עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קיבלתי את הOM50 VC שלי אתמול (מצוינות). עיצבן אותי שהגומי והספוג שלהם היו מוחבאים בין שני חתיכוחת קרטון סגורות שהיו מחוברות לקופסא מפלסטיק של האריזה ( ), לקח לי חצי יום לדעת שהם שם. הרכבתי את הספוגים על האוזניה- גם תהליך לא קל שדורש מיומנות של תופרת בת 60, וידים של ילדה בת 12. עכשיו אני לא מבין מה לעשות עם שני החתיכות גומיי שנמצאות גם באריזה, הם באות לפני או אחרי הספוגים?, מה הם עושים? ואיך לשים אותם (על הספוג\מתחת)? אפילו לצייר הוראות לא יכלו... גרמנים נאצים! הכל הם עושים קשה (מותר לי אני רבע גרמני )

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by BaR151,

שלום, יש לי בבית טלויזיה FULL HD ואני רוצה לראות בה סרטים איכותיים, אך למרבה בצער כשאני מחבר דיסק און קיי עם הסרט לטלויזיה הוא לא טוען את הסרט ברציפות כלומר הוא חייב לטעון באותו רגע של הצפייה ולכן כל רגע הסרט נתקע והוא ממשיך לטעון עוד טיפה.. בנוסף ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב נייד דרך כבל HDMI אבל מישום מה הטלויזיה לא מעלה את המחשב.. מה אפשר לעשות בשביל לראות ברציפות את הסרט? כמובן שדיסק לא בא בחשבון בסרטים של 10 גיגה ויותר.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by alex15,

שלום אני רוצה לשים תרגום לסרטט אבל אני לא יודע אוליי אתם תוכלו לעזורר ליי ??????? ותנו לי תוכנה טובה לשים בה את התרגום ואת הסרטט תוכנה טובה וקלהה לשימוש .... ץודה לעוזריםם .

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Mesatla,

יש לי גיטרה חשמלית שאני מחבר אותה למחשב הבננה שלה היא מונופונית ואני שומע רק בצד אחד ברמקולים (במחשב) ואני רוצה לשכפל את הערוץ מי שיכול להגיד לי איך אז תודה הדיון הקודם שלי היה יבש אף אחד לא נתן מדריך איך לעשות ..

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  5. שלום, יש לי אוזניות זלמן 5.1 על יציאת סאונד און בורד AC97 ויש לי בעייה שהFront יותר מדי חזקים ואני לא מצליח לשמוע מה אנשים אומרים מהCenter (או את הRear). התקנתי AC3 Audio Filter אבל לא הבנתי איך לשלוט על זה שם/התוכנה לא ממש מגיבה לשינויים שאני עושה. בעייה שנייה היא שיש רעשי רקע שיוצאים מהFront שעושה רושם שהם מושפעים מדברים שאני עושה במחשב כמו דפדוף והזזה של העכבר. זה גם לא מושפע מהעוצמה של האודיו. שמעתי שזה בגלל האון בורד, אבל יש לזה פתרון?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  7. חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. חיברתי על כבל rca שתי מתאמי Pl נקבה בשביל שאני יוכל לחבר אותו לכרטיס קול (emu1212m) ומהצד השני חיברתי לרסיבר,הכרטיס מותקן על המחשב ושאני בא ופותח את המדיה פלייר אני לא מקבל קול ברמקולים למרות שהרסיבר דולק והכרטיס מחובר עליו. מה ניתן לעשות?? עריכה:מצטער התבלבלתי,בטעות שמתי בפורום "איחסון" במקום"אודיו וקולנוע ביתי".

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  9. Started by matanaskar,

יש אולי איזה פלאג אין או איזה תוכנה כמו Monkey's Audio שמנגנת קבצי APE , לקבצי WV?

• 9 תגובות
    • 839 צפיות
  10. Started by ryu,

יש לאח שלי כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER AUDIGY מחובר בכבל אופטי לרסיבר שיודע לפענח DTS... וכל פעם שהוא מנסה לשמוע קובץ WAV מקודד בDTS: http://www.sr.se/multikanal/english/e_index.stm אפשר למצוא שמה כמה קבצים כאלה..... קבצי AC3 שגם נמצאים שמה הוא כן מצליח לשמוע. ניסינו להשתמש בתוכנה WINDVD ו POWERDVD וכל מה ששומעים זה רעש מחריש אוזניים למישהו יש מושג מה הבעיה? נ.ב. לא כתובה שום הודעת שגיאה בקשר לחומרה או תוכנה...

• 1 תגובה
    • 960 צפיות
  11. השאלה בכותרת חיפוש לא עזר וככה גם לא ה Manual

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  12. החלטתי שאני קונה ipod 20 gb. בעיקרון אני רוצה את הדור רביעי מכיוון שהסוללה בו נותנת יותר זמן שימוש. אבל איך אני מבדיל בין 2 הדורות? אני עכשיו הייתי בשקם אלקטריק והיו ב- ipod שם 4 כפתורים למעלה (מוארים בצבע אדום), וכזה עיגול גדול מתחתיהם. איזה דור זה? ובמקרה וזה הדור x, איך נראה דור y שאני אדע על מה ללכת... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. איך מבטלים כרטיס קול מובנה דרך הביוס? יש לי לוח אם של abit is7-e רכשתי את ה טריסימו 7.1 אבל אני לא מצליח להתקין אותו כניראה בגלל הדרייבר של הכרטיס שעל הלוח אם.....

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. המחשב שלי מחובר לרסיבר אצלי בחדר, המרחק בין המחשב לרסיבר הוא 10 מטר כבל אודיו, וכשאני רואה סרט נוסף לאודיו של הסרט מין רעש לוואי, איך אני מבטל אותו ושאני עדיין ישמע את הסרט עם עוצמה נורמלית.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום יש לי מערכת רמקולים למחשב 5.1 של creative דגם sbs 560 יש לי בעיה ששומעים ממש טוב מהרמקולים הקדמיים מהסנטר ומהסאב אך מהרמקולים האחוריים שומעים נורא חלש יחסית, האם יש דרך להגדיר איזה עוצמה תיהיה לכל רמקול ביחס לאחרים? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  16. היי אנשים ! אני מקליט סרטי DIVX לקלטות וידיאו. הבעיה שרוב סרטי DIVX עוצמת הקול שלהם מאוד חלשה, בטלויזיה זה חיסרון גדול כי כשרואים את הסרט דרך קלטת הוידיאו הקול יוצא מהטלויזיה ממש חלש וכשמגבירים אותו אז יש רעש נורא חזק של "שקט" וזה ממש מפריע לאיכות הצפייה. יש למישהו פיתרון נוח פשוט ומהיר להגברת הקול של סרטי DIVX ? איני מעוניין לצרוב אותם כסרטי DVD אלא רק כקלטות וידיאו, אם למישהו יש פיתרון פשוט אני ממש אשמח לשמוע !!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by J0n1,

יש לי את המכשיר הבא AV-745DX של Graetz צרבתי סרטון עם כתוביות SRT והוא עובד בסדר (סימני הפיסוק בסוף המשפט מגיעים להתחלתואבל ניחא) אבל הכתוביות ממש קטנות ולא מצאתי אף דרך להגדיל אותן, יש דרך? תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. קניתי את הנגן הסתדרתי עם העברית ההפוכה הכל בסדר ,דבר אחד מאד מפריע לי זה הווליום הנמוך באופן יחסי לאייפוד אמרו לי לעשות עידכון קושחה, כרגע יש לי את המעודכנת ביותר V2.51 ואז אמרו לי שבגלל התקנים האירופאים יש הגבלה על הווליום. איפושהוא קראתי שיש קושחה קוראנית אבל למכשיר H300 ואני מפחד שזה לא יתאים ל H10

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by oshoman,

מחפש הגדרות מדוייקות לשליחת תמונה מנייד למוניטור חיצוני

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  20. הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות אוזניות PX200 בדרך לבסיס. ד"א, מישהו יודע אם יש להם את האוזניות במלאי? פשוט החנות כבר נסגרה ואני רוצה לקנות את האוזניות ביום ראשון הקרוב.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  22. יש לי את התוכנה MINILYRICS אבל בMP3 [iFP-995] זה פשוט לא עובד... זה אמור לעבוד אבל כנראה זה לא מדביק טוב או משהו כזה...

23. כשאני מחבר את המכשיר למחשב אין שם באף תיקייה את השירים שבאו עם המכשיר אבל במכשיר עצמו רואים את השירים אבל אין דרך למחוק אותם משם. תודה! עריכה: לא משנה, מצאתי את זה התיקייה פשוט הייתה מוסתרת מאיזו סיבה :\

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי בעיה כזאת: כשאני מוציא בכרטיס קול בחיבור הקואקס שלו שמע של 5 ערוצים כמו דולבי או DTS אל הרסיבר שלי, הכל עובד יפה בסרטים אבל במשחקים יש רק סטריאו. אפילו בבדיקה של הרמקולים בתוכנה מראה שהוא מנגן את השמע ברמקול אבל אין כלום רק בימין ושמאל יש שמע. חשוב לציין שמדובר ב windows xp. זה כרטיס קול מובנה של realtek בלוח של גיגה בייט p43-ds3. נסיתי לחפש הגדרות אבל אין הרבה. מה שהכי מעצבן זה שבויסטה וגם ב windows7 אין בעיה כזאת, אני פשוט מגדיר את היציאה הדיגיטלית כברירת מחדל ויש לי שמע דולבי במשחקים. יש הגדרה כזאת גם ב XP? יש למישהו פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.