עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אתמול התקנתי ווינדוס XP. יש לי מחשב יחסית ישן מבוסס מעבד P3 ולפי אוורסט הכרטיס קול שלי זה VIA AC 97 הורדתי דרייברים של הכרטיס קול והתקנתי,הורדתי את כל ההיתקונים של הווינדוס(אם צריך לציין את זה בכלל) הרמקולים מחוברים טוב למחשב. ואין פשוט אין קול אני פשוט נואש מה לעשות.?? מי שעוזר אני מאוד(בחזקת מליארד) יודה לו!

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by EagleX2,

אוקיי אז אני מנחש שלא יהיה קל מדי לפתור את הבעיה שלי.. הקול הפסיק לעבוד במחשב שלי.. פשוט הפסיק לגמרי... יש לי את הלוח albatron k8x800 proii והכרטיס קול onboared envy24 7.1 (אני חושב..) בכל מקרה... הסאונד פשוט הפסיקר לעבוד לי עדכנתי דרייברים ניסיתי לחבר את הרמקולים גם בחיבור הרגיל על הלוח וגם בכרטיס שאפשר להתקין החלפתי רמקולים אך שום דבר לא עבד! מישהו יכול לעזור לי? :\

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by asaf20,

היי. התקנתי WIN 7 ואח"כ עם הדיסק של הלוח אם ( GIGABYTE EP45C-DS3 ) את הדרייברים אח"כ BS PLAYER ווינאמפ ואין לי קול במחשב עם התוכנה Driver Checker עידכנתי את כל הדרייברים והכל נראה בסדר אבל עדיין אין קול אני מתחיל להשתגע נראה לי פספסתי איזה משהו או לא יודע לא מצליח לחשוב כבר אפשר קצת עזרה ?

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  4. שמעו ישלי מחשב וחברתי אותו לטלוויזיה שלי LG הדגם 32LD460 חברתי עם כבל HDMI ואין לי סאונד אני כאילו לא שומע מה שאני מפעיל במחשב אני לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by RayZ,

הרמקולים היום התחילו פתאום לא להשמיע כלום. בדקתי,הכל מחובר כראוי. ההגדרות במחשב,הכל כשורה, בקרת הוליום,הכל בסדר,אין שום "השתק". בקיצור, אני לא יודע מה קרה. מדובר ברמקולי GPT, מעץ בצבע חום - עץ .

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by yonni,

אני צריך פתרון יצירתי במיוחד למצב המתסכל. יש לי DVD של NORMANDE כאילו יש חברה כזאת... בכל מקרה שיחקתי בהגדרות SETUP, ושיניתי את יציאת הוידאו שלי שעד עכשיו היתה מחוברת בRCA צהובץ מאותו הרגע אין לי תמונה כך שאין לי שום דרך להחזיר את המצב לקדמותו. לאחר מכן ניסיתי גם לחבר בים הDVD לטלויזיה בע"י חיבור ?21 פינים)SCART...כלום, אין תמונה. ניסיתי S VIDEO למחשב, כי אין לי בטלויזיה כניסה, ושוב אין תמונה. מה עושים???? אני רק צריך להחזיר את המצב בקדמותו. ולכן אני חייב לנווט איכשהו בתפריט הSETUP מבלי לראות אותו. למעשה יש לי רעיון, אם למישהו יש DVD כזה פשוט סיני, אז התפריטים של כולם דיי דומים. אולי תוכלי לנווט אותי אל הגדרות הוידאו הנכונות, או אפילו להעלות תמונות של התפריט... תודה מראש …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  7. שלום רב, לא ידעתי איפה לפרסם את השאלה אז אני מנסה כאן.... קיבלתי מחבר טלויזיה מסוגITT-NOKIA 6330 IDEAL COLOR PS עם חיבור scart-16 פינים מאחורה. אני מנסה לראות די וי די או לחבר את המחשב לטלויזיה אבל לא מצליח לראות כלום. העברתי לערוץ av,חיברתי את הכבל המתאם חיברתי את היציאה הצהובה לוידאו...וכלום...גם עם המחשב וגם עם הדיוידי. אני רואה רק מסך אפור. עם המחשב ניסיתי את כל סוגי השידור של pal וntcs.)או משהו כזה... יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי קניתי LCD חדשה לחדר של סמסונג אם זה משנה בכל מקרה יש לה חיבור USB והיא HD אני מחבר את הכונן החיצוני שלי ל-USB של הטלוויזיה והכל עובר יופי.. אני נכנס לסרט מסויים ואז שאני רואה אותו הסרט מופיע עם תרגום אבל לא מובן כזה התרגום בעברית ורואים אותו במין ריבועים כאלה (כל אות ריבוע) משהו מוזר.. הסרטים לא עם תרגום מובנה כי זה HD.. יש איזה שהיא דרך לשנות את זה?? איזה שהוא כפתור שאמור להיות בשלט?? למה לא ראיתי משהו כזה.. תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  9. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי חבר והוא רוצה לקנות 2.1 הוא יכול לקנות את האינפסייר 2500 ב200 שקל יד שניה בן שלושה חודשים או לקנות את ה4142 חדש שזה יותר יקר... איזה מהם יותר טוב ואיזה יותר משתלם ומה עדיף?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by subarel,

יש איזה יחס מומלץ בין גודל הטלויזה למרחק שאני יושב בו? שמעתי ממישהו שמסכים של 32 אינטצ' המרחק האידיאלי זה 3 מטר, נכון, לא נכון?

• 6 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. שלום.. אני מחפש פיתרון לחיבור הממיר (הוט) לטלויזיה שהיא ללא סקראט. האפשרויות שלי: מהמיר אני מוציא סקראט ל SVIDEO לכניסה בטלויזיה השניה: מהמיר אני מוציא TV OUT של הכבלים (הברגה) אל ה TV IN בטלויזיה - ללא ההברגה..אני אקבל סטריאו? איפה אני אקבל יותר איכות? תודה!

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  13. http://zap.co.il/model.asp?model_id=21117 או http://citydeal.co.il/new_citydeal/product.php?productid=2438&ref=zap או מה שיש לי כיום: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=1970# כיום הסאב שלי משמיע באס חזק אבל מרוח בצורה מגעילה. אני גם כמובן רוצה להרגיש את הבטן רוטטת, הסאב שלי כיום לא יכול לבצע את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  14. כי שמעתי שהנגן הזה ממש אחלה.

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  15. ראיתי אצל פנדה (pandas.co.il) ב208 שקל, אבל אני לא ממש מתלהב לקנות מהם. בדקתי ב-4 חנויות ולאף אחד לא היה במלאי. איזה חנות היא הכי טובה ואמינה בירושלים לדעתכם? (שמוכרים את הכרטיס הזה) התקציב שלי הוא עד 230 שקל.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. הלך לי הטרנספורמטור במגבר ואני צריך להשיג טרנספורמטור חדש... הנתונים שלו הם נכנס: 220 וולט יוצא: 2 חוטים של 40-45 וולט בעלי חוט אחד של אדמה משותף ועוד 2 חוטים של 6 וולט- לתאורה... תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  17. ראיתי שהרבה אנשים מוכרים אוזניות ב1500 + NIS, איפה אני יכול לישמוע את החיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מערכת קלנוע ביתית (כרגע דרוש רק רסיבר ורצפתיים), איזה חנויות יש בירושלים שאני יכול ללכת אלהם ולשמוע מערכות ? ועוד משהו, איך הATLANTIC של וורפידל ? והמגברים של ימאהה ? יש איזה משהו שאתם ממליצים לי לשמוע? אני לא רוצה משהו יקר אבל גם לא משהו זול. למגבר אני מקציב עד 1500 ש"ח ולרמקולים איזה 2000 ש"ח בערך.... אני לא אודיופיל אבל רוב הזמן שומע מוזיקה ובלילות אני רואה סרטים. עריכה: אולי גם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290236.0 ....

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום אני נוסע היום לתל אביב ואני רוצה לקנות שם PX100 מישהו מכיר חנות שמוכרת את האוזניות במחיר נורמלי? תודה

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  20. אני מתקין עכשיו את הרמקולים ואני צריך קטע כדי לבדוק ששומעים מאחור..

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  21. Started by STM,

אני מחפש חנות (!!) , לא מהאינטרנט . אני מחפש חנות לקנות את זה באיזור השרון רצוי רעננה אם למישהו יש מושג כתובת , שם או טלפון של חנות כזאת תשאירו אותה פה , תודה .

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by teddy85,

אני צריך אוזניות חדשות בשביל ה IPOD שלי ולפי מה שקראתי פה אתם ממליצים לקנות את CX300 אבל... אני לא יודע איפה אני יכול להזמין או באיזו חנות מוכרים אותם עוד בעיה קטנה אני באר שבעי ואין לי איך להגיע לתל אביב בזמן הקרוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  23. Started by polaris,

אנשים מה קורה? איפה אני יכול לקנות איי פוד וכמה יעלה הכי זול?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. ברצוני להזמין מחול נגן עד ג'יגה בזול, משהו כמו עד 200 ש"ח... אבל תביאו הצעות. תודה ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  25. שלום במידה ולאחרונה התקלקלו לי אוזניות של AUDIO TECHNICA איפה אני יכול לתקן אותם? יש אזור שקרוב לחיפה? תודה רבה לעוזרים אגב דגם האוזניות הוא AD700

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.