עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, יש לי בבית 2 כבלים של HDMI - באורך של 3 ו 5 מטר , 2 שאלות 1. עכשיו אם אני יחבר אותם עם לדו' עם מאריך HDMI לדוגמא זה יעבוד טוב ? 2. זה משנה מה הסדר ? אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בהשחלה בתעלות - אם זה יהיה הכבל 3 מטר ואז הכבל 5 או הפוך ? ושאלת בונוס , זה נכון שאם מחברים מעל ל 10 מטר זה לא תמיד עובד ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by benor,

ברשותי נגן - SANSA M250 בינתיים לא קניתי אוזניות חדשות ונשארתי עם האוזניות שהגיעו עם הנגן. רוב השימוש שלי באוזניות הוא בנסיעות באוטובוס. אני לא יכול לשמוע כמו שצריך כיוון שיש רעש ואני לא רוצה להגביר חזק ,בגלל שאני לא רוצה להזיק לאוזניים. חשבתי בהתחלה לקנות Senisher MX-400, אבל עכשיו דווקא אני חושב לכיוון אחר אני שוקל קנייה של אוזניות IN-EAR . חשבתי על ה- creative EP630 . א. איך האטימות שלהם לרעשי הסביבה? (זה החלק הכי חשוב) ב. האם אוזניות In-ear יכולות להזיק לאוזן גם במידה ושומעים בווליום לא גבוה מדי? ג. האם צריך להתרגל אליהן והאם הן מציקות לאוזן? ד. האם הן יתאימו למכשיר ? - רוב השירים שאני מוריד באיכות של 192KBS . ה. איך האיכות שלהם? האם אני אקבל שיפור רציני? ו. הקטע של…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. דרישות: 1080P לפחות 2 יציאות HDMI רצוי VGA סאונד לא משנה - כנראה יחובר סט 2.1 זול כלשהו שיומלץ בפורום אודיו http://hwzone.co.il/community/threads/551071-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-2-1-%D7%A2%D7%93-200-%D7%A9-%D7%97 האם אלו מומלצות בטווח המחירים הנמוך מאוד הזה? http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=e-tv&db4004=4820,4008,3178271,4824&db1418467=3985639&db4140=170330&noidx=1&orderby=price תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by curdi1,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5596&CatCode= עולה 200 ש"ח פחות מהאקסטרימר - מתחרה ראוי ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by lucky,

בחדר... איזה גובה מהרצפה, איפה הסאב? לאיזה כיוון הרמקולים.. וכו... יש כזה אתר מקצועי ??

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by danny70,

קניתי מערכת רמקולים 5.1 של קריאייטיב דגם 5300 יש לי כרטיס קול של הרקולס 6.1 game theater מהסאב יוצאים שלושה כבלים חיברתי דרך הראק ( הקופסא שיש בה את כל היציאות ) את שתי היצאות הסטראו קדמיים ואחוריים והבננה הדגיטלית חיברתי דרך הסנטר בראק . והבעיה היא שהסאבאופר לא נשלט רק חמשת הרמקולים נשלטים ואין בעיה איתם . אם יש דרך אחרת לחבר את הרמקולים כך שהסאבאופר כן יהיה נשלט . ? מאחר וכל החיבורים נעשים דרך ראק . ??? זה מחריד הסאבאופר מקבל עוצמה של באסים חזקים ואי אפשר לשמוע כך . רק בווליום נמוך

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by מגדל,

מה אתם אומרים על האוזניות האלה? עד עכשיו היו לי את הK414P, האם הK512 טובות יותר מה414?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. רק in ear ושיהיה יותר איכותי מה cx300 הנגן שלי זה u10 iriver

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ruff stuff,

מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. החלפתי כרטיס קול וחיברתי 4 רמקולים עכשיו הכול עובד סבבה אבל ברמקול הקידמי השמאלי שלי שומעים הרבה יותר חלש מהימני! וניסיתי הכול חיברתי וניתקתי אלף פעם כל חיבור אפשרי וזה עדיין ממשיך שיחקתי עם הכבלים חשבתי אולי זה בעייה במגעים או משו אבל מסתבר שלא מה זה יכול להיות?? נראה ל שבכרטיס קול הישן שלי זה לא היה ככה אבל לא בטוח כי לא ממש שמתי לב....כדאי אולי לפחות לעשות בbalance במאפיינים של הסאונד בוינדוס שהרמקול השמאלי יהיה חזק יותר?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מתמודד מס 1: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21796 מתמודד מס 2: http://zap.co.il/model.asp?model_id=21795 מתמודד מס 3: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16332 מתמודד מס 4: http://zap.co.il/model.asp?model_id=16328 מתמודד מס 5: http://zap.co.il/model.asp?model_id=17492 מה אתם הייתם לוקחים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, אני זקוק לאוזניות חדשות. השימוש העיקרי שיהיה לי באוזניות זה משחקים. אז אני זקוק למיקרופון מובנה ושיהיו נוחות ככל הניתן, בעיקר בישיבות ממושכות מול המחשב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה-400 עד ה-500 שקלים.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by fp581,

בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by KoDkOd,

האם הרמקולים האחורים אמורים להיות בעצומה פחות חזקה מאשר הקדמיים ? :

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by AtR,

אהלן חבר'ה, השאלה בכותרת, כל הבדל שיש מעניין אותי לדעת.. ואם כן מה עדיף מבין שתי הגרסאות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב לכולם ברשותי רסיבר מדגם kenwood vrs5100 וסט רמקולים 6.1 jbl scs-146 שמחוברים לכרטיס קול ישן של CREATIVE LIVE 24-bit 7.1 BULK ברשותי לוח אם עם כרטיס מובנה של INTEL DP35DPM - DRAGONTAIL PEAK השאלה שלי אם יש הבדל ביניהם ואם יהיה הבדל ברכישת כרטיס קול חדש תודה מראש והמשך ערב נעים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Dr.Drek,

אהליין... לאחרונה חל שיפור במצבי הפיזי, ואני עומד להתחיל בהליכות יומיות של חצי שעה...עד שעה...בתקווה להגיע לריצות גם כן... יש לי מכשיר RIO עם 32 מגה שמבחינתי הוא הפיתרון המוסיקלי הטוב ביותר...בחיים לא קופץ...בעוד שהצלחתי להקפיץ את כל שאר המכשירים (דיסקמן, מינידיסק - כבד, Ipod קופץ, Mp3-Discman קופץ)... אני קונה לו כרטיסי הרחבה של 32 מגה (זה הבאסה היחידה, שלא תומך ביותר)... וזה מספיק לי לעד שעה בכיף... גם צריך רק בטריה AA אחת... בכל מקרה, אני מבקש המלצות לאוזניות איכותיות לריצה/הליכה, (יש לי בבית גדולות ומפלצתיות שזה די משפיל ללכת איתם ברגל מחוץ לבית) אני שונא את אילו הקטנות שנכנסות לתוך האוזן - הם גורמות לי לגירוי...בעוד שאילו שיושבות כזה עם כריות - לרוב הן לא איכותיות וש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מחפש סט רמקולים למחשב עבור חבר שישמש בעיקר לסרטים וקצת פחות למוזיקה. התקציב הוא בסביבות ה- 300-400 ש"ח. בינתיים שמתי עין על ה- microlab b77 שנכנס יפה לתקציב אין ממש העדפה ל- 2.0 או 2.1, אבל כנראה שאין באמת צורך בסראונד - הוא לא משחק וסרטים/סדרות אני מאמין ברובם מגיעים בסטריאו... אשמח להמלצות נוספות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ShaiG,

שלום לכולם, על המחשב הקודם שלי היה כרטיס טלויזיה והייתי צופה דרך ממיר שמחובר לכרטיס ורואה דרך תוכנה שנקראת pctv vision הכרטיס שיש לי הוא כרטיס בחיבור PCI Pinnacle Systems Studio PCTV 109E-0878 את הכרטיס העברתי למחשב אחר, וכרגע אין לי דיסק התקנה של הכרטיס טלויזיה או של התוכנה pctv vision לא אכפפת לי מעריכה ולכידת וידאו, אני רוצה רק לראות דרך הממיר שמחבור לכרטיס כמו במחשב הקודם.. ניסיתי לחפש בגוגל את השם של הדגם וכן את התוכנה pctv vision לא מצאתי משהו מתאים לא כאן ולא כאן. מה עלי להוריד ולעשות ? תודה מראש, שי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by X7-007,

קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי, לא כ"כ ידעתי לנסח כותרת לזה אז פשוט אפרט פה - התחדשתי לאחרונה בsolo 7c (עד כמה שאפשר להגיד את זה על יד שניה ). חיברתי את הרמקולים למחשב (אדום לאדום ולבן ללבן בצד של הRCA ולכניסה הירוקה של הסאונד בלוח האם בצד של ה3.5mm) ושומעים אחלה ובהחלט שדרוג למה שהיה לי קודם. ואז ביצעתי בדיקה לleft\right דרך האתר הזה: http://www.audiocheck.net/audiotests_stereo.php וקיבלתי את השמע השמאלי ברמקול הימני ולהפך. חיברתי את החיבור האדום לכניסה הלבנה ולהפך וזה הפך כמובן את הערוצים לצורה הנכונה אבל למה זה כך? ככל הידוע לי הצבעים בחיבורים אמורים להיות תואמים... אח"כ ביצעתי גם את הבדיקה השניה שהוא מציע שם - relative polarity: http://www.audiocheck.net/audiotests_polaritycheck.php בבדי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eladcohen,

הי, ברשותי מערכת רמקולים 5.1 Logitech z906 חדשה לגמרי. מדי פעם בסרטים במחשב, סרטונים ביוטיוב או בשירים מסויימים יש קולות 'כירסום' של סאונד לא נקי, פיצוצים של רעש לבן או משהו בסגנון. קצת קשה להגדיר את זה אז צירפתי קובץ mp3 קטן באתר: http://www.f2h.co.il/pnoiobzium. המפרט של המחשב הינו מעבד Intel i7 930 2.8 Ghz 8Mb l3 Cache s1366 לוח אם: Gigabyte ga-x58a-ud3r ספק כח: Seasonic 620w pfc 12cm fan modular psu m12II-620 זיכרון: Kingston 12GB 1333mhz ddr3 (יושב על שלוש סלוטים) כרטיס קול: CREATIVE (EXTREME FIDELITY) XFI GAMER מארז : 932 HAF FULLTOWER ATX BLACK CoolerMaster הורדתי מספר דרייברים לכרטיס קול, בדקתי עם כבל אופטי והבעיה נשארה. הורדתי גם קודקים וזה לא נפתר..הסרתי והתקנת…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ymac,

שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. יש לי בחדר מגבר של AKAI עם רמקולים ישנים (שנת 73) של חברת KEF הרמקולים גדולים מאוד - בגובה מטר בערך, ואיני יודע באיזה כבל להשתמש, יש את הכבל הממש עבה שעולה יקר יחסית למטר, ויש את הדק והפשוט שהוא ממש זול, האם יהיה הבדל באיכות בחיבור הכבל העבה והאיכותי לעומת הפשוט, והאם זהו הבדל שאני אוכל להרגיש? כי בכל מקרה גם אם אני אכבל את הכבל העבה מהמגבר לרמקול אז לא כל חוטי הנחושת יגעו בחיבור של הרמקול.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.