אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
ש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! Huh Huh Huh מקדימה יש לי חיבור עם חור כזה שכתוב עליו PHONE... מאחורה יש לי חיבור שכתוב עליו VIDEO/AUX ולידו שני חיבורים עגולים - ימני אדום ושמאלי לבן! זה המקום?! ואז מה אני צריך לקנות? ואיך המחשב מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו בחדר... לא ישנה אצח אבל דיי ישנה (מהתקופה שעשו מקום בפנים ל3 דיסקים). זה הדגם: AIWA - NSX-5222 רציתי לדעת איך אני מחבר את הרמקולים שלה למחשב שלי!???!?! יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח (לא שזה קריטי כי זה סך הכל שני רמקולים ואני לא מחפש איכות פצצה אלא רק תחליף לרמקולים הגרועים שלי). מהרמקולים יוצא חיבור של חוט מתכת שאותו דוחפים לתוך המקום המתאים במערכת (הראשי - זה עם הלחצנים). יש דרך לחבר את הרמקולים שיחליפו לי את הרמקולים של המחשב בלי שזה יעלה לי יותר מידי כסף?! ??? ??? ??? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של DELL מסוג VOSTRO 1310. יש בו יציאת VGA. כרגע יש לי טלווויזיה די ישנה שיש בה כניסה של 21 פינים או RCA. 1. האם יש כבל של VGA (זכר?) ובצד השני RCA? 2. אני יודעת שVGA לא מעביר סאונד. איך כן אפשר להעביר בין הלפטופ לטלוויזיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי סט של 5.1 ( אחוריים קידמיים סנטר וופר) המערכת מצויידת במגבר פינימי עם כל הכניסות והיציאות על הסאב וופר . עכשיו יש אצלי כרטיס קול 6 ערוצים בסיסי על הלוח ואני יודע שיש שיטה להפוך את הכניסות ליציאות או משהו בסיגנון כדי לחבר את כל הרמקולים לסראונד, יש לציין שהלוח מבוסס NFORCE 2 ויש את האפשרויות הסאונד של NVIDIA..מישהו יכול לעזור ? אם צריך לקנו מפצלים או מתאמים ואיזה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השאלה שלי די פשוטה: נגיד אני קונה רמקולים 2.1, איזה חיבור יש להם, והאם אני יכול לחבר אותם לVibra 128 פשוט?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
חברה הבאתי לא מזמן כמה רמקולים ויש להם חיבור כזה http://uploaded.fresh.co.il/2006/04/26/17133544.jpg אז אם איזה כבל מחברים אותם לטלויזיה או מחשב (אם אפשר תביאו ל תמונה של הכבל)? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
לא מבין בזה בשיט... : בכלל, צריך לחבר את הרמקולים לטלוויזיה או למכשיר ה-DVD/DIVX עצמו? איזו כניסות צריך לחפש (מה השם של הכניסה שאליה מחברים את הרמקולים)? ואם צריך סוג של מתאם, איזה? אגב, המכשיר המדובר Apex DVX811 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2859&scat=338&tcat תודה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
יש לי רמקולים גדולים של מערכת איך אני מחבר אותם למחשב יש להם חוט רגיל בלי חיבור בננה או איך שלא קרואים לזה
-
- 2 תגובות
- 8k צפיות
-
-
איך אני מחזיר אותם לפוד שלי ? הם נמצאים על האייטונס אבל לא על הפוד. האם הפוד צריך להיות מחובר למחשב וצריך לעשות פעולה מסוימת? תנו לי פתרונות תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
חיברתי למחשב מבוסס כרטיס NVIDIA שני מסכים מסך מחשב רגיל בחיבור DVI טלויזית LCD בגודל 40 בחיבור HDMI שניהם מוגדרים ועובדים בתוכנה של NVIDIA אני מעוניין לדעת איך להחליף את התצוגות בין המסכים בצורה הטובה ביותר כך שרק מסך אחד נבחר יראה תצוגה ולא שניהם ביחד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקחת איתי לצבא את הנגן שלי, אבל החיבור היחיד של הטענה שקיבלתי הוא דרך חיבור יואסבי של מחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות להטענה דרך חשמל בקיר, והאם ניתן לקנות את המתאם הנ"ל בארץ. תודה, ושבת שלום
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם צריבה מדיסק אודיו מקורי ב48x באמת פוגעת באיכות השמע בכלל? זה אמנם גורם לסידירום שקורא אותו לעבוד קשה יותר אך ברגע שהוא מצליח לקרוא את הדיסק המידע הוא בדיוק אותו מידע אז איך בדיוק איכות הצליל נפגע? אם אני אקח דיסק אודיו מקורי ואקח את הצריבה שלו (שכמובן צרבתי במהירות הגבוהה ביותר האפשרית) ואפעיל עליהם בדיקת CRC איכשהו והתוצאה תהיה זהה מה אז? גם לפי הידוע לי הדיסק עושה לעצמו תמיד בדיקת CRC ואם יש שגיאה אתה בכלל לא תצליח לקרוא מהדיסק (תקבל הודעה מחלונות: שגיאה בבדיקת יתירות מחזרורית {CRC}) האם שימוש בכבל גרוע בחיבור דיגיטלי פוגעת באיכות? איך בדיוק? לפי הידוע לי התשובה לשאלות האלו היא כן אך מה שאני לא מבין זה איך מידע דיגיטלי יכול להתעוות? הרי זה רק אחדים ואפסים איך זה יכו…
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום יש לי רסיבר של מארנץ וsubwoofer של sonab ואני שמעתי מהרבה אנשים שאם מחברים את הסאב לרסיבר אז נוצרת התנגשות בין הcrossover של הרסיבר crossover של הסאב ובכך זה מסרס את הצלילים הנמוכים ,הבעיה היא שאני לא יודע איך לכבות את הcrossover של הסאב ובינתיים מה שעשיתי זה גם גרוע וזה לחבר את הרמקולים הקדמיים הגדולים דרך הסאב ואת הסאב לחבר לחיבור של הרמקולים הקיימים ברסיבר. אז האם יש דרך לבטל את הcrossover של הסאב?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס קול קריאטיב אני רוצה לחבר אותו דרך SPIDF לרסיבר לצערי לא ניתן לשמוע דרך SPIDF רק דרך רמקולים והאיכות לא טובה מה ניתן לעשות ? דרך הגב כדי לשמוע דרך רמקולים כמו שבתמונה הוא יוצא דרך SPIDF בכרטיס ומתחבר ל- SPIDF ברסיבר אני רוצה שיעבוד ה-SPIDF בתמונה http://imageshack.us/f/843/26082664.png/
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברמקול אחד אצלי(2.1) יש פחות עוצמה מאשר הרמקול השני. אין אני יכול לשנות את זה ולאזן את העוצמה? מה אני צריך לעשות? ואיפה זה בדריברים? ועוד שאלה. הרמקול שלא מקבל מספיק עוצמה, אני שם לב שאם אני מגביל קצת הוא "מגמגם" זאת אומרת מפסיק לעבוד לפעמים. הבעיה זה לדעתי ביציאה מהסאב, ולא הרמקול.(החלפתי וזה היה ברמקול השני) מה אפשר לעשות? תודה מפרט בצד
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ראשית כל אני מתנצל מראש אם זה לא הפורום הנכון! יש ברשותי סאב אקטיבי מדגם:B&W ASW2000 שמחובר לרסיבר אונקיו 939 כולל 5 רמקולים, שהקדמיים הם רצפתיים מדגם: PHASE TECHNOLOGY 9T הבעיה היא שאיני מצליח לכוון את הסאב שיפיק באס יציב ולא מתמשך, כלומר הסאב מפיק באסים מתמשכים וארוכים שפשוט מרעיד לי את הבית,ניסיתי לשנות את מיקומו אינספור פעמים,ברסיבר הגדרתי את הקדמיים לקטנים אך גם זה לא שינה דבר,כיוונתי את ה-low pass שלו 40,60 ועדיין הוא מרעיד את האזור,ולגבי הרמקולים הקדמיים הנתונים שלהם הם[אם זה יעזור] : תדר=32hz-20khz התנגדות=8 אוהם נצילות=92db אני מקווה שמישהו כאן יעזור לי,כי בכל פורום שהייתי …
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קניתי רמקולים 5.1 של creativ sbs 560 ולוח ם יש לי p4p asus איך אני מכוון שיעבוד לי כול הרמקולים?? תודה... דחוף
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איך לוקחים סרט ישן-מלחמת הכוכבים למשל-והופכים אותו לסרט באיכות 720P?,או כל סרט ישן לצורך העיניין? הרי הם לא מצלמים אותו מחדש,אני לא מבין איך הם עושים את זה
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה היא כזאת. הטלויזיה מרוחקת כחמש מטר מהמחשב ואין לי אפשרות לקרב. איך אני יכול להאריך את הכבך שמחבר בינהם? את הכבל של האודיו, פשוט גזרתי כמה כבלים של אדיו (אוזניות וכאלה) וחיברתי בינהם ונהיה לי כבר ארוך. אבל האם אפשר לעשות באותה מידה כבל של התצוגה שמחבר בין כרטיס המסך לתצוגת הטלויזיה באותו אופן? זה אותו סוג כבל כמו של האודיו? (יש לי geforce fx 5500)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לחברה שלי את האייפוד וידאו וגם את התוכנה iTunes אבל לא הצלחתי להכניס שירים למכשיר. המחשב מזהה אותו ויש 3 תיקיות אבל הבנתי שצריך דרך ה-iTunes. מישהו יוכל אולי לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
איך ממירים קובץ DAT. לקובץ MP4. ? ובכלל איך ממירים קבצי ווידאו לפומט MP4 ? איזה תוכנה טובה ? אני רוצה את הסרטים לX5L . האם התוכנה שמגיעה איתו יכולה לעשות זאת ? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סאפ אני שומע בווינאמפ שירים וזה, עכשיו הבאס שלי חזק מדי ... איך אפשר להנמיך אותו נב הוא כבר מונמך פיזית
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חיברתי את כרטיס הקול שלי לרסיבר ויש לי רעש ברקע מאד מעצבן גם שאני מבצע MUte (הרעש גם קיים כשאני מחבר רמקולים רגילים של מחשב) נסתי להוריד את העוצמה דרך מערכת ההפעלה אולם שום דבר לא עזר.קצת הסטוריה הבעיה התחילה לאחר שכרטיס הקול שלי המובנה התחיל לעשות בעיות ניטרלו לי אותו והתקינו לי כרטיס קול פשוט. ברסיבר קיים כפתור שתפקידו לסנן אותות אנלוגים חזקים ,השתמשתי בזה ואכן פלאים הוריד לי את רמת הרעש לחצי. כלומר כרטיס הקול שלי משדר בעוצמות גבוהות.האם יש אפשרות להוריד את גובה העוצמה שמעביר כרטיס הקול? האם כרטיס קול חדש יכול לפתור את הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי וידאו ישן (10שנים+) ויש הפרעות בצפייה (אולי גם בהקלטה.. לא ניסיתי קלטות מוקלטות על וידאוים אחרים) וכל השנים האלה אף פעם לא ניקיתי ראשים אמרו לי שיכול להיות שזאת הבעיה - אבל אני חושב שיכולות להיות עוד מלא סיבות (וידאו ישן - עבר זמנו) בכל מקרה ננסה לנקות אבל איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-