אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש אוזניות ספורט (ז''א לא כפתור ולא בתוך האוזן). לחיבור למוטורולה מיילסטון. חשוב לי שיהיו נוחות ומיטב האיכות במחיר. בנתיים מצאתי רק את KOSS KCS 7, האם יש משהו עדיף? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,יצא לי לקרוא הרבה זמן באתר, וגם להשתמש בכמה מדריכים. כעת יש לי בעיה שלא מצאתי לה עד עכשיו פיתרון,אני לא בטוח עם זה אפשרי אך אני בכל זאת רוצה להיות בטוח. אז ככה יש לי מערכת קולנוע sony dav-dz30, יש לה רק את שלושת היציאות ה"רגילות"-צהוב,אדום,לבן. ממיר-HOT VOD לא HD. וטלויזיה-LG Scarlet 32 בינתיים במערכת הקולנוע הצלחתי רק לשמוע סרטים בDVD ורדיו. השאלה שלי היא אם יש אפשרות, גם אם נדרש ציוד נוסף, לשמוע את השידורים בטלויזיה. תודה לכל העוזרים מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
(להלן סיפור רקע. מי שרוצה לקפוץ לעניין יכול לעבור לחלק המודגש) במשך כמה וכמה שנים מע' הסאונד במחשב שלי הייתה מורכבת משני רמקולים רגילים של סטריאו שחיברתי לרמקולים מקולקלים של מחשב (ע"י חיתוך והדבקת הכבלים), על מנת שישמשו כספק כח. היום הספק נשבר, אז בתור תחליף חיברתי להם יציאה רגילה של 3.5 (שוב, ע"י חיתוך והדבקה), ואת היציאה חיברתי לסאב-וופר, על מנת שישמש כספק כח. עם זאת, לא הייתי מרוצה מהעניין (הסאב וופר הפריע לי, או שהשפיע על איכות הסאונד), אז חשבתי לחבר את הרמקולים ישירות למחשב והפלא הפלא - הרמקולים פועלים ללא שום בעיות. לשאלה עצמה: האם בכך שחיברתי את הרמקולים של הסטריאו ישירות למחשב, כך שהמחשב עצמו משמש כספק כח, לא יעמיס על המחשב או יפגע בו, או ברמקולים, בצורה כזאת או …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל הצעה לרמקולים עד תקציב של 600 ש"ח. שימושים: בעיקר שירים וסרטים, קצת גיימינג. אני רוצה להיות בטוח שאני לוקח את הרמקולים האופטימליים במחיר הזה D: מערכת סראונד זו גם אופציה. אשמח לקבל הצעה ממי שמבין בתחום הסאונד. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין הרמקולים הנ"ל. על מה אתם ממליצים יותר למוזיקה, משחקים, סרטים (לפי הסדר)? עוד שאלה... לשני הרמקולים יש אפשרות לשליטה על הבאס? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודשיים קניתי טלויזיה מסוג 40LV655 חיברתי אלייה מחשב HTPC אם החלקים הבאים : INTEL P.4 3.0GHZ TWINMOS 2GB 4X512 MB ארדיסק 80 GB (בעתיד יוחלף) כרטיס מסך X300 (השבוע יוחלף לHD5450) לוח ASUS P5GD1-VM ועכשי וקניתי רמקולים Z5500 הם מחוברים אצלי ל5.1 שיש בלוח. יש לי ממיר של יס רגיל ואני רוצה לשמוע מה-Z5500 את מה שהממיר של היס מוציא איך אני יכול לעשות את זה ? תודה רבה שקד
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש אוזניות נורמליות לנסיעה לעבודה (הסעה), יש לכם המלצות? עדיף אוזניות IN EAR חשבתי על ה CX 300 http://www.interdio.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=356&category_id=55&option=com_virtuemart&Itemid=52&vmcchk=1&Itemid=52 בלינק הזה הן מתומחרות ב 110 ש"ח, הגיוני? אם יש עוד הצעות אני אשמח..
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
inspire 2500 הלכו לעולמם ,שומעים רק מרמקול אחד (2 הרמקולים טובים אבל רק שאני מחבר את הרמקול לימין בסאב אז שומעים ממנו ) ורק שאני מכניס את החיבור של המחשב לסאב לא עד הסוף, חצי בערך אז שומעים משניהם. אז בנתיים חשבתי על Microlab B-73 מישהו שמע מכיר ? הרמקולים מיועדים להכל מוסיקה, סרטים, משחקים ... המטרה היא לקנות את הזול ביותר אני לא יותר מדיי בררן בנושא סאונד והסתדרתי דיי טוב עם הקרייאטיב שלי ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות שהוא יחסית חדש ועוד לא הגיע לשוק בארץ רציתי לדעת אם יש עונים לקריאה זו בעיקר משום שזו תהיה הכרטיס קול הייעודי הראשון שאני קונה מזה כמה שנים כבר. רכשתי את הכרטיס הנ"ל דרך האינטרנט וחבר יביא לי אותו עוד כשבועיים, ראיתי המון ביקורות שמשבחות אותו אל מול הAsus Essence STX והוא יצא לי הרבה יותר זול. בכל מקרה, איני אודיופיל גדול לכן אני די בור בכל ההגדרות שבהן ניתן להשתמש ורציתי אם יש צורך בלהגדיר דברים מסויימים באופן ידני. יחד עם הכרטיס צפוי גם להגיע האוזניות Sennheiser HD555 וכרגע יש לי בשימוש גם Harmon Kardon SoundSticks II (אולי ישודרג לZ-5500). אודה לכם אם תוכלו לתרום
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן לקנות את הרמקולים של לוגיטק Z-5500 השאלה שלי זה אם הוא יתאים לי למחשב, יש לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H v2 אז האם הלוח יספיק או שאני צריך איזה כרטיס קול או משהו ? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות גדולה מאוד בין 2 אוזניות שאני רוצה לקנות: Koss UR20 או sennhieser HD205 התקציב הוא עד 300 ש"ח למישהו יש הצעה לאוזניות טובות יותר ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מערכת קולנוע ביתית. חשבתי במחירים האלו שעדיף 2 רמקולים על פני 5. בנוסף דרוש מגבר ו DVD אני יודע שהתקציב לחוץ אך אשמח לקבל הצעות. איך הרמקולים X-530? כמו-כן איך המגבר RXV-367 ? אשמח להצעות נוספות בן
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
היי חברים, אני מעוניין לרכוש לחדר טלויזיית LCD בגודל "32. צמצמתי את ההתלבטות ל-2 הדגמים הנ"ל. התקציב הוא עד 2500 ש"ח ו-2 הטלויזיות האלה עונות על הדרישה הזו והן בערך באותו מחיר. תוכלו לעזור לי להחליט? ??? רותם
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב לעריכת סאונד ויצירת מוסיקה. המליצו לי לקנות כרטיס Audiophile 2496. החיסרון - אין בו יציאת אוזניות וכניסת גיטרה. עבורם אפשר להוסיף כרטיס Guitar Rig Mobile או אחר בהמלצתכם. סה"כ - 1300 ש"ח לכרטיסים שכתבתי. אפשרות שניה היא לקנות כרטיס אחד, פנימי או חיצוני, שכולל את היתרונות של שניהם (ה-MIDI I/O באודיופייל לא חשוב לי). אשמח לדעת איזה אפשרות עדיפה (שכתבתי או שלא), ואיזה כרטיסים מומלצים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש רמקולים טובים למחשב לצורך עריכת מוזיקה בתוכנת קיובייס ונגינה עם מקלדת שליטה.... האם לדעתכם Altec Lansing VS4621 - 2.1 יספיקו לי והאם הם טובים?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי טלוויזיה 32 אינצ' של טושיבה בחדר, חיברתי את הטלוויזיה למחשב בכבל HDMI כדי לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך Gainward GeForce GT240 1024MB GDDR5 יש לי Windows 7 הגדרתי במחשב רזולוציה הכי גבוה ( 1680X1050) והגדרתי לטלוויזיה רזולוציה הכי גבוה שלו (1980X1080) הבעיה היא שבטלוויזיה הרבה דברים נחתכים וזה לא מתאים, הכל נחתך מכל הצדדים, סימלי שולחן העבודה, שורת המשימות וכו'.. ניסיתי גם אפשרות של "הרחבת מסכים" וגם אפשרות של "שכפול מסכים" ועדיין זה לא מתאים. חשוב לציין שהכל הגדרתי דרך הווינדוס עצמו ולא דרך הכרטיס מסך. (למרות שבהגדרות של הכרטיס מסך זה משתנה בהתאם למה שאני משנה בווינדוס) מה הבעיה? איך אני מתאים את זה כמו שצריך? תודה!
-
- 11 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי את ה Audio-Technica ATH-A900 כבר כמה שנים טובות ואני מרוצה מהן מאוד, לפני יומיים הן נפלו לריצפה ומאז שומעים רק בצד אחד. מאחר והן נקנו בעזרת משלוח ישירות מיפן אני לא יודע לאן לפנות על מנת לתקן אותן ע"י מישהו שמתמצא בזה ללא נזק נוסף. האם אתם מכירים משיהו שיכול לתקן לי אותן? תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
רכשתי מסך חדש ליפני מספר ימים,עלה לי רעיון לחבר את הYES למסך. האם יש מעבר HDMI לקבל "בננה" של הממיר איך הוא נקרא ואיפה אפשר לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חבר חדש/ישן באתר ( הייתי חבר לפני 6 שנים בערך ) וחזרתי היום שוב . לפני כשבועיים הלכו לעולמם (פחות או יותר ,עדיין חצי עובדות) האוזניות שלי AKG K416P . אין ספק שמדובר מבחינתי באוזניות מעולות . בעיקרון תכננתי להחליף אותן מזמן בגלל שהן לוחצות לי על האוזניים אבל מעבר לכך מדובר באוזניות מעולות . עכשיו ,לאחר שחפרתי ,ניגש לעניין : בשבועיים האחרונים אני אחר חיפוש אוזניות חדשות . הדרישות שלי הן : ֲ1. בס דומיננטי 2.תקציב של עד 400 ש"ח 3.לא ממש אכפת לי אם מדובר ב-in ear/on ear וכדומה . אני אומנם סולד מ-in ear כי בפעם היחידה שניסיתי כאלה כאבו לי האוזניים אבל אני צריך לבדוק שוב .פעם אחת לא מסיקה . 4.מעבר לבס דומיננטי חשוב שגם שאר המרכיבים (וקקאלס וכ'ו) יבואו לביטו…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, ראיתי בינתיים את Altec Lansing AS2621. הם הכי טובים שאפשר להביא ב250 שקל? עוד משהו... בVS2621 אפשר לשלוט על עוצמת הבאס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים ברשותי מחשב נייד עם יציאת HDMI וגם יש כרטיס קול עם יציאות 5.1 יש לי פלזמה 50 אינץ ויש לי קולנוע ביתי של HITACHI כרגע אני מחבר את המחשב לפלזמה עם כבר HDMI רגיל ורואה סרטים ואני רוצה איכשהו לחבר גם את הקולנוע הביתי לעסק במגבר של קולנוע ביתי יש 2 חורים RCA של AUX יש 6 חורים RCA לכניסה של מערכת סראונד (רמקולים מחוברים בנפרד) ויש כניסה של קומפוננט האם יש כבר מיוחד שעושה את העבודה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש DVD פשוט (לא למחשב) שמסוגל לנגן קבצי DIVX וכדומה מדיסק חיצוני USB. ה DVD צריך לזהות סיפריות ותתי סיפריות. מתברר שיש מכשירי DVD שבמקום לאפשר ניווט בין הסיפריות, פשוט מראים את כל הקבצים שעל הדיסק בבת אחת... מישהו יכול בבקשה להמליץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התעורר אצלי הצורך בכרטיס קול לשני השימושים הבאים- 1- כרטיס עם כניסה אופטית שגם מפענח דולבי DTS, מחוסר במקום (ובכניסה אופטית ברמקולים...) אני רוצה כרטיס שיוכל לקבל אות אופטי מה PS3, לפענח, ולהזרים אותו כפלט דרך הכניסות האנלוגיות. כן, אני יודע שזה פתרון ערבי, אבל זה יתן לי 5.1 ל PS3 באיכות סבירה, אין לי כרגע תקציב לרסיבר. 2- כרטיס עם תמיכה נורמלית ב matrix sound 5.1, כלומר, הפעלת כל 6 הרמקולים ממקור סטריאו. אני יודע מה רוב חברי הפורום חושבים על דבר כזה, אבל זה דרוש לי לישומים מסוימים. לצערי ה realtek 892 על הלוח שלי לא מסוגל לעשות את 2 הדברים הנ"ל. ראיתי את ה creative X-fi xtreme audio שמגיע עם כניסה אופטית, השאלה היא האם הוא מסוגל לעשות את מה שתיארתי למעלה? חיפשתי בגוגל, ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-