עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Bug2000,

אהלן, אחרי כמעט 3 שנים של שימוש ב JBL נקרע להם החוט בחיבור לנגן. אני מעוניין בקניית סט אוזניות IN-EAR חדש. חשבתי על הזמנה מחו"ל של ה SHURE E3C בערך 44 דולר כולל משלוח. השאלה היא האם הם ישמעו טוב יותר מה JBL במוזיקה שחורה/טרנסים ? הכוונה היא דגש על באס טוב. (זה מה שאהבתי ב JBL) תודה.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. Started by enzo,

האוזניות הגיעו אליי אתמול לאחר שחיפשתי אוזניות IN-EAR וביקורות מצוינות שקראתי עליהן. רכשתי אותן לפני שאני קונה נגן מוזיקה וניסיתי אותן בינתיים עם המחשב הנייד דרך נגן ה-WMP ובאיזה נגן זול וישן של IAUDIO (עם תאורה כחולה). האיכות סאונד באופן כללי טובה אך לא מרשימה במיוחד גם לאחר כיוון ה-EQ. השאלות שלי הן: האם שני הכלים שבהן ניסיתי את האוזניות הן מדד לאיכות שמע שניתן להוציא מהן? והאם כשאני אחבר אותן לנגן שאני מתכוון לקנות הלא הוא ה-D2, שלו לפי הבנתי איכות סאונד מעולה עם AMP חזק במיוחד אני אקבל את התוצאות הרצויות משמע איכות סאונד מעבר לטובה ואף מעולה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by RoMEo,

רכשתי טלויזיית LCD של LG: 32 אינצ', ניגודיות של 1-50,000 וזמן תגובה של 5. חיברתי את הטלויזיה לממיר עם כבלים של בננות רגילים ורואים פשוט עלוב. לא ברור, קצת מרוח, אין סנכרון בין תנועות הפה לאודיו. הבאתי טכאני של הוט שיתקין איזולטור - לא עזר. קניתי כבלים (גם בננות אבל יותר משופרות) מיוחדים ב - 80 ש"ח שאמורים לשפר את איכות הצפייה - נאדה. מיותר לציין שאין לי בטלויזיה מאחורה חיבור של כבל 21 פינים, אלא משהו יותר קטן. כמו כן, יש כמה חיבורים של בננות. מה ניתן לעשות?

• 61 תגובות
    • 10.9k צפיות
  5. Started by Netanel Idjikovsky,

בוקר טוב, אומר מראש שאני לא מבין כמעט בנושא אז יכול להיות שאכתוב קצת שטויות או שאני לא מבין דברים שכביכול ברורים מאליהם, בכל מקרה חבריי, בשביל זה אתם כאן (; ברשותי טלוויזיה מסוג Samsung LED UA42H5100, תלויה על הקיר בחדר, מרחק הצפייה בה הוא 2.5 מטרים. אני משתמש במחשב נייד (acer aspire m3-581tg, כ-4 שנים ברשותי) שמחובר 100% מהזמן לטלוויזיה בכבל HDMI (מסך הטלוויזיה בעצם משמש לי כמסך המחשב). כמו כל חובב סרטים, יש לי סרטים באיכויות בגודל סביבות ה-10 עד 25 ג'יגה, הבעיה היא, שכמה שאני אוהב לראות סרטים ב-1080, כשאני משווה על המסך, למשל, הסרט DEADPOOL: יש לי הוצאה אחת של YIFY ששוקלת 2 ג'יגה, והוצאה נוספת ששוקלת 12.5 ג'יגה ועוד אחת של 23, מן הסתם ההב…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by grozy d.j,

עכשיו קניתי לצחשב שלי שלוש דברים אדירים ששיפרו לי את איכות הכל בהרבה: 1. רמקולים של altec 5.1 דגם atp 2. כרטיס הקול של אודיג'י 2 של creative 3. windows media center(שלחו לי מארה"ב קרובים שלי)

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  7. קשה לקלות איתו תחנות האם זה בעייה ידוע במכשירי הMP3? פרט מזה הנגן סבבה ושמתי לו הרחבה של SANDISK 1GB SD

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. Started by Ido.G,

שלום, ברשותי הנגן Sansa Clip plus. אני לא מרוצה מקליטת הרדיו שלו (חלשה משל ה E72 שלי). כמו כן, הדפדוף בין המדיה בנגן מעצבן בגלל המסך הקטן. חשבתי לעבור לפיוז+. האם יש פה מישהו שיכול להעיד על הקליטה שלו? ובכלל - אשמח לכל הערה לגבי מעבר לנגן הזה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אחד מהמאפיינים של רמקולים זה התצורה בה הם באים למשל 2.1 במחשב יש לי כרטיס קול של 5.1 זה אומר שאוכל לנצל את מלוא האיכות רק אם אקנה רמקולים גם בתצורה של 5.1 או שאין כל קשר? מה באמת ההבדל באיכות קול? (קצת קשה להסביר אני יודע, אבל בכל זאת אשמח לתשובה כללית או סתם תחושה אפילו) אם אקנה למשל 5.1 ולא אפזר אותם אלא אשים אותם צמוד אחד לשני וכולם יהיו מלפניי - האיכות תהיה אותו דבר אם אשים רמקולים 2.1 לפניי? תודה מראש

10. שלום לכולם. קניתי כרטיס טלויזיה חיצוני של PINNACLE PCTV ANALOG USB. על מנת לצפות בשידורי טלויזיה אנלוגיים. אבל איכות השידור היא ירודה בהרבה ממה שרואים בטלויזיה. ניסיתי לעשות סריקה גם של CABLE וגם של ANTENA, אך התוצאות זהות. כבל הכבלים מחובר לשקע עם מפצל, כשמהמפצל הולך לטלויזיה ולמחשב, כשבטלויזיה הכל בסדר ובמחשב לא, החלפת חיבורים לא עזרה. יש עיצות?

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  11. Started by black colt,

יש לי שאלה אני לחא כל כך בטוח אם זה קשור לנושא הזה אבל אני מנסה... אם למשל יש לי שיר שהוא על 192 KBS או איך שלא קוראים לזה ואני רוצה להעלות לו את האיכות ואפילו להעלות אותו ל-VBר האם יש תוכנה שעושה את זה ואם כן האם אפשר לינק להורדה או את שמה תודה עידן

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by MotoCross,

כיום ישנם יותר ויותר רמקולים אלחוטיים- האם יתכנו רעשי קליטה או שמיעה באיכות ירודה? מה עדיף - אלחוטיים או חוטיים? ???

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  13. נגיד שיש לי באוטו את המערכת הכי טובה שאפשר לקנות היום.. באיכות של אולפן הקלטות אז אם אני מחבר דיסק קשיח לפאנל (דרך USB) ומשמיע דרכו את השירים, האיכות היא פחות טובה (אפילו במידה זעומה) מאשר להשמיע את השירים דרך דיסקים אופטיים רגילים? ומדובר במצב שגם בדיסק קשיח וגם בדיסק האופטי יש אותם קבצים בדיוק, והם באותה איכות. (איכות FLAC לצורך הדוגמא)

14. Started by b-or,

רציתי לברר מספר דברים בנוגע לאיכות השמע בנגני MP3 מבוססי זיכרון פנימי. 1) שמעתי ממישהו שהנגן ישמיע kbps נמוך שלא יעלה על 20 kbps האם זה נכון? 2) אם הדבר לא נכון אז מהי האיכות שהנגן ישמיע? או שזה לא קשור בכלל? אני מעוניין לקנות נגן בנפח של 256 ורציתי לדעת אם אני אצטרך להשתמש בשירים באיכות 128 - 192 kbps שגודלם בין 3.5 ל 5 MB או בשירים באיכות נמוכה יותר - 48, 24 kbps ששוקלים פחות ואני אשמע באותה איכות? תודה רבה. b-or

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. קניתי מחשב טוב, פצצה, עלה כמעט 5,000 אבל התאכזבתי מאיכות השמיעה, דפוק וחלש ביותר התייעצתי עם מישהו והוא אמר לי שייתכן או שזה בעיה בדרייבר או משהו כזה או משהו פיזי ואז צריך להחליף רמקולים מובנים מה אתם אומרים? תודה רבה!

16. יש לי בעיה עם הכרטיס קול במחשב הנוכחי. האיכות שמע שלו ירודה יותר והווליום המקסימלי נמוך יותר. ערכתי בדיקה עם מחשב נוסף שיש לי, ולא הופתעתי לגלות שצדקתי. כרטיס הקול שלי הוא- Realtek ALC 883. (לוח ג'יגאבייט, נו.) הכרטיס קול במחשב השני גם הוא Realtek, דגם- AC' 97, גרסה קודמת פחות טובה מזאת שבמחשב הנוכחי. ערכתי בדיקה עם אותן האוזניות בפול ווליום. במחשב השני- איכות קול ממש ממש טובה, חדה, חיה, וכמובן גבוה נורא בווליום מקסימלי. במחשב הנוכחי- איכות קול נחמדה אך חלשה יותר בהרבה באיכות מקסימלית, חדה אולי כן, אבל לא חיה במיוחד. בדקתי את ההגדרות בשני המחשבים, אם זה בקרת ווליום, התקני קול, לוח הבקרה של הדרייבר... אותן ההגדרות. אני ממש לא יודע מה הסיבה... אנשים, יש לכם מושג?…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oshrinuri,

היי, עד לא מזמן טלוויזיית ה-LCD 32" הייתה בסלון. ההורים שלי לא היו מרוצים מאיכות התמונה, עקב מריחות רבות וחוסר פרופורציות [בתפריט של שידורי הממיר גם שיחקנו עם הפורמט 4:3 ו16:9, עדיין התמונה מוזרה]. הטלוויזיה הייתה מחוברת לממיר של YES דרך כבל SCART. עכשיו, הורדנו את הטלוויזיה לחדר המחשב ורציתי לשאול אם אני מחבר אותה למחשב דרך HDMI - DVI, ומפעיל סרט ב-720p, האיכות תהיה זהה לזו שעל מסך המחשב או גרועה יחסית? ואם היא אכן גרועה, איך אפשר לגרום לתצוגה להיות מיטבית? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by DORAZABI,

[h=1] יש לי פלזמה "LGpn4500 42 רציתי לשאול מה המלצתכם לרשום במדד של ניגודיות,בהירות,וחדות על מנת לקבל תמונה מושלמת...אני יודע שאני יכול לשחק עם זה אך מעדיף המלצה. [/h]

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Bose Triport Bang & Olufson A8 Sennheiser PX 100 Grado SR 60 Shure SE310 Sennheiser cx 300 ??? אילו הכי טובות מאלה ועם אפשר לדרג לפי הסדר מהטוב לפחות טוב

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  20. ^ צרכים: הקלטת גיטרה ושירה (בעיקר), מוזיקה (פעם ב...), סרטים (מאד נדיר) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159203 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826159215 אם יש משהו יותר משתלם ומתאים לצרכים שלי, בסביבות אותו מחיר, אתם יכולים להציע. עדיף מרשת גדולה מארה"ב כגון: ניו אג, אמזון וכד'... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  21. אני מאמין שהכותרת אומרת את הכל, אני שומע בעיקר מטאל אם זה משנה ואני מחפש צליל נקי כמה שיותר.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  22. חשוב לי שהאוזניות in ear איכותיות ושיהיו אמינות כמה שיותר. ( למוזיקת ראפ / היפ הופ ) תקציב עד 200/250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 972 צפיות
  23. שלום, פעם שעברה לא ניסחתי את שאלתי כמו שצריך ... אז אני אנסה שוב יש לי כמה אוזניות שאני מטלבט בינהם, על מה הייתם ממליצים : אוזניות כפתור : 1. אוזניות MDREX71 Sony 2. Creative EP635 אוזניות תלויות על האוזן : 1. Sony MDRQ23LP 2. Philips SHS8000 חשוב לי שהאוזניות יהיו איכותיות (העוצמה פחות חשובה) ושיהיו אמינות כמה ישותר האוזניות האחרונות שהיו לי פשוט נשברו Creative EP230 תודה .

• 15 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by Psychedelic,

http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CXL300-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Black http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Ultimate-Ears/Ultimate-Ears-Metro.Fi-200v-Earphones http://www.mymemory.co.uk/In-ear-Headphones/Sennheiser/Sennheiser-CX400-Precision-II-Ear-Canal-Headphones---Titanium בעיקרון אני מחפש משהו עד 40 יורו +- מהאתר הזה המשלוח חינם לארץ בגלל זה אני קונה משם. מה עדיף מבין האוזניות האלו? או שבכלל עדיף משהו אחר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??

• 10 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.