אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכוווולם. אני בצרה.... אני צריך את זה אכשיו.... :s05: יש לי נגן iAUDIO U2 והעתקתי אליו איזה 50 שירים בפורמט WMA.... כשאני פותח את השירים בנגן...זה מדלג לי על כולם במהירות..... :s05: בבשקה תעזרו לי איך שאתם יכולים... [glow=red,2,300]בבקקקשהההה[/glow]
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
http://www.mp3shopping.com/english/sm-200c.htm הוא מוכר לי אותו ב150 ש"ח. מה דעתכם נראה טוב... אבל אני לא ממש מבין בזה. בבקשה תעזרו ותגיבו כמה שיותר מהר... כדי שאני יתן לו תשובה. תודה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
משהו יכול להגיד לי איפה אני בודק איך CYBER ACUSTIC ביחס לAltec Lansing VS2421 ? הקישור לסייבר הוא http://www.cyberacoustics.com/index.cfm?fuseaction=Home.ProductDetail&content_id=339 תודה מראש, תומר
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
עבור ידידה שלי שמתעסקת בעריכה של סרטים בנוסף לכך גם קצת שמיעה של מוזיקה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום, רכשנו טלויזית SAMSUNG 40C5000 (לא רעה כלל) יש לנו בבית ממיר (לא יס או הוט) עם חיבור HDMI מאחור וחיבור אופטי יש רסיבר KENWOOD עם חיבורים אנלוגים וחיבור אופטי אחד (בטלויזיה גם קיים אגב) עכשיו הסוגיה : איך אני מחבר את המערכת בצורה כזו שהסאונד יתקבל מהמערכת ולא מהרמקולים בטלויזיה?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, אני בונה מחשב חדש בקרוב ואני צריך כ.קול קול שיתחבר לרסיבר שלי (Onkyo 989) שמחובר למערכת 7.1.... עכשיו השאלה שלי.. כרטיס כמו ה- Hercules Game Fortissimo II עם יציאה דיגיטלית לא יעשה את העבודה? כלומר הוא רק ארבע ערוצים, אבל ברגע שהוא מעביר דיגיטלית את המידע לרסיבר, הרסיבר מפענח את זה לבד לסראונד או סטריאו 7 ערוצים.. לא? אם כן איזה כרטיס קול כן יתאים לי? משהו עם יציאה דיגיטלית שתומך ב-5.1? (ואל תגידו GTXP, אני צריך משהו בלי פאנל חיצוני). הייתי אתמול בחנות של קולנוע בייתי והיה לו שם מחשב עם כרטיס של איזה 130 דולר של M Sounds או משהו כזה שהוא ממש התלהב ממנו.. תודה על העזרה..
-
- 20 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב משובח למדי (Q9300, כ.מסך מעולה FX3500) שמשמש אותי בעיקר לעריכה דרך firewire על פרמייר. בנוסף, אני מחזיק אוסף ענק של קלטות וידאו שחייבות לעבור המרה לDVD לפני שיתכלו אל תהום הנשייה. האם שווה לרכוש לשם כך כ. טלוויזיה שייתן לי עוד כמה פיצ'ריםשיאפשרו לי להפוך את המחשב למדיה סנטר (על אילו תוכנות אתם ממליצים) או שאפשר ועדיף להסתפק במתאם מהסוג הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PDnewmidm20csof, ולשמור את ההוצאה על מדיה סנטר משובח יותר לאח"כ? תודה רבה לעונים..
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות רמקולים פלוס מגבר בסביבות ה 1500 ש"ח אבל לא מערכת קולנוע ביתי רק שני רמקולים חזקים עם מגבר תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה, ואני משתמש בכרטיס טלויזיה IMNETTV (ככה קוראים לא סגור מה שם החברה) ואין לי סאונד. הכרטיס מחובר לYES. הקומפוזיט מחובר לכרטיס ויש וידאו. האדום והלבן מחוברים למחבר Y עם יציאת בננה שבמחשב הקודם היה מחובר לאודיו אין. עכשיו אני מנסה לחבר לכל השקעים ללא תגובה. מה דעתכם? WIN7PRO, לוח אם של ג'יגהבייט, התקנתי דרייברים (היה של ויסטה עם הלוח, יכול להיות שזאת הבעיה?) אופיר.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות את הרמקולים של לוקיטש z5500 ורציתי עזרה בבחירת כרטיס קול עשיתי חיפוש בפורום כאן ובעוד מקומות וכל אחד ממליץ על כרטיס אחר התענינתי בקראיטיב אבל ראיתי תגובות לא כלכך טובות עליהם הרמקולים מיועדים למוזיקה סרטים ומשחקים לפי הסדר בחשיבות המליצו לי על הכרטיס הזה ASUS Sound Card Xonar D2X 7.1 רציתי לדעת אם הוא עדיף על קראיטיב הסכום של הכסף לא משנה הלוח אם שלי זה לפי התוכנה אוורסט Motherboard Name Sapphire VIA P4M800 Pro Motherboard האם הכרטיס יתאים ללוח תודה ויום טוב לכולם נ.ב אני חדש פה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך למחשב החדש שלי מסך 32' שאותו אני יחבר למחשב התקציב הוא 3.7K ואני לא לגמרי יודע כמה זה עולה אז תעדקנו אותי בבקשה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אפשר לחבר רמקולים של מערכת קולנוע ביתית או מערכת סטריאו למגבר של אוטו?
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי mp3 פשוט של חברת yepo וכשאני מחבר אותו כשהוא כבוי אז המחשב לא מגיב ושה-mp3 דלוק המחשב נתקע לכמה שניות ומשתחרר ככה כל הזמן ובנוסף משום מה המחשב מנתק את החייגן של האינטרנט ולא מצליח להתחבר כאילו ניתקתי או שיניתי את ההגדרות של המודם.. החלפתי את ה mp3 והכבל והבעיה נשארה,ד"א ב Mp3 יש שני שירים ושומעים אותם טוב. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום שלום... אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים עבור שמיעת מוזיקה לרוב... הם ייתחברו לכרטיס קול די טוב (אזור הפורטיסימו 2). תקציב: 1000~ ש"ח. דרישות: איכות נטו. מה דעתכם...? האם כדאי לשקול את האפשרות שני רמקולים סלוניים פלוס מגבר ?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי קצת מחקר באינטרנט וגיליתי שבגדלים האלה אין מה להתעסק עם פלזמה, ושהדגם של סמסונג LA37A450 מומלץ. הבעיה עם הדגם הזה שהוא כבר קצת ותיק ושאין ממש חנויות שמוכרות אותו. אם כן, אני פונה אליכם בבקשה להמלצות על טלויזיה לסלון, 37", עד 4000 שקלים (אפשר גם בפחות). חשובה כניסת HDMI אחת לפחות, חוצמזה, כמה שיותר דגש על איכות תמונה. ממה שראיתי בענין הPHILIPS נראות מעולה (ועולות בהתאם), האם הן באמת כאלה טובות או שמדובר במצב מיוחד שהוכנס בהן לתצוגה בחנויות החשמל? לגבי עניין התמיכה בFULL HD, האם ישנן טלויזיות מתאימות? בנוסף אשמח להמלצות על מקומות טובים בהם אפשר לקנות את הטלויזיה. אודה לכם אם תענו במהרה, העניין יחסית דחוף. ערב טוב ותודה מראש, יונתן
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני סם את הכבלים של הרמקולים אחד ליד השני + ליד שקע של מאריך שמחוברים שהוא מלא + עוד כל מיני כבלים ליד, האם כל הכבלים מפרעים לכבלים של הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו לחדר, גודל 3.5X3 בערך. השימוש העיקרי הוא למוזיקה. חשוב שהמערכת תתחבר גם למחשב שגם משם אני מתכנן לשמוע מוזיקה. התקציב 2500 ש"ח. כל תצורה תהיה טובה (עם/בלי מגבר/רסיבר וחלקים נוספים) עריכה: המלצה על מקומות שאפשר לשמוע בהם את המערכת/רמקולים ולקנות שם גם תהיה טובה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אילו אוזניות יותר טובות? JBL 220 reference Shure SE102 טיפה דחוף לי משום שאני רוצה לבצע את הרכישה בבאג במסגרת המבצע, במידה והshure טובים יותר. ואם כבר מדברים, אשמח אם מישהו מבקעת אונו רוצה לרכוש את האוזניה או כל אחד מן המוצרים שעולה 400 שקל במסגרת 1+1 (ולשלם 200) תודה
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מדבר על הנגן הזה: http://www.photo-print.co.il/photoPrint-virtualShops/productDescription.aspx?sid=80&proId=1266&code=3 רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שיש להם אותו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם. ברשותי מערכת רמקולים + סאבוופר של Creative. המערכת די ישנה אבל היא משרתת אותי כשורה מספר שנים. אתמול שמתי לב שהווליום של הרמקול השמאלי-קדמי ממש חרישי לעומת הווליום של כל הרמקולים האחרים. המוזר הוא שכשאני פותח וסוגר את הרמקולים, עוצמת הווליום של הרמקול תקינה לזמן מה אך לבסוף נהפך שוב לכמעט בלתי-נשמע. בדקתי את החיבורים, הכנסתי והוצאתי ואני עדיין נתקל בבעיה. הדרייברים של כרטיס הקול מעודכנים. האם הסימפטום ידוע? האם אפשר לתקן? תודה בהקדם לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזה טובה וביתית בין 300 ל 500 שקלים אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי חברים, אחד הממירים בבית מראה סימני גסיסה, אני מעוניין לבקש החלפה וכנראה אני גם אשיג. רציתי לדעת מהו הממיר המתקדם ביותר ברשות "תבל" מבחינת מפענחי קול ותמונה, חיבורים, יציאות וכו'. תודה.
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשוב מאוד שיהיה VOLUME CONTROL ,ולא חייב עם מקרופון.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-