עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by bennnn,

שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by quantoM,

שבת שלום אני מעוניין לקנות מערכת[אוזניות+מגבר+כרטיס קול] שהתקציב הוא - 300$ לאוזניות והמגבר יהיה Aqua[נראה לי מספיק בתור התחלה] וכרטיס קול 1212M[אותו כמובן אני מזמין מחו''ל]. עכשיו בHead-fi המליצו לי על Alessandro MS2i\Grado 325i. מה שאני שומע זה רוק[חלקו רגוע\חלקו יותר רועש], ישראלי[כמו עבודה עברית], כל מיני מנגינות מרגיעות[לא סימפוניות ומוזיקה קלאסית], ושירים רגועים רגועים כמו של הביטלס. יש עוד המלצות בתקציב הנ''ל ? BTW אני לא אוהב שהבאס גונב את ההצגה[לא אוהב באס בומי ומלא עוצמה] - אבל אני לא אוהב שאין בכלל באס. שיהיה באס מאוזן ונעים. בתודה, Quantom.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by edanazran,

שלום, אני מעוניין בעצה ובעזרתכם, לגבי טלוויזיה חדשה לחדר. הדרישות: FHD/LED 32' אופטימליות ל PS3. בעיקרון, השימוש בה יהיה ב PS3 וצפייה רגילה בערוצי HOT טווח מחירים - עד 2000 ש"ח (אם הדרישות מוגזמות, עזרו לי :] ) .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום רב, אני מתלבט בין רכישת סטרימר "פופקורן" לבין htpc עם כרטיס קול esi-julia והוא יהיה מחובר לפלאזמה ולזוג רמקולים (לא סראונד) בסלון לצפיה בסרטים ולהאזנה למוזיקה. אני מודע ליתרונות של הסטרימר אבל גם רוצה להוציא איכות קול מירבית בעיקר למוזיקה. מה עדיף לי לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. ציינתי את השאלה בכותרת .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אני ממש רוצה לדעת אם המסך HD שלי מראה איכות טובה חוץ מהסרטוני HD מהפלייסטיישן נטוורק.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by malcolmx9,

הזמנתי בשעה טובה מזיגזג את ה-GRADO SR-60 ;D. בזמן שגלשתי היום בפורום Head-Fi קראתי הודעה שבה מדברים על מגבר (amp) לאוזניות האלה ולדגם ה-SR-80. וזה די בילבל אותי, כי בשביל מה צריכים מגבר לאוזניות אם עוצמת הקול שלהם כבר גבוהה מאוד?! בכלל, בווליום הכי גבוהה בהם יש חשש לגרימת נזק לאוזניים, אז עם מגבר אני מתאר לעצמי שהנזק גדול פי כמה וכמה :-\. אז בבקשה תסבירו לי את ההגיון שבעניין? תודה . אם יישמע הגיוני אגב, אולי ארכוש אחד בעצמי. כמה זה עולה בדיוק? (את דגם האוזניות שיש לי כבר ציינתי)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by 888,

יש לי כמה שאלות על הMINI IPOD 1)איך איכות השמיעה בו ? האם הוא נוח? 2)יש משהו שיכול להגן עליו .. שאם הוא נופל ניפלה קטנה הוא לא שובת חיים ..? 3)והאם הוא יותר טוב מH10 מבחינת של איכות של שירים ונוחות? תודה מראש לכל מי שעוזר TOREF עריכה:לא שמתי לב ששמתי את זה בחומרה ובציוד הקפי שאחד המנהלים יעביר את הדיון הזה לפורום אודי וקונלוע ביתי..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by dans41,

אני מחפש קייס לאוזניות. חשוב לי שהוא יהיה קשיח יחסית אבל רך מבפנים למקרה והוא יפול האוזניות ישארו שלמות. לא ממש יודע מה התקציב, אל תתפרעו יותר מידי. לגבי עיצוב לא כזה אכפת לי, עדיפות לצבע שחור העיקר שיראה נורמלי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by dani5656,

שלום לכולם יש ברשותי מגבר של AKAI מדגם AM-2600 זה STEREO AMP עכשיו כשאני מדליק אותו המנורות והכל נדלק עכשיו כדי לשמוע מוזיקה צריך לחכות לאיזה צליל קטן כזה כמו טיק בזמן האחרון הטיק הזה מגיע אחרי 3 דקות בדרך כלל זה היה לוקח שניה מישהו במקרה יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני רוצה להתחיל לחזור לשמוע מוזיקה בדיסקמן שלי [כן כן אין לי מכשיר MP3] והאוזניות הקודמות שלי נשברו אין לי יותר מידי כסף להשקיע, וגם ראיתי אוזניות ב-80 שקל שהאיכות שלהן ממש מוצאת חן בעיניי אז אני חושב שזה דיי בסדר אני לא רוצה אוזניות קטנות InEar כאלה [ממש לא נוח לי] וזה יכול לחרוג טיפה מהתקציב [רק לא יותר מידי] חשבתי על אלה: http://www.djshop.co.il/default.asp?catid={AA385921-9F18-4DAF-9229-CA6C7245D2FF}&details_type=1&itemid={34C74A69-5252-4310-A2A5-6523A486F278} Sennheiser HD-201 שמעתי דברים טובים על החברה הזאת, השאלה האם האוזניות טובות ושוות את המחיר? או שאני יכול להשיג אוזניות יותר טובות במחיר דומה? וגם קראתי פה בפורום ש-AdamZuf המליץ על הKoss PortaPros ואמר ש…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by yoav9,

לא יודע בדיוק, בתחום הזה אני ממש N00B, לגמרי כלומר, אני מחפש מחיר יציב, לא 1000 שקל, בסביבות ה700, כמה שפחות תמיד יותר טוב... אני משלם אבל מה, לא מתחת ל128 MB, למה זה ממש ממש ממש מעט... עכשיו אני לא רוצה דיסקמן MP3 כי הוא גדול ומסורבל ככה שבסך הכל אני צריך משהו די קטן... מישהו יכול בבקשה לעזור לי... :-\ נ.ב. כל כך אוהב להיות NOOB...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בבית את המגבר DENON AVR-1507 במחשב יש לי כבר מספר חודשים את הכרטיס CREATIVE X-FI XTREME AUDIO ניסיתי לחבר אותם כך שאשמע ברמקולים שלי (5.1) אבל ללא הצלחה תהיתי אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי איך אני צריך לחבר את הכרטיס למגבר כדי שאוכל לנצל את המערכת שיש לי ולשמוע ב5.1 במקום בסטריאו כמו שאני שומע עכשיו.... קישור לכרטיס הקול: http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=15855&nav=0 קישור לחיבורים של המגבר: http://usa.denon.com/ProductDetails/3256.asp?ProductName=AVR%2D1507%3A+7%2E1+CH%2F5%2E1%2B2+CH+Home+Theater+Receiver# (רק ללחוץ על BACK למטה) אם צריכים יותר פרטים אנא רשמו לי ואני אנסה לענות תודה מראש לכל…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. איפה אפשר לקנות כונן שקורא קסטות (הישנות כמו של הטייפים.. ) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, יש לי מיני לפטופ (eee-pc) ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה. הטלויזיה מאוד ישנה והחיבור וידאו היחיד שהיא מקבלת זה הפין הצהוב (כמו שיוצא מה-DVD וכד'). בטלפופ יש לי יציאת VGA, האם יש כבל שממיר בין VGA לכבל הצהוב? לא הצלחתי למצוא כזה ב-dealextreme, הכי קרוב שמצאתי היה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9853 שמוציא שלושה פינים במקום אחד. רעיונות?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כמו שהכותרת מציינת. המפרט המלא בפרופיל אני שוקל לקנות או את המדוזה (פרוגיימר, כי הבנתי שהיא נותנת את האיזון הכי טוב בין משחקים למוזיקה וסרטים מכל סדרת המדוזה) או את הברקודה (סתם כי הן אוזניות מדהימות) את המדוזה אני יכול להשיג ב422 ש"ח בישראל בפסקל תוכנה, את הברקודה בערך ב472 ש"ח (140.99$) באיביי כולל משלוח (כשבארץ הן עולות כמעט 900 שקל) בנוסף, בגלל כרטיס הקול העלוב שלי, אני שוקל לקנות סט של Razer Barracuda HP-1 + AC-1 (אוזניות וכרטיס קול של רייזר), במחיר של בסביבות ה852 ש"ח (254.99$), גם כן מאיביי, בניגוד לבערך 2000 ש"ח להזמנה של שניהם מישראל. עכשיו, אני לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע בכרטיס, לא יודע עד כמה כדאי לי להשקיע באוזניות (או איזה מהן יותר טובות) קחו בחשבון שכרגע …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני מעוניין במגבר, ובEBAY יש לא מעט אלטרנטיבות. חלקם הייבריד, חלקם לא. חלקם מיועד לאוזניות, וחלקם לרמקולים, ויש גם מוצרי קומבו למיניהם. ישנם פתרונות סביב ה100$. מה דעתכם? אילו רמקולים אתם ממליצים לחבר למגבר שכזה? (מלבד הנצילות הגבוהה שצריכה להיות להם)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by benor,

שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקנות לחדר השינה טלוויזיה 32" LCD ממרחק צפייה של 2.5 מטרים. הטלוויזיה תהייה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI. אני מעוניין ב- HD READY ולא ב- FULL HD מכיוון שחלק גדול מהתוכן שאני מתכוון לראות יהיה DVD-RIP/SD ולאו דווקא באיכות של 720P/1080P . כמו כן, אשמח אם בטלוויזיה יהיה ממיר מובנה לקליטת שידורי dtt. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים Logitech x530, אבל לוח האם שלי לא תומך בסראונד, לגן אני רוצה לקנות כרטיס קול. אני צריכה כרטיס קול זול ושבטוח יתמוך בסראונד, המקסימום זה 200, אפילו יד שנייה זה טוב. בתודה, הילה. ניתן לראות פרטים על המחשב שלי ב'מפרט של המחשב'

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני מחפש לקנות לחדר שלי מערכת רמקולים 5.1 מתחת ל-1800 שקל שהרווחתי עד עכשיו בחופש אני לא צריך DVD אבל אני כן ארצה אפשרות לחבר את המערכת לפליסטיישן 2 שלי וגם למחשב בו זמנית אם זה אפשרי או שצריך בשביל זה רסיבר ... חשבתי לקנות סאב ורמקולים לוויניים על מנת לא לפוצץ את החדר ברמקולים גדולים. האם לקנות מערכת שהרמקולים מתחברים לסאב או ששוה להשקיע ברסיבר או שאני לא אמצא רסיבר סביר בגבול התקציב. תודה אגב השתמשתי באופציית החיפוש ולא הצלחתי למצוא תוצאות המתאימות למה שאני צריך.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nirko,

שלום לכולם! אני מחפש רמקולים לנייד שלי, אני צריך שגם הרמקולים יהיו ניידים, האיכות חשובה מאוד, יש אפשרות גם ל 2.1 אם הסאב מספיק קטן ו/או צר מה מומלץ?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by itaysk,

קניתי AZTECH AMS 5.1 ב 600 שקלס משמיר זה 5 רמקולים של 7WRMS כל אחד וסאב של 23WRMS בעקרון שומעים טוב מאוד (כ.קול של EPOX 8RDA+) אבל אני לא מרוצה מהעוצמה שלהם אני מגביר עד הסוף ושומעים חזק...אבל לא מספיק... וזה כזהם קרובים אלי אז אם אני יתלה אותם על הקירות כמו שרציתי זה יהיה חלש... לחבר שלי יש ATP3 שהם 6WRMS כל אחד (שני רמקולים) וסאב 18WRMS ושומעים הרבה יותר חזק... איך זה הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אהלן, ההורים רואים את כל המבצעים בעיתונים לקראת היורו/אולימפיאדה והבינו שהגיע הזמן להפטר מהבלוק 29" CRT שיש להם בחדר שינה. אני אשמח לשמוע איזה טלויזיות מומלצות באזור ה40+" בהתחשב בזה שהחיבור יהיה לממיר לא HD ואין צורך בחיבורי רשת או טלויזיה חכמה. התקציב עד 4,000 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא טלויזיה טובה בפחות, השאלה היא מה מומלץ! בתודה מראש, נעם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.