אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
:hi: שלום לכולם, לא יודע איזה כרטיס טל' לקנות... אני רוצה לצפות במחשב את הכבלים (HOT) יש לי ממיר HD.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, אבא שלי מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לסלון היות והישנה התקלקלה. התקציב הוא 5-6k, הדרישות הן: - 46 אינטש ומעלה - אחריות ארוכה - לפחות שני חיבורי Hi-Def אודה אם תוכלו לעזור לי. בתודה, ZiM
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אי מעוניין לקנות נגן ואוזניות דרישות: נגן: 16GB זיכרון מינמום תמיגה בFLAC אוזיות:מיעודות למוזיקה בלבד
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע בבית אבל אני כניראה לא יהיה בבית הזה ואני עדיין רוצה לישמוע מוזיקה באיכות גבואה ... המערכת שיש לי היא HARMAN KARDON AVR 142 וסט של 5 רמקולים של JAMO Jamo S 406 HCS ואני מבסוט מהם אבל אני כניראה לא יהיה מספיק בשביל לשמוע אותם ואני לא יכול להעביר אותם כול יומיים אז אני צריך רמקולים + רסיבר המערכת הקודמם עלת לי הרבה 3500 שח ... אני מתלבת בן מערכת 5 ערוצים או רק 2 (סהב וואפר לא חייב כול עוד זה לא רמקול סיילנטים) אבל אני צריך משהוא ברמה טובה תודה ...
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ככה יש לי רסיבר של דנון שיש לו יציאת אופטית ו HDMI 5.1 אני מחפש כרטיס למחשב (פנימי) שיעביר לי אודיו ב 5.1 בחיבור אופטי תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, מכיוון שנמאס לי מזה שאוזניות רגילות מתקלקלות לי כל הזמן, הייתי רוצה לקנות אוזניות בלוטוס לאייפוד (פחות חוטים ואין קונקטור, זה מנטרל את נקודות החולשה של האוזניות הרגילות). הייתי רוצה שהן יהיו כמה שיותר קומפקטיות, ושתהיה אפשרות להוציא אוזניה אחת ולהישאר רק עם השניה, מה שאינו אפשרי לדוגמא ב motorola S9) בינתיים חשבתי על : 1.Plantronics BackBeat 903 . האוזניות נראות טוב ובעלות מחיר סביר ב EBAY, סוללה חזקה יחסית. בעיה קטנה היא שייתכן שהן לא יתאימו כמו שצריך לאוזן מדיווחים שראיתי באתרי סיקורים. 2. Sony ericsson HBH-IS800 . יותר קומפקטיות בהרבה. מבנה סטנדרטי כך שסיכוי קלוש שהן לא יתאימו. שתי בעיות והן מחיר ש(כולל משלוח) כפול מהמחיר של ה Plantroics. בעיה נוספת היא זמן סוללה…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
פעם קודמת המלצתם לי על audio technich m50 עכשיו העלתי את התקציב ל200$ אז תנו זוג יותר טוב! ולמה עוזר אמפלייר[br]פורסם בתאריך: 17.11.2010 בשעה 20:03:58 מה אם הAD700.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה סוף סוף להתחבר לחבילות ה-HD בהוט. הבנתי שיש 2 סוגים שונים של ממירים אותם הוט משווקת. תמונה: יש הבדל? מה ההבדל? איזה כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לצערי הרב הכלב שלי החליט שהכבל מעניין ונגס בו :'( כעת אני עם אוזניות חלופיות AKG K512 שכמובן לא ברמה של ה555, לכן אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעשות זאת. מוכן להגיע עד לביתו של האחד שיעשה את זה, העיקר שהאוזניות שלי ישובו לחיים. אני יודע אלקטרוניקה ולהלחים אך אני חושש לפגוע באפרכסת אז אני מעדיף שידיים מיומנות יעשו זאת ולא הידיים שלי אז מישהו מוכן לעבודה מזדמנת קצרה?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני משתמש ברמקולים אני רוצה לכבות את האוזניות. הדרך היחידה שאני מכיר זה לשנות בהגדרות של הדרייבר מ "headphones" ל "line in" ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אם זה יכול להזיק.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי AD-700 פתוחות ואני רוצה להפוך אותן לסגורות, כשהן פתוחות אני מרגיש כאילו חסר משהו בצליל וכשאני רק שם את הידים שלי עליהן אני חווה צליל מלא שאני מעוניין תמיד לחוות עכשיו העניין הוא שאנילא ממש מעוניין "להסתבך" ולפתוח את האוזניות, אני מעדיף שישארו ככה כי הידים שלי מעט שמאליות. אם לדוגמה אני סתם אחסה את החריצים בעזרת איזה סלוטייפ גדול ועבה, אני עלול לחוות חוסר באיכות/זמזומים כלשהם או משהו בסגנון? אם כן, איזה עוד דרכים יש לסגור אוזניות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוייזיה עם חיבור HDMI ובמחשב יש לי יציאת HDMI, אז קניתי כבל HDMI TO HDMI. חיברתי אותו ואני רואה סרטים באיכות מעולה. הבעייה היא שאני שומע קול מהרמקולים של המחשב ולא מהרמקולים של הטלוויזיה. מה אפשר לעשות כדי שאני ישמע מהטלוויזיה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המצלה לאוזניות לגיימינג + מוזיקה בסביבות ה300 שקל יש אפשרות שאני יוכל להשיג את Razer Carcharias ב300 כדאי? או משהו אחר ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת, מכירים כרטיס קול איכותי למחשב נייד? כמעט קניתי INDIGO שהוא מעולה וגם מקצועי אבל כרגע אין לי צורך בזה, מה שגם הוא דיי יקר (1300+-) הסיבה לכרטיס קול שהוא לא מהמחשב הנייד עצמו היא בכלל מה שהמחשב נייד נותן, יציאה פשוטה שבקושי אוזניות מחזיקה, לא רוצה מגבר זה גדול מדי, והסיבה שכמעט לקחתי את האינדיגו היא בגלל שהוא מתחבר לאיפה שהשלט מתחבר בצד השמאלי של המחשב, והוא קומפקטי ומצויין לנשיאה... מישהו מכיר עוד כרטיס בסגנון הזה? ואם לא אז משהו קטן שיהיה נוח לנשיאה וכמובן איכותי...אם המחיר עובר את ה 500 בצורה נורמלית אז גם אפשר להציע.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות באיכות 720P או AVI שהורדו למחשב. המחשב יחובר בHDMI למסך. כמו כן קצת TV באיכות SD. חשוב שיהיה מיבואן רישמי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי LCD 40 אינצ' של סמסונג מיבוא מקביל. דגם - le40c530f1w הבעיה - הדגם הזה לא מופיע כלל באתר של סמסונג... זה אומר שלא אוכל להוריד עדכוני גירסה? איך זה יכול להיות??? סמסונג מתעלמת מדגמים שהיא יצרה ולא משווקים ע"י משווקים מורשים? אז איך בכל זאת זה משווק?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה לגבי אוזניות סראונד: נתקלתי בביקורות על האוזניות Logitech G35 שאמורות להיות 7.1. כל הביקורות שיבחו את האוזניות האלה, אבל במהלך הקריאה גיליתי שלא מדובר בסראונד אמיתי, אלא בוירטואלי. כלומר, בכל אוזן יש רק רמקול אחד, ותחושת הכיווניות מתאפשרת ע"י השהיות של הצלילים. השאלה שלי: האם הוירטואל סראונד הזה באמת טוב כמו אוזיות סראונד אמיתיות עם 3 רמקולים קטנים בכל אוזן? לי זה נראה כמו עבודה בעיניים, אבל הביקורות כאמור מפרגנות, והאוזניות האלה יחסית יקרות (700-1000 ש"ח). בעיקרון אני מחפש אוזניות סראונד למשחקים, שיחליפו את מה שיש לי היום (מדוזה של speed link). האם מישהו יכול להמליץ לי על משהו איכותי בסכום של 500-700 ש"ח? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בלוח המובנה יציאה אופטית ודיגיטלית שווה להשקיע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... 2LD460.jsp http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... LD550.jsp# שני דגמי LG בעלי HD USB , עכשיו השאלה שלי איזה מהם תומך בהרד דיסק חיצוני לטלוויזיה דרך USB וגם אם תמיכה בסרטי HD MKV היא גם בסאונד HD , כי לא מזמן שמעתי שסרטי HD-Full שמתנגנים על המסך הטלוויזיה לא משמיעים סאונד DOLBY5 /AC3 משהו כזה , אשמח להסברים , תודה רבה לכם .
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מצא במחסן מגבר ישן מסוג Sanyo JA288 והביא לי אותו, של איזה מערכת קולנוע אני חושב. הוא מתחבר למחשב עם קבל, המחובר למחשב דרך קבל הרגיל (תקוע בירוק), ומתחבר למגבר בקבל AV דרך VIDEO INPUT. עכשיו הייתי שומע בו מוסיקה והוא עבד ממש יפה, עד שנשרף לו הפיוז בפעם הראשונה, נראה ככה : http://www.trdpartsonline.com/images/IEC%20FUSE%20193,195%20SERIES.jpg החלפתי את שתיהם (הם צמודים אחד לשני), בהתחלה חשבתי שזה נגרם כי הפיוז ישן. עבד עבד פתאום עוד פעם נשרף. פעם שנייה הלכתי לקנות את הפיוזים שיש שם. T2A 250Vאו משהו. כשנשרף בפעם השלישית וניגשתי לחנות, פשוט המליצו לי להעטוף את הפיוז השרוף עם נייר כסף ))) לאחר שעשיתי את זה הכל עבד יפה, ואז התחילו לאט לאט להופיע בהדר…
-
- 20 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן. הרבה זמן לא ביקרתי בפורומים של HWZone אבל אני סומך על המקצועיות של הגולשים פה. האוזניות האלו מהוללות דיי הרבה בביקורות שקראתי ברשת, אבל ברור לי שחייבת להיות תחרות. ראיתי פה בפורום במקרה את ה-Earsonics SM3, שגם הן מכילות שלושה דרייברים, ולפי ביקורות, אפילו יותר טובות מה-SE535. הקוץ הוא שאין אותן בארץ. השאלה שלי בכותרת - האם אפשר למצוא אוזניות In-Ear שעוקפות את ה-SE535 בביצועים, אבל לא במחיר, במדינת ישראל, עם עדיפות למרכז? עוד שאלה באותו נשוא: ל-SE530 היה פאק אחד רציני וזה הכבל שנקרע תוך פרק זמן מסויים (כך הושמד לי זוג Shure SE210, שנתיים וחודש אחריי הקניה). בדגמים החדשים של Shure הנושא נפתר. האם יש בעיות אחרות אותן צריך לקחת בחשבון לפני שמוכרים ילד שני לעבדות בשביל ל…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לדעת עם המנוחים בעולם המסכים אותו דבר למשל כמו זווית צפייה זמן תגובה ורולצית FULL HD 1080-1920 אני רוצה לקנות מסך מחול וכותב שם שהמסך הוא FULL HD אז המנוח FULL HD שם זה כמו פה? למשל באתרי מכירות בסין בארצות הברית מצינים שהטלוזיות הם FULL HD אז זה כמו שמצנים בארץ ובשאר העולם? מחכה לתשבות זה חשוב אנא לענות
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מערכת שמע לחיבור לטלוזיה 32' סביב ה500 ש"ח. אין צורך בסראונד ואני לא אאודיופיל, אבל מחפש שיפור חוויה בצפיה בסרטים. אשמח להמלצות מאחר ואני לא מכיר כלום בעולם האודיו.
-
- 20 תגובות
- 4.4k צפיות
-