עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dark Respect,

קבלתי 2 סרטי DVD מארצות הברית והם לא עובדים בDVD בסלון או בDVD במחשב MAC בגלל בעיות של איזורים מה אני יכול לעשות כדי לראות אותם?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  2. היי בקרוב חבר שלי הולך לקבל איי פוד חדש 30 ג'יגה מהדור החדש.. עכשיו היה ביננו וויכוח איך עדיף לחבר את הדבר המדהים הזה- עם יו אס בי 2 או עם פייר וייר. לא משנה מה תהיה ההחלטה הוא יצטרך לקנות את ההתקן הנבחר- כסף לא ממש משנה כי ההפרשים לא כל כך גבוהים. אז מה ינצל את האיי פוד החדש באופן הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by (iriver H10),

האם הוא באמת איטי כל כך כמו שהביקורות אומרות? התמיכה בעברית היא תמיכה מלאה? זאת אומרת לא הפוכה. הייתי שמח לשמוע ממישהו שיש לו את הנגן.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם! יש ברשותי אייאודיו X5L השבוע יצאה גרסת פירמוור חדשה 2.11B ויש של כל מיני תיקונים באגים וכאלה ודבר אחד לא הבנתי? DRM 10 support More language support Menu / Tag Resume feature for movie file למה הכוונה הרי לא היתה בעיה להתחיל קטעי ווידאו מהכיבוי האחרון באותו מקום?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by LOPA,

שלום לכולם פירמטתי את המחשב בעקבות בעיה מתמשכת במחשב ומחקתי את תוכנת הITUNES עם כל השירים שהיו שם ואני רוצה להעלות ת'שירים מהאייפוד למחשב עכשיו שאני מחבר ת`IPOD לUSB הוא לא מזהה אותו אני חושב שאני צריך להתקין את הIPODUPDATER (תקנו אותי אם אני טועה) והשאלה היא אם אני יתקין אותו ויחבר תIPOD הוא לא ימחק לי ת`שירים. בבקשה רק מי שבאמת יודע ומכיר ת`מצב שיענה

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Roshos,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by ido-nava,

יש ברשותי איפוד דור רביעי (שחור לבן) מקולקל.. ניגשתי לחברת ידע ואמרו כדי לתקנו הדרש לשלם כ900 ש"ח ... אתמול התקשרתי אליהם ושאלתי עם אפשר לשדרג לאיפוד וידיאו חדש אמרו לי תמורת 1240 ש"ח .. בקיצור .. מה אתם אומרים על זה והאם שווה לשדרג אליו ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by Kitt0s,

ככה, החלטתי לפנק את עצמי בIpod Touch 32GB :] ואני מחפש דיל משתלם.. חשבתי על אייביי מכיוון שכבר קניתי שם כמה מוצרים ובאמת ישנם מוצרים זולים יחסית.. עכשיו השאלה הנשאלת היא האם זה משתלם.. כמה מס אני צריך לשלם? ומה לגבי אחריות בארץ? מישהו כבר רכש אייפוד מאייבי?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש לי אייריבר H10 כבר כמעט חודשיים . האם כדאי להחליף לאייפוד נאנו? לאייפוד נאנו אין טייפ מנהלים ורדיו שזה דברים שלא משנים לי כל כך. מישהו יודע כמה צבעים יש למסך שלו?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by gromzy,

שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות. דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון. דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו. יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה, אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכ…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Tzion,

אני רואה הרבה רמקולים של חברה בשם Peerless, והם דיי זולים... לא שאני מתכוון לקנות אותם, פשוט זה נראה לי מוזר ??? אז איך החברה הזאת?

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. נתקלתי במבצע הזה: http://www.21.tv/p-210992/%E8%EC%E5%E9%E6%E9%E4_LED_Samsung_UA40C5000/cf-24562 מדובר על סמסונג לד FHD של 40"! היא עולה הכי זול בזאפ 3500 ש"ח ופה היא רק 2690 ש"ח. איך היא? דבר היחיד שמפחי אותי בה הוא שהיא רק 50 הרץ, זה יכול ליצור INPUT LAG במשחקי FPS? אני רוצה אותה למחשב (תשמש כמסך מחשב). ועוד שאלה, מישהוא יודע אם היא לד מלא או לד בקצוות רק? העניין דחוף.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום...יש לי את הלוח אם M2N-E ויש לו מן דבר כזה שנקרא sound max שנמצא למטה איפה שהשעון ויש שם אקולייזר, שבו אין אפשרות לבחור מצב של צפייה בסרט ורק מוזיקה...והבעיה היא, כשאני צופה בסרטים עם דיבוב אני לא שומע כמעט את הקולות של האנשים כי הקולות של הרקע הרבה יותר חזקים( מוזיקה, ים, תנועה של מכוניות וכו') פעם מישהו שמבין כיוון לי את זה וזה קצת עזר אבל עדיין היה קשה לשמוע מה אומרות הדמויות מישהו יכול לעזור לי איך לכוון את זה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Cynicoren,

שלום, רכשתי את האוזניות ע"פ ההמלצות ואכן הסאונד טוב. אני כרגע משחק ב DIRT3 ושמתי לב שבניגוד לרמקולים, אני לא שומע את המנוע של הרכב כמעט, וכנ"ל לגבי הפרזנטורים במשחק. איך אני מכוון את האוזניות כך שאוכל לשמוע את כל הצלילים ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אבל ללא מפצל.. אני רוצה (ויש סיבה כי זה הפיתרון היחיד אחרת הייתי משתמש במפצל הכי פשוט..) לעשות שמערכת שמע אחת תיהיה על הכרטיס קול המובנה, והשניה על הכרטיס קול PCI.. ששני ההתקנים האלו יפעילו במקביל במקום לבחור אפשרות אחת בכל פעם: תודה

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by itaysk,

איך הוא מתחבר לכרטיס קול? ב 2 כבלים (REAR\FRONT) או 3 (REAR\FRONT\CENTER&SUB) ?? אני יודע שאין בו סנטר אבל בכל זאת אולי הוא משתמש ביציאה בשביל הסאב?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Tzion,

איך החברה ELTAX ברמקולים, ואיך הדגם הספציפי שלה STAR 5.1??? (הם כמו שהם נראים בתמונה, למרות מה שכתוב) איך הם ביחס לINFINTY HCS1??? ואיך הם ביחס למערכות איכותיות למחשב כמו ZXR-500 ( :-X) או Z560??? אני שוקל לקנות אותם מהדיוטי פרי ב200$, זה בהחלט מחיר משתלם, אבל מה אתם אומרים על הרמקולים??? ???

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. ראיתי בZAP שהם עולים בסביבות ה2000 ש"ח באתר הרשמי של ALTEC זה 299$ ובדיוטיפרי 200$?!!??! הגיוני? ושווה ללכת על זה? http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1972&CategoryID=427&Page=1 ושאלה בקשר לH320...יש בו אפשרות לשעון מעורר עם שיר כלשהו? תודה עריכה: יש לי כרטיס קול SOUNDMAX שמובנה על לוח ROCKLAKE של INTEL אני יכול אולי להשקיע כמה מאות בשביל כרטיס קול נורמלי... תודה

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by super_spam,

איך kenwood ברסיברים ואיך בכלל הדגם הזה צפציפי למערכת סטנדרט KRF-V5060D וכמה RMS היא מוציאה לערוץ רב תודות.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by G-FoRcE,

שמתי לב לזה שהם ממש זולים יחסית... הוא סתם צעצוע או שווה בדיקה? איך האיכות?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. הבנתי שה- PX 100 הם אוזניות טובות לתקציב של עד 350 שקל. איך הם אבל לעומת אוזניות סגורות בתקציב הזה של עד 350 שקל? כרגע אני מעדיף אותם לעומת אוזניות סגורות בגלל שאיתם אפשר לצאת מהבית. השאלה שלי היא האם יש אוזניות סגורות באיכות יותר טובה משמעותית ששווה לוותר בשבילם על הניידות שיש ב-PX 100?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  24. הי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 והרשימה שלי היא SonicGear 7 SonicGear 8 Microlab X-16 (שהם שדרוג קל של X-13 להבנתי). הם באותם סדרי גודל מחיר. מישהו מכיר ושמע ויודע להמליץ לעזור בבחירה בין הדגמים? יתרונות/חסרונות? תודה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  25. טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.