עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מחפש טלוויזיה ב4 אלף ש"ח בעיקר לסרטיFHD ושידורי יס רגילים.(כרגע לא HD). הטלוויזיות עם מירב ההמלצות היו LG 42 42LD550 ו Philips 42PFL5405H (גם בחניות וגם בפורומים), ולכן שאלתי היא מה בעצם עדיף? הפיליפס באה עם ניגודיות יותר גבוהה של 1:100000 וה 1:80000LG לעומת זאת הטענות נגד הפיליפס הם שהרמקולים חלשים. המלצכתם ועזרתכם.... תודה נ.ב אשמח לקבל המלצות נוספות

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by amitrotem,

שלום אני מעוניין לרכוש מחר טלוויזיה חדשה. חשוב לי שתיהיה HD 1920*1080 סדר גודל תקציב של 3500 +/- המסך מחובר למחשב לצורך משחקים וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין טלוויזיה U20 LCD 1:20000DCR 42 PANASONIC שעולה 3200 ש"ח לבין LG LD465 (הסדרה הזאת ומעלה) סדר גודל מחיר 3500 ש"ח (מאוד אהבתי את הפנסוניק) היא שווה משהו? יש המלצות אחרות? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mulki,

אני קונה מחשב חדש והייתי רוצה להנות ממשחקים, סרטים ומוזיקה. הרמקולים הנוכחיים שלי הם מעפנים שלא מסוגלים לתת צליל חזק ולא לרעוד בצלילים נמוכים (בעוצמה גבוהה). האם ניתן במידת הצורך להדליק מוזיקה ולשמוע אותם במסיבות ביתיות? או שאני מגזים בציפיות שלי? אני לא אאודיופיל, אבל אני מקשיב למוזיקה. הרבה. מאוד. כל היום. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by psybrain,

אני רוצה לקנות מסך לחדר 32 אינטש .. מה מומלץ ?! והאם ה ips בטלוויזיות גם משחק תפקיד או שזה לא ממש משנה?! צריך המלצה לטלוויזיה 32 שתהיה פול אתש די.. עם כמה שיותר כניסות וצבעים חדים.. השקעה עד 2500 אפשרות לחריגה עוד 500 שקל מקסימום.. (3000) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Nirkaw,

שלום רב, היום קיבלנו את הממיר HD החש שהזמנו מYes. יצא לי להתלהב ולהעביר לערוצי הHD אבל למרבי הפתעתי לא הבחנתי בשום HD, העברתי בין הערוצים הרגילים לHD ולא ראיתי שום שינוי ואני פשוט לא יודע למה. הבחנתי בזה שאולי הבעיה טמונה בעניין שהתדר בטלוויזיה מופנה לAV1 ולא לHDMI, כשהחלפתי לHDMI לא הופיעה לי תמונה כלל (כן, הכבל HDMI מחובר לממיר לטלוויזיה). מה שהכי מצחיק זה כשאי עושה על AV1 ועובר לערוץ הHD ואז מנתק את כבל הHD לא קורה כלום וזה ממשיך להצגיג את התמונה ש"כביכול" HD, מישהו אולי יודע מה הבעיה? להזמין טכנאי?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by קאליפסו,

שלום...אני חדש בפורום כאן,אני חובב של חלצי "וינטג'" והיום היה לי אפשרות לרכוש את הדגם הנ"ל http://www.audiokarma.org/forums/showthread.php?t=263303 הוא יפה להפליא בעיני,אבל אני משתדל שלא להסתכל על מוצרים שתוכננו במזרח הרחוק...אני אוהב רוטל,מרנטצ ומודע לאיכותם במהדורות מסויימות,אשמח לדעת בהקדם האם כדי לי לרכוש אותו...ובכמה אתם מעריכים מכשיר זה,אם כמובן תקין.

7. Started by haim652,

שלום, חברתי את הטלויזיה שלי למחשב לכרטיס מסך בכבל HDMI, יש לי יציאת HDMI ישירה מהכרטיס מסך שחברתי אותו למסך טלויזיה LG. בכל מקרה הבעיה שיש לי זה שאני רוצה לשמוע דרך שניהם, כלומר גם דרך המחשב וגם דרך הטלויזיה, ואני לא מצליח לעשות את זה, אני יכול להפוך את הטלויזיה לדיפולט ואז ישמעו רק דרך הטלויזיה, ואו לעשות את המחשב דיפולט ולשמוע רק דרך המחשב. עכשיו בעיקרון כן שומעים משניהם, אבל לדוגמא שירים ודברים שאני מפעיל אני לא ישמע בשניהם. כשהם לא בדיםולט הם לא במיוט, אלא רק לא שומעים דרך אחד מהם. רציתי לדעת אם יש לי אפשרות כזאת ביציאת HDMI שאני ישמע בדרך שניהם. מקווה לעזרה, תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by carman6,

אהלן, אני מעוניין לחבר ממיר HOT למסך/מערכת המחשב בשל חוסר מקום בחדר. הכוונה היא שאוכל לראות שידורים של HOT על מסך המחשב. הרבה הציעו לי פתרון כמו כרטיס טלווזיה/ממיר מתאים ורציתי לשמוע את עצתכם בנושא. אציין שאני מעוניין לקנות בנוסף מסך חדש למחשב בטווח המחירים 600-800 שקל, ואם כרטיס הטלוויזיה או מה שזה לא יהיה יהיה באזור ה-200 שקל אפשר לומר שהתקציב המקסימלי שלי לעניין הזה הוא 1000 שקל. החומרה הרלוונטית שלי: מסך CRT 17 נכון לעכשיו. כרטיס מסך Geforce 8600GT בעל יציאות DVI. כרטיס קול פנימי Realtek. רמקולים creative 2.1 אסמך אם תוכלו לפרט על החיבורים הנדרשים ועל הפתרון הכי נוח במסגרת התקציב. תודה מראש, שמעון

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by liavliavliav,

Sharp 32L400M Metz LC32TL Samsung C530 Sansui 3210 תדרגו אותם ..

11. Started by boaz1996,

שלום לכולם, אתמול קיבלתי ממיר HD של הוט,ורציתי לחבר אותו למסך המחשב שברשותי, LG W2242T. אפילו קניתי כבל HDMI לDVI,כיוון שהוט לא מספקים כבר כזה,ובמסך אין כניסת HDMI. אבל מה?כשאני מחבר את הממיר,כתוב לי "OUT OF RANGE"ואני לא קולט ווידאו. אני יודע שהממיר עובד,כי הוא מחובר בנפרד לרמקולים=ואני יכול לשמוע את הסאונד. הוט לא עוזרים,כי הם "לא תומכים בDVI". מה אני אמור לעשות? תודה,בעז

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  12. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, אני מחפש אזניות למשחקים (אם מגיעות יחד עם מיקרופון אז יתרון). רצוי שייתנו virtual surround אם בכלל יש בתקציב שלי (ניתן לחרוג מעט). אם אין אז כמה אני צריך להוסיף (ולאילו דגמים) בשביל אזניות כאלה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. כמו שהכותרת אומרת, אשמח לעצות. יש לציין שעליי לקנות בארץ ולכן המחיר מתייחס לארץ. תודה, גיא

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by roniz,

שלום לכל חברי הפורום. הגעתי לשלב שבו אני מחליף את הטלוויזיה הישנה בחדר השינה שלנו. עד היום היתה לנו טלוויזיה 20" שקנינו בסקאל ב-200$ לפני כ-10 שנים שעבדה מצויין. אני מחפש טלוויזיה שאפשר לראות איתה תכני HOT/YES בממיר HD, סרטי DVD ואם אפשר גם Disk on key עם סרטים בכלל טוב. הצפייה נעשית לרוב בשעות הערב בחדר חשוך ממרחק של כ-3 מטרים בשכיבה מהמיטה. תקציב לרכישה כ-2,500 ש"ח. ראיתי המלצות בפורום לסוני EX302/BX300 ויש לי מספר שאלות: 1. האם יש הבדל בין הדגמים פרט לעיצוב וכמות הכניסות? 2. האם צריך 32" או שזה קטן/גדול מדי? 3. האם מספיק HD Ready או שצריך Full HD? ובעקבות כל השאלות לעיל האם מומלץ מכשיר אחר בכלל? תודה. רוני

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ohad5g,

ערב טוב אני לא מצליח לישמוע בכל הרמקולים נסיתי לשנות הגדרות בוינדוס אבל עדיין ללא התצלחה אני בדקתי את כל הרמקולים וכולם עובדים אבל אני לא מצליח שכולם יעבדו ביחד מה אפשר לעשות נ.ב ניסית גם לשחק עם החיבורים וגם זה לא עזר !

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  16. Started by klips,

שלום, מבקש את עזרתכם בחיבור מערכת קולנוע לטלויזיה שלי אני משתמש בחיבור SCRAT מכיוון שאין לי ממיר דיגיטלי...למערכת יש דיוידי HD מובנה אוכל לחבר גם את חיבור הSCART וכבל HDMI ביחד ..? לא הצלחתי להפעיל את המערכת שתעבוד יחד עם הטלויזיה ולא מוצא מדריך בעברית שמסביר כמו שצריך איך להתחבר ולהגדיר כמו שצריך.. אודה על עזרתכם ..

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by evyatar133,

אני מעוניין לקנות את logitech z5500 ואני צכיך לחבר אותה ל4 מכשירים (מחשב טלוויזיה PS3 וממיר) באתר כתוב שזה אפשרי לחבר אותה ל6 מכשירים עכשיו השאלה האם זה באמת אפשרי? ואם כן אז איך? תודה לעונים , אביתר.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Oded.Dwek,

שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות אלחוטיות, טווח המחירים הוא עד 1000 שקל. המטרות שלי יהיו בעיקר, משחקי מחשב ומוסיקה, בנוסף לזאת חשוב לי שהאוזניות יהיו נוחות באוזן גם לאחר שימוש ממושך של כמה שעות, ולא יתחילו לגרד לי האוזניים אחרי שעה (כמו שקורה לי עם האוזניות הנוכחיות). בעיקבות הביקורות שקראתי באינטרנט (הממש מעטות כרגע) אני מתלבט בין Sennheiser RS130 או SHD8900 philips. אשמח להצעות ועזרה. ועוד משהו, חשש נוסף שעלה לי הוא הדאגה של הקרינה, האם יש סכנה בשימוש באוזניות אלחוטיות שכאלה (מכיוון הולכות להיות קרובות מאוד לראש, ויעשה בהם שימוש ממושך) <-- אני לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by TAMIRRR013,

לא ברור לי מה ההבדל בין מסך מחשב למסך טלויזיה.זה נראה לי אותו דבר יש אותם חיבורים.אז מה בדיוק ההבדל בין מסך מחשב לטלויזיה? לא עדיף פשוט ליקנות טלויזיה ולחבר אותה למחשב?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by yacovmateo,

ערב טוב. מישהו יכול לתת חוות דעת על איך האוזניות האלה מDX? http://www.dealextreme.com/p/designer-s-noise-isolation-in-ear-earphone-with-microphone-for-htc-s1-more-53972 יש לחבר שלי גם אוזניות מסיליקון,שומעים בהם מצויין,וגם הם לא האוזניות הרגילות האלה שאחרי כמה שעות שאתה מוציא את האוזנייה מהאוזן יש לך כאבי טופת. יש משהו יותר מומלץ ממה שיש למעלה?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by mosti007,

שלום, קניתי מחשב חדש, במחשב הקודם חיברתי את הטלוויזיה עם חיבור svideo. הכרטיס מסך GeForce GTX 460 עם רק יציאת hdmi 2 ו- dvi. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה עם מתאם hdmi ל- vga וכבל vga עם חיבור של svideo. זה נותן לי רק פסים שרצים בטלוויזיה. בלוח בקרה של NVIDIA זה לא נותן שום אפשרות לשנות שיטת שידור. מה צריך לעשות? ממיר/מתאם? עוד שאלה, כרטיס טלוויזיה יכול להוציא שיטת שידור ולא רק לקבל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by gabriel6,

שלום, יש לי פלאזמה 50 אינטש של סמסונג תלויה על קיר גבס אני רוצה לתלות מדף אשר יחזיק רסיבר + נגן אופטי (כרגע DVD אוטוטו בלוריי) וממיר כבלים משקל מוערך 15 ק"ג רוחב של 60 ס"מ עומק של 45 ס"מ MAX (המידות די גמישות) האם יש מדף כזה בנמצא עם קיט להרכבה על קיר גבס? סכום בסביבות כמה מאות... אסתטיקה לא מעניינת אותי - אבל לא להגזים - הכוונה זה לא צריך להיות משהו מדהים ביופיו אבל לא חתיכת פח מוחזקת על ידי 100 נעצים... תודה, גבריאל למודים - אם הנושא מתאים יותר לכללי - נא העבירו - תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. אהלן מדובר בפלזמה של טושיבה שקיבלתי (לא חדשה דנדשה) ואין לי איתה שום הוראות הפעלה בעצם.. הבעיה איתה שיש לה הרבה חיבורים אבל אין את החיבור שמתחבר לאנטנה החיצונית בשביל לקלוט ערוצים פשוטים כמו 1 ,10, ו2 . לפני שאני מתחיל כל מיני ניסויים כמו לקנות את הממיר הפשוט שמקנה את הערוצים הנ"ל רציתי לשאול אולי יש אופציה אחרת? אם התמונה לא ברורה מספיק אני אצלם שוב. תודה מראש ... [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by darkspell,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by 1itay1,

אני רוצה לקנות אוזניות לא לבית אלה לנסיעות לבחוץ וכ"ו..... אני קראית בFAQ על האוזניות אבל חשבתי אולי יש עוד דברים, כמו כן יש לי את הגישה להביא מגרמניה את האוזניות אשר תציאו... אני בעיקר מתעניין באוזניות in-ear או בכל האוזניות אשר אוטמות רעשים ואינם כבדות. אני חשבתי על sennheiser hd25-1 ii אבל חשוב לי לשמוע דעות של אחרים ולא ללכת ראש בקיר בדעותיי.. תודה לכל העונים והעוזרים, איתי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים