עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. דגם 5900 .חיפשתי באתר של פיוניר ולא מצאתי-מי שמצא או שיש לו לינק אחר שיתן לי לינק ישיר- תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הצעת מחיר עד 400 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 10.05.2009 בשעה 18:16:16 יותר נכון אניצריך המלצות לכרטיס טלווזיה במחיר עד400 ש"ח

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  3. Started by Dj_Infernal,

איפה אני מוצא את ה altec 641 ? אני רוצה להזמין אותם דרך האינטרנט ולא מצאתי שום אתר ישראלי שמחזיק אותם ! ועוד שאלה ה 641 יותר טובים מ ה ADA880 נכון ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by QQQ,

שלום אני צריך לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לעוד 2 מקורות (XBOX 360 וממיר של YES -- כן, אני יודע שזה לא יעבוד שם בלי מתאם נוסף של ה3.5MM למשהו אחר אבל אני מתכנן לקנות גם את המתאמים הנחוצים). צריך בעצם מיקסר שאני מחבר אליו תקע אחד של 3.5MM וניתן לבחור בין 3 מקורות ויש לו 3 שקעים/תקעים (לא בטוח מה זה אמור להיות) תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  5. קניתי CREATIVE 4.1 ולאן אני מחבר במחשב את האחוריים?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by BUNG,

השאלה בכותרת...

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איפה אני קונה BeltClip ו PowerAdapter לCreative zen micro שלי? ניסיתי לחפש בZAP אבל לא מצאתי... מה לגבי זה:http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbadapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap יתאים למכשיר שלי?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  8. עדיפות לאזור חיפה...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Nitro Viper,

אני רוצה לקנות נגן MP3 128/256MB ואני רוצה להזמין אותו מארה"ב. מישהו יודע אולי מאיפה להזמין וכמה עולה משלוח? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אהלן, אני רוצה לראות אם שווה לי לחפש שידרוג ואם כן אז לאיזה תקציב לנסות להגיע

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by Jcs,

זה הכל ??? ??? ???

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  13. הן טובות בכלל ? אלה: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3967156 אפשר המלצה לאוזניות עורף יפות לספורט? ועוד שאלה.. אם אני קונה כרטיס SD .. על איזה חברות להסתכל ?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by Axel Foley,

מצאתי באינטרנט את הממתג הזה. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה בארץ אשמח מאוד אם תגידו לי איפה... http://www.shop.com/op/~Digital_Audio_Video_Selector_Switch_S_Video_Optical_Switcher_with_Remote_Control-prod-28155602-37046567?sourceid=298

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by amisu,

קראתי על האוזניות הנ"ל ביקורות טובות.. רק שאני לא מצליח למצוא חנות.. מישהו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Wizard Of Oz,

או פירלס משוודיה..והאם יש אתר שמראה מחירים שלהם?

17. ואיזה סוג מומלץ למשחקי רשת וscipe ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by bneli,

מישהו יודע?

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. שלום שלום. יש לי את הוופר הזה - morel h5.1 הנה קישור אליו: http://www.parts-express.com/pe/showdetl.cfm?Partnumber=297-060 ניסיתי למכור אותו אבל זה לא הצליח בגלל שיש לי רק אחד, אז חשבתי אולי לעשות בו שימוש. מחיפוש באינטרנט הבנתי שלקנות עוד אחד כזה יעלה לי מעל 600 שקל יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג במחיר הגיוני? יש נציגות של מורל בארץ לרמקולים בלי תיבות? אפשר אולי למצוא שימוש אחר לרמקול הזה? אולי בתור סנטר? * שווה בכלל להשקיע ברכיב הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by slip,

אבא שלי רוצה לקנות אוזניות והוא רוצה למדוד אותם קודם ,האוזניות לא אמורות להיות בתחום HIGH END אלא יותר פשוטות אבל לא פשוטות מאוד.יש מקום בירושלים שאפשר לבדוק אוזניות מהרבה חברות שונות .תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. http://www.target.com/gp/detail.html/ref=bxgy_cc_img_b_11087861/602-8702786-3072628?asin=B000ETLPEC

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by DisinfectedDuck,

אני מעוניין לקנות את ה -621 שלהם, אבל לא ממש יודע איפה לחפש. אם מישהו יוכל לתת לי שם של חנות או של היבואן אני ישמח.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Silver Dragon,

אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!

24. Started by maor5,

שלום לכם! היה לי אוזניות של סאן דיסק קיבלתי אותם עם הנגן עכשיו האוזניות הללו התקלקלו החלפתי אותם וממש ירד האיכות (קניתי כמה), המגעים שם לא היו טובים ,אם אני מזיז קצת את החוט אז לא שומעים טוב עכשיו שהיה לי תאוזניות של הסאן דיסק זה היה בסדר גמור אז מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג אוזניות של סאן דיסק בארץ?! או אם בכלל משהו יותר טוב? אני מתכוון לאוזניות רגילות לא משהו מיוחד עד 50-60 שקל תודה!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.