אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה להצליח לדלג בין הרמקולים לשני זוגות אוזניות דרך המחשב (כרטיס מסך מובנה). כיום אני צריך לזחול למחשב מאחורה בכדי לעשות זאת. האם יש דרך נוחה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, בחיפושיי אחר מגברי סטריאו ישנים ואיכותיים נתקלתי בשני סוגים של מגברים שלא שמעתי עליהם אף פעם וגם אין לי ממש מושג מה הם עושים, אני ישמח לקבל מידע/הסבר מה התפקיד, ומה השימושים של "מגבר הספק" וגם "קדם מגבר" או באנגלית Pre Amp. תודה לכל העונים.
-
- 27 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
אני די.ג'י ואני צריך כרטיס אם איכות הקלטה טובה אני מקליט ממיקסר של די.ג'י שמחוברים אליו 2 קומפקטים פיוניר cdj100 ו2 פטיפונים טכניקס 1200.... אחרי ההקלטה אני גם עורך את הסט שלי אם תוכנות כגון: Acid 4.0. Sound Forge 6.0 ויוצר מקצבים אם: Reason 2 אני מעדיף כרטיס אם פנאל כי הגישה יותר קלה... והכרטיס הזה הוא חיצוני ונייד שזה בכלל אחלה (לפי דעתי) אבל השאלה היא אם עצם זה שהוא מחובר ל USB זה יוצר בעיות כלשהן, או שהאיכות ירודה ... בקיצור אני לא צריך כרטיס שתומך סראונד כי שאני רוצה לשמוע מהמחשב הוא מחובר גם למיקסר והמיקסר מחובר למגבר תעשיתי 1400 וואט שמחובר ל 2 רמקולים של JBL 500 וואט .. (יש לי חדר שהוא אולפן בבית והמחשב גם נמצא בו ..) אין לי תקציב גדול מאוד עד 1000 ש"ח ואני מעד…
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
עכשיו מה ההגדרות האופטימליות שכדאי להגדיר בדרייבר? כמה אוהם אני שם ליציאה של האוזניות?(ברשותי אוזניות MONSTER PRO) מה עוד כדאי לשחק שם בהגדרות? עשו בדרייבר הזה תפריט עם המון אופציות שאיני מכיר ממש מקצועי לאומת מה שהיה לי ברילטק המובנה הבנאלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ההורים שלי כרגע בארה"ב ואני רוצה להביא איתם אוזניות. אם אפשר בבקשה המלצות לאוזניות בטווח המחירים הנ"ל. אני רוצה אותם בשביל לחבר ל-IPOD , דור 6 30 GB אם זה משנה. אני רוצה אוזניות כפתור, כאלה שמכניסים לאוזניים, לא עם קשת או דברים כאלה. תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המכשיר וקיבלתי אותו היום מדובר במכשיר קטן שמגיע עם כל החיבורים הסטנדרטיים לטלויזיה איכות הקול והתמונה מצוינות וממשק המשתמש קל ופשוט עם מכשיר כזה נראה לי שגם אבא שלי יוכל לשתף קבצים שילמתי 1500 ש"ח שווה www.mvix.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מערכת נורמלית לסלון... מכיון שאני כמעט ולא מבין בדברים הללו אודה לכם מאוד אם תעזרו. הציעו לי משהו pure acoustics?! אין לי מושג מה זה. הסבר! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הנתונים נמצאים כאן מה דעתכם? הטלוויזיה טובה?
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איכות צפייה ירודה מאוד ומריחות(ghosting) באת צפייה בMedia Center בעזרת כרטיס טלויזיה win-tv-pvr150-mce שמחובר לממיר בכבלים אדום צהוב לבן(RCA נדמה לי) בהתחלה עבד טוב ויפה וכשהחלפתי את הכרטיס מסך 880GTX ב4870x2 צצה הבעיה...מה יכולה ליהיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הטלויזיה שלי היא TOSHIBA 29VH27F,עכשיו יש לה מקדימה כניסות RCA,S-VIDEO,אוזניות ומאחורה ש לה 3 כניסות של סקרט,אנטנה וגם כניסת S-VIDEO (שמאחוריה משום מה קוראים לה S-VHS) וכניסה אופטית ועוד כמה... עכשיו כניסת הS-VHS שמאחורי הטלויזיה חסומה בפלסטיק כזה וגם הכניסה האופטית ועוד כמה ונראה לי שאין מאחוריהן אין בכלל את הקונקטורים,בכרטיס מסך שלי יש יציאת S-VIDEO,אז חיברתי כבל שבשתי הצדדים שלו יש חיבור S-VIDEO אחד לS-VIDEO של הטלויזיה (הקדמי כי האחורי חסום כמו שאמרתי) ואחד לחיבור של הכרטיס מסך,ומהחשב לא קולט את הטלויזיה!!,ניסיתי לקרוא בחוברת הוראות שלה אבל ברור שהם יכתבו בחפיף..מה שרק כתוב שבשביל לחבר מכשיר שיש לו יציאת סופר-וידאו,שצריך לחבר אותו לכניסת הS-VHS האחורית בטלויזיה,עכשיו …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: (1) יש לי Audigy 2 Platinum. הדרייבר החדש ש-Creative הוציאו ל-Vista לא תומך ב-6.1. יש למישהו מושג האם הם מתכוונים להוציא דרייבר שכן יתמוך ב-6.1? ואם כן, אז מתי? (2) האם X-Fi Fatal1ty, בדרייבר החדש ל-Vista, עובד ב-7.1 ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני כמה ימים רמקולים חדשים, Altec Lansing VS2421. האחריות היא כנראה לא של קראט והמוצר נקנה באחת מהרשתות הגדולות למחשבים... וזה לא הרשת שמתחילה באות א. שוב אני כנראה אוכל אותה כשאני קונה אצלם, מה שבא קצת יותר בזול, משלמים עליו הרבה יותר. הבעיה היא לא קשורה למחשב, גכי ם כשמנתקים את הכבל אודיו מהמחשב, יש את אותו הרעש, שהוא יחסית מאוד חזק. אני מחר-מחרתיים אעביר את הרמקולים לחדר אחר, לוודא שבמקום מרוחק הם עדיין עושים את הרחש הנוראי הזה שנובע מהרמקולים הקטנים. גם בזאפ http://www.zap.co.il/RateModel.aspx?modelid=691670יש אזהרות של אנשים שמדברים על רחש סטטי. רק שהייתי תמים וחשבתי שזה תוקן. כנראה שקיבלתי מוצר מסדרה ישנה עם הבעיה הזאת. ביום הראשון הם לא עשו רעש כ…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מה שלומכם? החלטתי להתחדש במסך LCD לחדר, ומאחר והמחירים צנחו יחסית, אשמח לפנק את עצמי במסך גדול. דרישות: חיבור COMPONENT (RGB) אחד לפחות. חיבורי HDMI אחד לפחות. חיבור COMPOSITE אחד לפחות. רזולוציית FHD. לפחות גודל 32/37" אחריות נורמלית. והכי חשוב, אם לא חייבים את כל התקציב, אז לא להשתמש בו
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש אותו ב-400 שקל ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות כלשהן לידיעתכם. כמו כן אני לא בטוח מהמפרט (הדל ביותר) אם הדבר הזה צורב על משוכתבים (DVD+RW) למרות שסביר להניח שכן (אני לא אוהב להניח שום דבר אף פעם). מישהו יודע מה הדגם המדויק כדי שאוכל לחפש אותו בגוגל? אם יש לו אח תאום יותר מוכר (הסינים אוהבים להוציא מאותו מפעל אלף "דגמים" שהם אותו דבר בדיוק), אשמח לדעת את שמו בישראל. http://www.mega-sale.co.il הולכים לקטגוריה "טלוויזיות LCD ו-DVD" ואני מדבר על המכשיר העליון מצד שמאל ב-399.99 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אני מבין שאני זקוק לpre-amp מסוג כלשהוא, אבל אני לא מתמצא בכלל ומפחד מהמחיר המצטבר.. תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מחפש טלוויזיית לד בגודל 40-42 עד 2000 ₪. הטלוויזיה מיועדת בעיקר לצפייה בסרטים דרך חיבור ה- USB . קראתי המלצות על סמסונג UA40EH5000 , ההמלצות הן מלפני שנה , ורציתי לדעת אם היא מוכרת לכם ואם היא עדיין מומלצת, או שיש חליפית טובה יותר?
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! חברי מוכר לי SB LIVE! בן שלוש שנים . 1. כמה זה יכול לעלות ? 2. האם כידי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הצלחתי סוף סוף לחבר את הסטריאו למחשב עם RCA של 3 יציאות. אדום, לבן, צהוב. את האדום והלבן חיברתי למקום שלהם, והצהוב (מישהו אמר לי שזה לתמונה) חיברתי לאיפה שהסאב וופר אמור להיות - מגביר באסים מצוין. בזמן האחרון שמתי לב שיש צפצוף מרגיז כזה בתדר גבוה ברגע שהווליום מגיע לעוצמה נורמלית (עשירית ממה שהוא יכול). בבדיקה בסאונד קונטרול, זה לא משנה למה אני עושה מיוט, זה בא מהמערכת.. יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-