אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב בשביל להקליט שידורי HD מהממיר של YES. האים קיים כרטיס כזה ואים כן אז מה מומלץ ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
צריך המלצה לרמקולים עד 500 ש"ח לחדר - חובה תמיכה ב Bluetooth + בחיבור AUX תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרמקולים האלה סוג:NXT3601 Pure Acoustics עולים בזאפ 1300 שקל יש לי אפשרות להביא אותם ב500 חדשיםם! שווה לי? הם מתחברים לdvd ולמחשב וזה מה שאני צריך ובקרוב גם לרסיבר! מה אומרים הם נחמדים כדי לי לכרוש אותם? מחיר שלהם זול יחסית! נ.ב חשוב לציין שאני לא מחפש משהו ברמה גבוהה ויקר!! אפשר לראות מיפרט שלהם פה: http://www.galsale.co.il/Product.aspx?ProductID=2723
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, תחילה אני צריך המלצה לחנויות טובות, רצוי באיזור הדרום. התכנון הוא: מגבר, 5 רמקולים, ואיזה DVD או אפילו בלו-ריי. הדרישה היא חיבור לYES ב HDMI, אם אפשר אז גם שני חיבורים. חיבור USB וחיבור נוסף לרמקולים. יכול להיות שצריך גם חיבר ל DVD או שזה ה USB? אשמח הצעות לרמקולים. איך רצוי לחלק את הכסף בין כל הרכיבים? הבנתי שהמגבר צריך להיות 30 אחוז מהעסקה.. זה נכון? אשמח לשמוח הצעות מומלצות שלכם. בן
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נגן DVD של חברת LUXOR. לאחרונה, המכשיר החל "לגמגם" במהלך צפיה בסרט. יכול להיות מצב שאני צופה בסרט אפילו שעה ואז פתאום מתחיל הגמגום מידי פעם. לעומת זאת יש מצבים שאני מכבה ומדליק ואין גמגמום באותו קטע. אין גמגום באותם הסרטים במחשב. ממה נובעת התופעה? מה ניתן לעשות עם זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה אומר ? מה האבדל בין אוזניות Shure SE115-BL ל אוזניות Shure SE115-KE
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם , יש ברשותי מחשב נייד מסוג, acer aspire 5732ZG הוא תומך בHD ויש ברשותי טלויזיה samsung series 5 full hd 37* אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה ואז לראות את הסרטים דרך הטלויזיה עכשיו השאלה שלי היא. מהיא הדרך הטובה ביותר והזולה ביותר. האם זה דרך כבל HDMI? ושמעתי שיש דבר כזה STREAMER מישהו מוכבן בבקשה להסביר לי מזה? תודה מראש . מצאתי את זה בDEAL EXTREME. לדעתי זה מאוד זה השאלה אם זה מה שאני צריך. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29769
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כ.מסך 260GTX, ודרכו אני מחבר ב HDMI ל LCD. על מנת שאוכל לשמוע דרך הטלוויזיה אני צריך לשנות בהגדרת השמע לבחור ב DIGITAL OUTPUT כ DEFAULT ואז ה HDMI בעצם מעביר את השמע. הבעיה היא, שאני רוצה לחבר בו זמנית גם את הרמקולים לכרטיס קול, אבל כשה DIGITAL OUTPUT הוא על DEFAULT אי אפשר לשמוע מהרמקולים ואם אני מחזיר חזרה את המצב אז אני אשמע רק דרך הרמקולים ולא דרך ה HDMI. איך אפשר לעשות ששני ההתקנים יוציאו שמע?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש לכם תוכנות ממולצות לצפייה בשידורים הדיגיטליים שבנוסף תהיה להן גם יכולת הקלטה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! הכוונה היא כזו: אני רוצה לקנות לוח אם וחייב יציאת SPDIF קואקסאלית. הבעייה היא שזה נהיה מצרך נדיר (אני מחפש תושבת 1155 ויציאת וידאו). ראיתי שהרבה לוחות באים עם יציאה SPDIF חשמלית על הלוח עצמו. לדוגמא זה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3655 בmanual כתוב שיש כזאת יציאה, בנוסף יש שרטוט. כדי לחסוך את ההורדה של הmanual אני אגיד שזה נראה בדיוק כמו חיבור של נורת הארד דיסק ללוח - שני פינים כשאחד הוא אדמה והשני SPDIF_O. השאלה היא איך מתאמים בין כזה דבר לחיבור בננה נקבה כדי לחבר כבל קואקסאלי רגיל? וגם: בכלל אפשר להשתמש בזה כדי לשדר SPDIF? או שכל הסיפור לא באמת עובד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקימים שלי במחשב למשהו קצת יותר מקצועי וכול זה התקציב שלי או בין 800 ל-900 שקל אפשר לחרוג 40-50 שקל הרמקולים ישמשו בעיקר למזויקה בווליום גבוה ולפעמים סרטים מדי פעם אני מתלבט בין כמה רמקולים.....microlab x15/x14/solo7 c ויש עוד רמקולים שאני לא למצוא מלא זמן עם מישהו מכיר שיעזור בקשה זה הדגם שלהם:Speed Link Powerstixx Ultra 2.1 עם יש לכם עוד הצעות אשמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הטלוויזיה LCD הזו: http://www.metz.tv/?categoryId=46418&itemId=90959 א. האם ניתן לחבר אליהם מערכת רמקולים (עדיפות ל-2 ולא לכמה)? ב. האם אוכל לקבל בבקשה המלצות לסט רמקולים באיכות נורמאלית (שימו לב - לא מצפה לקבל איכות מטורפת) בתקציב של עד 500ש"ח לכל היותר? דבר נוסף: אין לי בממיר HDMI (בטלוויזיה יש)...ואין אני מתכוון להחליף לממיר HD בשביל זה. אך שמעתי שישנן כל מיני קונפיגורציות של שימוש בכבל SCART וקינפוג הטלוויזיה תחת S-VIDEO או VGA וכו'... האם זה מוכר לכם? אם כן - איזו אופצייה תיתן תמונה טובה יותר? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התחדשתי בשני רמקולים סולו 6. אגב, נשמעים מעולה (הבס קצת פחות בשרני ממה שקיוותי, אבל פרט לכך, הרמקולים נשמעים מעולה. מצורף סרטוט של החדר שלי, הרמקולים יושבים על קצה השולחן שלי (קצת בזווית לכיוון האמצע) יש גם סאב וופר מתחת לשולחן שיופעל בסרטים. יש ברשותי גם שני רמקולים מיקרולאב B56, שהם מין מוניטורים קטנים. אגב, הם ממש נשמעים מעולה - פרט לעובדה שהם חסרי באס רציני (טוב, דריבר 4) אבל מעבר לכך הם נשמעים מעולה, בטח יחסית לרמקולים ב200 שקלים. שצירפתי אותם לסאב וופר נשמע טוב מאוד. בכל אופן - איך למקם את הרמקולים האחורים? באיזה גובה? ואיפה על הקיר? יש לי זרועות לרמקולים ואפשר להזיז על ציר לצדדים, ויש גם זווית של הטיה למטה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
המחשב המדובר הוא Dell Studio 1558, בעל כרטיס קול של Intel High Definition Audio 2.2 והרמקולים Harman Kardon Soundsticks 2. בתור התחלה אני רוצה לדעת אם כרטיס קול איכותי בעלות של כמה מאות שקלים יציג שיפור? ועד כמה. חשוב לציין שמדובר בכרטיס קול חיצוני, הרי מדובר בנייד. מבחינת חיבור PCMIA לא מצאתי, אך אולי מדובר בחריץ ExpressCard בגודל 34 מ"מ? מודה מאוד לעוזרים. עריכה: כמעט שכחתי, השימושים הן קודם כל מוסיקה, אחר כך סרטים וקצת משחקים, אבל העדיפות הברורה למוסיקה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הבדל בין רזלוציה וידיו 1600x1200 Pixel לבין באיכות HD 720p 1280x720 ומי יותר איכותי נחשב?
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר את הגיטרה(גיטרה חשמלית) למחשב ולהקליט ולערוך את המוזיקה במחשב ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם הרסיבר הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=131636 יתאים לחדר של 7-15 מטר מרובע למערכת סראונד? יש לי רמקול רצפה ישן, רמקול קטן אחד של מערכת קולנוע ביתית, רמקול בינוני אחד ושני רמקולים ממערכת nsx-av65 של aiwa השאלה היא האם כדאי לקנות את הרסיבר הזה ב-640 ש"ח או האם כדאי לתקן את המערכת שיש לי שהגלגלת סאונד שלה דפוקה? מוכן להשקיע עוד 200-450 ש"ח אם יש לכם המלצות למערכות אחרות מפרט של המערכת המדוברת
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מסך 32" של פנסוניק (THL-32-C10) ברזולוציה של 1366X768. המסך משמש כטלוויזיה ומחובר ליס מקס HD ושם הכל עובד מעולה, ומחובר גם למחשב עם HDMI בעזרת מתאם HDMI ל-DVI. ניסיתי פשוט כל רזולוציה אפשרית (כולל הרזולוציה המקורית של המסך) גם דרך לוח הבקרה של NVIDIA וגם דרך ההגדרות של WINDOWS אבל אני לא מצליח להביא את המסך לרזולוציה נורמלית. אני כרגע ב-1824X1026 דרך ההגדרות של NVIDIA וזו הרזולוציה הכי נורמלית שהגעתי אליה. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה של LG מדגם 47LD450 וקיבלתי במקום זה 47LD450c (אני מנחש שה-c זה china) על הקופסא היה כתוב בסינית והכיתוב על השלט גם כן בסינית אבל הוסיפו תרגום לאנגלית התפריט בטלויזיה מופיע גם באנגלית אבל הוא שואל שם מה המיקום שלי והאפשרויות הן רק סין והונג קונג... בקיצור זאת טלויזיה שכנראה הייתה אמורה להיות משווקת בסין... אתם חושבים שיש הבדל? יכול להיות שהאיכות שלה פחות טובה בגלל זה וכדאי לפנות לחנות ולדרוש שיחליפו אותה או שזה לא משנה? אני פוחד מאיכות ירודה, הכיתוב בסינית לא ממש מפריע לי... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. נראה לי שזה הפורום המתאים ביותר לעניין: יש לי דונגל DVB-T למחשב (בחיבור USB), שהגיע עם אנטנה קטנה ומינימלית, שאינה מתאימה ואיני מצליח לקלוט איתה דבר. אני רוצה לחבר לדונגל אנטנה אחרת, כיוונית או עם מגבר אקטיבי, אולם החיבור של הדונגל הוא לא סטנדרטי (נראה כמו חיבור אנטנה רגיל - אבל קטן), וכל אנטנה שארכוש, מגיע עם חיבור סטנדרטי. מאידך - אני לא מצליח למצוא מתאם. האם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מתאם שכזה? או אנטנה עם חיבור קטן מהסטנדרטי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, פותח כאן טופיק על הנושא הזה, עשיתי חיפוש וראיתי שלעוד כמה אנשים הייתה את הבעיה הזו ולא הגיעו לפתרון. יש לי GTX 260 עם יציאת DVI וחיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל DVI-> HDMI. בהתחלה הכל היה נראה סבבה אבל אז כשהתחלתי לנגן איזה סרט אז נהיו קצת רעשים כאלה של זמזומים וקליקים קטנים כאלה מהטלוויזיה. עוד לא הספקתי להתעסק עם ההגדרות של NVIDIA אבל רציתי לשאול, ראיתי שיש כרטיס PCIX (שימו לב לא מדובר בכרטיס מסך אלא משהו כזה http://cache.gizmodo.com/assets/resources/2006/09/black_magic_intensity.jpg) שנותן שני יציאות של HDMI מהמחשב, אם אני מתקין אותו במחשב שלי ומוציא ממנו כבל HDMI לתוך הטלוויזיה אני אוכל לקבל תמונה באיכות HD שמעבירה גם סאונד ומסתנכרנת עם החומרה שיש לי על הל…
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים (בלי סאב) למשבח משני לשימוש בסיסי. ראיתי את שלושת אלו: Creative Inspire SBS 245 Altec Lansing BXR1220 Logitech S-120 לכולם יש סקירות טובות בזאפ - שאלה מה הכי מומלץ, והאם יש אופציות אחרות בתווך המחירים זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 856 צפיות
-