עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://www.nanasale.co.il/sale.php?sale=2242967 די חרשתי על האינטנט אבל לא מצאתי את החברה שמיצרת ועוד מקומות לקנות את זה מישהו יכול לעזור ולהביא יותר פרטים על זה תודה

• 7 תגובות
    • 857 צפיות
  2. Started by Hitchhiker,

לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  4. Started by Guy King,

האוזניות ישמשו בעיקר לנגן MP3, אני לא מחפש אוזניות in-ear, חשוב שהן יהיו סגורות (או חצי סגורות אם הן טובות), עם איכות סאונד טובה וחזקות (לא שבריריות). כדאי כמובן כמה שיותר זולות, אבל אם יש אוזניות מעולות ב-600 אז הן גם אופציה. תודה

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by roei88,

מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by sir f,

אני מצטער אם כבר קיים דיון/שאלה בנושא(סביר להניח שכן) אבל לא מצאתי אחד כזה. מהו אורך החיים הממוצע של אוזניות, ואיך אני יכול לשמור על האוזניות כדי שישרדו יותר זמן? אני הולך עם האוזניות כל הזמן בכיס.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by jeyjey,

שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?

8. Started by dante123,

אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתי שמורכבת מפלסמה, רסיבר ורמקולים 5.1 . עכשיו, עם המסך לא היתה לי יותר מדי בעיה אבל אני לא בטוח איך מחברים את הכרטיס קול והרסיבר. מישהו אולי יודע איך אני מחבר כרטיס קול Creative X-Fi ExtremeMusic ורסיבר Pioneer VSX-515 ? אני מצרף תמונות של החיבורים של הכרטיס קול והרסיבר. כרטיס קול: רסיבר:

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  10. שלום, לצערי הרב אני לא מצליח להפעיל את המיקרופון המובנה באוזניות. שיחקתי עם הדרייברים גם של כרטיס הקול וגם של האוזניות, ועדיין לא הצלחתי להפעיל את המיקרופון. אשמח לשמוע איך ה SETTINGS אמורים להיות כדי שהמיקרופון יעבוד (כי אולי שיחקתי עם זה קצת יותר מדי...) תודה

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by bladex,

אני צריך לחבר את הווידאו שלי ללפ טופ כדי לראות קלטות של האוניברסיטה הפתוחה. אין לי טלוויזיה וגם לא בא לי לקנות אחת, אני מחקה שהמחירים של הLCD ירדו. ראיתי בכמה אתרים כבלים להעברת ווידאו אנלוגי לUSB, מישהוא ניסה את זה??? או שאני צריך לקנות כרטיס טלויזיה חיצוני שעולה בסביבות 650 ש"ח??? דרך אגב, יש לי בווידאו רק יציאות RGB, ווידאו וסאונד. תודה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  13. Started by EG,

אני משתגע - אני שומע מוזיקה ופתאום הווליום עולה ויורד עולה ויורד לא בהפרשים גדולים אבל זה מעצבן זה ככה בכל השירים שאני שומע בבקשה מה לעשות כדי למנוע את הבעיה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מערכת 5.1 למחשב שלי התקציב הוא עד 500 חשבתי על creative inspire t6100 ועל logitech x-530 מה עדיף? ואילו עוד אפשרויות עוד יש לי?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Dr-XP,

בדיוידי יש לי 3 יציאות סאונד 2 אנלוגיות (סטראו) ואחת pcm אם אני יחבר אותו לרסיבר דרך pcm האיכות תיהיה יותר טובה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by King Of Action,

אני עדיין לא מסוגל להחליט מה יותר טוב... פעם פתחתי ת'רד על מי הן מערכות הרמקולים הכי טובות למחשב ואמרו לי שני המערכות הנזכרות לעיל ואמרו לי שה-KLIPSCH אמורה להיות איכותית יותר...אולם , בעקבות הסתכלות בנתונים של שני המערכות אני שם לב כי ה-Z680 , וחוץ מזה הם גם יותר זולים....בקיצר קחו נתונים של שני המערכות : KLIPSCH ProMedia 5.1 - FREQUENCY RESPONSE: 25Hz-20kHz (range) SENSITIVITY: Closed loop system MAX ACOUSTIC OUTPUT: 113dB maximum at listening position COVERAGE ANGLE: Near field design DISPERSION ANGLE: 90° x 40° MicroTractrix Horn OVERLOAD PROTECTION: Limiter circuit ENCLOSURE TYPE: Satellites and centersealed; Subwoofer6th order bass reflex AMPLIFIER:…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אחרי שנתיים + האוזן הימנית לא עובדת יותר(עברה נפילות רבות). אין לי ממש כלים לפתוח ולבדוק אם אפשר לתקן. חשבתי לקנות זוג חדש, אבל הן עולות כ100-150ש"ח יותר ממה שקניתי שזה קצת מבאס. התקציב שלי הוא 600~ וסתם בשביל הסקרנות, איך הCreative Aurvana Live 2?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by AdamS,

היי, קודם כל תודה לכולם שבגללכם קניתי את המערכת המדהימה הזאתי!! יש לי כרטיס קול - Audigy2 ZS - זה מה שהמליצו לי בפורום כאן בנוסף למערכת. עכשיו, חיברתי את הכל, התקנתי דרייברים והכל אבל עדיין יש משהו שמפריע לי. יש את המצב Stereo X2 שאני שומע בו, אבל אני חושב שה-PLII MUSIC שומעים יותר איכותי, אבל שומעים הכל מהסנטר. אני בעיקרון רוצה שישמעו מכל הרמקולים וחזק (: ה-Stereo X2 הוא בלי הסנטר והאחרים שומעים את הרוב דרכו וזה לא ממש נוח. אפשר לשמוע בכולם ללא דגש מיוחד על הסנטר? אדם

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. נראה טוב, נשמע טוב (מבדיקה ממש קצרה עם מכשיר של חבר) ועוד עם תג מחיר של 1.5-1.6k שקלים, אז בכלל... מה דעתכם?...

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  20. מחפש סט 2.0 או 2.1 שיתן איכות צליל טובה לשירים, עקרונית אם זה יהיה בתחום ה400 ש"ח זה יהיה מעולה, אבל אפשר לחרוג אם יש משהו ששווה את זה. לא לסרטים ולא למשחקים, רק מוזיקה (מגוונת, היפהופ, רגיי, שירים ישראלים, בערך הכל חוץ ממזרחית ואלקטרוני). לא להציע ATP3 כי כמעט ואי אפשר להשיג אותם (וכי יש לי כבר סט אחד בבית ובא לי לגוון), חשבתי יותר לכיוון ה 2421 שאני יודע שפחות טובים מה ATP3 אבל לא ראיתי הרבה אפשרויות אחרות במחיר הזה, והקריאטור2 של JBL גם נראים בסדר... ואגב, למישהו יש ניסיון עם הרמקולים של MICROLAB ? איך ה SOLO3 מול ה ATP3 לדוגמא? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1058_1848_2780 תודה.

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  21. שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  22. מה ההבדל בין אוזניות סגורות(Closed-Ear) לבין אוזניות פתוחות(Open-Ear)? יש לי אופציה לקנות את אותם האוזניות בClosed-Ear או בOpen-Ear, אז מה כדי לי לרכוש? והאם האוזניות הפשוטות של ה 30 שקל, הם אוזניות פתוחות או סגורות? אשמח לקבל תשובה מקיפה וברורה. תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. אנחנו עמדים לרכוש את הטלויזיה הזו : P50UT30 panasonic http://cinemapro.co.il/items/97890 וישנן כמה שאלות ...שמעבר לנתונים הטכניים...למי שמוכן לעזור ....או מכיר את הטלויזיה 1. האם זה חכם בימינו לרכוש TV שהושקה לפני כשנה? 2. השאלה המרכזית היא לגבי איכות הצפיה בשידורי SD....האם לדעתכם זו טלויזיה טובה עבור זה זו תהיה צורת השימוש המרכזית כניראה... 3. איך התאימות שלה לאינטרנט - כלומר כמה נח לחבר אותה למחשב וכמה אפשרי לגלוש דרכה באינטרנט ? 4 האם אוכל להשתמש בה גם כסטרימר ? או שאני צריך לרכוש בניפרד ? 5. מקלדת ועכבר אלחוטי...מיתחברים אל הטלויזיה ? או אל המחשב....שהוא זה שמתחבר לטלויזיה ? תודה רבה = מראש לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by BeRo,

חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by lior777,

Sound Blaster X-fi Extreme או Audigy 2 ZS מי יותר איכותי למטרת משחקים ושירים?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.