אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי קצת בנעוץ ולא מצאתי את מה שאני מחפש השאלה שלי כאזת: איך אני עורך קובץ כזה הכוונה להוסיף לו כתוביות וצפיה בDVD? חשוב לציין: יש לי מושג איך להיתעסק עים קובץ AVI והמרתו לDVD, התוכנות שאני משתמש בהם לא יעלות לפורמט הזה, תודה על העזרה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=146849 שלום.ובכן יש לי את המגבר שמצויין בקישור ויש לי את הרמקולים שבאים איתו שעברו שיפוץ על ידי (החלפתי להם את יחידות הרמקול וופר מידריינג' וטוויטר).עכשיו מצאתי אחרי חיפוש מאד ארוך דגם זה פחות או יותר אבל מאדם שמוכר אותם במחיר דיי טוב.אבל יש קאצ'. הוא לא מוכן לשלוח תמונה ואני מחיפה והוא מבאר שבע.ואני מאד רוצה את הרמקולים האלה לשיפוץ מקיף (אני מין הסתם אחילף את יחידות הרמקולים בחדשות).הוא אומר שמצב התיבות בסדר והן ניראות ממש טוב.לי חשוב שהתיבות שלמות כל השאר ניתן לשיפוץ מקיף מה עושים ??? עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן MP3 חדש וכנראה שאלך על ה- Zen Micro של קריאטיב. מכיוון שאין לי זמן לעשות סקירה מעמיקה של הנושא, רציתי לודא שאני לא עושה טעות ואולי כדאי לי ללכת על משהו אחר באותו המחיר (סביבות ה- 1200 ש"ח)... נ.ב על איזה צבע אתם ממליצים?
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש אבל השארתי את נושא הרמקולים לסוף. אני מעוניין לקנות רמקולים בתקציב עד 1000 ש"ח. חשבתי על המיקרולאב 7C סולו , אבל בדקתי ב- TMS ונגמר אצלהם המלאי שלו. אשמח לקבל המלצות או חוויות מרמקולים שנכנסים בקטגוריה של עד 1000 שח. עוד אשמח לקבל חוות דעת על הרמקולים של מיקרולאב X23 5.1 ( זה מה שיש ב- tms כרגע בטווח מחירים שלי ) זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-Z87X-D3H for 1150 אז אשמח לדעת אצטרך כרטיס קול במידה ו... למרות שקיבלתי את הרושם שהכרטיס קול המובנה בלוח הזה דיי טוב. *** אני יודע שבפורום הספציפי פה , אין הרבה תגובות והמלצות , אבל אני אשמח אם תעשו את היוצא דופן וכן תתנו את הדעת פה , אני פשוט חסר אונים בקשר לרמקולים
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה לנעול כל פעם מה הבעיות לתת הסבר קטן על למה נעלתם ואז אני יפסיק לפתוח סתם תדרים עצבנים על למה נעלתם, אז מה הקטע שלכם תנו הסבר קטן ואני יפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
שלום קצת קשה להסביר בכותרת את הבעיה, יש לי לוח אם Asus p5q pro, יש בו יציאה דיגיטלית RCA וחיברתי אותה לרסיברYamaha RX-v559 בנוסף אם זה משנה, יש לי כרטיס קול Creative sound X-Fi Xtreme Audio, אין בו יציאות דיגיטליות והוא מחובר לאוזניות רק. יש לי Windows 7 ושאני עושה בדיקה של Dolby Digital או DTS אני רואה שהרסיבר הופך ל 5.1 וזה מזהה את המצב ועובד מצויין אך בסרטים HD, 6 channels פשוט זה לא עובד, הרסיבר לא הופך ל 6 ערוצים כמו שאמור לקרות אני מוסיף פה תמונות שימחישו מה שקורה. פעם זה עבד לא יודע מה קרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאולי זה נשמע טיפשי, אבל יש לי אוזניות ישנות של סוני שאני מאוד אוהב אבל הריפוד שלהם כבר קרוע. הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כיסוי שכזה? האוזניות הן די פשוטות אבל חבל לי להפטר מהן! הצורה שלהן היא לא עגולה אלא אובאלית(אלפטית,ביצתית) ככה שהצורה הזאת לא סטנדרטית ולכן עוד לא הצלחתי למצוא תחליף! תודה רבה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין כלום בתחום של כרטיסי טלויזיה. רציתי לשאול אם אני קונה כרטיס טלויזיה יש אפשרויות לקלוט את השידורים הדיגיטלים ישירות מהחיבור בקיר, או שצריך לעבור דרך הממיר קודם ואז מה שרואים בממיר רואים במחשב? תודה, אור.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים חבר שלי שלך לי קובץ וידאו ב פורמט MKV שמתנגן בסדר במחשב אבל השאלה שלי אם הוא מתנגן בכלל בדי.וי.די או שאם כבר בדי.וי.די אז אני צריך רק את ההכי חדש?... ואם לא אז האם יש אפשרות לפרמט את הקובץ לפורמט של DIVX שהדי.וי.די שלי יקרא אותו. ניסיתי את DVD X CONVERTER שזה אכלה תוכנה אבל לא תומכת בקובץ.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס קול 5.1 פשוט יד שנייה...יש לי כרטיס קול onboard ac97 הלוח שלי הוא gigabyte GA-8SQ800....עכשיו נהרסה לי היציאה של הline in בגלל שנשבר לי בפנים החיבור של הרמקולים ואי אפשר להוציא אותו :\...אז אני מעוניין לקנות כרטיס חדש...כמה יעלה לי אחד משומש ופשוט אבל לא פחות טוב ממה שיש לי onboard? תודה לעורים
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עדיין מתלבט בין solo6c\7c לבין מערכת 2.1 בגלל עוצמת הבאס שממה שהבנתי לא תספק אותי בSOLO (אני שומע בעיקר טראנס פסיכדלי ו-dubstep). אז בקיצור רציתי לקבל המלצות על מערכות 2.1 עד 900 שקל שיהיו איכותיות, עם צליל מפורט ובאס חזק.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזית LCD. ברצוני לחבר את הדי וי די ואת הפלייסטיישן לטלויזיה. לשם קח אמרו לי לקנות כבל קומפוננט כחול אדום ירוק שהולך כך: אדום-------------אדום ירוק--------------ירוק כחול-------------כחול וכבל RCA אדום ולבן: אדום--------אדום לבן----------לבן מישהו יודע איך מחברים את כל זה??! תודה רבה מודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות דיוידי מקליט אבל עם הרדיסק...היכן ניתן למצוא חיה כזו? היה לי דיוידי מקליט של אפאקס אבל העין שלו נדפקה,ולכן מחפש דיוידי עם הרדיסק.. על איזה אתם ממליצים, ואם אפשר קישור להיכן לקנות..... תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש בתי קולנוע תלת מימדים, בהם יש פשוט שני מקרנים שמקרינים בפאזות אחרות(נדמה לי, עשיתי פיסיקה כבר מזמן) ועם משקפיים מקטבות מבדילים בין כל תמונה של כל אחד משני המקרנים לכל עין בנפרד. השאלה שלי, האם יש מקרן תלת מימדי ביתי? מה האיכות שלו? והאם אפשר ליצור מקרן תלת מימדי משני מקרנים כ"עשה זאת בעצמך"?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמו שכתוב למעלה.... מכירים את התופעה שאתם מריצים סרט והאודיו שלו נמוך בטירוף וצריך להגביר את הרמקולים לפול ווליום בשביל לשמוע נורמלי ולפעמים עדיין חלש מידי (ויש לי ATP3... ) ואז מישהו שולח לך הודעה באיסיקיו וה אואו כמעט ושובר את החלונות? אמרו לי כבר שאפשר דרך הקודק להגביר את האודיו לסרטים עם אותו הקודק ...אבל זה יגביר סרטים עם אודיו נורמלי יותר ממה שהם אמרוים להיות אני זוכר שלפני הרבה זמן דרך VD הגברת את האודיו בכמה סרטים,אני פשוט לא זוכר איך ואיפה.... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
MEElectronics היא חברת אוזניות קטנה מקליפרוניה שככל הנראה לא ממש מוכרת בישראל (אך דווקא מוכרת לטובה בקרב האודיופילים), וזה לדעתי, ממש חבל. החברה מתמחה בייצור אוזניות שנותנות תמורה מלאה למחירן, בקיצור, אוזניות משתלמות במיוחד. היום הביקורת שלי תעסוק בדגם הA151 שלהם. דגם ה A151 כולל בתוכו דרייברים מסוג ArmatureBalanced, דרייברים שידועים בכך שהם מפיקים את הצליל בדיוק כפי שהוא נועד להשמע. אלו אוזניות In Ear ולכן הן גם נועדו לאטום רעשים מבחוץ. האוזניות אמורות להיות מולבשות מאחורי האוזן ("Over The Ear"), אך ניתן ללבוש אותן בנוחות בכל אחת מן הדרכים שנראות בתמונה: נתונים טכניים: דרייברים מסוג Balanced Armature תחום תדרים: 15Hz-20KHz רגישות: 111 dB התנגדות: 2…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש איזה שהוא כבל שיכול לחבר את החוטים השחורים והאדומים האלה לחיבור נורמלי לחור הירוק במחשב כדי שאוכל לשמוע מהמערכת בתור רמקולים? במקום לקנות רמקולים מעפנים ב30 שקל שיהרסו אחרי חודש . כל דרך אפשרית ? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מיני מערכת של טייפ ורדיו וגם כניסת AUX בין השאר שיכולה להגביר אוזניות או אולי אומר OC לאוזניות קטנות ומסכנות עד כדי רתיחת האוזניות ושמיעתם מס' מטרים מהם כמו רמקולים חלשים כאלה. אז אפשר להשתמש באוזניות או ברמקולים פשוטים אם צריך אפשר להשתמש באיזה מערכת מסכנה כמגבר והנה הרעיון: לרוב האנשים יש כיסא מסתובב ולדעתי יהיה מגניב לגמרי אם יהיה רמקולים בכל ידית או אולי בצידי גב הכיסא או בחלק האחורי של גב הכיסא גם למי שרוצה סראונד מלא. התוצאה: שמיעה מצידי הגוף שלכם ומאחוריכם, הרגשה מציאותית יותר כמו בסימולטור. אפשר להוסיף סאב וופר ולחבר אותו איכשהו אבל שלא יפול או יכביד על הכיסא והוא גם ידאג לרטט בכיסא. אשמח לשמוע תגובות ממכם חברה ואני מקווה שאני אוכל ליישם את הרעיון בקרוב וגם …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אוזניות איכותיות יחסית עד 500 שקלים. בעיקרון לאנדרואיד גלקסי 5,שיהיה מיקרופון ואפשרות שליטה על שירים ושיחות.(לא הכי חשוב אבל רצוי.) אפשרי On ear או In ear,אחד מהשניים. כרגע Over ear לא מתאים לי בתור חייל. בהתחלה חשבתי על אלה: http://smsaudio.com/products/street-by-50-on-ear אבל קיבלתי המלצה חמה לא להתקרב,שהם גם לא תאומות אנדרואיד. האם זה נכון? בקשר לסיגנון מוזיקה,אני שומע כמעט הכל מהכל. אשמח להמלצה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה מגבר (חדש) בשביל לתפעל 2 רמקולים קדמיים בעוצמה של 250Watt RMS כל אחד, אני מחפש מגבר שיש בו כיוונים של מיד, בס וטרבל ויציאות לרמקולים (עם חוטים לא פינים) ואפשרות לAUX בסטריו. הא ועוד דבר זה מכשיר Pre-Amp חדש של מארנץ' הבנתי שהוא יקר אבל השאלה היא עם זה סוג המכשיר שאני צריך?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך רמקולים במערך 2.1, אני רואה יחסית הרבה סרטים, שומע מוזיקה ומשחקים. איזה רמקולים מומלצים לתקציב הזה? הנה כמה רמקולים שראיתי בחיפושים: Creative SBS A300 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593804 Altec Lansing BXR1121 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676540 Logitech LS21 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=717766 Creative SBS A200 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=598020
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיה 43 אינג של סוני, ומנסה להבין למה ההבדל המטורף בין שני טלויזיות 43 של סוני? אני די בור בעניין החומרה שלהם, אז אשמח אם מישהו יכול להגיד לי אם היקרה יותר עדיפה או הזולה מספיק איכותית? הזולה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזית-LED-43'-SONY/SONY-KD~43XE7096BAEP היקרה יותר: https://www.lastprice.co.il/טלוויזיה-43'-Sony/SONY-KD43XE8096BAEP
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-