אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את הרמקולים Creative Inspire 2.1 וכך: 1. אני חפשתי בהרבה אתרים את התמונה שלהם ( איפה מגבירים ומחלישים את עוצמת הרמקולים וגם איפה זה נמצא על הסאב ) ואני רוצה שתגידו לי איפה זה נמצא וזה מאוד יעזור לי. 2. וכמה וואט זה כול הרמקולים והסאב ביחד ורמס. 3. כרטיס הכול הזה מתאים Creative Sound Blaster Live! Value 5.1 ל-Creative Inspire 2.1. 4. חייב תשובה בהקדם!!!!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נתקלתי במספר סוגי דיסקים: K2-HD, XRCD24, XRCD2, SACD , HDCD. ורציתי לדעת מה ההבדל באיכות ביניהם? לפי מה שאני הבנתי ההקלטות על הK2HD הן ב-24 BIT ו- 100KHZ XRCD24 ב-24 BIT ו-44.1KHZ XRCD2 ב-20 BIT ו-44.1KHZ אבל האם הדבר נכון ומי מבין כולם נחשב לאיכותי ביותר? ועם איזה דיסק הכי מומלץ לבדוק מערכת חדשה? -שאלה לא קשורה: האם כאשר אני מוריד דיסק למחשב ללא דחיסה בכלל , אני מאבד חומר? אני כרגע הורדתי את : Berlioz Symphonie Fantastique של PHILIP משנת 1974 באיכות 24BIT ו-96KHZ...אם איבדתי מהאיכות, ניתן לכמת את זה באחוזים? עריכה: הורדתי את הברליוז וזה הוריד לי את זה באיכות רגילה....16BIT ו-44KHZ
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בקרוב מאוד מאוד מאוד אני קונה מחשב ואני צריך להחליט על רמקולים יש לי אך ורק 2 אפשרויות אחרי שצמצמתי את הכלללל תנחשו מה נשאר? צדקתם...ATP3 VS JBL CREATURES II את ATP3 שאותם לא צריך להציג בכלל את JBL CREATURES II http://www.mediaaudio.hr/site/upload_pics/creature_black_auf_dunkel.jpg פרטים על JBL http://www.jbl.com/home/products/product_detail.aspx?prod=CREATUREIIBLK&Language=&Country=US&Region=USA&cat=HMM&ser=HMM פרטים על ATP3 http://www.alteclansing.com/downloads/ATP3%20SELL%20SHEET.pdf אני יודע שהיו המוןןן דיונים על זה אבל מאף אחד מהם לא השתכנעתי אני לא יכול ללכת לחנות ולשמוע אותם כי אין אותם בתצוגה... ראיתי מספיק ביקורות על שתיהם... אז ההתלבטות של…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי לי במגבר נוסף, הפעם מתוצרת עצמית, ה-SOHA. מדובר במגבר DIY היברידי. אני קניתי אותו כקיט שכולל את ה-PCB ואת כול החלקים, כולל מארז מתאים, מ-glassjaraudio.com. אבל אפשרי גם לקנות רק את הלוח להשיג חלקים לבד, אם מתעקשים (: מבחינת פרויקט, לא הייתי ממליץ עליו למתחילים בתחום, אבל לא מדובר בפרויקט קשה במיוחד. (זה המגבר השני שאני בונה, ולא הסתבכתי יותר מדי ) מבחינת סאונד, עוד לא התרשמתי ממנו מספיק, אבל הוא דוחף ממש יפה את ה-K701. במיוחד בגזרת הבאס, שיש לו פאנצ'יות נהדרת וכמות שאין במגבר הנוכחי שלי(ה-Aria). אני אעדכן בהמשך עם הבניה של המארז ועוד התרשמויות.. ואי אפשר בלי קצת תמונות של הבייבי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שאם אני רוצה 5.1 אז אני אצטרך להעביר חוטים בכל החדר וכל רמקול יהיה צריך להיות רחוק מהשני ואין לי מושג איך לסדר את זה לבד.. אז בקיצור חשבתי על 2.1 טובים במקומם. הצעות? http://logicpc.co.il/heb/colist.aspx?type=A00060
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא משנה לי כמה רמקולים העיקר שיהיו איכותים רצוי 5.1 או יותר..בשביל סרטים רצוי שיכלו להתחבר לטלויזיה תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<נושא>. החלטתי להחליף את הקריאטיב לייב 5.1 המעפן שלי במשהו קצת יותר רציני. תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש באפשרותי לקנות מחו"ל את אחד משלושת הסטים הבאים: Inspire 4400 Inspire 2400 Inspire 2500 כפי שאתם שמים לב כולם CREATIVE כי הבנתי שהם נותנים את מירב התמורה לכסף במחירים אלו. עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם על מנת להשתמש ב4400 אני צריך כרטיס קול מיוחד ? כרגע יש לי פנטיום II 450 עם כרטיס קול רגיל 2) במקרה שהתשובה לשאלה 1 היא שאני צריך כרטיס קול מיוחד, האם כדאי להוסיף עוד 10 דולר על ה 2500? ד"א האם ה SBS למינהם שווים את הכסף ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על טלוויזה עד 6,000 ש"ח. גדול רצוי 46" מרחק הצפיה הוא 2-2.3 מטר מטרת הטלוויזה היא לצפיה בסדרות וסרטים בעיקר. הכי חשובה לי איכות הצפיה. רצוי שיהיה אפשרות לנגן סרטים ישירות מDisk on key כולל הצמדת כתוביות לא מובנות בעברית. פיצ'רים כגון SMART TV או 3D הם בגדר בונוסים בלבר עבורי. תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, איזה מהדגמים יותר טוב, VS-2421 או הATP3? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אז אחרי שהילד שלי השחיט כליל את -DVD המשפחתי חבתי סוסוף לעבור ל-DVD קורא DIVX. רק שאז עלתה בי המחשבה שאם אני כבר משקיע מספר זוזים אולי להשקיע כבר בסטימר...אממה : אני לא מבין בנושא בכלל ואני לא מכיר מותגים התחום חסר המותגים הזה ואני לא יודע מה צריך. מה שכן אני יודע שאני רוצה לצפות בכל מה שבמחשב שלי על הטלויזיה - תמונות, סרטים. כמו כן הייתי מעוניין לשמוע סטריאו מהמחשב למערכת שלי, שאולי סוףסוף תקבל שימוש. תודה לכולכם. נועם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קנינו לא ממזמן DVD חדש בבית, ואיך להגיד את זה. לא הכי מהנה לשמוע ברמקולים של הטלווזיה. אז החלטתי לקנות מערכת רמקולים + מגבר (חיב כי אין לי 5.1 אנאלוגי בDVD). התקציב הוא באזור 2500 ש"ח. המערכת איננה מיועדת לשמיעה בווליום גבוה (כך שרמקולים הנשמעים טוב בווליום בינוני ומתחילים לזייף בווליום גבוה יכולים לבוא בחשבון). כמו כן, גם התקציב אומר זאת, המערכת איננה מיועדת לאודיופילים כך שאפשר להסתפק במשהו בינוני. בבקשה המליצו לי על מערכת רמקולים (לפחות2 קדמים ו2 אחורים מומלץ גם סנטר ולא חובה סאב) ומגבר תואם (יש בDVD גם אופטי וגם קואקס). תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים, רציתי לחבר DVD (של מחשב כמובן) לרסיבר שתומך ב DTS ו AC3 , איזה כרטיס קול אני צריך (לקנות) כדי לשמוע בפורמטים האלה, אני מתכוון לשמוע ב 5.1 (אמיתי כמו בDVD ביתי)ולא בסטריאו, ואיך מחברים אותם אחד לשני? תודה לכל המגיבים :smoke:
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב ויש לי כמה שאלות על הAUDIGY2. אני מתכוון לעבוד במחשב עם תוכנות מוסיקה כמו CUBASE,FROOTY LOOPS, BAND IN A BOX וכדומה. האם ה-GTXP שחשבתי לקנות יתמוך ויעבוד כראוי עם תוכנות אילו? ומה בעצם נותן ה-AUDIGY2 לעומת ה-GTXP חוץ מאיכות סאונד יותר טובה? (תמיכה בעריכת קול? מה זה אומר יותר בפירוט.) ועוד שאלה בקשר לפאנל החיצוני שבה עם ה-GTXP, האם גם ה-AUDIGY2 בא עם פאנל חיצוני בדומה לזה? ובסופו של דבר מה עדיף לי? האם המחיר של ה-AUDIGY מצדיק את עצמו? מקווה לתשובות, בתודה מראש, THE P.U
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רשמתי תוכנית שמקליטה בפורמט PCM ותוכנית שמשמיעה פורמט זה, האם כל ווינדוס אמור להכיר קובץ מהסוג הזה או שצריך להתקין משהו? כלומר אני רוצה להקליט בפורמט הזה אבל במהלך התוכנית המחשב רושם לי: "Audio format is not supported" ומסרב להקליט וכן להשמיע, מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה של החדר(מצטער על האיכות...מהפלאפון..) http://img213.imageshack.us/img213/9511/dsc00238filteredqy0.jpg מומלץ לא לעשות זום לתמונה (איכות ירודה) לגבי הרמקולים הם יהיו איפה שהסימנים הכחולים..לצידי המסך לגבי הסאב סימנתי פינות(מומלץ הרי לשים סאב בפינות לא ?) שלדעתי יהיו טובות אדום\שחור\כתום ? תודה מראש לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחדשתי עכשיו ב-GRADO SR60.. אחלה אוזניות יחסית לתקציב D: ! תודה לאנאטולי יוסי ועוד כמה על ההמלצות, קניתי אותה בסינמה פארדיסו וגם שמעתי שמה ככה שהיה נחמד. השאלה שלי היא האם מוכרים קייסים לאוזניות בארץ? לא נוח לדחוף את האוזניות האלו ככה סתם לתיק, כמובן שהקייסים תלוים בגודל של האוזניות, ככה שחשבתי אולי למישהו יש פתרון? תודה D:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סצינת הטראנס מרכינה ראש לזכרו של אביחן ליבנה הידוע בתור "Cosma" שנהרג אתמול בתאונת אופנוע בהודו. אביחן היה אמור לחזור לארץ בעוד כשבוע ולהוציא את אלבומו החדש "נונסטופ" האלבום כנראה ייצא בסוף אבל אביחן לא יהיה כאן. אביחן השאיר חותם גדול על המוזיקה הפסיכודלית בארץ ישראל, סגנון מאוד מרגש ומאוד סוחף, זה היה המוטו שלו....יהי זכרו ברוך ושלא נדע עוד צער. לינק: http://www.isratrance.com/cosma/cosma.html האלבום החדש: http://www.psyshop.com/shop/CDs/yoy/yoy1cd056.html
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 10-20 ג'יגה. אני לא ממש צריך יותר מ 10 פשוט לא מצאתי נגן עם 10 בשום מקום. אני גם לא ממש בקיא בנושא, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי למצוא מקום טוב להזמין ממנו את מה שאני מחפש.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצות על אוזניות Over Ear אלחוטיות בתקציב של עד 500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-