עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by F430,

מישהו בנה בשבילהם אתר!!! חח http://www.ns-10.net/ שומעים ממש מדהים אני חייב לציין נקי ויפה! ברור שאין מה להשוות את הרמקולים הקדמיים שהיו לפני JPW אני סתם יבזה אותם חחחחח התרשמות מהמוניטורים! לפי כל מה שקראתי עליהם ציפיתי לשמוע מוניטור נטול באסים, צורם, ב"פנים", נשמע רע וכולי וכולי .... והופתעתי לחלוטין ! הם נשמעו לי ממש ממש טוב נעימים לאוזן מפורטים, הבאסים לא דופקים אבל מרגישים אותם ושומעים אותם הרבה יותר בפירוט. כל אלבום מסחרי ששמעתי עליהם נשמע מצויין, אבל השירים שלי נשמעו גרוע עליהם .

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by curdi1,

שבוע טוב, את רוב הצפיה שלי אני עושה באתרי צפיה ישירה. האם באמצעות סטרימר אוכל לצפות באתרים אלו ע"ג הטלויזיה ?

• 9 תגובות
    • 4.6k צפיות
  3. היי אני מחליף את הרמקולים הקיימים כי הם מקצרים אני רוצה את הרמקולים של סוניק גיר ההתלבטות היא בין דגם של האיבו 8 לאיבו 7 מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם כי לא ממש הצלחתי למצוא חוץ מעיצוב ואיזה יש שמע יותר טוב הבדל במחיר בחנות הוא 20 ש"ח יש לי עכשיו רמקולים של סוניק גיר מעולים אבל מהסדרה הישנה אז אני נשאר נאמן תודה רבה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by ychig,

הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  5. הורדתי סרט עם תרגום מובנה. השורה התחתונה של הסרט נחתכת (התרגום למטה מדיי). יש דרך להרים את התרגום כדי שניתן יהיה לראות אותה בבירור? למנהלים: זה המקום שנראה לי הכי מתאים לפתוח את האשכול. אם יש מקום יותר מתאים, אשמח אם תעבירו את האשכול למקום המתאים ותעדכנו אותי על כך בפרטי. תודה מראש ושבת שלום, dr70

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  6. Started by menihen16,

שלום לכל חברי HWzone היקרים ! (: ברשותי רמקולים מחברת JBL, דגם דיי ישן (LX-55) אפשר לקרוא עלייהם בגוגל, אומרים שיש להם סאונד מעולה, אבל אני זוכר ממש במעורפל את הסאונד שלהם, כי התקלה המוכרת שלהם קרתה בגיל מאוד צעיר שלי... אני רק זוכר את אבא שלי מרים איתם את הבית באוויר עם המוזיקה של יני (Yanni) ! נגיע לעניין, הבעיה שיש לי היא הבעיה שקורת לכל הבעלים של הרמקולים האלה, הגומי(או מה שזה לא יהיה) מסביב לוופר הגדול התפורר. הבנתי שיש חנות שמתקנת את זה, וזה עולה 200 שקל לרמקול, אני צעיר, ואני מנסה להיות כמה שיותר עצמאי, רציתי לדעת אילו אפשרויות יש לי לתקן אותם, במחיר הנמוך ביותר. חיכיתי שאבא שלי יתקן אותם, ראיתי שזה לא מגיע, אז קניתי את הסט של Peerless מדגם Magic 6. הפירלס נשמעים ב…

• 16 תגובות
    • 7.9k צפיות
  7. Started by zy2000,

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין full HD ל HD READY אני רוצה לקנות מסך בעל שתי כניסות HDMI אבל הוא לא FULL HD . מה החסרון פה? האם שווה להשקיע כמה מאות שקלים נוספים עבור full hd ? מדובר במסך LCD TV MAGBF26 תודה מראש חברים

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by levelone,

1. איפה יש חנות בטוחה שאני יכול לקנות ממנה את הרמקולים? 2. יש חנות ששמה אותם בתצוגה, שיהיה אפשרי לשמוע אותם או לראות אותם? 3. יש לי חדר קטן של 2.5 על 3.7 אז חשבתי לשלב זוג solo 6 כקדמיים וזוג solo 7 כאחוריים עם כרטיס קול ‏Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1, זה אפשרי ומה אתם חושבים על הרעיון? 4. הבנתי שגם ה6 וגם ה7 באים עם שלט, אפשר לשלוט עם שלט אחד על שני הזוגות או שאני צריך לשחק עם שתי השלטים? תודה רבה! ‏

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by IdanS,

שלום לכולם! יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON N5010. הרמקולים המובנים שלו וכרטיס האודיו שלו מציגים איכות סאונד די טובה לטעמי. מכיוון שהוא הולך להיות המחשב הראשי שלי בתקופה הקרובה, אני מחפש רמקולים למחשב הזה. אם מישהוא מכיר מתוך נסיון רמקולים טובים עם סאונד נקי ועשיר (עד כמה שרמקולים שמחוברים לנייד יכולים להפיק), בתקציב לא גדול במיוחד, אני אשמח להמלצות. ראיתי כמה דגמים של קריאייטיב, לוג'יטק ואלטק לאנסינג. השאלה מה כדאי? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. משהו יכול להמצליץ לי על אוזניות טובות עד 300 (אפשר גם לחרוג קצת) שמתאימות לשיחות בסקייפ ומשחקים תודה לעוזרים

11. שלום, ברצוני לקבל המלצות לרמקולים, התקציב שלי הוא בין 200 ל-300 ש"ח, הרמקולים בעיקרון מיועדים למחשב, יש לציין שיש לי חדר לא גדול במיוחד, בנוסף, יתכן ואני ירצה לחבר את הרמקולים מידי פעם גם לטלוויזיה (HD ready) שיש לי בחדר.. תודה רבה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Eliya,

בעיקרון אני שומע טוב ברמקולים שלי שזה בנוגע לשירים ולסרטים אבל שזה מגיע למשחקים אני שומע קולות רקע לדוגמא :בפיפא לא שומעים בקושי את הפרשן ואת הקהל,עוד דוגמא שבMW2 לא שומעים את הירייה שאני יורה מהרובה אבל מה שכן מפתיע אותי שבאוזיניות שאני מחבר אני שומע את כל מה שרשמתי הנ"ל איך מסדרים את זה? רמקולים של creative 5.1 לוח אם gigabyte p55 ud3

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by afikg,

קניתי את X-23 של מיקרולב ואני רוצה כרטיס קול טוב שיעזור לי להוציא את המקסימום מהם... הכרטיס המובנה בלוח אני מתאר לעצמי שלא מספיק.. ולכן אני מחפש המלצות לכרטיס איותי במחיר סביר.. דגם לוח האם שלי: Intel P965LT תקציב 350-300+-. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by mr.zabadak,

שלום אני רוצה להמיר המון קלטות וידאו VHS וכן המון קלטות ממצלמת וידאו בפורמט 8 מ"מ אנאלוגי לדיסקים DVD ולהיפטר מהקלטות . במכשיר צריך להיות חיבורי S-VIDEO (עבור מצלמת הוידאו) + RCA + SCART וכמובן USB המכשיר לא חייב להיות משולב עם וידאו-טייפ. כמו-כן אם מדובר על מכשיר עם הארד-דיסק פנימי אז כיצד מעבירים חומר למחשב - יש איזשהו כבל ? או שרק על דיסק DVD שצורבים במכשיר ? אשמח לתשובתכם המהירה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  16. ישלי טלויזיה ישנה עם הבננות היציאות שלה (אדום צהוב לבן) TOSHIBA BOMBA שעובדת מצוין. אני רוצה לחבר ת'מחשב לטלויזיה לראות סרטים,וכו'. (נייח) איך עושים את זה?? הכרטיס מסך שיש לי GEFORCE 8500GT עם יציאת VGA DVI TV OUT. קניתי כבל שמחבר VGA במחשב לבננות,אבל מסתבר שזה RGB בצבע אדום כחול וירוק,ואני צריך כבל של אדום צהוב לבן. יש דבר כזה? השימוש שלי הוא אך ורק לסרטים וצפייה במשחקי כדורגל בחינם במסך. בבקשה עזרה..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. קניתי מקרופון בשביל קריוקי וזה ויש לי כרטיס קול איכותי .... וזה לא מתאים רציתי לדעת עם אפשר לקנות בננה לזה או משהו ???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by levelone,

יש הבדל אם אני מחבר כרטיס קול למגבר עם HDMI / Coax / אופטי מבחינת איכות הצליל? ואיך מחברים מחשב למערכת קולנוע ביתית אם רוצים להעביר גם קול וגם תמונה? הבנתי שכרטיסי מסך עם יציאת HDMI מעבירים גם קול אבל זה איכותי כמו כרטיס קול נפרד?

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  19. Started by yolh4f,

רציתי ללכת על הסמסונג C530 אבל יוצא ישר בדקתי בכול החניות הכי זול 3600 שקל בז\אף הכי זול 3170 אבל יבאון של י שלום שנה אחת .... סמליין הכי זול 3600 אז רציתי לדעת עם אפשר למצוא משהו אולי יותר טוב או אותה רמה בסכום של 3000-3400 .... בהתחלה תכננתי לקנות ב3170 את הסמסונג אבל זה קפץ לעוד 400 שקל וואלה לא בא לי בטוב בכללל .... אז עם אפשר בבקשה המלצה טובה .. ושמעתי שסוסמונג היום לא מובלים בשוק אמרו לי שפנסוניק דוגמא איכותים יותר ... ועוד כמה חברות לא זוכר ...

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by Sparkle,

http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=Sony+MDR-V700DJ&_sacat=0&_odkw=Sennheiser+HD485&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 האוזניות האלה ב30$ מקוריות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by asaorgad,

אני קצת חדש בתחום קודם כל. יש לי רסיבר יאמאה 5 רמקולים ויציאה לסאבוופר עכשיו אין לי סאב והחלתי לבנות לקחתי רמקול JBL סאב ועוד רמקול ג'נרי סאב. בניתי קופסא מעץ NDF אקוסטי ריפדתי בבד "לבד" אקוסטי. עכשיו שמתי מגבר קטן של סאב וופר. עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקחת את היציאה של הסאב מהרסיבר לחבר אותה למגבר הקטן והוא יגביר לי את ה אות לסאבוופר כאילו יש לי עוצמה מהרסיבר ועוד הגברה קטנה של הסאב.? רציתי לדעת אם זה יהיה יותר חזק ביחד גם ההגברה של הרסיבר והמגבר הקטן ביחד (או שהמגבר מגביל את העוצמה? )

22. אני מתלבט בין 3 האופציות האלה (כולן 2.1). SonicGear Ego 3nity http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735688 Creative Inspire T3130 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=742048 Logitech Z323 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=745529 1. מה הכי טוב מ-3 האופציות האלה? 2. יש אולי רמקולים אחרים מומלצים בתקציב הזה? 3. יש גם את האופציה הרביעית הזולה של Creative SBS A100. אם ההבדלים זניחים אולי בכלל אני אקח את זה. מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by levelone,

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by Sparkle,

שימושים: מוזיקה וסרטים לפעמים חברה מועדפת: לא משנה תקציב: 750 ש"ח חריגה: 0 הערות: חשוב לי האיכות! העוצמה שאני שם לא עוברת את ה50W.. ראיתי רמקולים של LG http://www.souq.com/LG-HT805-ST-Home...er/6865512-EN/ שווה את המערכת הזאת ב720 ש"ח במקום רמקולים של HARMAN KARDON ב620 ש"ח? (למחשב בחדר 4X4) כניראה מחר אני צריך להחליט

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by levelone,

שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.