אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה על מנת להקליט ממנה תוכניות - יש משהו מיוחד שאני צריך שיהיה בכרטיס מסך שלי או שברגע שיש לי כרטיס שמתחבר לטלויזיה (כניסת HD) אז אני גם אוכל להקליט ממנה בעזרת התוכנה המתאימה? תודה
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
קודם כל על מה אני צריך להסתכל ? רזולוציה ? ניגודיות ? MS ? מצאתי טלויזיה של TOSHIBA ניופאן ב 2700 ש"ח טלויזיה Toshiba Regza 32XV550 LCD 32 אינטש (טושיבה) ניראת חבל על הזמן ! שחורה יפייפיה מה אתם אומרים ? הבעיה שזה רק שנה אחריות ואם רוצים 3 צריך להוסיף 600 ש"ח http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2513&CategoryID=469&Page=1
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות זוג אוזניות לנגן SANSA CLIP שיושבות בתוך האוזן בתקציב של 150-200 ש"ח. אבא שלי הולך להשתמש בהם והוא מקשיב לקלאסי, ספרים וצ'יל-אווט בנוסף אני רוצה לקנו זוג אוזניות לעצמי למטרות ספורט בסביבות ה-300-350 ש"ח. מה שחשוב הוא שיהיו חסינות לזע למה אני מזיע המון (חבל לי שהם יקצרו או משהו) וכמו הקודמות גם כאלה שיושבות בתוך האוזן. אני מקשיב בעיקר לכול סוגי הרוק וקצת טרנס. אני יכול לקנות מ-EBAY אין לי בעיה עם זה.
-
- 8 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה לצורכי העברת קלטות וידאו לדיסקים והקלטות מ-YES מערכת ההפעלה שלי כרגע היא WINDOWS XP SP3 אבל ייתכן שבעתיד אני אעבור ל-WINDOWS 7 אני מעדיך כרטיס של HAUPPAUGE, (אבל אם יש כרטיס טוב של AVERMEDIA הוא יכול לבוא בחשבון) צורך בשלט - לא קריטי אבל יכול להיות נחמד. תקציב כפי שציינתי עד 500 שקלים. תודה
-
- 8 תגובות
- 942 צפיות
-
-
מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה משו איכותי אבל אני לא מבין במחירים של הדברים האלה ואני גם לא יודע איזה סוג של כבל אני צריך. מחפש משו טוב ששווה תתמורה. מה שתציעו לי אני יקנה, אם זה לא קשור לפורום הזה מצטער מראש! אני מצפה לראות סרטים ואולי לשחק במשחקים(למרות שלא ניראלי) על הLCD . תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 871 צפיות
-
-
חיברתי אותו לרמקולים שלי- וורפאידל 8.4.. הסאונד על הפנים, ואני לא מוצא איפה לכוון את זה! בחנות הוא נשמע מעולה, ושמעתי אותו על ה 8.4 גם.. זה ממש מוזר, יכול להיות שאין שם אקולייזר? ב JVC של ה 700 שקל אני שומע יותר טוב.. מתסכל תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=37907 אלו הם הרקמולים המדוברים , אני אם כרטיס קול מובנה , האם הוא ינצל את הרמקולים במלואם ? ( עוצמה איכות וכל השאר ) תודה ותעבירו לאודיו אם זה יותר מתאים לשם
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני חושב שכותרת הנושא כבר אומרת הכל. האמת שאין לי מושג ולו הקטן בעולם כרטיסי הקול,קניתי רמקולים microlab 23x 5.1 וסך הכל אני רוצה לחבר אותם למחשב ושישמעו בצורה איכותית בהתחשב במחיר כמובן. אפשר לקבל דגם של כרטיס מסך סביר שיענה על הצרכים שלי? תודה מראש על העזרה, ובכלל ,תודה לכל מי שעוזר פה בפורום,עולם הרכישות הפך בטוח יותר מאז העזרה בפורומים השונים
-
- 8 תגובות
- 999 צפיות
-
-
עדיף כמובן כמה שפחות , מחפש יחס עלות / ביצועים מקסימלי , תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
קראתי שכדי לחבר אודיו של מחשב לטלוויזיה צריך לחבר את הכרטיס מסך אל היציאת spdif של הלוח אם, ואז לחבר מתאם hdmi על היציאת dvi, ולחבר את זה לטלוויזיה עם כבל hdmi. אז את הspdif בלוח אם יש, dvi בכרטיס מסך יש, יש hdmi בטלוויזיה, וכבל ומתאם אפשר לקנות. אבל הבעייה היא שבכרטיס מסך- Inno3D GeForce 9600GT Accelero L1 (שאני מאוד לא אוהב), חסכו (בין השאר) בחיבור הזה של הspdif... מה אני עושה עכשיו? ניסיתי קודם כל לחבר פשוט מפצל על היצאת 3.5mm של הלוח אם ולחבר צד אחד לרמקולים של המחשב וצד שני אל הטלוויזיה, אז בטלוויזיה זה עובד טוב אבל במחשב משום-מה אני מקבל את הסאונד במונו (רק רמקול אחד), אם אני מחליף בין השקעים של הטלווזיה והמחשב על המתאם אז אני מקבל מונו מהרמקול השני אז כרגע …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיעבוד במחשב עם WINDOWS 7 64BIT עם 4 גיגה זיכרון (ראיתי כבר כרטיס שלא עובד במחשב עם ויסטה 64 ביט עם 4 גיגה זיכרון) הכרטיס טלויזיה צריך להיות עם חיבור PCI (לא EXPRESS משום סוג, PCI רגיל) חשוב גם שתהיה אפשרות הקלטה בכרטיס (הקלטה טובה בלי בעיות של סנכרון בין אודיו ווידאו) ורצוי MPEG2 ENCODER חומרתי בעיקרון אני מחפש כרטיס טלויזיה אנלוגי, אך אם יש כרטיס טלויזיה שאני יוכל לראות שידורים של הוט בלי ממיר לחיבור במחשב (יש לי ממיר בסלון, זה לא שיש לי רק אנלוגי) אז אולי עדיף, תלוי מה הפער מחירים אמרו לי גם שWINFAST זה טונר לא משהו, עדיף WINTV, זה נכון? חיפשתי כבר מלא דגמים ואני לא כל כך מבין אם הם טובים או לא תודה על העזרה, בר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב עד 3K המסך בעיקר לסרטים ומשחקים לא חשוב לי זוויות צפיה מהצד או מ5676 מעלות העיקר שיראו טוב כשיושבים ממול מה המקסימום שאפשר להוציא מהסכום הזה כמובן FULL HD אני לא יודע איזה גודל אני רוצה כי אני מעדיף איכות על גודל כרגע אבל 35 זה המטרה ב3K עוד שאלה מעבר לכרטיס מסך שתומך HDMI יש צורך בחומרה נוספת שמעתי את המושג כרטיס טלווזיה משום מה זה נשמע לי קשור
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי LCD 42 FHD וחיברתי אותו ל ממיר YES אבל לא רואים טוב איך אני מקוון את הרזולוציה כדי שיראו יותר טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איפה לעזאזל חיבורי ה-SPDIF בכרטיס המסך ובכרטיס הקול? אני צריך לחבר ביניהם כבל SPDIF כדי שכרטיס המסך שלי יעביר סאונד דרך מתאם ה-DVI . בחומה הפנימית, פיזית, אני לא כל כך מבין, אז אם זה מול העיניים שלי ואני טיפש אודה לכם אם פשוט תסמנו לי ותגידו לי את סוג החיבור (RCA\PL וכו'..) תמונות: http://i38.tinypic.com/2e5mkuu.jpg http://i37.tinypic.com/2l8akoy.jpg http://i37.tinypic.com/2dhcmf6.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מכשיר במחיר של 150-300$ בארה"ב עם אוזניות טובות(האוזניות לא צריכות להיות כלולות במחיר), כאשר הדבר הכמעט יחיד שחשוב הוא איכות הצליל. כל האפשרויות האחרות לא חשובות. 8-16 GB זה מספיק. כלומר מהו המכשיר שמספק את איכות הצליל הגבוהה ביותר בטווח המחירים הזה. בעיקר לשמיעת רוק/מטאל
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
רכשתי את הרמקולים ואני מרוצה מהסאונד אבל בתלייה על הקיר הבחנתי בבעיה שכולם נוטים לאותו הצד ואי אפשר לכוון את הסאונד למרכז החדר.מישהו מכיר את התופעה המוזרה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לנגן שלי D2+ אני רוצה אוזניות IN EAR טובות ואיכותיות אני מבלה דיי הרבה זמן בנסיעות בגלל הצבא התקציב הוא עד 50$ (בגלל המכס) מחו"ל תמליצו לי על אוזניות והכי חשוב שיהיו מקוריות אם יש לכם איזה מוכר שאתם מכירים באיביי או חנות אמינה אחרת יהיה מצוין... תודה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי LOGITECH X 540 ועכשיו אני רוצה למקם אותם בחדר. הרמקול מי שמכיר ומי שלא נראה כמו מלבן "עומד" ככה שהוא גבוה וצר ובגלל בעיה מסויימת אני אצטרך לשנות את הרמקול השמאלי האחורי מהתנוחה הרגילה שלו ל מלבן "שוכב" שהבסיס שלו מאוד רחב והגובה נמוך כלומר שבמקום שהרמקול יהיה כלפיי בתנוחה הזאת: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הוא יהיה ככה: :-X :-X :-X :-X :-X :-X הרמקול הוא לוויני עם 2 בוקסות כאלה בתוכו (2 צורות לווין P:) עכשיו השאלה אם זה ישפיע על איכות הסאונד או משהו? תודה רבה לעונים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן כולם! זהו הגיע הזמן להחליף את הטלוויזיה השמנה לטלויזיה שטוחה, עכשיו באמת באמת באמת שאין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל אני רק יודע מה המשמעויות של FHD HD READY וכל הירקות האלה מלבד זה באמת שאין לי שמץ אני אשמח להמלצה לטלוויזיה טובה בקציב 4K (נראה לי תקציב סבבה לגמרי ל32 אינץ'), תודה מראש! לירן
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה שדרגתי אאת הווינדוס XP שלי לוינדוס 7 , עכשיו שמתי לב שכאשר אני מפעיל את האפשרות "מערבל סטריאו" אני לא יכול לדבר, הוא פשוט מבטל לי את האפשרות במיקרופון, זה ממש מעצבן למשל בשיחות בסקיפ כאשר אני משמיע שיר לחבר אני לא יכול לדבר איתו בו זמנית, שמעתי שיש שיטה לסדר את זה שיהיה אפשר להשתמש במיקרופון ולהשמיע שיר... אם מישהו יודע על מה אאני מדבר ואיך ניתן לסדר אאת זה , בבקשה תגיבו כאן תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
האם אפשרי לשנות את את saturation/hue/brightness/contrast במהלך ניגון הסרטים xtreamer . לא ראיתי את האופציות האלה קיימות במדריך המשתמש של המכשיר .
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-