אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אני שנים עם הATP3 שלי ואני מאד מרוצה עד היום, אני רוצה לקנות רמקולים למשרד בעבודה ואשמח לקבל המלצה לרמקולים מקבילים באיכותם ובמחיר של עד 400 שקל לא איכפת לי לרדת מעט ברמה להיות ללא סאב בגלל שזה לעבודה. עזרתכם בבקשה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יכול להציע זוג רמקולים זולים ואיכותיים תודה רבה נ.ב אל תציעו לי רמקוליים עם סאבוופר
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כולם ! בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגן שישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPOD אני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום) שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזול משהו בסביבות 700 שקל +\- יש חיה כזאת ? בתודה מראש לירן!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ברמקולים לשמיעת מוסיקה בתקציב עד - 700 ש"ח בדגש על איכות הרמקולים ימוקמו על שולחן העבודה בחדר 3X3 תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב די חיה למשחקים, והוספתי בכוונה גם כרטיס קול של קריאטיב. אבל בעצה של מישהו, לא זוכר אם זה היה באתר הזה או מהמוכר בחנות בTMS, ייעצו לי ללכת על הכרטיס קול האונבורד, מכיוון שהוא בכל מקרה תומך ב5.1 רמקולים. מה מסתבר? שלOpenAL (ספרייה שמאפשרת להשתמש בכרטיסי קול) יש בעיה עם כרטיסי קול שעל הלוח, ושכתוצאה מכך יש בעיות במשחקים שהם נתקעים או מגמגמים. מה שגם שמתי לב שאני רואה סרטים ביו טיוב או סתם משמיע מוזיקה במחשב, לפעמים הסאנוד מתחיל לגמגם. נראה לי שזה קורה בעיקר כשאני עושה גם דברים אחרים במחשב. בקיצור נדפקתי. השאלה שלי, מה הן האפשרויות שלי בשביל לשים כרטיס קול נורמלי במחשב? איזה מההאפשרויות הן במסגרת האחריות ואיזה לא? ואיזה כרטיס קול את ממליצים לי בשביל משחקים ו5.1 רמק…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, האם אני יכול לחבר את המערכת שלי (צילום מצורף) למחשב? או לפחות את הרמקולים שלה בלבד? אם כן, אילו כבלים אני צריך לקנות? (אם בכלל אני אצליח לקנות עכשיו משהו...). תודה חברים ובריאות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי שתי סטים של רמקולים: Creative Inspire 4.1 Altec Lansing ATP3 2.1 האלטק מתפקדים כ2.1 קדמיים. הקראייטיב משמשים כשתיים אחוריים (גם הסאב ממוקם מאחורה). עכשיו נותרו לי עוד שתי סטליטים של קראייטיב שאני מתכוון לחבר בתור סנטר, נותרו שתי יציאות באחורי הסאב של הקראייטיב (הוספתי תמונה כדי להראות טוב יותר איזה יציאות נשארו פנויות ואיך אני מתכוון לחבר, שימו לב הם מסומנות באדום), אז אני מחבר את הרמקולים שכביכול אמורים להיות קדמיים בקראייטיב ליציאה של הסנטר ואז אנימקבל "סנטר" עכשיו הבעיה שאני מחבר שתיים אבל שומעים רק מרמקול אחד, השאלה שלי היא האם לחבר שתיים או רק אחד והאם זה לא ידפוק את הרמקולים או הסאב או הכרטיס קול. *שתי הסטים מחוברים לAudigy 2 ZS. תודה רבה …
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם ברשותי רסיבר מדגם kenwood vrs5100 וסט רמקולים 6.1 jbl scs-146 שמחוברים לכרטיס קול ישן של CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK ברשותי לוח אם עם כרטיס מובנה של INTEL DP35DPM - DRAGONTAIL PEAK השאלה שלי אם יש הבדל ביניהם ואם יהיה הבדל ברכישת כרטיס קול חדש תודה מראש והמשך ערב נעים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכרטיס ישמש בעיקר לעריכת מוזיקה, ולקלט מוזיקה מגיטרה, מיקרופון...... האם זה מצדיק את ה400 ש"ח תוספת? עריכה: בנוסף, מה מוסיף הEX בפלטיניום?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי מערכת למחשב Altec Lansing ATP3 לאחר שקראתי המון ביקורות טובות עליה, אך התאכזבתי מאוד. הסאונד די עשיר, אך לא מספיק טוב במיוחד בווליומים מעט יותר גבוהים המערכת מתחילה לזייף, סך הכל אני מאוכזב שלא השקעתי קצת יותר במערכת יותר רצינית. אני מחפש מערכת אחרת שתהיה משמעותית יותר טובה מה ATP3 , לא הבדלים מינוריים כי אז לא תהיה שווה ההשקעה, שמתי עין על מערכת יותר מתקדמת של אלטק fx6021 במחיר די גבוה של 1400שח, לא יודע אם היא שווה את ההשקעה, אז אם מישהו יכול לתת חוות דעת עליה זה יהיה מצוין. סה"כ הקצבתי עד 1000שח למערכת חדשה, אשמח להמלצות על דגמים נוספים ראיתי שאתם מבינים מאוד בתחום(אני די חדש בשוק). תודה ושבוע טוב
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, כפי שכתוב בכותרת,אני מעוניין בהמלצות שלכם למגבר בשביל הAKG K601 שאני עומד לקנות. התקציב הוא בסביבות ה1000 ש"ח אבל אם יש משהו זול ואיכותי שיסחוב את האוזניות כמו שצריך אני כמובן אעדיף את הזול. חו"ל לא בא בחשבון כי אני רוצה לשמוע את המגבר לפני הקניה. יד שניה אפשרי. תודה מראש, עמית
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרישות: 1080P לפחות 2 יציאות HDMI רצוי VGA סאונד לא משנה - כנראה יחובר סט 2.1 זול כלשהו שיומלץ בפורום אודיו http://hwzone.co.il/community/threads/551071-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-2-1-%D7%A2%D7%93-200-%D7%A9-%D7%97 האם אלו מומלצות בטווח המחירים הנמוך מאוד הזה? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820,4008,3178271,4824&db1418467=3985639&db4140=170330&noidx=1&orderby=price תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את הטלווזיה שלי גבוה מדי, ואני לא רוצה שיהיו על הקיר סימני חורים מיותרים... האם יש מכשיר שאפשר לתלות אותו על מכשיר תליה, ומאפשר לתלות את הטלוויזיה עליו, ככה שאוכל לשלוט בגובה שבו היא תלויה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שוקל לשים את המארז על השולחן ליד הרמקולים שלי (ATP3) אבל אני מפחד שהם ממגנטים ושהם יזיקו למחשב, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5596&CatCode= עולה 200 ש"ח פחות מהאקסטרימר - מתחרה ראוי ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההורים שלי היו באילת... שלחתי אותם לאיי-דיגיטל לקנות Bose SoundTouch 3 מפה לשם, באיידיגטל מכרו להם SoundTouch2 ב-(תקשיבו טוב) 2000 ש"ח באילת... סתם בשביל הקטע, הרמקול הזה עולה בזאפ (כולל מעמ) סביב ה 1500 ש"ח... כמובן שזאת הטעיית לקוח, כי אני אמרתי למוכר במפורש בטלפון מה אני מעוניין לקנות... ב SoundTouch2 אין בלוטות'... - זה מתחבר רק ל WIFI או בכבל רשת. וניתן לשמוע דרכו רק בעזרת אפליקצייה ייעודית של Bose... לשמוע יוטיוב? אי אפשר... איי-דיגיטל כמובן מתנערים מאחריות ולא מוכנים לקבל את המוצר בחזרה (המוצר עדיין סגור בקופסה)... והם ישלמו על זה בבית משפט (הגשתי תביעה)... בנתיים, אני צריך המלצה למתאם Bluetooth איכותי שיתחבר לכניסת ה AUX של הרמקול שלי…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אמרו לי שהמגבר הזה: https://www.massdrop.com/buy/aune-x1s-32bit-384-dsd128-mini-dac הכי מומלץ לאוזניות, מה דעתכם? שווה את המחיר שלו? יש משהו יותר טוב במחיר הזה אולי? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
600 שקל שווה או שלא במצב כמעט חדש עוד מעט אני אבדוק אותו הוא "מוחרם" שווה?!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הם חתומים ומאושרים ע"י מיקרוסופט ניתן להוריד אותם ב-www.m3dzone .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-