אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים! ברשותי רסיבר RX5032V עם יציאת SUBWOFFER (כניסה ל RCA זכר), יש שם חור להכניס RCA. היום קיבלתי סאבוופר שהוא בעצם מערכת בפני עצמה עם חיבור לחשמל ויציאות לרמקולים קטנים. מצורף תמונה של הסאבוופר. האם יש דרך לחבר את הרסיבר כך שיוציא אות לסאבוופר והסאבוופר יפעל בתור באס? אם כן, איזה כבלים אני צריך ולאיזה יציאה עלי לחבר אותם? http://up413.siz.co.il/up2/uoxjjyldnywg.jpg תודה רבה, עמית
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, הנגן שלי לא מפיק באס מספיק חזק בשבילי, רציתי לדעת אם ישנה איזו שהיא תוכנה שמגבירה את עוצמת הבאס בשיר, או מגבירה כל תדר שאני רוצה? תודה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כן בXP עבד ... כרטיס הקול התואם לVISTA הותקן ,שומעים ברמקולים הכל תקין רק חיבור למיקרופון לא עובד. כאילו בויסטה כתוב עובד .אבל בפועל לא שומעים כלום בסקייפי .מיותר לציין שעשיתי כיול למיקרופון. האם חסר משהו בדרך ? צ'יפסט של לוח אם אולי משהו ?... לוח האם הוא של ASUS דגם : asus p5vd2-vm אשמח לפיתרון . מערכת הפעלה Windows Vista Home Permuim .
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למחשב השימושים שלי בהם 45% מוזיקה 45% סרטים 10% משחקים חשבתי על Z2300 מה דעתכם איזה אתם ממליצים לי ? (אני משתמש בכרטיס קול מובנה)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד ליום חמישי עבדתי עם רסיבר סניו סטריאו ישן שהיה מחובר לזוג רמקולים גדולים של מערכת סטריאו AIWA ישנה. השילוב הזה עבד טוב מאוד והאמת שמבחינת סאונד ועוצמה הייתי די מרוצה. הרמקולים תלויים על זרועות מהתיקרה ודיי אהבתי את איך שהם ניגנו. עכשיו לבעיה - מיום חמישי התחילו רעשי "פיצוצים" מהערוץ הימני במגבר (לא משנה איזה רמקול מחברים לשם). החלטתי שהמגבר הזה כניראה "עשה את שלו" והגיע הזמן להשתדרג. היות וכבר לא יכולתי לסבול את הגודל שלו והמקום שהוא תפס לי על שולחן העבודה החלטתי שאולי עלי ללכת על סט 2.1 שיספק מספיק עוצמה ומספיק איכות (לעומת מה שאני רגיל) - מקריאה כאן בפורום חשבתי על Z-2300 רק שאני לא בטוח ממש שהוא יתאים לי מכמה סיבות: 1. אני לא יודע אם אוהב את הסאונד שנותנים רמקולים כ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
כבל מהרייסיבר למחשב 2 בננות לאחד למחשב באורך 5 מטר עד 200 שקל תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/guides/pcstereo אחלה כתבה לדעתי אבל יש לי עוד כמה שאלות. האם אפשר לקבל הרחבה על Frequency Response, עכבה ורגישות ואיך זה משפיע על המאזין בפועל? באיזה מדיה פלייר אתם משתמשים? winamp נותן איכות טובה מספיק? ובנוסף, רציתי לשאול איך מכוונים אקולייזר נכון אני יודע שזו שאלה לא פשוטה אבל נסו לעזור בכל זאת. זהו תודה לעונים ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 964 צפיות
-
-
הי! יוני(Jim) ביקש ממני לשאול אתכם,אנשי הפורום הנחמדים, האם זה נכון של-NAD יש בעיה רצינית הכל מה שקשור לאמינות של המוצרים שלהם? הוא ראה ליד המלון שלו(בחו"ל) באיזה חנות חיסול מלאי של CDP'S שלהם ולפני שהוא קונה הוא רצה שאני אשאל אם זה נכון שיש להם היסטוריה של בעיות אמינות? כי הוא אומר שהם איכותיים בצורה מדהימה והוא רוצה להיות בטוח בנוגע לחיי המוצר לפני שהוא קונה בחו"ל ובכך מבטל את האחריות... תודה . ולא מדובר פה על דגם ספציפי אלא באופן כללי...
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
LUXEON 2.1 EB ויש את אלה http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=921439 הראשונים נראים לי יותר איכותיים אבל הם 2 רמקולים.. מה יותר טוב ואיכותי ויפיק לי צליל עמוק וחזק יותר? (יש לי חדר דיי קטן וצפוף) נערך ע"י מנהל פורום
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
ככה.... יש לי כרגע מערכת רמקולים 5.1 בחדר שמגיעה עם הדיוידי והמגבר בתוכו של VERTEX שקיבלתי במתנה.... תכ'לס היא לא רעה בכלל אבל אני חושב לקנות משהו קצת יותר טוב... מה שהכי חשוב לי זה שיהיה אפשר לשמוע הכל דרך המערכת(גם את המחשב, הממיר של הכבלים, ועוד חיבור של הפלייסטיישן....) כרגע יש לי בה רק 2 Line in ככה שאני צריך להחליף כל פעם.... בהתחלה חשבתי לקנות רסיבר ורמקולים נטו, דיוידי אני לא צריך כי גם ככה אני לא משתמש בו... רק רואה סרטים מהמחשב ויש לי יציאה לLCD ככה שאין בעיה.... אבל ממה שקראתי רסיבר ורמקולים איכותיים זה סיפר לא זול בכלל ואני מעוניין להשקיע באיזור ה 1500 או אפילו 2000 אם זה יצדיק לסאונד בחדר ובמחירים האלה לא בטוח בכלל שאני ישפר בהרבה את המערכת סאונד שיש לי עכשיו…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אז ככה, כבר בערך שבוע אני משתמש בנגן החדש שלי, שהוא מתוצרת Creative. ושמו הלועזי הוא Zen Touch בנפח 20GB. את הנגן רכשתי בחו"ל, בניו-יורק, בסכום (בשקלים) של 1100 ש"ח, כולל מס, אבל לא כולל משלוח (+7$) סה"כ בסביבות ה - 1130 שקלים ב - B&H, יכול להיות שהייתי יכול להשיג במחיר זול יותר, אבל זה נראה לי מחיר סביר. בארץ המחיר קופץ בעוד 400-800 ש"ח, אבל יש את הבונוס של האחריות הישראלית. התרשמות מהנגן עיצוב: הנגן נותן תחושה מאוד "חזקה" מתכתית ו"גברית" משהו, מקדימה הוא לבן, והחלק האחורי מתכתי, מקדימה הכפתורים (המועטים והמינימליסטים למדי) עשויים ברזל כסוף. כמובן שזה עניין של טעם, אני ראיתי את הנגן קודם, והעדפתי את העיצוב הזה על פני העיצוב המעט עדין של האיפוד, הריבר נראה לי מעט פלסט…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום כולם, מעוניין בהמלצה לרסיבר\מגבר לשימוש יום יומי : גם טלויזיה ובעיקר למוזיקה. כרגע השימוש העיקרי הוא באוזניות סנהייזר HD800 תובעניות מאוד. רסיבר סביר של דנון ב3000 ש"ח היה בינוני למדי באיכות שמע- אין לי את הדגם הספציפי. מחפש בעיקר רסיבר איכותי באזור ה4000-6000 ש"ח שיספק מענה סביר לאוזניות- ובעתיד גם לרמקולים איכותיים, אלא אם כן יש למישהו הצעה לשילוב אחר של הגברה.. מבקש בלי להלאות אותי בפרטים ובמוצרים שקשה להשיג כי יש לי הבנה בסיסית בלבד מהבחינה הטכנית. אם יש רסיבר טוב של ימאהה עדיף כי יש לי מחירים טובים על המוצרים שלהם. תודה מראש, עוז
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש רמקולים ניידים לפלאפון ולאייפוד בעד 200 שח אני שומע רוק, רוק כבד, מוסיקה שחורה, אלקטרונית והיפ הופ ישראלי. אני צריך לפחות 12 עות סוללה עדיפות לסטריאו (זוג) ואני צריך משהו חזק יחסית. חשבתי על משהו כמו xmini max 2.0 או משהו כזה אפשר גם תיפה גדולים יותר מה שחשוב לי בעיקר זה כניסת 3.5. חוץ מזה אני צריך רמקולים חדשים למחשב 2.1 עם הספק של 100W לפחות בעד 550 שח עם חריגה של 50 שח רק אם זה שווה את זה. ואני צריך חוות דעת על כרטיסי קול של עד 370 שח חשבתי על זה asus xonar D1 dolby home theater 7.1 שיתחבר גם פעם בלמערכת 5.0 שנמצאת בחדר המקביל ולרמקולים שתציאו לי תודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה לכרטיס קול איכותי שאוכל לעבוד עם תוכנות אודיו תודה
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת לחדר עם 5/6 סטילייטים וסאב וופר. חשוב לי שהמערכת תהיה עם עוצמה גבוהה וקול נקי (כמובן בהתאם למחיר) אשר מיודעת לשמיעת מוסיקה ! ז"א שהמערכת לא צריכה להיות מערכת שנבנתה במיוחד למחשב כמו קרייטיב וכאלה. הדבר הכי חשוב לי במערכת היא שאני יוכל לחבר לה את הממחשב והטלויזיה ביחד למערכת... (זאת לפחות 2 כניסות) קיים דבר כזה בכלל?? אם כן אני אשמח לכמה קישורים.
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שאני רוצה לקנות מערכות רמקולים למחשב 2.1 אני שמעתי מהרבה אנשים וביקורות על הatp-3 והנפלאות שלו P: כמו כן שמעתי שklipsch חברה מעולה... אז מה עם הpro media 2.1 וה-pro media gmx 2.1? קודם כל מה ההבדל בין הgmx והרגיל ? איזה דגם יותר טוב ודבר שני האם הדגם היותר של הklipsch גם יותר טוב מהatp-3?? נ.ב- sector אל תגיד לי לעשות חיפוש :<> זה מתחרפן לי ואני לא מוצא כלום :-X
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר של ( iPod 20GB דור שני) התקלקל מספר פעמים אז ביקשתי מהחנות מכשיר חדש ולא לתקן אותו עוד פעם (תמיד הבעיה זה ההארד דיסק) הם אמרו לי שהם לא מוכנים אז אבא שלי (שהא עורך דין) רוצה לתבוע אותם פיצויים ועל מכשיר חדש, אבל עד שהמשפט יגמר (חצי שנה בערך) אני צריך מכשיר חלופי שבתום השימוש שלי יעבור לאחי. אז איזה נגם אתם ממליצים בתקציב של 2000 שקל + - ?
-
- 14 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום , מקווה שזה פורום נכון תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ברוב החניות ההבדל בין שני הנגנים הוא משו כמו 300 ש"ח. הנועה הוא נכמר ב-330 ש"ח (ה-T30) והכי זול מה-T10 זה 630 ש"ח או משו כזה. רציתי לדעת מה ההבדל בין 2 הנגנים חוץ מההבדל בעיצוב שהוא דיי בולט.. מה ההיתרונות של ה-T10 על ה-T30 ולמה בחלק גדול מהאתרים ה-T30 קיבל ציון גבוה יותר מה-T10?, בגלל שהמחיר שלו לא נותן את התרומה שהוא צריך לתת לעומת ה-T30 או בגלל שהוא פחות טוב. ובקיצור אם אני רוצה לקנות את אחד הנגנים כמה כסף שווה לי להוסיף ל-T10 וכמה זה כבר יהיה בזבוז (במידה וכמו שאני משאר תגידו שה-T10 טוב יותר). ואל תשכחו לציין את כל ההיתרונות שיש ל-T10 על ה-T30 וגם חסרונות, זה ממש חשוב לי.
-
- 14 תגובות
- 913 צפיות
-
-
איך האוזניות EH150 של סנסהייזר? מישהו התנסה בהן\יש לו אותן ויכול לתת חוות דעת? אני צעד לפני קניה וחשבתי שאולי כדאי בכל זאת לעצור לבירור בפעם האחרונה. בהתחלה רציתי ללכת על ה-EH202 אבל החלטתי שלא אחרי שקראתי המון ביקורות על האיכות של הדגם הזה... (אני לא מאלה שיותר מדי באס באוזניים על חשבון השאר עושה להם את זה.) (אני מחפש אוזניות נורמליות אחרי המון כושלות עד היום, לתוהים למה הבירור המעמיק.) תודה.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?
-
- 4 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה לפני איזה שבועיים פתחתי דיון ושאלתי אם כדאי לי לחבר מגבר ישן של SONY למחשב (D705) ואמרתם לי שיכול מאוד להיות שזה יהיה לא רע בכלל. היום סוף סוף התפניתי והתחלתי לפרק את המערכת במטרה להוציא את המגבר (חמישה חלקים כולם על המגבר במקום מאוד נמוך וצר - קשה ) אני חיברתי את זה למחשב בעזרת חיבור כזה: את הPL הקטן (קוראים לזה PL, נכון? :ם ) חיברתי לכרטיס קול שלי במחשב (מובנה) ואת הRCA אודיו חיברתי ל-Video 1 במגבר במקומות המתאימים (בIN). עכשיו מאותו ערוץ (Video 1) הוצאתי שני חיבורי RCA (אודיו - אדום לבן) שיתחברו למערכת סטריאו לכניסת AUX/VIDEO (אני לא יודע אם אפשר לקרא לה ככה, מיני סטריאו חמוד כזה) .Aiwa NSX BL14 עכשיו ניסיתי להפעיל את המגבר ואת המערכת ואני שומע ממש …
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/e11596m3wptycliuvk61.jpg אני רוצה לחבר את הטלויזיה + הכרטיס טלויזיה לממיר הזה. מה הדרך הכי טובה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קודם כל יש לציין שפתחתי כבר תראד על המגבר שמדובר עליו: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=17;action=display;threadid=42904 פרטים על המגבר: חברה: Pioneer דגם: DC-Z72 עוצמה כוללת: 200W חלוקה: או 100X2W או 4X50W (ל4X50 זה שיעור בגלל שיש לו גם יציאה לשניי אחוריים) IMPEDANCE: מ6 עד 16 אום לרמקולים הקידמים לאחוריים מ16 אום ומעלה. מצב: אני הולך לתת אותו לתיקון מחר (תלוי בתגובות שלכם ) עכשיו יש לי שניי רמקולים שההספק של כל אחד מהם 400W. השאלות: 1. המגבר הישן שברשותי יחזיק אותם כמו שצריך גם אם אני יגביר אותו על הMAX עוצמה? שאר השאלות יעלו לי אך זו השאלה הכי חשובה!! : תודה מראש SubX
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקציב של 400 שקל בהם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות שישמשו אותי לטובת: המחשב והטלויזיה. ידוע לי שיש 2 שיטות של שידור גלים או RF או BLUETOOTH. אני רוצה לקנות את האוזניות הכי טובות במחיר הזה. חשב לי שהם יהיו מעולות לצפייה בטלויזיה ולראות סרטים במחשב מבחינת הסנכרון שלהם עם הצפייה. תודה מראש. אני כבר נכנסתי לאתר זאפ וחיפשתי שם ראיתי 2 סוגי אוזניות לא התלהבתי כלכך חשבתי שיש אולי משהו אחר...
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-