושר עד הגג... עשיתי לה קליברציה מאיזה אתר למצב לילה... הבעיה היא כזאת. אחרי הרבה זמן הגעתי למסקנה שאני פשוט לא נהנה לראות סרטים בחושך (אלא אם זה תלת מימד אז אין ברירה) ועל מנת שהעין לא תסבול אני חייב להדליק אור, הבעיה היא השיקוף של האור שמפריע לי...ולכן הייתי משמח לקבל עזרה. האם למישהו יש את ה W828? או אחת מהסדרה של W8? האם אפשר לקבל בבקשה הגדרות למצב עם מנורה (יום אפשר להגיד) ומצב לילה? (פחות חשוב אבל מעניין לראות אם מי שהגדרתי זהה או לא) אני מודה לכם מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האוזניות הנ"ל שנמצאות כרגע במבצעים די משתלמים באמזון וב-KSP. ההתלבטות שלי היא כרגע בנושא הסאונד בלבד. מי משתי האוזניות מספקת סאונד איכותי יותר? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
בזמן האחרון האוזניות של הפוד שלי מתחילות לקרטע,אני מאמין שחובב מוזיקה כמוני צריך להשקיע מקסימום 400 ש'ח באוזניות חדשות. אני מעדיף לשמור על המחיר אף נמוך יותר אבל אתם תמליצו,בינתיים חשבתי על Sennhieser HD 497 . אה והכי חשוב,אני קונה מחו'ל אז תנו לי דגמים/חנויות/מחירים משם. המפ,אם יש לכם עוד הצעות דברו תודה לכם
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי פלאגין *חוקי של קומפליט 10 שנקנה לפני שנתיים. משום מה חלק מהפלאגינין מותקנים על 32 ביט וחלק על 64. אני עובד על WINDOWS 10 64 BIT וכך גם הDAW שלי (אבלטון) שלא יודע לעשות שימוש בכל הפלאגינים שמותקנים על 32 ביט. איך אני מתקין את הפלאגינים מחדש כ64 ביט? ולאלו שלא יודעים - איפה אוכל לשאול את אותה שאלה כך שידעו לענות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון(נראה לי הכי מתאים). ברצוני להעביר שידורים ממיר ההוט שנמצא בסלון למקרן שנמצא בגינה(מרחק של בערך 7 מטר מקס' עם קיר גבס ביניהם). קראתי וחיפשתי ולא מצאתי מידע עדכני(רק מ2009 או 2012) הבנתי שמוכרים מן משדר ומקלט שמעביר את האות. יש כמו כן גם 3 טכנולוגיות שונות(WHDI, wireless HD ו WiGig).האם מישהו התנסה בהן? חברות מומלצות? טווח מחירים? קראתי שאפשר גם להעביר על גבי רשת הWiFi, איך עושים את זה? צריך ציוד מיוחד? תלוי בממיר או במקרן? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות IN EAR, מחיר 100-200~ , חשובה לי איכות הבנייה בעיקר ולאחר מכן הצליל, שיחזיקו מעמד- שהכבל לא יתחיל להקרע, יהיה בעיה בחיבורים, לא ישמעו טוב בצד אחד ובעיות שונות.. שיחזיקו לאורך זמן ושלא אחרי חצי שנה הכל הולך לפח. המטרה היא שמיעת מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש רמקולים 2.1 לשמיעה של סרטים ומוזיקה אלקטרונית. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ללא כרטיס גראפי כלומר רק עם יציאות HDMI DVI וחיבור מסך רגיל על לוח האם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה ישנה בעלת חיבורים של SCART יש לי מתאם SCART <->RCA אבל אני לא חושב שאפשר לחבר HDMI ל RCA מה דעתך יש פיתרון או שאני צריך יציאה של S.video?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. עכשיו מחוברים אצלי זוג רמקולים wharfedale diamond 9.1 למגבר rotel rx-830. (וינטאג') והמערכת הזו מחוברת מ2RCA ל3.5PL לכרטיס קול מובנה realtek alc1200. עכשיו אני צריך כרטיס קול אכותי, ואני מתלבט בין: asus D1 asus Xonar Essence STX אני יודע שSTX יותר טוב אבל ההתלבטות נובעת בגלל שאני לא יודע עד כדאי לקנות את הSTX על פני D1. או שתמורה של הSTX לא מתאימה או משתלמת על פני הD1. השימושים הם כלליים (מוסיקה, משחקים, סרטים). תודה רבה. עומר.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-