עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by tzolerguy,

שלום יש לי רסיבר עם יציאה שאני יכול לבחור אם לעבוד איתה עם רמקולים של 8 אום או רמקולים של 4 אום.... הרמקולים שלי הם 6 אום .... מכאן באה השאלה מה יותר בריא לרסיבר?? תודה

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  2. Started by domuzy,

יש לי XP על מחשב בן 4, שמחובר לרסיבר דנון עם כניסה אופטית ושיודע להוציא סאונד ל7 רמקולים. הצורך שלי זה לסרטים (ולא משחקים). האם עדיף את הXONAR D1 של ASUS (קישור: http://uk.asus.com/product.aspx?P_ID=6p3ZFmkwzIKPTYLk) או שאולי מספיק קריאיטיב PCI Express X-Fi Xtreme Audio (קישור: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=16770&listby=brand) ? אה, ויש לי על לוח האם סלוט של PCI X1 (הקצר)

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם רציתי לשתף אתכם בסיפור שקראתי, על רמקולים מיוחדים בטירוף: Transmission Line Pro 9. הרמקול היה גמור, והוא נשלח לרפי האוזמן האחד והיחיד, שעשה עבודה מעולה, והחזיר את הרמקול למצב שבו הוא נמכר לראשונה. רציתי להגיד שגם אני בדרך לתיקון רמקולים אצל האוזמן ( JBL LX-55 ), ואחרי שקראתי את הסיפור הנ"ל, אין ספק שהרמקול שלי, יחזור למצב חדש ! לנושא : http://hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=37372 לפי דעתי, הדבר המרגש בנושא הזה, הוא שהבן של מי שבנה את הרמקולים האלה, נמצא בפורום הזה, והגיב ואמר שאברהם קדמוני ז"ל (בונה הרמקולים בארץ) היה אביו, איזה עולם קטן...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by masterohad87,

אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה

5. Started by נמשל,

יש לי טלוויזית LCD סמסונג 40 אינטש. עד עכשיו החיבור בין הממיר לטלויזיה היה דרך כבל רגיל עם 2 פינים (אני יודע שצריך שלושה). עברתי היום לממיר HD של יס והתחברתי עם כבל HDMI שהם סיפקו לי. אמנם ערוצי הHD משובחים ונראים מעולה אך להפתעתי, חלה ירידה גדולה באיכות הצפיה בערוצים הרגילים. צירפתי את הכבל הרגיל עם 2 הפינים ואיתו רואים את הערוצים הרגילים מעולה הרבה יותר. מה עשויה להיות הבעיה? האם מדובר בכבל HDMI לא איכותי? מה ממליצים לעשות?

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  6. Started by FresH-MeaT,

חברה שלי קנתה לפני שבוע טלוויזיה 32 של סמסונג. לא זוכר איזה דגם עכשיו השמע בטלוויזיה נמוך או יותר נכון להגיד, חלש. כיצד אפשר להגביר אותו? אולי בעזרת ציוד נלווה כלשהו? מחפש פתרון זול-עד מאוד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום, יש לי מחשב נייד T400 של לנובו, ואני רוצה לחבר אותו לטלויזית CRT ישנה. אין בטלויזיה כניסה ל- VGA, והיא כרגע מחוברת ב-3 כבלים (אדום,צהוב,שחור) ל- DVD. מישהו אמר לי שאין אפשרות לחבר בין המחשב לטלויזיה. זה נכון?

• 16 תגובות
    • 9.7k צפיות
  8. Started by Lishay,

סודר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by hotshot,

אני מניח שזו שאלה די מטופשת אבל בכל זאת. יש לי מחשב קולנוע ביתי מבוסס לוח אם G41M4-F של MSI שלפי הגדרות היצרן מוציא sound 7.1. החיבורים הפיזיים היחידים לקול שזיהיתי הם שישה חיבורי פינים (כמו חיבור אזניות) שכרגע אני משתמש רק באחד מהם בכבל שמתפצל לשניים והולך לרסיבר (כמובן שחיבור נוסף הוא למיקרופון, אני לא יודע למה משמשים הארבעה הנותרים). הרסיבר שלי הוא די ישן שלא כולל HDMI ולכן יציאת ה-HDMI יוצאת ישירות לטלויזיה והוגדרה להוציא רק וידאו. עד עתה זה לא שינה לי כ"כ כיוון שהיו לי רק זוג רמקולים קדמיים. כעת רכשתי זוג אחוריים, סנטר וסאב ורציתי לדעת אם היציאה שבשימוש מוציאה 7.1 או שעליי לרכוש כרטיס קול שממנו יהיו כבר יציאות s/pdif (אופטי או קואקס). בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Jeka90,

שלום אני מתלבט בין 3 מערכות 2.1: Logitech Z2300 Logitech Z4 Logitech Z3 הרמקולים מיועדים לטלויזיה בסלון ולא למחשב. מה ההבדל בין Z4 ל- Z3? ההספקים שלהם אותו הדבר... והאם שווה להשקיע עוד קצת וללכת על Z2300 או שזה מיותר? תודה! עריכה: אחרי הביקורת שקראתי כאן באתר, אני מוסיף למשוואה גם את X-13 של מיקרולאב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by YarinD,

בסרטים אני תמיד שם את הטרבל על 2 ואת הבאס על 1, אבל במוזיקה על כמה כדיי לשים?

12. Started by rocknroll,

יש לי מחשב ישם P4 3.0 GHZ , עם כרטיס מסך GFORCE 6200 וגיגה זכרון. המחשב לא סוחב סרטי HD , האם החלפת כרטיס מסך למשהו טוב יותר תפתור את הבעיה, או שהמעבד חלש מדי/ מעט מדי זכרון ?

• 0 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום לכולם. רכשתי את ה- I/O DRIVE לכרטיס, חיברתי אותו, הוא עובד, אני שומע אוזניות בעזרתו, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את התוכנה שגורמת לו לעבוד עם השלט (Entertainment Center) התוכנה טוענת שהיא לא מוצאת התקן IR, הסרתי והתקנתי את הדרייברים כל כך הרבה פעמים ושום דבר לא עזר, גם התמיכה הטכנית של קריאייטיב לא ממש עוזרת. מערכת ההפעלה היא חלונות 7 32 ביט. האם מישהו התנסה או התקין את הכרטיס הזה במערכת הפעלה הזאת והצליח לעבוד עם השלט רחוק?

14. Started by ariel-ro,

שלום, אשמח להמלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 200ש"ח חשוב שיהיו יחסית עוצמתיים, בעל צליל טוב.(הכל יחסי כמובן) אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ronb,

שלום לכולם, יש לי טלוויזיה שתומכת ב-DNLA (פיליפס 8664). כיום, אני מצליח להזרים אליה סרטים דרך הרשת (קווית) אך לא סרטי HD - לדוגמא MKV וגם הסרטים הרגילים די מגמגמים. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות סטרימר (חשבתי לדוגמא על ה-XTREAMER PRO) או שאולי כדאי לי להוסיף מעט כסף, לשדרג את המחשב ואז אוכל להזרים סרטי HD ? במקרה שכזה, מה ההבדל בין סטרימר לבין מחשב עם תוכנת סטרימר ? כמו כן, אשמח לדעת מניסיון של אנשים האם זה בכלל אפשרי בפיליפס ? זאת אומרת, במידה והמחשב יהיה חזק ואזרים קובץ MKV, האם היא בכלל תוכל להציג אותו ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by tal7420,

שלום, היה לי מחשב ישן בו חיברתי אוזניות ישירות לרמקולים, ושמעתי מצויין.... כעת יש לי מחשב חדש..... כשאני מכניס את אותן האוזניות לאותם הרמקולים הסאונד פשוט יורד בצורה דראסטית לרמה שהן לא כל כך מועילות.... כן, חיברתי גם ישירות למחשב....שמעתי גם בצורה הזו גרוע.... כן, חיברתי אוזניות אחרות...שמעתי בהן סבבה.... זה פשוט כאילו הכרטיס קול החדש של החליט שהוא שונא דווקא ת'אוזניות האלה...פשוט כך....אין שום הגיון במה שהולך פה... האוזניות ישנות, של סוני, לא יודע דגם... עכשיו גם אם הבעייה היא בחוסר הכימיה או אלוהים יודע איך אני אקרא לזה, בין הכרטיס קול החדש לאוזניות, אז מאיפה אני יודע שאני לא אקנה אוזניות חדשות והוא לא יסתדר גם איתן? ועברתי בין חנויות ואין אופצייה להחזיר אוזניות....כלו…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by the red dragon,

חיברתי את המחשב לטלויזיה 42 אינץ אבל האיכות גרוע כול עוד אני עולה ברזולוציה האיכות נהיית יותר גרועה. ניסיתי לשחק במשחק הגראפיקה ניראת מגעיל המשחק רץ כאילו בהילוך מהיר מה אני עושה? אה והמסך רוטט לי בלי הפסקה. בקיצור הכול מטושטש כזה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  18. Started by Emanuel.T.B,

השימוש העיקרי של האוזניות יהיה למחשב נייד שהוא גם הטלויזיה שלי וגם המחשב שלי, כך שהשימוש יהי לסרטים,הרבה מוזיקה, פה ושם משחקים. תחלס לא ממש חשוב לי האלחוטיות, פשוט צברתי מלא נקודות בסופרמרקט (איטליה) ואני יכול לקבל אותן מתנה. חיפשתי ביקורות באינטרנט, ולא ממש מצאתי משהו, חוץ מאיזה מגזין גרמני ששיבח את הבאס והקליטה ממש טובה, אבל התלונן על המשקל של האוזניות ורעשי רקע (רעש סטטי של המשדר)של שאין סאונד. למישהו יש ניסיון אם האוזניות האלו? או אולי נתקל בביקורת ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by levelone,

אני מחפש אוזניות טובות למשחקים. אין תקציב מוגדר, תזרקו הצעות ואני יקנה את מה שהכי מתאים לי. מקרופון יהיה נחמד אבל אני מעדיף בלי אם זה אומר שהאוזניות יהיו איכותיות יותר. * למשחקים אני מניח שעדיף אוזניות בצליל היקפי של 5.1 ולא אוזניות סטריאו? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  20. אני קונה במחסני חשמל מערכת 5.1 רסיבר 5.1 קדמיים ריצפתיים אחוריים מדפיים / ריצפתיים סנטר סהב וואפר החדר עצמו הוא מיקלת יחובר לטלוויזה 42" FHD מחשב / DVD / ממיר YES HD אני הילך יקשיב למה שיש להם שם ויקנה אם יש דגמים מסויימים שטובים במיוחד יותר מהאחרים או שלהפך יש דגמים שאני צריל להיזהר מהם אז השמח אם תידעו אותי התקציב לא מוגדר אבל לא מוגזם תודה לכול העוזרים

21. Started by Born2Kill,

לא מחפש משהו מטורף. שירגישו איכותיים מבחינת באס לפחות.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי כולם, הDVD שלי התקלקל והתעניינתי בקניית DVD זול ופשוט, קורא DIVX עם חיבור USB. במקרה, נתקלתי במבצע על מערכת קולנוע ביתי Panasonic, מדגם SC-PT75 במחיר 640 ש"ח (במקום 750-800 ש"ח בזאפ), ומכיוון שהיום אין לי מערכת קולנוע ביתית, רציתי לדעת אם המערכת הזולה יחסית הזאת, שווה השקעה של 500 ש"ח יותר משציפיתי להוציא. השימושים העיקריים יהיו צפייה בסרטים וסדרות דרך ע"י חיבור דיסק נייד, חיבור מחשב נייד דרך HDMI, וכמובן DVD-DIVX. בנוסף, אני מתכוון לחבר גם מכשיר WII (חיבור קומפוננט). הטלויזיה הנוכחית שלי היא CRT ישנה של טושיבה, אבל אני מתכוון לשדרג בעתיד הקרוב. אני לא אודיופיל וגם בעתיד לא אוציא יותר מדי כסף על רמקולים איכותיים, ובגדול, אני לא מעוניין להוציא כמה שפחות על מערכת קולנוע…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by zebra,

הפכתי את האינטרנט ולא מצאתי את הדרייבר לכרטיס :Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3 ] תודה למי שיוכל לעזור לי זה חשוב מאוד!!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by pazer005,

יש איזה טרנד כזה שתעשיית הסרטים לוקחת סרטים ישנים ומעבירה אותה לפורמט בלוריי. עכשיו, ברור שסרט ישן לא צולם במצלמת HD ולכן הסרט הוא לא HD אמיתי. כדי לעשות את זה, הם משתמשים בכל מיני פילטרים שמקשים על העין לזהות בעיות בתמונה כמו כל מיני נקודות שחורות שמחברות בין פיקסלים. העניין הוא שהורדתי סרט "בחזרה לעתיד" משנת 1985 בפורמט בלוריי ושמעו, זה פשוט נראה מצוין על המסך. ושאלתי היא - מהו הפורמט האמיתי שממנו הם עשו את ההמרה? באיזו רזולוציה באמת צילמו אותו? ברור שלא רואים טוב כמו HD אמיתי אבל רואים כל כך טוב שאתה אומר לעצמך שאין מצב שזאת המרה מפורמט DVD בלבד או משהו כזה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני קונה עוד מעט מחשב חדש ואני מחפש כרטיס טלוויזיה שאני אוכל לחבר אליו ממיר HD של HOT (יש לי מסך מחשב B2330 של סמסונג עם HDMI ו-VGA). אין תקציב מוגדר, אבל אל תביאו לי משהו שעולה 1000 שקל, משהו במחיר הגיוני. תודה וזה גם די דחוף כי הטכנאים באים עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים