אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי חבר שיש לו סנהייזר hd485... והסאונד שלהן אדיר מבחינתי וממש הייתי רוצה אותן.... עכשיו....הבנתי שהן לא קיימות בארץ יותר...מישהו יכול לשפוך אור על המידע הזה? ואם באמת הן ירדו מייצור....מה הדור הבא שלהן? כאילו מה כדאי לקנות שהוא 400-600 ש"ח שאמור לספק לי את אותה איכות האזנה אם לא יותר טובה? והאם יש חנות בה אפשר לבדוק את האוזניות לפני הקנייה? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב אני ואחי רוצים לקנות דגם לחדר שינה שהמרחק מהימטה לטלוזיה מטר וחצי התקציב עד 8 אלף שח גג עדיפות ל6 אבל עם זה שווה אפשר לחרוג השמשוים היו אך ורק HD 1.בלורי 2.אקס בוקס חשוב שהטלוזיה תהיה הכי דקה ומעוצבת שאפשר וכמבון גם טובה באיכות שלה אלו הדגמים אנחנו מטלבטים מגודל 40 עד 50 הינה הם: 1.סוני EX500 2.סמסונג C650 3.שארפ LE700 4.LG LE5500 5.LG LD650 6.46PFL8605 זה הטלוזיה שהכי הרשימה אותי היא תלת מימיד 7.סמסנוג C550 8.LG PK550 אלו הטלוזיות שאני מיתלבט בנהים מי הכי טובה לתקציב שלי מחכה לתשובה תודה מתן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, אני מחפש מערכת קולנוע ביתית איכותית פחות או יותר שתחליף תרמקולים למחשב, התקציב 1000 שקל להכל וזה חייב לכלול 5.1 או 7.1 לא פחות אין שום סיכוי ל2.0 אני רוצה משהו טוב, המערכת תתפקד בעיקר לצורכי משחקי סימולטורים ופעולה כמו כן מוזיקה טראקים,והיפ הופ. אולי ממש בקטנה מטאל וזאת הבעיה הכי גדולה שרוב המערכות שבאמת מסוגלות לנגן מטאל בצורה טובה עולות סביב ה2500-4500 שקל, התקציב שלי 1000 שקל ואני רוצה תדבר הכי טוב בסכום. בבקשה עזרה, חשבתי על 2 המערכות הבאות מה דעתכם ? COMET http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=11942 זאת עולה 1900 שקל אבל האם זה שווה לקחת תמערכת הזאת כמובן ששמעתי רק דברים טובים על הCOMET ואני מעדיף לא לחרוב לכיוון ה2000 שקל.…
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני לא ידעתי איפה לפתוח את המודעה יש ברשותי technics quartz sl-q300 ונשברה לי המחט.. המחט מסוג : epc-p30 אם מישהו ירצה תמונה אני יעלה.. מי שיודע איפה אני יכול להשיג מחט כזו שיעזור לי בבקשה! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן !!! רציתי לדעת איפה אני יכול להשיג צוואר כזה לטלויזיה הוא אבד לי שהעברתי את הדירה. יש לי מסך 37' LG וצילצלתי לח.י לפני יומיים והם עדיין לא חזרו אליי.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אוזניות עם חבר בחנות הזו:http://netoneto.co.il/ מצאתי שם אוזניות של AKG בתקציב שלי (~400) .עכשיו הקטע הוא איזה אוזניות טובות יותר? AkG 430/512/518?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות טלוויזיה חדשה לסלון בגודל 37'. מרבית הזמן אנחנו נראה שידורי SD, אז חשוב שהיא תוכל להראות אותם בצורה טובה. התקציב הינו עד 4.5K, ואם אפשר אז עדיף בפחות. כלומר עם יחס תועלת/עלות כמה שיותר טוב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שהכותרת אומרת, והתקציב הוא: 250 ש"ח עדיפות לחנות: KSP תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אשמח לקבל דעה על תחנה העגינה של פיליפס. יש לי אייפוד טאצ' והייתי רוצה משו בסגנון לרכוש. מה אתם אומרים על Philips DC570? תודה רבה ויום טוב D:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש, ובהזדמנות זו הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הותיקים שלי (4.1, כיום משמשים רק כ-2.1, של Cambridge Soundworks - קלאסיקה בת 10 שנים, אבל הם כבר לא נשמעים טוב). אני משתמש יותר באוזניות, ככה שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי ברמקולים - בטווח של 300 ש"ח, אפשר קצת יותר אם ההבדל מצדיק את זה. אני צריך 2.1, עם שלט חוטי שיש בו חיבור לאוזניות, שמספק גם הגברה ושליטת ווליום לאוזניות. הייתי קונה VS2421 של Altec, לו רק היה להם מיסוך אלמנטרי (למי שלא מכיר - הם סובלים מרעשים והפרעות סטטיות מכל ציוד אלקטרוני, ברמה מציקה מאוד). המלצות?
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז ככה - יש לי מגבר של YAMAHA דגם : yamaha rx-v596 בקיצור עד אתמול הוא פעל יופי פתאום אני בא היום פותח את הטלוויזיה פותח את המגבר ופתאום רשום במגבר: Ext. Decoder בקיצור אני לא מבין ואז אני מנסה לשנות את המוד ולהגביר ולהנמיך ושום דבר לא עובד הוא פשוט תקוע על זה ניסיתי לנתק ולחבר מהחשמל גם לא עובד מה אני אמור לעשות במצב הזה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טלוויזייה (LCD כמובן) לחדר, ובודק את האלטרנטיבות. קודם כל, כמה עובדות: א. התקציב הוא 4.5K ב. התוכן יהיה סרטים / סדרות ב HD וכן מידי פעם תכנים ב SD (ממיר YES), לכן חשוב שהמצב ב SD לא יהיה קטסטרופלי ג. מרחק הצפיה הוא 3.75 מטר. ד. הצפיה תעשה על מיטה - בשכיבה (עם משענת ראש מורמת), לא על ספה בישיבה. ה. ישנה חשיבות מועטת מאוד ל"גימיקים" ואפשרויות סטרימינג למיניהן, אבל אם ניתן (כמובן לא על חשבון איכות תמונה!) יהיה נחמד לקבל גם מקלט DVB-T וכניסת USB אחת או שתיים. ו. חשיבות הכי גבוהה לאיכות תמונה ולמגוון כניסות (HDMI, DP, קומפוסיט, קומפוננט, סקארט). ועכשיו לשאלות: א. אולי השאלה הנשאלת ביותר.. איזה גודל הכי יתאים? חשבתי על 42" / 40" / 37". ב. האם עדיף תאו…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי: כ.מסך nvidia geforce gt 240 בעל יציאת hdmi ויציאת dvi. רסיבר harman kardon avr 142 בעל 4 יציאות hdmi ויציאות נוספות. ומערכת קולנוע ביתית של jbl. טלויזית lcd) sony bravia) בעלת כניסת hdmi. הבעיה: ברצוני לחבר בין המחשב לשמיעת סאונד דרך הרסיבר והעברת תמונה ע"י הרסיבר לטלויזיה. לקחתי 2 כבל hdmi של Lexus וחיברתי בין הכרטיס מסך לרסיבר, ומהרסיבר לטלויזיה, אבל לא שומעים דרך המערכת או רואים דרך הטלויזיה. בעבר חיברתי ישירות בין הכרטיס מסך לטלויזיה ולאחר הגדרה קצרה דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך הוא הראה תמונה אך לא באופן אופטימלי, אבקש את עזרתכם באילו הגדרות צריכות הגדרה בכרטיס מסך/ברסיבר כדי למצות במקסימליות את מכלול המכשירים המוזכרים. תודה מראש לכולם.
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני קונה טלויזיה חדשה בגודל של 32 אינצ'. אני צופה במרחק של 2.5 מטר, התקציב הוא עד 3500. כרגע חשבתי על Sharp LC32LE600E. אשמח לעזרה בהמלצות, תודה רבה. **לא רלוונטי**
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
נמאס מאוזניות גרועות מחפש אוזניות טובות. לא סגור אם רוצה אוזניות מלאות (קשת) או אוזניות IN EAR אז השמח להמלצות משני הסוגים! מחפש אוזניות אטומות, לא אוהב לשמוע אחרים ושאחרים שומעים את מה שאני שומע אני שומע טראנסים,פופ ורוק (בערך 50%, 30% ו-20% בהתאמה) אוהב "להרגיש" את הבאסים אבל לא כאשר הבאס מורגש ומשתלט על שאר הצלילים איכות בנייה עמידה למה יש לי נטייה להרוס דברים כך שכדי שזה יהיה "עמיד" יחסית
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להחליף רמקולים.. יש לי את ה CREATIVE האגדיים SB370 אם אני לא טועה.. אבל אחרי 5 שנים הם מתחילים לעשות בעיות.. מישהו פה יכול להעיד על טיב הרמקולים האלה? הם לא הכי זולים יחסית לאחרים.. אבל המפרט סבבה.. תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה, טוב זה הולך ככה: יש ברשותי כרגע מערכת רמקולים של לוג'יטק X530 אותם אני חיברתי למחשב בחדר (ממ"ד), ואני די מבסוט עליהם. הבעיה היא שאני רוצה לשמוע מוזיקה,סרטים ומשחקים בעוצמה יותר חזקה ויותר איכותית, לכן חשבתי להחליף אותם... ברשותי לוח אם ASUS P5K SE המשולב עם כרטיס קול שתומך ב5.1. חשבתי ללכת על הדגם של לוג'יטק Z5500 שהם נראים מפלצתיים אבל הם מאוד יקרים. או אולי ללכת על משהו של MICROLAB. רציתי לשמוע את דעתכם בעניין,מה אתם הייתם עושים במקומי.... שימושיי העיקריים הם מוזיקה וסרטים... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש את הכבל הנ"ל. כמה שאלות האם לכבל יש שמות אחרים כי חיפשתי בכמה חנויות ולא מצאתי :-\. מהיכן אפשר לרכוש את הכבל (חברה איכותית) ?גם אתר אמין באינטרנט שעושה משלוחים יהי מצויין . תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותם לפני כחצי שנה בערך יחד עם כרטיס קול של ASUS XONAR DX 7.1 עד לא מזמן הכרטיס לא התחבר לי ללוח של המחשב אז השתמשתי בONBOARD ויצא לי צליל רק מ2 רמקולים לא מהסאב לא מהסנטר ולא מהשניים האחוריים בקיצור קניתי מחשב חדש חיברתי את הכרטיס והייתי בטוח שעכשיו הכל יעבוד פיקס חיברתי הכל כמו שצריך ועדיין אני שומע סאונד רק משני רמקולים כשאני עושה בדיקת סאונד אז שני הרמקולים הקדמיים משמיעים את הרעש של כל השאר הקדמי השמאלי משמיע גם את הבאס ואת האחורי השמאלי הקדמי הימני משמיע את הסנטר ואת האחורי הימני בשמיעת שיר הרצת סרט שומעים רק משני הרמקולים האלו אני ממש לא יודע מה לעשות אנא עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אחרי ש ה HD202 שלי החליטו למות אתמול,אני צריך אוזניות חדשות.. השימושים הם בעיקר מוזיקה וגיימינג (בערך 70% מוזיקה 30% גיימינג ככה) התקציב הוא עד 250 שקלים,אם צריך חריגה בשביל שדרוג משמעותי אין לי בעיה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברשותי מגבר כמו שמצויין בכותרת, שקניתי יד שניה וכנראה יוצר אי שם בשנות ה-90, שמחובר לרמקולים הבאים: Epos ES11 (בעלי רקע דומה). המקור הוא כרטיס קול אולפני/מקצועי/איך שלא תגדירו אותו מדגם E-MU 1212M (כמובן שהוא מחובר למגבר דרך היציאות האנלוגיות) מספר פעמים חוויתי תופעה שבה אחד הערוצים (שמאל בדרך כלל) מושתק. גיליתי בהמשך שהדבר קורה כאשר האות שיוצא מכרטיס הקול למגבר הוא חלש, וכאשר מגבירים את הקול דרך כרטיס הקול לרמה מסוימת, מתחילים לשמוע בערוץ כרגיל. מספר שניות לאחר שהקול חוזר, ניתן להחליש את האות מהכרטיס וממשיכים לשמוע כרגיל בשני הערוצים. אני חושב שהעניין קרה רק כאשר המגבר היה קר (כלומר, עוד לא התחמם) אבל לא 100% בטוח. ואם כבר מדברים בנושא, האם הרושם שלי שהמקור (המחשב) א…
-
- 28 תגובות
- 4k צפיות
-
-
טוב אז בהמשך לשאלה שלי פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484559.0 הסתדרתי כבר בלבחור את הרמקולים: רמקולים של הרכב הם: http://www.ninja-polo.com/index.php/pioneer-tsa6963e.html והרמקולים של המחשב מבית מיקרולאב הם: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=10231 טוב אז החלטתי להוסיף את הרמקולים של הרכב לרמקולים האחוריים של המחשב עכשיו השאלה אם זה יעבוד, כי ידוע של מחשב זה 8OHM ו רכב זה 4OHM ובמקרה שמתי לב שהמגבר של הרמקולים מוציא 4OHM מה אתם חושבים שזה יעבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מחפשת המלצה לרמקולים לחיבור אייפודהכי טוב שאפשר למצוא בתקציב של עד 500 ש"ח (יודעת שזה לא המון אבל זה מה יש כרגע) חיבור לחשמל (אפשר שניתן גם בסוללות אבל לא רק). האמת - לא חייב להיות מותאם ספציפית לאיפוד כל עוד ניתן לחבר אותו כמו כל נגן...אבל שיהיה נוח לנייד מחדר לחדר, לא המון חלקים..., תוספות שישמחו אותי אבל ממש לא הכרחי: חיבור גם לרדיו ואפשרות להתחבר גם לאייפון תודה, שבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 טובים בתקציב של עד כ250 ש"ח מקסימום 300 ש"ח וראיתי שיש מבצע בקרביץ עד יום רביעי 50% הנחה על מוצרי אלקטרוניקה וזה כולל רמקולים. נכנסתי לקטלוג שלהם באתר http://kravitz.co.il/?CategoryID=267 ויש שם כמה רמקולים. חשבתי ללכת על 2.1 Creative Inspire T3130, מה אתם אומרים יש שם דגם יותר מוצלח או ללכת עליו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה 42" לסלון.. התענייתי בשני הדגמים, מה מבינהם יותר טוב? LG 42LD650 Panasonic THL42S20M והאם הייתם ממליצים על טלויזיה אחרת בגודל 42"? תודה מראש, יוגב.
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-