עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nisimm,

אני מחפש כבל של HDMI שיכול להתחבר לRCA זכר או משהו שיכול לחבר ביניהם אם אין של HDMI אז עדיף RCA לVGA או DVI ועוד שאלה איכות וידאו של HDMI שווה לאיכות של DVI?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by agalas,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה של Gigabyte מסוג GT-P6000. לכרטיס מחובר ממיר של YES ב- RCA/Composite. אני עושה שימוש בכרטיס באחת התוכנות הבאות: NewSoft Presto! PVR או CyberLink PowerCinema. אין זה משנה באיזו תוכנה אני משתמש - עם שתיהן אני חווה את אותה הבעיה. הבעיה: ברגע הפעלת התוכנה - המצב תקין - התמונה והקול מסונכרנים. אולם עת עת, ככל שעובר זמן מרגע הפעלת התוכנה, הקול הולך ו- "מפגר" אחר התמונה. כעבור שעה מרגע הפעלת התוכנה, הפער בין התמונה לקול כבר נמדד בכשניה. לאחר שעה נוספת, הפער גדל וכו'. הפעלה מחדש של התוכנה מחזירה את הסנכרון. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? אם כן, יש אי אלו הצעות לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, אנדריוס.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אז ככה:יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרטיס קול שקניתי אליו מחוברים עכשיו שתי רמקולים וסאב ועוד מערכת סטריאו ישנה עם שתי רמקולים (בשביל שיהיה סוג של סראונד).עכשיו הכרטיס קו להחדש בעייתי קצת,יש לו בעייה במגעים והקול לא מאוזן וצריך כל פעם לשחק עם הסקאלה של הleft וright בvolume control וזה ממש מעצבן,הבעייה הזאת היא רק בחיבור של הרמקולים הקדמיים (הרמקולים והסאב).עכשיו בכרטיס קול הישן החיבור לרמקולים האחוריים הרוס אז חשבתי לעשות דבר כזה: להפעיל את שתי הכרטיסי קול,ולזה שמובנה על הלוח אם לחבר את הרמקולים הקדמיים,ולכרטיס קול השני לחבר את המערכת סטריאו ביציאה של הרמקולים האחוריים שלו האם דבר כזה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by laviko1,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=JW32XV550#more_info היא נחשבת טובה?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  5. אני אוהב לשמוע את המוסיקה שלי חזקה ומפורטת, ומה לעשות, גר עם ההורים.. נמאס לי כבר שכל פעם שהם בבית אני לא יכול לשמוע מוסיקה בעוצמה נורמלית (ואוזניות לא באות בחשבון, דבר ראשון אני אוהב את החופש שלי בחדר ודבר שני, לפעמים באים חברים.. אני לא יכול לשמוע מוסיקה ולייבש אותם בשקט ) בקיצור, מה שאני מחפש זה דרך לאטום את החדר שלי מבריחת רעש החוצה. לא חייב ב 100%, אבל במידה כזאת שההורים שלי בחדר ממול (מרחק של בערך 10 מטר מהרמקולים כולל שני קירות) לא ישמעו את המוסיקה בכלל. יש פתרון אפשרי כלשהו שאינו כולל שבירת קיר? אני מסוגל להשקיע סביבות ה 1000 שקל בעניין, חריגה בינונית אפשרית אם ממש חייב.. מצורפת תמונה שתעזור קצת יותר להבין את המצב: הקיר השמאלי ביותר שרואים-קיר משותף עם החדר …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לקנות אוזניות למשחקים סרטים ומוזיקה אך בעיקר למשחקים... אני רוצה שבאוזניות יהיה מיקרפון מובנה יש לי כמה שאלות לפני.. 1.האם תיהיה לי שליטה על הבאס באוזניות שאתם ממליצים 2.האם תיהיה לי בעיה עם האוזניות בנוחות כי אני מרכיב משקפיים... ובבקשה שלא יהיה צורך בהוספת כרטיס קול תודה ליאור...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by duzap,

נושא קודם על ה SPDIF לא ענו לי אבל לא נורא.. הסתדרתי בסוף קיצור: בקרוב אני מקבל את המערכת SONY-DAV DZ26, אני מתכוון לחבר אותה למחשב דרך SPDIF COAX, ול TV דרך SCART. עכשיו ב TV שלי אין יציאות SCART (מה שמפתיע אותי, כי זה טלוויזיה של טושיבה לא הכי ישנה בעולם אבל לא הכי חדישה גם..) אלא יש לה רק יציאות RGB. עכשיו השאלה שלי אם אני מביא מתאם SCART ל RGB, ויחבר לטלוויזיה אני יקבל סאונד של 5.1? או רק של 2 ערוצים...? אם אני לא יקבל סאונד היקפי, יש דרך לעשות את זה? או שרק עם הממירים החדשים זה יהיה אפשרי דרך HDMI... עוד שאלה: יש לי בממיר חיבור SPDIF אופטי, אם אני יחבר אליו כבל אופטי, אני יקבל אודיו של 5.1 100%?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. שלום, ברשותי מערכת חמודה של זוג רמקולים ריצפתיים B&W ורסיבר סטיראו של Onkyo, וגם אוזניות RP21. עד היום השתמשתי ב-DVD של pioneer והתוצאה הייתה די עלובה. יש לי אוסף ענק של lossless על המחשב ואני מעוניין לנגן מוסיקה דרכו (מתכנן לרכוש נייד). אחרי קריאה הבנתי שהפתרון הוא לרכוש DAC ושני הדגמים שאני חושב עליהם הם הZero וה Beresford. אני חושב שהם יעשו עבודה טובה יחסית למערכת שיש לי ואני לא חושב שאני זקוק למשהו באלפי שקלים. איזה משני המכשירים האלה עדיף? יש משהו עדיף בתקציב? (Super Pro,Gigalab moon,Fubar II?) והאם יש פיתרון טוב יותר? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  9. Started by ליאור הרוש,

יש לי מגבר של רכב בבית שהוא 2 ערוצים ויש לי גם מערכת איווה ישנה שהיא גם 2 ערוצים,אני מעונין לחבר את המגבר של הרכב למחשב/מערכת כך שיהיה לי 4 ערוצי הגברה,איך עושים כזה דבר?,יש לי לוח M אסוס P5B והכרטיס קול הואADI AD 1988A אני חושב ויש לי דריבר במחשב שניקרא SOUNDMAX

10. Started by FastJack,

איפה אפשר להשיג את האוזניות הנ"ל? וכמה הן צריכות לעלות?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by tal_p,

אז ככה.. יש לי רמקולים שמתחברים DVDשהוא גם רסיבר, והחיבור שלהם הוא בעצם זוג כבלים פשוטים של + ו -... רציתי לדעת אם אפשר להפוך את זה לחיבור 3.5MM

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  12. אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  13. Started by stingeR-,

יש לי בבית מחשב מאוד קטן אך מעט ישן שכולל E2140 וכרטיס מסך מובנה X3100 של אינטל בלי שום סלוט PCI-E להרחבה או אפשרות לאוברקלוק..(לוח מוגבל .. המעבד דווקא מגיע לאיזור ה3.2GHZ בלי תוספת מתח בכלל) בכל מקרה.. כרגע בהרצת 1080P בקטעים מאוד עמוסים יש הרגשה כאילו המעבד לא עומד בעומס.. מה עלי לעשות על מנת לפתור בעיה זו? האם יש דרך לגרום לכרטיס מסך לעזור כאן איכשהוא? זאת אומרת הסרט רץ סבבה וגם אין חוסר סנכרון בסאונד.. אבל למשל בהרצה של 1080P של הסרט הנבואה בקטע של המטוס שמתרסק פתאום מרגישים כאילו משהו שם זז לא כמו שצריך.. זה לא הכי מפריע וגם אם זה לא ייפתר זה לא יהיה כזה נורא.. אבל האם יש דרך לתקן את זה?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  14. Started by BeBest,

אהלן, יש לי כרגע מערכת 5.1 ג'נרית דיי מעפנה שקניתי לפני משהו כמו 6-7 שנים (אולי אפילו יותר). זה DVD משולב עם רסיבר ו5 רמקולים + סאב (שנדפק היום ) החלפתי את 4 רמקולים ברמקולים של מערכות סטריאו (שלפי האוזן נשמעים לי הרבה יותר איכותיים מהרמקולים של המערכת המקורית). בכל מקרה הרמקולים הם של חברת ITT כשהנתונים של הסאב הם: 4ohm 40W של הסנטר: 8ohm 25W ושל המערכות זה גם 8ohm (אין לי מושג כמה W). בכל מקרה רציתי לדעת אם שווה לי להשקיע 2000 שקל על המערכת Z5500 והאם אני אשמע שיפור רציני או שעדיף ללכת על משהו יותר זול (ואם כן אפשר בבקשה המלצות?). בעיקרון המערכת אמורה להתחבר למחשב. אני שומע בעיקר FLAC (ללא איבוד איכות). או דיסקיים מקוריים. השאלה אם שווה להשקיע בערך 2000 ש…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. מחפש אזניות טובות למוסיקה בלבד שיהיו מנימליסטיות אבל לא IN EAR מכור לK240 AKG אבל אני רוצה משהו אוורירי יותר ושכרטיס הקול יוכל לדחוף ללא מגבר אם מישהו נתקל בדגם ששוה בדיקה סביב התקציב הנ"ל אשמח

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by raw-e,

אז ככה יש לי טלוויזיה HDREADY של SHARP וכרטיס מסך 9600GT חיברתי כבל DVI-HDMI מהמחשב למסך. והמסך נותן לי רק אותות של HD כלומר רק 720P וכ"ו ולא מוכן לתת לי אותות רגילים כמו 1280-720. בעקבות כך התמונה לא ממש חלקה וממש קשה לראות את האותיות כראוי ולא משנה מה גודל הפונט שלהם. לא משנה כמה שיחקתי עם הגדרות המסך והכרטיס מסך כלום לא עושה את העבודה. בבקשה עזרה דחופה. אני מוכן לשלם אם תצליחו

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Alex89,

מה המחיר (המינימלי) לרסיבר סביר? כמה בערך יעלה להחליף בסאב של X-540 כניסת RCA אחת?

• 8 תגובות
    • 778 צפיות
  18. Started by approx,

התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי מסך LCD של סוני BRAVIA 32S5500 שהוא המסך הראשי במחשב שמחובר דרך חיבור HDMI (עם מתאם DVI) כאשר יש לי כרטיס מסך שלGigabyte 4850GT. עכשיו הבעיה היא שכאשר אני מנסה לראות סדרות שהם לא HD אני לא מקבל מסך מלא אלא מסך עם פסים שחורים עבים בצדדים. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך עד כמה שאני מבין אבל ללא הועיל. חשוב לציין שסרטים או סדרות באיכות HD ואת "שולחן העבודה" אני רואה במסך מלא ללא כל בעיה. בבקשה עזרה...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by barak_11,

אבא שלי החליט להחליף את הטלויזיה בסלון ולהשקיע כבר במשהו איכותי... אז כמו בכותרת הדרישה היא טלוויזית LCD 37" ב7-8 אלף. כמובן שיש עדיפות לקחת טלויזיה שתומכת בFULL HD 1080P אלא אם כן יש דגם ממש מומלץ שעדיף בגדול על טלוויזיה עם תמיכה מלאה ב1080P. אז בחיפוש קצר בZAP מצאתי את הטלוויזיה הזאת שתומכת ב1080P טבעי: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=369714# מה אתם אומרים? על איזה עוד דגמים הייתם ממליצים? תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by eagle1,

שלום לכולם, אני חדש כאן והתרשמתי מאוד מהאתר, מהאנשים והתגובות העוזרות והתומכות ומהחומר הרב שיש לי ללמוד כאן. אני חובב מוסיקה וחייב לשמוע באיכות. קיבלתי המלצה לגבי רמקולים של ALTEC LANSING מדגם FX6021. ורכשתי אותם בדיוטי פרי (במחיר זול לעומת המחיר בארץ 200$ לעומת 1300 ש"ח). שמעתי אותם בחנות אבל זה לא הספיק וגם היה רועש שם. כשהגעתי הביתה גיליתי שהרמקולים שאני קיבלתי שרופים וארוזים מחדש. הנציגה של סקאל הצליחה לדאוג שיחליפו לי אותם והיבואן אמור ליצור עימי קשר. אגב, רק אציין שהשירות של סקאל יותר ממצויין ושאין בכוונתי לפגוע בהם אלא רק לספר מה הביא אותי להתלבטות. עכשיו בינתיים אני מקבל המלצות שונות על רמקולים כמו AUDIO ENGINE שהם יותר יקרים וגם על עוד זוג של ALTEC LANSING מדגם…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. המפרט של המחשב שלי: מעבד - Athlon 64 3000+ גיגה זכרון כרטיס מסך - geforce 4 Ti4200 אני מנסה לנגן סרטים באיכות 720P והמחשב שלי מקרטע. רואים תמונה אבל היא זזה בקפיצות כל כמה פריימים והסאונד הוא גם כן מקוטע. בדקתי ותוך כדי ניגון הסרט ניצול המעבד מגיע ל100%! האמת המחשב שלי לא חזק מספיק לנגן סרטים באיכות כזאת? או שהכרטיס מסך שלי יוצר את הבעייה? אני אשמח לשמוע מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הבעיה ולנגן סרטים באיכות של 720P

• 8 תגובות
    • 916 צפיות
  23. Started by quantoM,

בנובמבר הקרוב, דודים שלי נודסעים לארה''ב, לצערי איני יכול להצטרף אליהם, אז שלחתי להם בקשה קטנה לעניין, אני לא יודע איזה אוניות להגיד להם להביא, A900, sr225, ועוד כמה אופציות שאני לא זוכר כרגע. או שמא, אני אקנה את הזוג יד שנייה של ROTEMAN אשר פרסם מודעה ב TRADEZONE שהוא מוכר DT 880 כולל מגבר[MINI AQUA HEAD], שלא הבנתי אם יש הבדל באיכותו, לאחיו הגדול, כל זה ב1650ץ. אני שומע המון ראפ, היפ הופ, רוק קליל, בRP-21 שלי, ללא מגבר על OB =\\ הכל מקרה, הם יביאו לי מארה''ב 1212M כך שבקשר למקור אני מסודר. מה כדי לי לעשות ? להשאר עם ה RP-21 ? לקנות את ההצעה של ROTEMAN ? לקנות אוזניות מחו''ל ? אני מתוסבך

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  24. לאחי יש מחשב ישן מבערך 4 שנים והוא רוצה לקנות רמקולים חדשים ב1000 שקל. עכשיו אמרתי לו שזה לא יעזור לו כי כל האיכות תלך בגלל שהכרטיס קול שלו ישן ומגעיל וOB מלפני 4 שנים. אז עלתה השאלה הבאה מה עדיף לעשות? לקנות רמקולים ב500 שקל וב500 שקל הנשארים לקנות כרטיס קול איכותי? או לקנות רמקולים ב1000 שקל ולבזבז את האיכות? או בכלל לקנות כרטיס קול ורמקולים ב1500 שקל? (לא מומלץ בגרוש) הסוג רמקולים שהוא רוצה לקנות הם : Logitech Z-2300 אשמח גם אם תמליצו לי על כרטיס קול טוב עד 500 שקל תודה!

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by levy.mor,

שלום לכולם ותודה לעוזרים. ברשותי זוג רמקולים די יקרים שלא היו בשימוש תקופת זמן מסויימת.. אתמול חיברתי אותם למגבר ולצערי גיליתי שבאחד הרמקולים שומעים רק דרך הטויטר והמידוופר לא עובד בהתחלה חשבתי שהכבל כנראה קרוע באמצע למרות שהוא חדש ולא עבר קיפולים. אז לקחתי את הכבל מהרמקול שכן עבד תקין וחיברתי ושוב המידוופר לא עובד.. יש אופציה לפתוח את הרמקולים ולראות מה קורה שם..( יכול להיות שהמנקה "הנזק" הפילה אותו בטעות..)אולי ואיזה חוט התנתק שם אם אני פותח אותו ישנן השלכות ? מבחינת אקוסטיקה / אטימות / קריעת חוטים /לא יודע מה.. בגלל זה אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים