אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, אחרי עשר שנים ה Altec Lansing ATP3 שלי מתו. ניסיתי לתקן אותן בחנות רמקולים, אבל כנראה שמשהו מקצר את המגבר (הרמקולים לפעמים עובדים ולפעמים לא) ועלות התיקון לדברי הטכנאי לא שווה את זה. אני מחפש מערכת 2.1 כתחליף. מצד אחד - הם פינקו אותי יחסית ועד היום נחשבים ל Golden Crown של רמקולים זולים וטובים. עד היום שאני מגיע לחברים עם רמקולים זולים, אי אפשר שלא לשים לב להבדלי האיכות. אפילו אנשים עם אוזן פחות רגישה תמיד היו זורקים אצלי בבית שה "הרמקולים האלה נשמעים מצוין!". מצד שני, אני לא יכול להוציא עכשיו סכום רציני על רמקולים חדשים. אני אשמח להמלצה על תחליף ראוי ל ATP3. משהו שנותן לפחות את אותה איכות הצליל. בדקתי קצת, ונראה שיש המלצה על MicroLab FC330 (והמחיר - כ…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול אונבורד פשוט, והייתי רוצה להקליט מהמיני למחשב. איך אני עושה את זה ? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, הגיעו לידי רמקולים של אוטו, משולבים - המידי והטוויטר מורכבים על הוופר, בהספק 30 W. אני רוצה לבנות להם קופסאות אך אני לא מעוניין לקנות עץ. יש לי בבית שאריות של גבס (שבונים איתו מחיצות גבס) בעובי סנטימטר. האם ניתן לבנות מהן קופסאות? הבנתי שרצוי למא את הקופסאות באיזה קצף או צמר. האם ניתן להשתמש בצמר גפן, או בפוליאוריטן מוקצף (הקצף הצהוב-חום שאוטמים איתו חריצים בבניינים)? בתודה מראש, עדי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי סאב וופר של bose ובכניסה של המגבר יש לי כניסה של RCA אבל בכניסה של הסאב אין לי RCA בכלל יש לי כניסות של הכבלים של הרמקולים IN ו OUT תמונה http://www.up2me.co.il/images/56768249.jpg
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מערכת רמקולים איכותית למחשב, בעיקר למוזיקה ומשחקים. בעבר היה לי חדר "מחשב + קולנוע ביתי" (חדר לא סטנדרטי בגודל 7x4 מטר), עם מערכת שמורכבת מרסיבר Denon 3801 ו7.1 רמקולים של Axiom, שנתנו סאונד שלא מהעולם הזה במוזיקה, סרטים ומשחקים. אבל עכשיו עברתי לדירה חדשה, יותר "סטנדרטית", כך שמע' הקולנוע הביתי נמצאת בסלון, ויש לי חדר מחשב נפרד שגם אותו צריך לצייד ברמקולים. מצד אחד אין לי תקציב למע' ממש רצינית כמו הנוכחית, שאפילו בגרסה מוקטנת תעלה 5,000-10,000 ש"ח, מצד שני אני כן רוצה סאונד איכותי יחסית. בקיצור, אחרי כמה חיפושים מצאתי את MicroLab H500 שעולים כ-1500 ש"ח (סט של מגבר + 5.1 רמקולים). הבעיה היא שאין כמעט ביקורות עליהם באינטרנט. מצאתי רק ביקורת אחת ברוסית, שדי ש…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני פירמטתי את המחשב שלי לפני כמה ימים והתחלתי לשחק אתמול עם ההגדרות של הסואנד והרגשתי שאני משפר את איך שאני שומע. אחרי שהמשכתי לשחק בהגדרות...פתאום אני שומע הד של כל צליל שיוצא מהמחשב...ניסיתי אוזניות..וזאת אותה בעיה... ניסיתי להחזיר תהגדרות לדיפולט..לא עזר.... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש בתקווה שזה יאפס תהגדרות...לא עזר... בבקשה עזרו לי..
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש נגן 60 גיגה היחיד שראיתי היה האיפוד ואני יודע שיש עליו הרבה ביקורות רעות ויש הרבה נגנים עדיפים עליו אבל הוא היחיד שראיתי 60 גיגה וקטן כמו שאני רוצה השאלה אם יש מתחרים עדיפים עליו... תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם האם קיים כבל usb עם יצאה אופטית להקלטה למיני דיסק? האם זה אפשרי בכלל? אם כן היכן ניתן לרכוש אותו? תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המאגנום הוא 150W-RMS האלפא הוא 100W-RMS המחיר של האלפא גבוה משל המאגנום. מאגנום: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=7274&aff=zap אלפא: http://www.oyes.co.il/product.asp?productid=5324&aff=zap
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי רמקולים pils600cw למחשב של פיילוט . חיברתי אותם לסאב לפי ההוראות . ואז אני צריך לחבר מהסאב למחשב עם קבל 3.5 לצבע הירוק שבמחשב(דרך אגב הביאו לי שלושה כאלה כי יש גם את החיבורים האלה)..אבל יש לי בסאב 3 חיבורים כאלה והם: 1.front 2.rear 3.sub+cen מה אני עושה ?מה לחבר לאיזה צבע במחשב תודה רבה לעוזרים באמת דחוף
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיצור אין לי שמץ מזה הדבר הזה, הגיע מסין, עלה לי 350שקלים במיסים, מישהו מזהה? Anatoli. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שאמרתי,מעוניין במערכת 2.1 במחיר של 400-500 ש"ח. המערכת תהיה מיועדת 90% לשמיעת מוזיקה-מוזיקה אלקטרונית והאוס. מלבד רק לתת דגם,אם אפשר גם לתת לי קישור,כולל חנות מומלצת באיזור דרום זה יהיה מעבר למצויין!
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי הרבה בפורום ובאינטרנט בכלל על סוגי רמקולים מומלצים והגעתי למסקנה שאני אלך על אחד מהדגמים הללו גם בגלל מה שהם נותנים וגם בגלל המחיר שנע בין 400 ל-500 שקלים. למרות כל מה שקראתי לא הצלחתי להגיע לתשובה חד משמעית אילו מהשניים טוב יותר וממה אקבל יותר תמורה, ההבדל במחיר ביניהם בחנויות בהם בדקתי הוא כ-20 שקלים ועל כן לא משחק תפקיד. אשמח לחוות דעתכם, תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך לשפר את הבאס בסטריאו עם denon avr x2000? כיוון עם המיקרופון התקנה לא הניב ביצועים טובים. אולי לא מיקמתי את המיקרופון מדוייק מספיק.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר המון זמן רוצה לקנות מערכת סטריאו, בכל וריאציה שהיא. אני פשוט לא מבין כל כך בתחום. הכי חשוב זה שהמוזיקה תהיה באיכות הכי טובה בהתאם לתקציב. כרגע יש לי מערכת של LG שהפסיקה לקרוא דיסקים וזה מחפרן אותי וגם הסאונד שלה לא בשמיים. לא עדיף לקנות איזה רסיבר או משהו? החדר הוא בערך 4 מטר על 5 מטר. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה עדיף חברה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לברר ברכב טיוטה קורולה 2010 המערכת קוראת יציאת USB וגם קבצי MP3. כשאני מחבר DOK ליציאה רשום לי NO SUPPORT. נסיתי לפרמט את הDOK לשיטות הקבצים: FAT\FAT32\NTFS ועדין אותה הודעה NO SUPPORT. מה יכולה להיות הבעיה? מישהו נתקל\מכיר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חדש בפורום הזה והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אתם ממליצים לי בסביבות 100 עד 150 ואם יכול להיות אופטי במחירים האלה ? השימושים שלי הם 5.1 סאונד בסרטי בHD ובמשחקים לא יותר מזה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס קול 5.1 עם יציאה אופטית, אין לי מסגרת תקציב כל כך, אבל הייתי רוצה למצא את הכרטיס הזול ביותר שיתן לי תוצאות טובות תודה לעונים, שלומי
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאוזניות לשימוש חוץ בתקציב של עד 250 שקל. אני לא מעוניין באוזניות כפתור למיניהן אלא קשת. האוזניות ישמשו בעיקר לרוק. רצוי שיהיו ניתנות לקיפול כדי לאחסן בתיק (מהסיבה הזו גם כבל "עמיד" מהווה יתרון). תודה מראש, אורי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שיש חברות נוספות אבל צינתי את העיקריות, תיתיחסו: לאיכות? קרבת האיכלוסיה למוצר? מחיר? וכמובן עיצוב? בתודה, יוני
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי.. אז ככה.. החלתתי לקנות נגן של קריאייטיב, אבל יש לי התלבט ות בין 2 מהנגנים שלהם, שניהם עולים בערך אותו דבר... Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player או Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player אני מבין שהשני הוא יותר קטן אבל בו יש כפתורים ופשוט לא נראה לי העניין הזה של הגלילה... או אם מישהו כבר התשמש באחד יוכל להגיד לי איך זה... הנה תמונות של כל אחד: Creative Labs Zen Touch 20 GB MP3 Player: l] Creative Labs Nomad Jukebox Zen Xtra 40 GB MP3 Player :
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-