אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הי, משתמש עם סנהייזר hd600 האם הvincent khv 111 יתאים להם? איך הוא עובד בתחום התדרים הנמוכים ? והאם יש לו הגדרה ודינמיות בצליל? קראתי ביקורות טובות עליו באתר אודיו וקולנוע ביתי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן התחדשתי אם האוזניות 5.1 של מדוזה הגירסה הביתית המשובחת מבין הגרסאות !! קיבלתי קופסה מהמהת אם בנדל אשיר של כבלים מגבר נו אתם מכירים את השאר !! מי שרוצה המלצות לגבי האוזניות ולשמוע אותם מזומן!! עכשיו נתקלתי בבעיה באוזניות החלק שסמים על האוזנים עשוי מבד רך כזה והוא מתמלא מהר אבק וגם השערות של הכלבה שלי נצמדות לזה ??? האם קים איזה תיק יעודי לאוזניות המלצות בבקשה??? או מגן לאוזניות רק לאוזניות חשבתי אולי לחתוך גרביונים של בחורה ולשים על החלק של האוזניים מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. קראתי את מה שרשמתם פה בכל הדיונים האחרונים לא הבנתי מה זה כל סוגי האוזניות האלה 560,600,מגברים מה זה אנשים כמעט גומרים ממגברים פה מפגש אוזניות!@?# מה זה כל אחד מביא איפוד ואוזניות וחופרים שם ... @!# טוב עזבו שטויות פשוט תנו לינק לאחד האוזניות שאתם חושבים שמתאימים: מומלץ עם מיקרופון לגיימינג ברמה גבוה לא עדינות ... כאילו משהו חזק כזה שישמר לאורך זמן... זהו בעיקרון אם למשהו יש עוד רעיון או משהו שישרשום אני יענה בהקדם תודה
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות ומגבר ב2500 שקל אני כבר סגור על הA900 אבל עדיין לא על מגבר חשבתי על הLD2 ++ אבל אין לי ממש משתמש בEBAY וזה קצת בעיה אז תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
היי חבר'ה האמת זה קצת דחוף.. אחי מתחתן עוד 5 שעות, וגיסתי לעתיד מעוניינת בשיר הזה בתור השיר לאחרי החופה ונזכרה ברגע האחרון. http://www.youtube.com/watch?v=oUwiZbNu_E0 עכשיו הקלטתי אותו מהסרטון ברשת, אבל יש רעש רקע קצת מעצבן מהטלוויזיה. תהיתי אם יש כאן מישהו שמבין בעריכת אודיו ויכול לערוך את ה-Hummm הזה החוצה או להגיד לי כיצד לעשות זאת (יש לי Adobe Audition 1.5) אייסי: 234060
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWPAVDVP606M4 או Z5500וLogitech
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כותרת... אני צריך בדחיפות את הפס קול של הסרט להרוג את ביל חלק 1 אם מישהו יכול להביא לי לינק או שם מלא של הפס קול אני אשמח תודה!
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש ברשותי תקציב של עד 2500 שקל לקניית רמקולים לסלון לאחר שבדקתי מחירים ראיתי שבתקציב כמו שלי רק כ- 1500 שקל צריכים ללכת על המגבר מה שמשאיר אותי עם כ 1000 שקל בשביל הרמקולים עצמם לעומת זאת ראיתי ברמקולים למחשב את Z5500 Logitech שניתן לחבר למערכת קולנוע ביתי וכאן באה השאלה שלי האם הרמקולים האלה של Logitech יהיו פתרון טוב לבעיה שלי או שהם טובים רק בשביל חיבור למחשב ומה כדאי לי לעשות ללכת על הרמקולים זולים +מגבר או לקחת את הרמקולים האלה של לוג'טק ממה שהבנתי שהם מצוינים למחשב
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה ואני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי. חיברתי את מערכת הקולנוע הביתית שלי למחשב, אבל משום מה כשאני כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט דרך המחשב, לא יוצא קול מאחד הרמקולים הקדמיים. בהתחלה חשבתי שהרמקול לא תקין אבל כששמתי דיסק בדי וי די שלי שמחובר גם כן למערכת, כל הרמקולים עבדו כמו שצריך. בדקתי בהגדרות קול של המחשב, אבל הן נראות לי תקינות. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום..! לאחרונה אבא שלי התעניין שוב בנושא הפטיפון ששוכב אצלנו במחסן. הדגם הוא Technics sl-1700. השאלה שלי היא כמה הוא שווה היום? הפטיפון עובד ללא כל שום בעיה.. הדבר היחיד שאני לא יודע אם משפיע הוא סדק קטנטן (לא שבור..) במכסה העליון. אז אשמח אם תענו לי.. גם את השווי בלי קשר לסדק הזה ,וגם אם הסדק משפיע בכלל - מה יהיה המחיר כאשר הוא קיים? תודה מראש, עודד ב.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.
-
- 8 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מספר שאלות על מערכות רמקולים. 1.אם יש לי מערכת רמקולים dolby digital 5.1 שאני מחבר למחשב, ושם אני מריץ שיר שהוקלט על שני ערוצים. האם אני ישמע בכל ערוץ של מערכת הרמקולים אות שמע אחר? או שאני ישמע רק בשתי ערוצים בגלל השיר? 2. אם אני רוצה לחבר למחשב מערכת רמקולים, נניח dolby digital 5.1 אז אני יהיה חייב לרכוש כרטיס קול תומך ב 5.1 ערוצים? כלומר, אם אני יחבר את המערכת רמקולים למחשב ישן שבו כרטיס קול סטריאו(2 ערוצים) אז אני ישמע בשני ערוצים במערכת הרמקולים? אשמח לתשובות על שני השאלות, תודה וערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת סטריאו ממש ממש טובה.. מומלצת... עד 1000 ש"ח גג!!! כשאני אומר מערכת סטריאו אני מתוון למשהו כזה: http://salestores.com/panaso41.html חשוב: שיהיה אפשר לקנות אותה בארץ! תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו האוזניות של AKG K24P שירותי אותי מעולה לשמיעת מוסיקה ומשחקים בחיבור למחשב. הם נשברו לי....(החיבור פלסטיק בקצה כנראה לא משהו) לכן אני צריך משהו חדש. יש המלצות למשהו איכותי בסכום 200 שקל בערך ? תודה וחג שמח.
-
- 8 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני מחפש כבל HDMI זכר לDVI זכר, אבל עם יציאת קול. יש דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, מזה 5 שנים בהן אני משתמש בכרטיס הקול המצוין בכותרת. לאור רכש של מחשב חדש, מתלבט האם שווה להחליף את כרטיס הקול לסדרות החדשות יותר דוגמת X-Fi וכדומה. כרגע משתמש במערכת די נחמדה של altec, אך לא משהו מפוצץ - עלתה בסביבות ה800 שקלים. האם הכרטיס מספיק גם בימים אלו, במידה ואשדרג את הרמקולים (ככל הנראה זה מה שיהיה)? במידה וכן, על איזה כרטיס כדאי לי ללכת? תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי רסיבר DENON DHT 390 ואני מעוניין לחבר את אותו למחשב אך ללא הצלחה, קודם כל אני מחבר RCA COXIAL (נראה לי שככה קוראים לו), יש לי כרטיס קול REALTEK HD AUDIO עם חיבורים אנלוגיים ודיגטליים, אני כמובן מחבר לדיגטלי. אני לא כ"כ בטוח לאן לחבר לרסיבר, יש שם כניסה COXIAL. חיברתי ולא שומעים כלום, אולי מדובר בבעיית הגדרות במחשב, אודה לכם אם תוכלו לעזור לי להגדיר. אני מעלה לכם תמונות של החיבורים במחשב וברסיבר שאולי יוכלו לעזור. עדכון לגבי הכרטיס קול, יש לי כרטיס קול ON BOARD של GIGABYTE שתמך ב: 1. Realtek ALC888 codec 2. High Definition Audio 3. 2/4/5.1/7.1-channel 4. Support for S/PDIF In/Out 5. Support for CD In אני יכול לחבר אותו נכון? תודה מראש. [attach…
-
- 8 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה נושא חופר אבל יש לי בעיה שלא מצאתי לה נושא בפורום יש ברשותי TV של סמסונג 40A550 ואני רוצה לחבר את המחשב שלי עם כבל VGA לטלוויזיה. ושאני מחבר אותם אז הTV אומר לי שהחיבור לא תואם או משהו כזה. יש למישהו מוסג מאיפה אני צריך להתחיל בכלל לאתר את התקלה? אגב יש לי כרטיס מסך אוןבורד (לצערי) מסוג G31, לא שזה משנה הרבה אבל בסכלס הוא אמור להציג לי משהו על המסך (לא איכפת לי כרגע עד כמה זה יהייה גרוע).
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אז ככה, יש לי כמה שאלות בנוגע לדגם ה - FULL HD של סמסונג: LA40A650 - 40 אינץ'.. הכוונה לטלוויזיה הבאה: http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=397&CategoryID=129&Page=1 1. האם זה הדגם הכי חדש של סמסונג בארץ? 2. כמה זמן עבר מאז הטלוויזיה הזאת הגיעה לישראל? 3. בדקתי בזאפ ועכשיו אפשר לרכוש את הטלוויזיה ב - 7 אלף ש"ח. האם מהרשימה הבאה מישהו יודע בוודאות שמדובר בחנות אמינה ושבטוח לקנות דרכה? http://zap.co.il/model.aspx?modelid=711741 4. ברגע שאני רוכש את הטלוויזיה מחנות X אז הם שולחים לי את המוצר ומגיע לאחר כמה ימים טכנאי של סמליין (היבואנית הרשמית) ובעצם "מחבר" את הטלוויזיה? 5. האם מדובר באמת בדגם איכותי שישמש אותי גם לשידורי SD, HD ובעתיד בשביל ה - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי כמה חודשים של שימוש ב-X-Fi Xtreme Audio PCIe תחת Vista x64 פשוט נמאס לי! לא הגיוני כמה הדרייברים האלה גרועים... כמה קצת אפשרויות יש. עברתי לכרטיס OB שיש לי על הג'יגה בייט, Realtek Azula או משהו כזה. שומעים אותו הדבר והדרייבר הרבה הרבה יותר טוב. אפילו ה-Wii שמחובר לי לליין-אין של הכרטיס נשמע יותר טוב והכרטיס יודע לפרוס אותו ל-5.1 רמקולים הרבה יותר טוב ממה הקראייטיב ידע לעשות.
-
- 8 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני הולך להעביר את המחשב לחדר אחר ואני רוצה לשמור פה את המערכת בחדר שכיום המחשב נמצא בו לכן אני מתעניין ברמקולים חדשים קראתי על הדגם הזה רבות אבל לא הבנתי כמה דברים קטנים... 1.אני רוצה לדעת איך הרמקולים מתחברים לסאב וופר...? 2.האם החוטים מספיק ארוכים כי אני צריך לפחות איזה 3-4 מטר לרמקולים האחוריים....?בגלל זה אני שואל את שאלה אחד לדעת אם אפשר לקנות מאריכים... 3.האם ניתן לתלות את הרמקולים בממ"ד האם אפשר לקדוח חורים ולשים אותם אם לא אולי עם איזה דבק מיוחד...? 4.מה אתם חושבים בכללי על הרמקולים האלה איך הם והאם הם שווים את המחיר? אני פתוח לעוד הצעות...! תודה מראש לעוזרים..!
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
בטלויזיה הבנתי שאפשר לחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה באמצעות מתאם של dvi לhdmi. באיזה מהאפשרויות האיכות תהייה הטובה ביותר לצפייה בסרטים באיכות HD,מסך מחשב lcd או טלויזית lcd?
-
- 8 תגובות
- 854 צפיות
-