אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש ברשותי את הרמקולים סולו 6, על פי התמונה להשאיר כך או להגדיר הכי גבוה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האוזניות התקלקלו לי(לא שומעים באוזניה אחת) איזה סוג של מקום אני יכול לתקן אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והם ניתן לשפר את האיכות שלו ? בעזרת איזשהי תוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! -בהודעה זו מרוכזות כל הדרישות שלי מהנגן- אני מעוניין לקנות נגן MP3 (לא משנה אם פלאש או הארד דיסק). הדרישות שלי הן: שמחירו לא יעלה על 1,100 ש"ח, שיהיה קטן וקומפקטי,שיראה טוב,שייתן איכות שמע מעולה,שיהיו לו אוזניות איכותיות,שיהיה בעל לפחות 1GB, שיהיה פשוט לתפעול,יעיל (אורך חיי סלולה של לפחות 15 שעות בין כל טעינה) וכמובן שיהיה של חברה שאפשר יהיה לסמוך עליה ושבטוח תתן אחריות על כל דבר שלא יקרה לו. תודה רבה רבה מראש, עמית
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היו לי AKG 181 דנדשות אבל הן קיבלו סדק קטן בפלסטיק של הקשת שפוגע באטימה ומבחינת היבואן כל מה שאני יכול לעשות איתן הוא לזרוק אותן לפח. ההורים שלי טסים בשבועות לברלין ואני משער שהמחירים של האוזניות שם נמוכים משמעותית מאשר בארץ. אני רוצה אוזניית IN-EAR תעבוד על COWON D2 תקציב: 150 יורו יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה, ויש שם 2 יציאות לשמע: Coax וHDMI ARC, אני רוצה עכשיו להוסיף אליה את הרמקולים SOLO7 אז אני מחפש DAC. זה לא בדיוק אזור שאני מתמצא בו, לכן אשמח להצעות. באתר היצרן של הטלוויזיה רשום שהDAC צריך לדעת לפענח את הפומטים האלה: LPCM (Linear Pulse Code Modulation) and AC3 (Dolby Digital). אני לא יודע כמה משהו כזה יכול לעלות אבל אני מחפש משהו הכי זול שיעשה את העבודה (אחרי קניית הטלוויזיה והרמקולים די נגמר התקציב...). יש רעיונות? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות לריצות בחוץ, בחדר כושר וכד'.... כל אוזניות ה in-ear למיניהן לא טובות מאחר והן לא מחזיקות בתוך האוזן ומחליקות החוצה. התקציב כפי שכתוב בנושא עד 150-160ש"ח - אשמח אם לא יחרוג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מערכת צליל היקפי של 5 רמקולים למחשב מבית PEERLESS דגם: PR-SW 880 מערכת מורכבת מ- 4 רמקולי סראונד בעיצוב מודרני Ultra Slim עם מעמדים, יחידת סאב וופר אקטיבי עם הספק של 880 וואט PMPO מערכת הרמקולים הופכת את המחשב האישי שלך למיני מערכת קולנוע ביתית המפיקה איכות קול ברמה של מערכת קולנוע והנאה מקסימאלית במשחקי המחשב ב200 שקל הם אומרים שהמחיר מחירון זה 1990 למרות שאני יודע שזה פחות אבל שווה???????????
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את אחד מהדברים האלה כדי שאני יוכל להתעסק עם תוכנות כאלה במחשב אבל התקציב שלי הוא עד 500 (אבל אפשר להוסיף קצת) שמתי את העין שלי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2385&ser=1
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי זוג רמקולים ישנים של LEAK מדגם סנדוויץ' 300... רמקולים באמת מעולים 18 וואט RMS בהתנגדות של 8 אוהם כרגע אני עם רסיבר של JVC..,. לא משהו במיוחד... חשבתי על הC300 דיברנו עם אמנון שהוא חבר טוב של אבא שלי כבר 30 שנה.. אין לו ואז דיברנו עם היבואן של נאד שנמצא בנמל תל אביב (5 דקות באוטו) והוא הציע לנו את הC300 חדש לגמריי אבל מתצוגה ב1200 שקל.. נראה לי שווה מה אתם אומרים? שווה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Dolby Digtal, DTS, EAX & THX כולם, אם אני לא טועה, בשימוש במערכות 5.1 אבל מה ההבדל בין כל אחד ? והאם אחד יותר טוב מהשני או שזה לפי טעם אישי ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי קראייטיב איספייר 4.1 4400 אני מעוניין לשלבם עם כרטיס קול איכותי אבל לא משהו יקר בטירוף משהו באיזור 300 ככה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני מחפש אוזניות בגודל מלא (שמכסות את כל האוזן) בעיקרון אני משתמש היום באוזניות האלה לנסיעות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594776-REG/Sony_MDREX500LP_MDR_EX500LP_Premium_In_Ear_Stereo.html שהם לטעמי אחלה אוזניות אבל יש לדעתי מקום לעוד איכות, אבל בבית אני משתמש באוזניות פשוטות: http://www.bhphotovideo.com/c/product/97718-REG/Audio_Technica_ATH_M40.html ואני מחפש משהו באיכות של הסוני ויותר לשימושי מוזיקה גיימינג וכו'. תודה רבה, דובי. נ.ב. יש לי paypal אז אם ההבדל משמעותי אני יכול להזמין מחו"ל אבל חשוב לי שיהיה אחריות בארץ.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכם, נתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. היבואן הרשמי של ה monster beats לארץ הוא באג. ניקח למשל את הbeats solo. מחיר בבאג: 1109 ש"ח. מחיר ב-KSP: 870 ש"ח בלבד. כמעט 30% פחות. ועכשיו אני שואל, הכיצד?! 5% זה עוד סביר, 10% זה על הקצה, אבל 30%? הם מציינים שזה שנתיים אחריות, אבל כמובן שהם לא רושמים באג. האם KSP מייבאים אוזניות מזוייפות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש טלויזיה חדשה לחדר ולפי מה שראיתי בחנויות ולפי טלויזיה שיש כבר בבית FHD זה מיותר ולא טוב אפילו כי שידורים של הוט רואים בו על הפנים וזה מיותר בגלל שזה יקר יותר בניגוד לLCD עם רזולוציה רגילה וHDMI הציעו לי על הטלויזיה Philips 3403 37" מה דעתכם עליה? התקציב הוא עד 6000 ש"ח עכשיו בנוגע למערכת קולנוע אני צריך מערכת קולנוע שתשמש אותי לטלויזיה למחשב(מוזיקה!!! וסרטים) ולאקסבוקס התקציב הוא 4000 ש"ח(אני לא מבין בזה..) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך לראות סרט מ דיסק און קי באיכות קולנוע איך לחבר את המערכת ל tv
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שדובר הרבה על הנושא אבל לא מצאתי תשובה מספקת [זאת לאחר חיפוש ארוך ודפדוף מיגע] אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס קול חדש לרמקולים החדשים שאני עומד לקנות Aztech AMS 5.1[מזל טוב לי] המליצו לי על ההרקולס אקספי 6.1 אבל המחיר הוא חצי ממחיר הרמקולים ,[לא בא בחשבון!] מישהו יכול לעזור לי להמצוא משהו ??? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סוף סוף יש קצת כסף, אז החלטתי לקנות רמקולים. אני אשתמש בהם כמעט אך ורק למוזיקה (אני רואה גם סרטים ומשחק קצת, אבל אם אני מסתדר עם אוזניות - לא תהיה לי שום בעיה עם זוג רמקולים), לכן אני מתכנן לקנות זוג סטריאו נחמד ולא סראונד 5.1 בינוני. כמו שאמרתי, זה מיועד בעיקר למוזיקה - בעיקר רוק על גווניו (ללא מטאל. כמה לדוגמא: לדזפ, רדיוהד, פינק פלויד, TVOTR והמון להקות אינדי), קצת בלוז וFאנק (ב.ב. קינג, גארי מור, קלפטון, פרינס וכו'). ופה ושם קצת אלקטרו (Simian Mobile Disco לדוגמא) וקצת מוזיקה שחורה וג'אז/פיוז'ן. הרמקולים יהיה בחדר (ממ"ד) בגודל של איזה 3X4 (ניחוש), ואני לא נוטה לשמוע מוזיקה בווליום שמרעיד לי את החדר. לא יודע אם החיסרון בסאב ב2.0 יפריע לי כ"כ. אני לא מחפש את הבאס הנמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות שהם לא IN EAR. אני אשמח לשמוע חוות דעת ממישהו שאכן יש לו והוא משתמש באוזניות כאלה ואם יש לו IPHONE או כדומה אז זה יתקבל בברכה. ראיתי כמה דגמים של PHILIPS,plantronics,MOTOROLA,NOKIA אבל לא ברור מי מהם עובד טוב ומי לא עם IPHONE אשמח להמלצות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-