עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Flea,

טוב קודם כל- רמקולים יפיםם..הם גדולים! קצת נלחצתי בהתחלה וחשבתי "פאק הייתי צריך לקחת את הסולו6" אבל שטויות נקנה סטנדים לצידי המחשב ויהיה בן זונה.. בכל מקרה- השלט לא עובד לי, הוצאתי את הניילון הזה שהגיע איתו, הכנסתי את הבטריה כמו שצריך אבל עדיין - כלום. מה אני עושה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by artyom,

יש לי כבר זוג ETYMOTIC MC5 שאני משתמש בהן אבל אני צריך זוג לצבא כי חבל לי להרוס אותן. אני שומע בעיקר היפ הופ וראגיי וקצת מכל הסגנונות. התפקיד שלי בצבא הוא מבנאי ואני מתעסק הרבה בחיתוך מתכות, קדיחות, מתעסק הרבה עם דבקים וכו'. אז הדרישה מהאוזניות שיהיו יחסית עמידות מהממוצע (כבלים חזקים, הלחמות עמידות). יהיה נחמד גם אם יהיו EARPIECES מתחלפים כי התעלות אוזניים שלי שונות (אחת הסיבות שאהבתי את הETYMOTIC) מבחינת מחיר אפשר חריגה קטנה. תודה. עריכה: אני מעדיף לקנות בארץ עריכה2: האיזולציה גם די חשובה כי אני משתמש באוזניות גם בתור אטמי אוזניים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני זוכר שבXP הייתי נכנס לרמקול שנמצא בהתחל נכנס לאפשרויות->מאפיינים לוחץ על הקלטה->אישור ואז בוחר לLINE IN ואז זה היה משמיע למחשב אחר את מה שהמחשב שלי היה משמיע בWIN7 אני לא מצליח לעשות את זה משהו יודע איך? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שלום! תראו אני עכשיו בתהליך לקנייה של מחשב לגיימרים חדש! התקציב שלי הוא : 1500 ש"ח ללא שום חריגה ועדיפות לפחות מהסכום הזה! מוטרות: גיימינג כבד, סרטים באיכות HD , שירים הומון! בקשות מיוחדות: חשוב שהיו 5.1 אם עדיפות לאלחוטי אבל אם זה משפיע במחיר וזה אומר שאני צריך לוותר על איכות אז לא צריך, לגבי האיכות מאוד חשובה לי בעיקר בתחומים שציינתי שזה בעצם התחומים הכי חשובים! אם הרמקולים מצריכים כרטיס קול מיוחד אז תכלילו אותו בייחד עם התקציב הזה ולא מעבר! בנתיים חשבתי על של לוגיטק Z5000 למרות שהם נראים לי קצת יותר מידי בשבילי מה אתם חושבים? הלוח אם שלי זה ASUS P8P67-M PRO אם זה עוזר לכם לדעת מה הכרטיס קול המובנה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה אוזניות INEAR לעריכת וידאו, בד"כ לשעות הלילה... הזמנתי מאיביי ב 2 דולר, ואחרי שחיברתי אותם למחשב- הם הלכו לפח...שם מקומם... יש לי סוני MDR700 גדולות, אבל אני רוצה בתוך האוזן, שישמש לי לפעמים לחיבור למצלמת וידאו בשטח. (בעיקר לעריכה אבל גם וגם). תקציב לא יותר מ100 שקל. אני אוהב צליל עמוק ועשיר, אוהב באס. חשבתי על: סנהייזר CX300 II , או על AKG K324 P. יש לי ציוד סאונד של סנהייזר (משדרים אלחוטיים ומייק נייק דש) ואני מרוצה מהמוצרים שלהם. מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by adu,

אני משתמש באוזניות קבוע (דרך הרמקולים) אוזניות גנריות למדי, אוזניות כפתור בעגה המקצועית יותר אאל"ט. מרגע שאני מחבר את האוזניות שומעים בהם רעש, כמו השלג הלבן של הטלויזיה כך הרעש הזה באוזניות. אם מישהו יודע על מה אני מדבר, אני אשמח למידע בנושא, ואיך אפשר להימנע מזה? מה גורם לרעש הזה? האיכות הירודה של מה? האוזניות? הרמקול? איך אפשר להפסיק אותו.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ~The_Sultan~,

שלום לכולם! אני מחפש לקנות טלוויזיה 32" לחדר שינה ומצאתי את זו: http://www.getit.co.il/Prod/61102/ אני לא מבין בטלוויזיות ומסכים, אז אולי מישהו שכן מבין יכול להסתכל על המפרט שלה ולהגיד לי איך הוא? והאם מישהו מכיר את החברה SANSUI ויכול לזרוק עליה כמה מילים? המחיר די מפחיד... הוא ממש זול - 900 ש"ח ללא משלוח. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. במחשב שלי יש 3 אופציות COAX חיבורי MINI PL שעם מתאם אני מחבר אותם ב RCA למערכת קולנוע ו S/PIDF מה ההבדל באיכות הסאונד בינהם ? המערכת קולנוע היא רסיבר HARMAN/KARDON AVR 142 וסט רמקולים (לא סטייליטים ) של JAMO ועוד סהב וואפר של פיוניר מה עדיף COAX או שלושה כבלים של MINI PL ל שני RCA (ברסיבר מוגדר כ 6CH DIRECT) במצב COAX כמו במצב HDMI והחיבור S/PIDF יש כול מיני אופציות ... לוגיק 7 (וכמה תתי מצבים) דולבאי סאראונד ( וכמה תתי מצבים כמו פרו וכאלה ) ו DTS NEO 6 (וכמה תתי מצבים) מה הכי טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by yarin153,

הלכו לעולמם ה CX300 ועכשיו אני מחפש משהו חדש אני רוצה משהו טוב עד 200 שקל חריגה עד 300 אבל צליל כמה שיותר נקי ובאס שיהיה כמה שיותר מודגש !! אני שומע רוק וזה חשוב בכל מקרה התעניינתי בCX500 אבל כבר KSP לא מוכרים אותם ולכן ירדתי מהם (אין אותם במקום אחר בדרום) אז חפשתי משהו אחר ראיתי את Shure SE102 ואת AKG Q350 (בבאג) מה הכי מומלץ ואם יש משהו במחיר הזה שטוב יותר משניהם אניי ישמח לשמוע עריכה : עזבו יקר לי מדיי האוזניות האלה לא שווה השקעה מה אפשר להביא בעד 200 שקל שיהיה לו את הנתונים שבקשתי?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Rammler1983,

אשמח לקבל הסברים על המושגים שבכותרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  11. Started by avihai007,

שלום, אני מעוניין לקנות לאימי מערכת סטריאו מתנה, לשים לה אותה במטבח. זה מטבח שמחובר עם הסלון, המטבח בערך 25 מטר והסלון עוד בערך 60 מטר, ודבר בעייתי נוסף, שעקב מגבלת מקום נאלץ לשים את המערכת והרמקולים מעל הארונות מטבח בגובה של בערך חצי מטר מהתקרה. דבר אחרון שעדיך שיהיה שלט. התקציב הוא עד 1500 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה, אבל אני מעוניין בהכי הרבה שנחתן לקנות במחיר(כמובן גם יד 2 בא בחשבון). תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by huber,

שלום אנשים. כששהיתי בויאטנם גיליתי שברב הבתים שם יש מכשירי קריוקי. רכשתי את הדיסק שמגיע עם המכשיר המכיל את כל השירים מתוך הנחה שכל מה שמכשיר DVD/קריוקי מסוגל לבצע, גם מחשב יכול. עכשיו כשאני בארץ אני מחפש איזושהי תוכנה שתדע לנגן את הדיסק ולהתאים בין המילים למוזיקה. ניסיתי את הנגנים הרגילים, כל מה שהם עושים זה לנגן את הווידאו, אפילו ללא סאונד. אני זקוק לתוכנה שתזהה שזה דיסק קריוקי, תחבר בין המילים למנגינה, תתן לי לבחור שירים מרשימה וכו. המכשיר שהראיתי בקישור עושה את זה מתוך הדיסק הנ"ל, תוכנות ניגון ווידאו/סאונד סטנדרטיות (מדיה פלייר, ווינאמפ וכו) לא. 2 פרטים שאולי יעזרו: 1. זה המכשיר בו השתמשנו לניגון הדיסק בויאטנם: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&…

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

שלום.. מעוניין באוזניות איכותיות.. בעיקר למוסיקה ובנוסף למגבר של הגיטרה.. למחשב כרגע מחובר רסיבר של hramen/kardon ואליו אחבר את האוזניות לדעתי.. עדיף מאשר ישר למחשב לא? מה גם שהוא מחובר בחיבור אופטי, ואת האוזניות אני מתכוון לחבר עם PL גדול (בעזרת מתאם אם צריך), ובלי קשר, אקבל יותר איכות מהמגבר לדעתי לא? הגיטרה זה עניין יותר זניח מבחינת האוזניות, אבל אשמח אם יש אוזניות שמתאימות יותר לגיטרה מאשר למחשב ולהיפך, ואם כן, איך אני נפגש באמצע מה שנקרא? בעיקרון אוהב לשמוע FLAT, אבל שלא יהיה צליל "פתוח" מדי, שיהיה קצת "עגום" או לא יודע איך לקרוא לזה, פשוט לא פתוח מדי, אבל מצד שני שלא יפגע בטראבל, קשה לי קצת להסביר למה אני מתכוון, בעיקרון ציינתי את זה כי כרגע הרמקולים הרצפתיים …

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם חבר שלי שאל אותי אם יש אפשרות לחבר PS2 למסך מחשב... אמרתי לו שבטח יש ממיר של היצאות AV ל-DVI אבל לא מצאתי כלום. מישהו מכיר משהו? יש בכלל ממיר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. קניתי את הרמקולים הנ"ל לפני מספר שנים בעקבות המלצה בפורום הזה (הם כבר לא משווקים). הם אכן רמקולים טובים ועושים את העבודה. החלטתי להתחדש ברמקולים חדשים, רציתי לדעת אילו רמקולים של "היום" נחשבים ברמה הזו והלאה. הבנתי ש-Micro Lab 6C נחשבים לאיכותיים - האם הם איכותיים יותר מה-encounter (הצרכים הם בעיקר למוזיקה) תודה ליאור

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לקבל דעות לגבי הרמקולים של Microlab מדגם X23 5.1. האם הרקמולים יהיו טובים למוזיקה?, הבנתי שמערכת רמקולים של 5.1 מתאימים יותר לסרטים ומשחקים אבל עם זאת אני משתמש ברמקולים גם למוזיקה. האם הרמקולים האלה ניתנים לתלייה על הקיר? ולגבי איכות השמע, היא טובה? תודה. עריכה: עכשיו שמתי לב שפרסמתי את הנושא בפורום הלא נכון. מנהלים בבקשה תעבירו את הנושא לפורום "אודיו וקולנוע ביתי" , תודה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by levy18,

זו ההתלבטות... Z2300 חדש או Z-CINEMA משומש שתיהם בתקציב של 800₪ לפי מה שהבנתי בראשון צריך גם כרטיס קול ולשני לא צריך? ובראשון יש דבר שנקרא איכות THX שלפי הבנתי זה סתם עוד דרך לבזוז מהלקוחות כסף?זה באמת נכון שזה מיותר? אני מחפש איכות מאשר עוצמה לכן נראה לי שהסינמה יותר יתאים לי אבל לא לשכוח שחלק מההתלבטות גם זה חדש מול משומש 50% מוזיקה, 30% סרטים, 20% משחקים

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by benyben,

שלום. לא מבין בכרטיסי קול יותר מדי (בלשון המעטה) שלפתי את הכרטיס קול הזה מהמחשב הישן שלי, ואני מתלבט אם לשמור אותו - או שהוא לא שווה כלום? בעקרון - אם הוא טוב יותר מכרטיס מובנה, אז אשמור אותו. הנה:

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  19. Started by galgalgal2001,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם יש תוכנה שבא ניתן נגזור מסרט את פס הקול שלו? נכון להיום אני מנגן את הסרט ומקליט אותו בתוכנה אחרת.... הבעיה שהזמן שזה לוקח את אותו הזמן של הסרט... שזה יותר מידי! תודה רבה!

20. Started by daniel0089,

היי, אשמח אם תמליצו לי על כמה דגמים של טלוויזיות LCD/LED בגודל של 46". התקציב הוא 5000 ש"ח אבל אפשר חריגה קטנה אם זה ממש שווה. דרישות: - לפחות חיבור USB אחד שיתמוך בכמה שיותר פורמטים של סרטים. - Full HD 1080P בינתיים אני מתעניין בסמסונג 46C530. מה אתם חושבים על הטלוויזיה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. אפשר לחרוג מהמחיר קצת אם ההבדל הוא ממש משמעותי... אני מחפש אוזניות שדרכם אפשר לשמוע את הגיטרה בס באיכות גבוהה ולא לאבד איכות בסרטים ומשחקים. יש חיה כזאת? אה, ויש לי כרטיס קול חיצוני להקלטת גיטרות ומיקרופונים אז אני אשמח אם אפשר אוזניות שלא דורשות מגבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by wizzede2,

אהלן, שבוע שעבר התחדשתי ב-receiver חדש של Pioneer VSX-519V-S/-K, ובמערכת 5 רמקולים + SUB של Tannoy - תענוג. אני מחבר את ה-PS3 אל הרסיבר בכבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה - גם בכבל HDMI - מועבר גם תמונה וגם סאונד. כשאני מחבר מהלטפופ (סטודיו 15 של דל) אל הרסיבר באותו כבל HDMI, ומהרסיבר אל הטלוויזה (שוב - אותו כבל), יש תמונה, אך אין סאונד. במחשב נראה שהוא קולט את החיבור, והוא אף עושה output של המוזיקה דרך HDMI audio output, ואף מראה כאילו הוא מנגן משהו, רק שלא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי לנתק את הכבל מהרסיבר אל הטלוויזה, כלומר שרק הלפטופ יהיה מחובר אל הרסיבר - והפלא הוא שיש סאונד! ברגע שמחברים את הרסיבר אל הטלוויזה, מופיעה התמונה, אך הסאונד נפסק. מאוד מוזר, לא ברור למה... ד…

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Eonblueapoc,

ה-CX300 האהובות שלי נקרעו ואני צריך אוזניות חדשות. אני מחפש המלצה לאוזניות IN-EAR איכותיות בעלות אותה איכות שמע מדהימה,אוטמות רעש חיצוני ומקור אמין לקנות אותן בארץ. תקציב 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by mzlbat,

הי בקיצור אני רואה כבל hdmi באורך 3 מטר אחד ב 50 שקל והשני 150שקל האם זה שווה את הפרש המחיר זה לסרטים מהמחשב לטלוויזה fhd גודל 32 ותודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Inflatable,

שלום רב, חיפשתי כאן בפורום ולא הצלחתי למצוא את התשובה שמתאימה לי, ואשמח לעזרתכם. אם פיספסתי ואני שואל סתם משהו שכבר ענו עליו, אני מתנצל, ואשמח לקבל הפניה למקום המתאים. יש לי מחשב עם יציאות סראונד רגילות (יש בכרטיס קול 6 PL-ים), נראה לי שזה הסטנדט היום, אבל בכל מקרה הנה קישור ללוח אם: http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AX78&fMTYPE=Socket AM2 כמו כן יש גם יציאה אופטית TOSLINK. אני רוצה לחבר את המחשב ל-DVD/מערכת קולנוע ביתית שיש לי (SONY DAV-TZ320) בכדי לשמוע דרכו בסראונד. הבעייה היא שלפי מה שאני מבין הדרך היחידה להכניס סאונד למערכת היא דרך כבל SCART. האם יש לי דרך להוציא סאונד מהמחשב למערכת דרך כבל SCART, אם כן, איזה כבל אני צ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים