אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות את הגרסת ה-2GB (כמתנה) ורציתי לדעת מה דעתכם על ה-NANO. עשיתי גם חיפוש מחירים ומצאתי שבארץ הוא נמכר במחיר של 1200 ש"ח (הכי זול). מישהו שמע/ראה מחיר יותר זול ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש עכשו רמקולים חדשים ואין לי יותר מידי זמן לחפש חנויות ולשמוע 20 דגמים... חשבתי על הקריאיטיב T40, אבל אני כבר הרבה זמן לא בדקתי מה יש בשוק והT40 קצת מעל לתיקרה שאני מקציב לעצמי... יש הצעות נוספות?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בשבוע הקרוב אמא שלי תטוס לווינה. עכשיו, כידוע, בארץ יש מיסים כבדים על כמעט כל דבר, לכן אם ניקח לדוגמה קניית iPod, אז טיסה לטורקיה ונופש שם של שלושה ימים וקניית iPod שם וחזרה יעלו בערך כמו iPod בישראל. אז אם נמצא iPod בכל מקום אחד בחו"ל, נחסוך לפחות 600 שקל, אם לא יותר. אמא שלי הסכימה לקנות לי את ה iPod בחו"ל בתנאי אחד: שאני אמצע לה חנות אחת שמוכרת את ה iPod בווינה, כדי שהיא לא תצתרך לערוך חיפושים בארץ זרה. אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אני אשמח לעזרתכם, יש לי מגבר/ רסיבר של פיוניר דגם htz-121 ואין לי מושג איך אני מחברת אותו לטלויזיה ולממיר... מבאס לגמרי שזה כזה מסובך, או שרק לי זה מסובך..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שאין לו NetMD-האם אני אוכל להקליט אליו שירים (MP3) מהכרטיס קול onbaord המעפן שלי?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן MP3 על סגנון האייפוד והאייריבר....יענו מבוסס הארד דיסק....אני רוצה של 5-15 ג'יגה...לא יותר לא פחות... בכמה שיותר זול וכמה שיותר טוב....על איזה אתם ממליצים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בין MX5021 ALTEC LANSING לבין לוג'יטק z2300 ההפרש במחיר זניח
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי טס לארה"ב בקרוב - הבנתי שזה האוזניות הכי משתלמות במחיר , אבל אפשר עוד כמה שמות של אוזניות באותו איזור? אני מחפש אוזניות בלי מגבר (מן הסתם בכזה תקציב ...) בעיקר אני שומע מוזיקה עברית או רוק קלאסי - מוזיקה שקטה בקיצור. אל תציעו לי את הGRADO SR60 - הן יקרות מדי , 50 דולר זה הגג לגמרי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו.משהו טוב בלי יותר מידי פוזה רק שיעבוד טוב ויהיה אלכיפק לא מחפש מותג או יותר מידי דאווינים ולא מחפש משהו זול וזבל אחד שאני יוכל לעביר בו תיקיות כמו צריך שיהיה לו כפתור MUTE ויראה את השיר על המסך בצורה ברורה תקציב:עד 700 ש"ח על מה ממליצים?(רק מנסיון בבקשה) תודה רבה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש אוזניות IE איכותיות עד הסכום הנ"ל, מוכן להתגמש ב50-100 שקל אם מאוד שווה את זה. חשוב שיהיה דגש על בס, אין לי בעיה עם אלחוטי כל עוד אני לא משלם סתם והתמורה שווה למחיר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום יש בתי קולנוע תלת מימדים, בהם יש פשוט שני מקרנים שמקרינים בפאזות אחרות(נדמה לי, עשיתי פיסיקה כבר מזמן) ועם משקפיים מקטבות מבדילים בין כל תמונה של כל אחד משני המקרנים לכל עין בנפרד. השאלה שלי, האם יש מקרן תלת מימדי ביתי? מה האיכות שלו? והאם אפשר ליצור מקרן תלת מימדי משני מקרנים כ"עשה זאת בעצמך"?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[TABLE=class: forumline, width: 100%] [TR] [TD=class: left-row1, width: 100%, bgcolor: #EFEFEF][TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2]התקציב שלי הוא באזור ה- 2000-2500 ש"ח המטרה מבחינתי היא שהמערכת תשמע כמה שיותר טוב (מבחינת סאונד - סראונד וכו') בשימוש רגיל בטלויזיה, צפייה בסרטים באיכות גבוהה/רגילה במחשב, משחקים מתקדמים במחשב (הגדרות גבוהות 1080P ותומכי סראונד / 3D) (יש לי מחשב נייד חזק מאד), דיויודי/בלו ריי/ נגנים פחות מעניינים אותי, אני לא משתמש בזה כמו כן אשמח לתכונות מיוחדות, כמו קריוקי, הקלטה וכו' בד"כ המחשב הנייד מחובר לטלויזיה ... אז שתוכל לתמוך בזה .. מבחינת סאונד, והבנתי שהיא גם משפרת את התמונה??? אני לא מבין גדול, אבל אעדיף אחת שתומכת במכשירי בלוטוס, …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משעמם לי, אני מודה. מחפש איזה פרוייקט לקיץ, עד הגיוס. אני מעוניין לבנות DAC בסביבות ה 200-300 ש"ח לכל הרכיבים. אשמח לקבל עזרה והכוונה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות טלויזיה חדשה לחדר. היא תהיה תלויה על הקיר מול המיטה, במרחק 2.40 מטר ממני. המטרה העיקרית שלה תהיה לצפות בסרטים ותכניות מהמחשב בחיבור HDMI, בעיקר תכני 720p. ואולי גם משחקי מחשב. מצד אחד אני חושב ש 32" תרגיש קצת קטנה מדי, מצד שני 37" עלולה להיות גדולה מדי... אני חושב שהיא תהיה תלויה ככה שאסתכל עליה בזווית מלמטה, זה פוגע באיכות צפיה בצורה משמעותית? (אני לא חד עין במיוחד). ושאלה נוספת, האם כבל HDMI באורך 7-10 מטר יפגע באיכות התמונה משמעותית? על איזה נתונים של הכבל צריך להסתכל בשביל להחליט מה הכי טוב? ראיתי הבדלי מחירים גדולים בין כבלים באותם אורכים.. תודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי כל כך ידע בנושא אוזניות, אז מבקש את עזרתכם, נסיתי לקרוא את הטופיקים בנושא האוזניות בתקציב שאני מבקש, אבל כמעט ולא מצאתי זכר לדגמים שאני רוצה לשאול עליהם. השימוש באוזניות יהיה לחיבור למחשב, ולראות סרטים ולשמוע מוזיקה. ראיתי כמה דגמים שנראים מעניינים: - 250 שח: SRH240-A Professional Quality Headphones Sennheiser HD 205 350 שח: Sennheiser HD428 SteelSeries 5H V2 Headset Black השאלה שלי, האם תוספת של 100 שקל תיתן מענה באמת ששווה את התוספת בשביל השימושים שלי. אם יש דגמים נוספים מומלצים, אשמח לשמוע תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשעה טובה השלמתי את קניית מערכת הקולנוע הביתית החדשה שלי (ותודה לכל העוזרים!), הכוללת: רסיבר: YAMAHA RX-V430 קדמיים: TANNOY MX-3 סנטר: Infinity REF-100 אחוריים: My Sony's.. בינתיים לפחות.. עכשיו נשאר רק לחבר אותם למחשב... כרגע יש לי SB Live! Value, ואני מניח שאין שום סיכוי שהוא יתאים למטרה (שהיא, כמובן, חיבור דגיטלי מלא ע"מ להנות מ-AC3 ב-DVD, ובאיכות סאונד מושלמת במוזיקה\משחקים), ולכן חשבתי על Hercules Game Theater XP 6.1 שיתחבר לרסיבר בעזרת כבל אופטי.. אפשרות נוספת היא ה-SB Audigy 2, שאומנם הוא יקר יותר, ואפילו לא כולל פאנל חיצוני, אבל אני עדיין מאמין יותר בקריאטיב בכל מה שקשור לכרטיסי קול.. זה פיתרון טוב? קיים פיתרון טוב יותר \ זול יותר ? כמו כן, מה ההבדל בין ה XP 6.1 ל…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח Abit IT7 MAX שמגיע עם כרטיס קול 6 ערוצים. האם לדעתכם הכרטיס קול הזה מספיק או שעדיף להוסיף כרטיס קול נוסף?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר cerwin vega ve 28s הוא התחיל לעשות לי רעשים פק פק ולפעמים רעש נמרח כזה פחחחח.. עכשיו החלפתי פעמיים את הכבל של הסאב לרסיבר לא עוזר.. כשהוא עושה רעשים אני כיביתי את הרסיבר ועדיין יש רעש אחר כך ניתקתי את הכבל והיה רעש.. מה שאומר שהבעיה לא מרסיבר החלפתי את הכבל של הסאב לחשמל ולא עוזר... (כמובן עם 3 פינים) ניסיתי לחבר תפלא ועדיין יש רעשים... מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ואם דרוש תיקון מה יהיה בערך העלות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, חיברתי למחשב שלי שני רמקולים דרך מגבר/רסיבר, ע"י כבל שבצד אחד (בצד של המחשב) יש יציאה כמו של אוזניות, ובצד השני (שאני מחבר למגבר) הכבל מתפצל לשתי יציאות, אחת אדומה (ימין) והשניה שחורה (שמאל). הבעיה היא שאני שומע שיר אז אני שומע רק מהרמקול הימני, וכשאני עושה טסט (של התוכנה) אז שומעים מהרמקול הימני חזק ומהשמאלי חלש. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב כשאני מחליף בין היציאות אז שומעים מהרמקול השמאלי חזק, ככה שזה לא בעיה של הרמקול. האמת גם קשה לי להאמין שהבעיה בכבל. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים לחדר שיתעימו גם לשטח ויעבדו גם עם ספק וגם עם סוללות. חשבתי על logitech mm28 מה אתם אומרים עליו. איתכם התודה ישי.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע סנטר + זוג אחוריים שמחוברים לרסיבר של דנון אין לי אוזן "רגישה" ואין לי דרישות גדולות אני לא יודע איך להשקיע את ה1000 שקל האלה יש כאלה שאומרים לי לחפש ביד 2 יש כאלה שאומרים לי לקנות רק חדש יש כאלה שאומרים לי שאני כן צריך סאב וופר ויש שאומרים שלא אשמח לקבל חות דעות והמלצות בנושא תודה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים מדגם sbs 370 של creative שהסאב/שלט שלהם עושה בעיות. אני רוצה לחבר רק את הרמקולים של המערכת לממיר כדי לשמוע דרכם, אבל שומעים חלש מאוד ואני לא מצליח להגביר. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן טוב אז ברצוני לקנות טלוויזיה עכשיו הטלוויזיה תהיה מחוברת בHDMI למחשב ולמחשב יחובר מערכת סאונד 7.1 ובנוסף יהיה עוד מסך שמחובר למחשב, זה לא משנה לטלוויזיה נכון ? עדיין אני אשמע עם ה7.1 גם במסך ובגם בטלוויזיה כי הכל בעצם מחובר למחשב נכון ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-