עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. השאלה בכותרת. ראיתי ששאלו על חנויות כאלה בכלל (לא רק בחיפה) אבל לא ממש נתנו שם תשובה וסטו מהנושא. חשוב לי שהחנות תהיה בחיפה. יותר ספציפית, אני מחפש אוזניות In-Ear או E71 של Sony או משהו דומה ברמה ומחיר. אם מישהו מכיר חנות בחיפה שמוכרת אוזניות אלו או כל אוזניות איכותיות אחרות, זה מאוד יעזור לי. תודה.

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

התקנתי לא מזמן את הגרסא האחרונה של אייטונס (7) ועכשיו אני שומע את השירים ב2.1 ולא 4.1 כמו שהייתי שומע מקודם (כן אני יודע שזה בעצם קידוד מ2.1 ל4.1 ואין הרבה הבדל) יש איזו הגדרה שצריך לשנות שם כי לא מצאתי?

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  3. שלום, יש לי אפשרות להשיג 4 רמקולים של סוני שבזמנו (לפני 10 שנים) היו עולים כמה אלפים של שקלים + סאב-וופר (אני לא יודע כמה W) שעלה גם הוא כמה אלפים, בקיצור, המערכת מאוד יקרה ואני בספק אם ניתן להשיג אותה היום. בכל אופן, השאלה שלי היא האם ניתן לחבר אותם ישירות למחשב? יש לי כרטיס קול מובה של 7.1 ערוצים, לפי מה ששמעתי (ואני לא ממוחה גדול) שאם אחבר אותם ישירות, כרטיס הקול שלי עלול להשרף משום שהם חזקים מאוד, ויש צורך להשתמש במגבר. האם זה נכון?

• 10 תגובות
    • 6.7k צפיות
  4. Started by itayalter,

אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by thegodx,

חברי הגיימרים וחולי ה FPS האם באמת האיתם משקיעים בכרטיס סאונד כזה? (לא שמתי לב שיש פורום אודיו תעבירו בבקשה לשם.)

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Odedb52,

אם מישהו רק יכול להגיד לי בבקשה איך רואים לפלאג מהסוג הזה: תודה, עודד ב.

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  8. אהלן, הרגע קניתי את האוזניות האלו: http://www.ebay.com/itm/New-Steelseries-Siberia-V2-Gaming-Headset-Headphones-USB-soundcard-/200877124768?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2ec535aca0 כמו שאתם יכולים לראות, האוזניות האלו עולות בערך חצי מהמחיר שלהן בארה"ב (110$), וזה עוד עם משלוח לארץ, לכן אני נוטה לחשוב שהן מזויפות. האוזניות מגיעות ללא הקופסא המקורית (OEM), הכרטיס קול USB מגיע עם הקופסא המקורית, וחוץ מזה הן נראות 100% כמו האוזניות המקוריות (חיבורים עם ציפוי מוזהב וכו'...). בנוסף יש שנה אחריות לכל הסיפור, מה שלא מתאים בדרך כלל למוצר מזויף. רציתי לדעת אם יש מישהו שקנה / שמע / עם ניסיון של קניה כזאת באיביי והאם תוכלו לאשר אם הן מזויפות או לא? אודה לעזרה מהירה (אולי ככה אספ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ksn1981,

שלום לכולם.. אני קונה מחשב חדש עם לוח אם ASUS P5Q DELUXE בקטיגוריית האודיו רשמו: ADI® AD2000B 8-channel High Definition Audio CODEC - Support Jack-Detection, Multi-Streaming, and Front Panel Jack-Retasking - Coaxial/Optical S/PDIF out ports at back I/O - ASUS Noise-Filtering במחשב הישן יש לי כ.קול CREATIVE AUDIGY 1 זה שיש לו פאנל קדמי שיושב במקום ה- CD ROM.. אבל לא הדגם העדכני גירסה 2 השחור.. אלא הגירסה הראשונה עם הפאנל הלבן אז קראו לו AUDIGY PLATINUM !! http://www.guru3d.com/review/creative/audigy/ אני שואל מה ההבדל?? אני יודע ששניהם 24BIT..ה- AUDIGY מלפני 8 שנים אבל הוא נראה הרבה יותר רציני.. מה יהיה עדיף בשבילי??? לא מעניין אותי שום מצב מעבר לסטראו ואני גם אעשה כמה רי…

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  10. היי ברשותי כרטיס TV מסוג WINTV PVR 150 ואני משתמש בויסטה 32. בעזרת איזו תוכנה אני יכול להשתמש בכדיי לראות TV על המחשב ללא הVMC? קיבלתי עם הכרטיס את הדיסק ואת התוכנה שמגיעה ביחד אבל היא לא עובדת כלל..!! (WINTV2000)

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. אני רוצה לקנות טלויזיה בגודל 32'' המרחק צפייה הוא 2-1.5 מטר וגם זה המקום שיש לי בחדר, התקציב 2500 עם חריגה של עד 300 שקל חשוב שהטלויזיה תיהיה עם 3 חיבורי HD אבל לא חובה, שימושים PS3 XBOX360 ממיר HD סרטים HD שיראו טוב. אני מתלבט בין Samsung es5600 ל Samsung eh5300. אני לא יודע מה קורה כלכך מצד ראשון ES5600 יותר מתקדמת אבל אומרים שב 5300 רואים יותר טוב. מעבר לזה כתוב פה: http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate שהHZ של סמסונג הוא לא אמיתי והוא פחות ממה שכתוב. אולי עדיף ללכת על LG או איזה משהו? תודה אחים

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  12. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by SeaMonster,

האם סאב שממוקם 5 ס"מ ממסך LCD יכול ליפגוע בו? מדובר בסאב של JBL Creature 2

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by Flea,

טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני רוצה חוות דעת לפני קנייה (בבקשה רק מי שיש לו את הריסברים האלה) ואם מישהו יודע אם יש הבדל נוסף בינהם חוץ מההספק. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by olmert,

שלומות! מצאתי בבוידם מערכת של Kenwood הדגם הוא FXD M55-N פלוס שני רמקולים מדגם LS M55-N המערכת במצב מצוין והייתי שמח אם אולי תוכלו להגיד לי כמה היא בערך שווה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

חבר שלי הביא לי סוללה למיני אייפוד שלי מחו"ל... השאלה שלי היא איך ולאיפה מחברים את הסוללה? קיים מדריך באינטרנט או מישהו שמכיר ויודע איך ואיפה להרכיב אותו? תודה מראש

19. Started by eozeri,

אהלן, הבנתי שה xstreamer מאוד חזק בשוק, אבל התגובות עליו בזאפ קצת קשות... ניתוקים בwireless, תפריט איטי, שלט שחייב זוית מדוייקת וכו'... לעומת זאת, נתקלתי בapex 300 navu... ואין עליו שום חוות דעת. יש למישהו המלצה לסטרימר אלחוטי טוב שתומך בעברית, משהו עם אבא... בתקציב של 800-900 ש"ח? תודה רבה, אייל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מישהו מכיר חנות בנתניה, שמוכרת את האוזניות האלו במחיר טוב? תודה.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  21. שלום, אני רואה פה בלוחות יד שניה הצעות ל 4 רמקולים ממערכות קולנוע, עם סביבות ה 50W ומעלה RMS, באיכות צליל טובה, באזורי ה 150 ש"ח. בעוד שמערכת חדשה 2.1 ב 150 ש"ח נותנת כ 13W RMS. האם יהיה כאן איזשהו הבדל בחווית השמע? (בהנחה שאיכות הרמקולים טובה). האם הסאבוופר כל כך חשוב? מדוע איני יכול לחבר פשוט את 4 הרמקולים למחשב ולהגדיר אחד מהם שיתן צלילים נמוכים? למוזיקה, סרטים, משחקים וכו'... תודה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. יש לי כרטיס קול של realtek שהגיע בנפרד עם לוח עם DFI. עכשיו יש לי בעיה בחיבור הירוק. ניסיתי לחדש את ההלחמה אבל זה לא עזר. כמו כן שמעתי שכול החיבורים בכרטיס קול יכולים לשמש בתור החיבור הירוק וכך ההפך אך זה לא הצליח. כאשר אני מחבר את האוזניות\רמקולים בחיבור אחר אין לי שום מסך בחירה. אשמח לרעיונות

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Svideo,

בעבר ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יציאת SVIDEO, ובטלויזיה יציאת 21 פינים. רכשתי את הכבלים/מתאמים הרצויים, חיברתי, כווננתי את כרטיס המסך להוציא את הפלט לטלויזיה, אך מאז אין יותר סאונד בטלויזיה. (שלא לדבר שגם הצלחתי להעביר את התמונה). הייתכן שעשיתי משהו לא תקין, שפגע בסאונד של הטלויזיה ?

• 11 תגובות
    • 934 צפיות
  24. אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, במחשב יש יציאת S-Video, ובטלויזיה יש SCART (אם אני לא טועה במונח, הכוונה לחיבור הרחב עם 20 פינים) כמו כן כרטיס המסך המובנה בלוח האם במחשב תומך בכך (NVidia משהו). לפני שאני הולך לקנות את כל הכבלים שבעולם, אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אילו כבלים צריך בדיוק, אילו כבלים לסאונד, אילו לתמונה וכו'. אגב, כדי לעבוד בשלבים ולפשט את הנושא, האם יש אפשרות להשתמש בהתחלה רק בכבלים של העברת התמונה, לראות שיש בטלויזיה תמונה, ואז להעביר את ה Sound ? (או להיפך כמובן). אבל הכי חשוב, אני צריך לדעת מה לקנות ואיך לחבר, עשיתי חיפוש בפורום, אך לא מצאתי משהו מדוייק. אודה לכל תגובה. Thanks !

• 13 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by THE FOX,

מחפש אוזניות לתחום מוזיקה האוס וטראנס בעיקר. דיוק בצלילים שיוכלו לתת באסים מדוייקים ולא מרוחים לא הייתי כל כך מרוצה מ הPX100 היה חסר להם את תחום הבאסים והטונים הגבוהים היו צורמים מעט :-\ יצא לי לשמוע את SennheiserHD200 והצליל שלהם ממש טוב החזרתי את ה PX100 לחנות והמליצו לי כעת על כמה דגמים: Sennheiser HD485 Sennheiser HD465 Sennheiser HD435 אלה אם ארצה. Sennheiser HD497 Sennheiser HD205

• 8 תגובות
    • 946 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.