עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Ice-maniac,

אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש לקנות רמקולים חדשים בתקציב של 600 ש"ח +/- למטרת משחקים ,סרטים ומוזיקה עם דגש על סרטים ומוזיקה אני חשבתי ללכת על אחת מהאופציות הבאות GigaWorks T20 Inspire 5.1 P5800 X540 ATP3 אז מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by liran82,

ברשותי SMART TV של טושיבה דגם 50L7365 אחרי עידכון תוכנה שקיבלתי הטלוזיה רושמת לי הודעה כול פעם שאני מנסה להפעיל שירות רשת no illustration of this service is available in this demo mode please connect your TV to the internet אני יודע שיש לטלוזיה חיבור לרשת יש לה כתובת IP ואני מצליח לעשות PING אליה גירסת התוכנה שלי היא : 7.1.90.34.01.1 MBOOT version : 00503247 נסיתי לאפס את כול הגדרות אבל זה לא עזר איך אני יכול לצאת ממצב ה demo תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by exercise,

איזה טלוויזות 29"+ CRT מומלץ לקנות היום לסלון ? וגם איזה טלוויזית LCD מומלץ לקנות לסלון שתהיה בגודל תמונה לא רחב זהה ל 29" CRT וגם שתחובר רוב הזמן לממיר של HOT ותציג איכות טובה ? אני מחפש דגמים שניתן להשיג בחנויות חשמל ולא משהו ביבוא איזוטרי. בסוף הלכתי על ה 37lc53 של LG זה 37 אינץ, איך היא יחסית לתחרות שלה בגודל זה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ktulu,

היי, אם השאלה לא מתאימה לכאן, נא להעביר למקום המתאים. יש לי מחשב נייד של HP עם חיבור HDMI. יש לי מסך LCD של טושיבה עם HDMI. קניתי כבר HDMI ל HDMI וחיברתי בין המחשב לטלויזיה. מבחינת תמונה אני בסדר, אני חושב, אין לי בעיה. הבעיה היא בסאונד. אני מקבל סאונד בסך הכל לא רע, אבל בליווי רעשי רקע מעצבנים כאלו, לא מוצא את המילה המדוייקת לתאר את זה, אבל באנגלית הייתי אומר ש: sound crackles משהו כזה. למישהו יש רעיונות מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי לפטופ עם וינדוס 7 חיברתי אותו עם כבל HDMI ל-LCD כדי לצפות בסרט, אבל לא שומעים קול אני יודע איך מגדירים את הקול ב-XP אבל לא מוצא את האפשרות ב-7 מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. מה דעתכם על הרמקולים הבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=2531&CatCode=416

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני זקוק לאוזניות אלחוטיות בתקציב של עד 160$ שיתאימו למגבר שלי. למוסיקה (פינק פלויד בצד העדין... ו-METAL לסוגיו בצד הכבד) ולסרטים. אני אשמח לקבל לינקים למוצרים בחנויות בחו"ל (רצוי עם מחירים ומחירי משלוח סבירים ) בנוסף , עוד 2 תהיות... האם לאוזניות חוטיות יש יתרון על האל חוטיות בנוגע לאיכות הסאונד? והאם ישנן אוזניות 5.1 (אמיתי.... לא אפקטי סראונד) ששוות את ההשקעה (לסרטים ול-DVD AUDIO) ומתאימות למגבר? ורק הבהרה קטנה..... למחשב אין שום קשר לעניין.... הכל נעשה בין ה-DVD ל-RECIVER. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by SubX,

דגם הטייפ הוא:DC-Z72 של חברת Pioneer לפני כ5 שנים קילקלתי אותו בכך ששיניתי את המתחים שלו והפיוזים נשרפו.. עכשיו אני לא יודע על אלו מתחים הוא אמור להיות, במידה שאני יחליף לו את הפיוזים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אהלן, יש לי שאלה שבטח שאלו בעבר (הרחוק?) די הרבה.. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה שמנה ישנה, *בנוסף למסך מחשב*.. לטלוויזיה יש חיבור צהוב-אדום-לבן (לCOMPOSITE?) בלבד למחשב יש: 1. מהלוח אם יציאת VGA ו-DVI (שלא בשימוש ולדעתי הן גם לא מוגדרות בכלל) 2. מהכ. מסך שתי יציאות DVI (שלאחת מהן מחובר המסך מחשב - DELL 2209WA) ויציאת SVIDEO הכ. מסך Radeon HD 4800 (מ. הפעלה ווינדוס 7 64 ביט) המטרה היא אפשרות לשים נגיד סרט במחשב ולראות אותו בטלוויזיה.. ככה שצריך שגם הוידיאו וגם האודיו יצאו מהטלוויזיה, מבלי כל פעם לחבר ולנתק כבלים מהמחשב.. בעיקרון מוכן לוותר על האודיו, ושהוא יצא מהרמקולים של המחשב, ורק התמונה תצא מהטלוויזיה.. האם אפשרי? האם יש כבל שמחבר בין השניים (המחשב וטל…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום. יש לנו DVD אבל הוא לא קורא הרבה פורמטים ולא קבצי תרגום. הייתי מעדיף משהו שאוכל להעביר אליו את הסרט דרך USB ולא שאצטרך לצרוב דיסקים (זה פאסה, כאילו דה) אבל אם יש הבדל משמעותי במחיר אז עדיף עם דיסקים. התרגום הוא ברוסית, אז צריך שהמכשיר יקרא את זה. משהו זול אם אתם מכירים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. ראיתי כמה לוחות אם שיש להם כרטיס קול מובנה ..חלקם עם 6 ערוצים וחלקם 7 או 8 . לא כ"כ מבין בזה ...האם זה קשור לכמות היציאות\כניסות בחלק האחורי של הלוח ? או שזה מיועד לערוצי הקלטה עם תוכנות או בכלל שזה קשור לכמות הרמקולים שניתן לחבר למחשב (קולנוע ביתי) ? אודה אם תוכלו להסביר בקצרה בנושא או אפילו קישור למאמר \ ת'רד (עברית) .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by viperch1x,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות אוזניות לגיימרים (חשוב לציין שאני משחק כרגע משחקים כגון TACTICAL OPS COUNTER STRIKE COD) וזה השימוש היחידי של האוזניות. כרגע יש לי את הסנהייזר PC350 שאני לא ממש מרוצה מהם אני שומע שמתקרבים אליאבל אני לא שומע בדיוק מאיפה כאילו מאיזה כיוון. יש לי כרטיס קול בנוי בלוח אם (7.1 נראה לי כי יש שם 6 יציאות). אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות על מנת לקבל את הביצועים הכי גבוהים שאפשר למטרה שלי שזה לשמוע צעדים ויריות. אני מתלבט בין 3 אוזניות עיקריות הרייזר מגלדון, סטיל סרייס 5HV2 עם או בלי הכרטיס קול USB או ה 7H החדש של סטיל סרייס. בבקשה מי שבאמת מבין ויכול לתת לי מידע מדויק לגבי מה הכי מתאים לצריכים שלי זה יהיה מעולה. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום. ברשותי הציוד הבא: טלוויזיה 75 אינץ של LG דגם UA75H7000AW רסיבר ימאהה דגם NATURAL SOUND AV RECEIVER AX-V765 הרסיבר הזה מדגם ישן ללא כל יכולות אלחוטיות. אני רוצה לשמוע את הטלוויזיה דרך הרמקולים של הרסיבר ללא שימוש בכבל אופטי או HDMI. השאלה היא: האם יש איזה מתאם BLUTOOTH או משהו דומה שיכול לבצע את הדבר הזה בצורה טובה. בתודה מראש.

17. Started by yuval_cohen,

כמה איפודרים אתם מעריכים שיש בישראל? אני מציע שנעשה עצומה וירטואלית על זה שאפל יוציאו תמיכה בפונטים עבריים, אם יהיו מספיק אנשים.. אולי זה ילך

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by bono_71,

שלום לכולם. קיבלתי את הרסיבר החדש שלי http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=745786 לרסיבר יש כניסות HDMI וגם יציאה. כרגע הוא מחובר בכבל דיגיטלי רגיל. השאלה שלי היא אם אפשר לחבר אותו דרך יציאת HDMI בכרטיס מסך? דגם הכרטיס שלי ATI HD4350 יש לי גם מסך DELL 2410 עם כניסות HDMI . בקיצור מה הדרך האיכותית לנצל את הרסיבר מבחינת HDMI דרך הכרטיס מסך והמסך עצמו,אם אפשר בכלל? תודה לעונים ושבת שלום..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Fetalo,

אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shakedd,

יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה

22. שלום לכולם יש לי תקציב של 150 דולר לאוזניות , מזמין מאייבי אני מבקש המלצות לאוזניות , מהסוג שהוא מלא כאילו לכל האוזן לא הקטנות המציקות שיהיה חצי אטום , חובה שיהיה איכותי ועדיף שיהיה אחריות לכמה שיותר זמן על הדרך אם אפשר לינק למוכר טוב באיבי שמוכר אוזניות טיובות תודה חברה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני מחפש רמוקלים 5.1 של חברה טובה יש לי את הכרטיס קול הזה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=26978 ואני מעונין ברמקולים אבל בגלל שאני רוצה 5.1 ואני רוצה לתלות את הרמוקילים בפינות אני חשוב לי שיהיה לי איזה שלט או משו כזה לשלוט על הווליאום כי אני לא יקום כל פםעם לאיזה רמקול שתלוי בקיר כדי להגביא \להלמיך אז כאילו או שיהיה שלט או השליטה על הסאונג תיהיה בהרמקור המרכזי או מהסאב תודה רבה רבה למגיבים ישמח לקבל תגובות מהירות והמלצות על רמקולים...[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 08:32:55 Nישהו פה יכול לעזור לי?[br]פורסם בתאריך: 11.05.2007 בשעה 18:26:20נו מה אין אנשים בפורום הזה שמוכנים לעזור?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני משתמש היום ברמקולים של לוגיטק, ה Z5500 שלהם ובכרטיס קול של קרייטיב, האוודיג'י הראשון שיצא והוא מגיע עם פאנל שיש בו כל מיני סוגי חיבורים ואחד מהם הוא האופטי בחיבור טוסלינק, השאלה שלי לגבי זה איך הלוגיטק יכולים לשדר 5.1 כמו שהחיבור האנלוגי יודע להוציא? כי שמתי לב שבחיבור האופטי ברמקולים האלה יש 4 מצבים של - סטריאו, סטריאו X2, דולבי דיגיטל PL2 למוסיקה ודולבי דיגיטל PL2 לסרטים, ולעומת זאת בחיבור האנלוגי יש גם דבר שנקרא DIRECT שזה בעצם מצב שהרמקולים משמיעים בדיוק מה שיוצא מהכרטיס קול ובלי שום פיענוח מצידם... לרמקולים האלה אין אפשרות להשמיע 5.1 דרך החיבור האופטי כמו שהאנלוגי יודע להוציא?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. לאחר הרבה המתנה ובדיקות, ותוך השארות במסגרת תקציב, רכשתי את מערכת הרמקולים Wharfedale Crystal 4.3 5.0 - כלומר, שני רמקולים עומדים, שני רמקולי מדף, ורמקול סנטר. רכשתי אותם כמעט חדשים ממישהו שרוצה לשדרג לרמקולים אימתניים יותר. מה שחסר עכשיו להשלמה זה: רסיבר (כנראה Marantz SR6014), וסאבוופר (מכוון לקנות אחד של Wharfedale גם כן. 10 אינץ')

דיונים חדשים בפורומים